hsigma Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Xrhsimopoiei kaneis efarmogh Hlektroniko Portofoli? Kserete, ayth pou sou epitrepei na apothikeyseis diaforous kwdikous (kartes klp) oi opoioi prostateyontai apo kapoio password. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Καμια εφαρμογη να καθαριζει καλα το μητρωο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Καμια εφαρμογη να καθαριζει καλα το μητρωο? Επίσης κάτι σαν το Jeyo Mobile Companion 1.1 (διαχείρηση μηνυμάτων) σε free.Η συγκεκριμένη εφαρμογή ειναι τέλεια αλλά δυστυχώς μου κλείδωσε.HELP........... Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Geia sas ti kanoume ola kala?loipon alli mia aporia sxetika me to oreo mas kinito ithela na sas rotiso katevasa kapoia arxeia morfis .hme isos na nai themes den xero kai poli kala telos panton thelo na ta kano egatastasi sto kinito auto pou ginete?se pio fakelo pao kai vazo auta ta arxeia, Euxaristo kai pali.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Geia sas ti kanoume ola kala?loipon alli mia aporia sxetika me to oreo mas kinito ithela na sas rotiso katevasa kapoia arxeia morfis .hme isos na nai themes den xero kai poli kala telos panton thelo na ta kano egatastasi sto kinito auto pou ginete?se pio fakelo pao kai vazo auta ta arxeia, Euxaristo kai pali.. Καλησπερα φιλε μου.Λοιπον αντεγραψε τα στο storage\application data\home και μετα πηγαινε με τον explorer του κινητου,βρες τα και τρεξτα.Θα σου εγκατασταθει το theme αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ζήτησε κανείς Excel-like πρόγραμμα για Windows Mobile Smartphones? Κι όμως υπάρχει. Λέγεται Srpeadsheet SP. Πληροφορίες εδώ http://www.mobismart.net/news/NEWS_ViewComments.asp?IDNEWS=99 κατεβάστε το από εδώ http://www.daycounts.com/downloads/ Το κυριότερο είναι ότι δουλεύει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Έχω ανεβάσει εδώ ένα αρχείο .rar το οποίο περιέχει τα games :X που βλέπετε στην λίστα που έχω επισυνάψει (σχεδόν όλα δοκιμασμένα στο 8080). Όσοι έχετε γρήγορες συνδέσεις κατεβάστε το (είναι 105 ΜΒ!). Enjoy :) παιδια..οποιος εχει dsl μπορει να κανει την παλικαρια να το ξανανεβασει καπου;;;please... :cry: Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 παιδια sory για την ερωτηση, αλλα ειχα καιρο να μπω στο φορουμ (αλλαγη Η/Υ) και δεν βρισκω το buy & sell... τι παιχτηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 παιδια προσοχη,το link που εδωσε ο φιλοσ ο ogc πιο πανω για excell αρχεια,κανει μετα την εγκατασταση του αρχειου επανεκκινηση και reset του κινητου .καταστροφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Βαλτε και για εμας κανα λινκ για προγραμματακια..να ειναι φρι ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satriani Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 παιδια..οποιος εχει dsl μπορει να κανει την παλικαρια να το ξανανεβασει καπου;;;please... :cry: Θα το ξαναανεβάσω σε άλλο server το game-pack σε λίγες μέρες. Τώρα έχω ανεβάσει κάποια Apps για τα οποία θα δώσω link σε λίγο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satriani Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Λοιπόν, έχω ανεβάσει ένα πρώτο πακετάκι με apps. :X Κατεβάστε το από εδώ . Προσοχή!, χρησιμοποιείστε κάποιον download manager όπως το flashGet και μετονομάστε το αρχείο απο .wav σε .rar. Αφήστε το Πρόγραμμα να συνδεθεί, αργεί στην αρχή. Επισυνάπτω και την λίστα με τα προγράμματα . enjoy! Θα ακολουθήσουν και άλλα δυο πακετάκια με Apps για όποιον ενδιαφέρεται.list1.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 :( :( :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 παιδια προσοχη,το link που εδωσε ο φιλοσ ο ogc πιο πανω για excell αρχεια,κανει μετα την εγκατασταση του αρχειου επανεκκινηση και reset του κινητου .καταστροφη Τί εννοείς ακριβώς; Κατέβασες την τελευταία έκδοση "Spreadsheet_SP_1.1.CAB" και δεν σου δούλεψε; Σε εμένα πάντως δουλεύει μια χαρά χωρίς καμία καταστροφή (Qtek8080)!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneb79 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 - ntinos: Se ti smartie ekanes thn egkatastash? (Prosexoume gia na exoume). - ogc: Se QTek 8010 einai dokimasmeno to Spreadsheet 1.1 h kapoio paliotero? - satriani: Thanks!!! Keep up the good work... :) Παράθεση " Knowledge Is Power" Panathinaikos F.C. - WilliamsF1 Team Deneb a.k.a. Stratos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Paidia tha ithela ta ekshs programmata gia to kinhto mou kai tha ithela na mou peite an yparxoun kai pou mporw na ta vrw...Thelw ena programma gia mms 2.ena gia na metraw ti katevazw apo to gprs 3.Ena se styl blacklist tou symbian kai 4.irc Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Paidia, iparxei kana programma diaxeirisis minimaton se fakelous. Dioti ola kala alla sta sms iparxoun eiserxomena, exerxomena, diagrammena ktl.. Alla an thes na ftiaxeis fakelous gia arxeiothetisi??? Thanks gia tis apantiseis Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Paidia tha ithela ta ekshs programmata gia to kinhto mou kai tha ithela na mou peite an yparxoun kai pou mporw na ta vrw...Thelw ena programma gia mms 2.ena gia na metraw ti katevazw apo to gprs 3.Ena se styl blacklist tou symbian kai 4.irc 1 here 2 here! 3 Αν και δεν το γνωρίζω το blacklist φαντάζομαι ότι είναι κάτι σαν και αυτό ! Το 1 και το 3 είναι ήδη ενσωματωμένα στο κινητό αν το έχεις πάρει από Ελλάδα... αλλιώς θέλει ψάξιμο η υπόθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Και αν και έχει δωθεί παλιότερα από τον sugardad είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν δώσατε σημασία σε αυτό το καταπληκτικό link!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Και αν και έχει δωθεί παλιότερα από τον sugardad είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν δώσατε σημασία σε αυτό το καταπληκτικό link!!!!!!! Thanks Harryal. Ontos poli kalo link. Prepei na exei xefigei se arketous kai prota ap olous se mena Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Εμαθα οτι υπαρχει προγραμμα που ανοιγει ολα τα αρχεια του ffice. Μπορειτε να μου πειτε απο που θα το κατεβασουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 etsi mpravo ogc.twra to les.8080 to loipon.sugardad nomizw oti esy h kapoios allos prepei n anoiksei ena thread neo poy na afora mono software gia ta 8010 kai 8020.oloi 8eloyn na boh8hsoyn me programs,alla prin to kanoyn kala einai na lene se poio kinhto to exoyn testarei.katastrofh ogc kai den eimai anideos opws mporei na fantazese,exw liwsei panw sta pc,apo thn epoxh ths amigas kai toy spectrum kai myalo den ebala na mhn empisteyomai typoys ths mias nyxtas.kala na pa8w .deneb 79 eyxaristw gia to endiaferon,swsta to e8ixes,prosexoyme gia na exoyme.exw 270 program-games sto kinhto to 271 moy eleipse.h aplhstia plhrwnete.harryal mpravo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Πάντως φίλε ntino τα προγράμματα-παιχνίδια είναι γραμμένα για windows smartphones. Οπότε εγώ τουλάχιστον κρίνω ότι θα είναι προς το χειρότερο να ανοιχτεί διαφορετικό thread για κάθε κινητό... Anyway.. οι υπολογιστές (και τα κινητά υπολογιστές είναι πλέον) έχουν τις αναποδιές του. Ο ogc δεν πιστεύω ότι ήθελε να πάθεις τίποτα. Και εγώ 8080 έχω και στον φίλο μου που έχει 8020 δίνω προγράμματα και παιχνίδια και ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα συμβατότητας. Επίσης να προτείνω το εξής. Πριν βάλετε κάποιο πρόγραμμα-παιχνίδι πάρτε ένα full backup ώστε αν υπάρξει κανά πρόβλημα να μπορείτε να επαναφέρετε το κινητό. Ξέρω ότι είναι λίγο χρονοβόρο αλλά γλιτώνεις πολύ περισσότερο χρόνο σε περίπτωση προβλήματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 etsi mpravo ogc.twra to les.8080 to loipon.sugardad nomizw oti esy h kapoios allos prepei n anoiksei ena thread neo poy na afora mono software gia ta 8010 kai 8020.oloi 8eloyn na boh8hsoyn me programs,alla prin to kanoyn kala einai na lene se poio kinhto to exoyn testarei.katastrofh ogc kai den eimai anideos opws mporei na fantazese,exw liwsei panw sta pc,apo thn epoxh ths amigas kai toy spectrum kai myalo den ebala na mhn empisteyomai typoys ths mias nyxtas.kala na pa8w .deneb 79 eyxaristw gia to endiaferon,swsta to e8ixes,prosexoyme gia na exoyme.exw 270 program-games sto kinhto to 271 moy eleipse.h aplhstia plhrwnete.harryal mpravo Ωπα «ntinos» μην αρπάζεσαι. Δεν είπαμε κανέναν ανίδεο (εμείς οι τύποι της μιας νύχτας, εννοώ, τους οποίους πολύ σωστά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι!!!). Απλώς ρώτησα σε ποιο κινητό το δοκίμασες και σου κράσαρε. Λάθος δικό μου που δεν ανέφερα στην αρχή σε ποιο κινητό το δοκίμασα. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν θα επαναληφθεί. Πρόσεξε όμως: η λέξη κλειδί εδώ είναι «κινητό». Άλλωστε, το λέει και το thread «Qtek SmartPhones: Προγράμματα, Themes, .PiT, Plugins». Τα Qtek 8080 και 8010 είναι SmartPhones με λειτουργικό Windows Mobile for Smartphones 2003 το ένα και Windows Mobile for Smartphones 2003 SE, το άλλο και έχουν ελάχιστες διαφορές, όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα. Η δική μου συσκευή είναι το 8080, ενώ έχω δοκιμάσει εξαντλητικά το 8010, αλλά και το ολοκαίνουριο Voq (μάπα το καρπούζι) που μόλις ήρθε στην Ελλάδα (μη ρωτάς γιατί και πως…). Το 8020 που αναφέρεις δεν είναι SmartPhone, αλλά Pocket PC Phone, μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα με εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Ίσως, πάντως έχεις δίκιο. Θα ‘πρεπε να υπάρχει ένα ειδικό thread για αυτές τις συσκευές για να μην μπερδευόμαστε (ξέρεις, εμείς οι τύποι της μιας νύχτας). Ουπς! Για δες υπάρχουν είδη σχετικά θέματα στο forum: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=23, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=49604. Λοιπόν, για να επανέρθουμε στο θέμα μας. Παρακαλώ όσους έχουν ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ το περί ου ο λόγος πρόγραμμα SpreadSheet να μας πουν τις απόψεις τους για δυσλειτουργίες, γιατί από όσο έχω ψάξει το μόνο που αναφέρουν διάφορα fora είναι ότι δεν κάνει σωστά κάποιες πράξεις (και αυτό στις beta εκδόσεις, όχι στην τελική), όχι ότι κρασάρει το κινητό! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Τα Qtek 8080 και 8010 είναι SmartPhones με λειτουργικό Windows Mobile for Smartphones 2003 το ένα και Windows Mobile for Smartphones 2003 SE, το άλλο και έχουν ελάχιστες διαφορές, όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα. ... Το 8020 που αναφέρεις δεν είναι SmartPhone, αλλά Pocket PC Phone, μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα με εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Μάλλον το μπερδεύεις με το 2020 :) . Το 8020 είναι smartphone και έχει ακριβώς το ίδιο hardware και λειτουργικό με το 8010 (εκτός απο το joystic). Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σπάσει το thread (αν πάντως οι moderators έχουν διαφορετική γνώμη..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts