ndd Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω γρήγορα το opera 'το καλό' :) Παράθεση τώρα και με netmonitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ξέρετε κανένα pdf viewer εκτός του clearvue? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ξέρετε κανένα pdf viewer εκτός του clearvue? Εδώ θα βρεις ένα που διαβάζει μόνο το text από το PDF. Το κακό είναι πως δεν σου δείχνει εικόνες και formatting, το καλό είναι ότι σου δείχνει το κείμενο σε μορφή text που είναι πιο ευανάγνωστη στη μικρή οθόνη. Επίσης το Orneta Reader διαβάζει και PDF εκτός από text. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ξέρετε κανένα pdf viewer εκτός του clearvue? Το repligo μόνο ξέρω εγώ.. που όμως απαιτεί μία ενδιάμεση τροποποίηση για να μπορείς μετά να το δεις το pdf στο κινητό http://www.cerience.com/products/smp/index.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καμία πηγή? Δεν τα βρίσκω πουθενά σε normal εκδοση. Μόνο τις ελατωματικές μπορείς να βρεις οι οποίες λήγουν...... :) Καμία χείρα βοηθειας... μέρες που είναι? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Καμία πηγή? Δεν τα βρίσκω πουθενά σε normal εκδοση. Μόνο τις ελατωματικές μπορείς να βρεις οι οποίες λήγουν...... :) Καμία χείρα βοηθειας... μέρες που είναι? :rolleyes: psaxe sto surrealnetworks.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qtek8310_n Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 παιδιά, αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει καποιο καλό lap timer (να μετράει χρόνους γύρων) για Win Mobile 5 (qtek 8310) ? Επίσης, θυμάμαι παλιότερα ότι υπήρχε link στο forum για λεξικό, αλλα επίσης δεν το βρίσκω. Μήπως μπορείτ ενα βοηθήσετε στα παραπάνω? Ευχαριστώ. Καλό Πάσχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 psaxe sto surrealnetworks.com su eipa. Kalo pasxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 psaxe sto surrealnetworks.com Δυστηχώς το surrealnetworks.com δεν έχει κάτι το αξιολογο. Ασχετο. Έχω πρόβλημα με το Smart Monitor. Τα homescreens που παίζουν μαζί του, αναγνωρίζονται σαν επιλογές μόνο όταν βρισκονται στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου. Τότε όμως και το smart monitor θα πρέπει να εγκατασταθεί εκεί. Ετσι έχω καταλήξει να αποθηκέυω όλα τα homescreens στο τηλεφωνο και να έχω άδια την 1 GB sd μου. :( Έχει εγκαταστήσει κανείς homescreen kai smart monitor στην sd του χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Δυστηχώς το surrealnetworks.com δεν έχει κάτι το αξιολογο. Ασχετο. Έχω πρόβλημα με το Smart Monitor. Τα homescreens που παίζουν μαζί του, αναγνωρίζονται σαν επιλογές μόνο όταν βρισκονται στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου. Τότε όμως και το smart monitor θα πρέπει να εγκατασταθεί εκεί. Ετσι έχω καταλήξει να αποθηκέυω όλα τα homescreens στο τηλεφωνο και να έχω άδια την 1 GB sd μου. :( Έχει εγκαταστήσει κανείς homescreen kai smart monitor στην sd του χωρίς πρόβλημα? tote psaxe sto smartmobile.gr axiologo site apo xristes tu myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Geia sas paidia kai kalo Pasxa. Mipos kapoios mporei na mou pei: 1) pos boro na vro to xbar 3.1 pou einai kai i teleftaia version full? i esto tin 3.0 (an kapoios to exei: adefilippou@hotmail.com, Thanks) 2) Pote vgainei to resco explorer episima simvato me win 5 (kapoios sto forum anefere pos to exei nomizo?!) 3) to smartfilter Thanks! Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Geia sas paidia kai kalo Pasxa. Mipos kapoios mporei na mou pei: 1) pos boro na vro to xbar 3.1 pou einai kai i teleftaia version full? i esto tin 3.0 (an kapoios to exei: adefilippou@hotmail.com, Thanks) 2) Pote vgainei to resco explorer episima simvato me win 5 (kapoios sto forum anefere pos to exei nomizo?!) 3) to smartfilter Thanks! Episis Oti yparxei. Vriskete se auta ta 2 sites pu anefera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω προγραμματάκι με το οποίο να μπορείς να κάνεις chat μέσω BT με windows mobile (συγκεκριμένα το 8010). Έχει δει κανείς κάτι σχετικό να κυκλοφορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω προγραμματάκι με το οποίο να μπορείς να κάνεις chat μέσω BT με windows mobile (συγκεκριμένα το 8010). Έχει δει κανείς κάτι σχετικό να κυκλοφορεί; Yparxei... mpes sto smartmobile.gr k zita ton kodiko gia to GMAIL. Psaxe ligo... Yparxei ekei..... An dn to vreis PM me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Thanks iassael. den vlepo na exoun kai polla afta ta dio sites. Tha xanakoitaxo tora. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Thanks iassael. den vlepo na exoun kai polla afta ta dio sites. Tha xanakoitaxo tora. Mpes sto smartmobile.gr kane 5 post k mpes meta sto thread gia to GMAIL pare to password k mpes sto account sto GMAIL.com Ekei yparxei to programa pu theleis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Mpes sto smartmobile.gr kane 5 post k mpes meta sto thread gia to GMAIL pare to password k mpes sto account sto GMAIL.com Ekei yparxei to programa pu theleis...S'efxaristo kai pali. Telika to eida oti prepei na ginei afto kai ekana ta 5 posts. Na sai kala! Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 otan exo 1 theme kai exei extension .tsk pos to egkathisto sto QTEC 9100 sto today screen? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 otan exo 1 theme kai exei extension .tsk pos to egkathisto sto QTEC 9100 sto today screen? φιλε μου σου απαντησα και χτες στο αλλο θεμα οτι εδω ειναι μονο για qtek smartphones. αν θελεις να κανεις ερωτησεις για το 9100 και γενικα για ppc εδω ειναι το καταλληλο μερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπλοκάρει τα sms όπως το smartfilter κάνει στις κλήσεις? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellnoH2O Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Εγκαθιστώντας και απεγκαθιστώντας κάποια themes και ένα theme changer στο τηλέφωνο, έχασα κάποιες εικόνες από τα default themes (π.χ. την εικόνα αυξομείωσης της έντασης του ακουστικού, το background που δείχνει ένα ερωτηματικό στην επιβεβαίωση ορισμένων επιλογών κ.ά.). Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναεγκαταστήσω πλήρως τα default themes ώστε να ξαναβρώ αυτά τα backgrounds χωρίς να κάνω hard reset? Αν κάνω hard reset θα πρέπει να ξαναξεκλειδώσω το τηλέφωνο; (είναι SPV C550, δηλ. HTC Hurricane κλειδωμένο στην Orange) Θα χάσω τα χρονόμετρα; Επίσης κάποια themes που δεν μπορώ να απεγκαταστήσω ούτε από το τηλέφωνο όυτε μέσω activesync πώς θα τα ξεφορτωθώ; Είμαι ευγνώμων σε όποιον απαντήσει... Παράθεση http://users.otenet.gr/~skyhigh/nycstrip-ed.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Εγκαθιστώντας και απεγκαθιστώντας κάποια themes και ένα theme changer στο τηλέφωνο, έχασα κάποιες εικόνες από τα default themes (π.χ. την εικόνα αυξομείωσης της έντασης του ακουστικού, το background που δείχνει ένα ερωτηματικό στην επιβεβαίωση ορισμένων επιλογών κ.ά.). Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναεγκαταστήσω πλήρως τα default themes ώστε να ξαναβρώ αυτά τα backgrounds χωρίς να κάνω hard reset? Αν κάνω hard reset θα πρέπει να ξαναξεκλειδώσω το τηλέφωνο; (είναι SPV C550, δηλ. HTC Hurricane κλειδωμένο στην Orange) Θα χάσω τα χρονόμετρα; Επίσης κάποια themes που δεν μπορώ να απεγκαταστήσω ούτε από το τηλέφωνο όυτε μέσω activesync πώς θα τα ξεφορτωθώ; Είμαι ευγνώμων σε όποιον απαντήσει... Δοκίμασε να τρέξεις το παρακάτω cab και μετά κάνε ένα restart! Όσον αφορά το hard reset, δεν θα ξανακλειδωθεί το τηλέφωνο στην orange, αλλά θα κλειδωθεί πάλι η registry αν δεν κάνω λάθος.Μπορείς όμως εύκολα να την ξεκλειδώσεις πάλι... Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellnoH2O Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ευχαριστώ πολύ! Τελικά το βρήκα χτες μόνος μου το Home Restore (modaco.com) και λειτούργησε σωστά. :) (Γιατί ΠΑΝΤΑ ψάχνω κάτι για μέρες, μετά απελπισμένος γράφω εδώ, και μόλις γράψω εδώ το βρίσκω μόνος μου; :blink: ) Παράθεση http://users.otenet.gr/~skyhigh/nycstrip-ed.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δηλαδη το προγραμματακι που λες εβγαλε τα σηματακια της orange απο το μενου?Ρωταω αν γινεται και για μενα που εχω την Tmobile εκδοση του 8100.:rolleyes: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 καλησπερα. να κανω μια ερωτησουλα (μπορει και να εχει ρωτηθει πιο πριν σε καποια απο τις 1700 σελιδες!!!): σκεφτομαι να παρω το S200 και επειδη θελω να το χρησιμοποιω και για τις ατελειωτες ωρες που περναω στα τρενα, εμαθα οτι μπορει να δεχτει SD καρτα 2GB. ξερετε αν υπαρχει καποιο αξεσουαρ, στυλ handsfree δηλαδη, ωστε να μπορω να ακουω και ραδιοφωνο απο το S200???οπως υπηρχαν παλια κατι handsfree με εξωτερικο ραδιοφωνακι... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts