Asterisd Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το μια χαρά δουλεύει σε αυτό το βίντεο το GPS είναι παααρα πολύ σχετικό. Γιατί εγώ ας πούμε δεν το βλέπω να καλό δουλεύει. Που είναι το ενα κάρο με δορυφόρους απο το παλιότερο βίντεο που ξαναανέβηκε λιγο πριν? Τους λιγότερους in view και in use επίσης είχε. με καλη στάθμη οφείλω ομως να ομολογήσω. Άμα δεν βλέπεις να καλοδουλεύει το S3, τότε το S5 και το Meizu που έχουν 3 και 5 φορές χειρότερο accuracy την ίδια χρονική στιγμή από το ξεκίνημα, είναι να τα πετάς από το παράθυρο... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56186&stc=1&d=1422567645 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Άμα δεν βλέπεις να καλοδουλεύει το S3, τότε το S5 και το Meizu που έχουν 3 και 5 φορές χειρότερο accuracy την ίδια χρονική στιγμή από το ξεκίνημα, είναι να τα πετάς από το παράθυρο... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56186&stc=1&d=1422567645 Και εχεις δώσει και 3πλασια τουλαχιστον λεφτα για το s5. Και είπαμε το τηλέφωνο δεν ειναι μονο gps! Εγω δεν βλέπω να υστερεί στο βιντεο κάπου σε σχεση με το πανάκριβο s5 . Το αντίθετο μάλιστα υπέροχη του s3 βλέπω σε πολλούς τομείς! https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σωστά... τι σημασία έχει αν δεν πολυδουλεύει το GPS... τουλάχιστον το πληρωσε λίγο :rolleyes: Με κάτι τετοια που λετε με γυρνάνε τα άντερα ανάποδα ρε παιδια. Αμα σου ελεγαν ΔΕΝ εχει GPS, δεν θα εμπαινες καν στον κοπο να το πάρεις ουτε για 1 δολλάριο... οποτε ναι... εχει σημασία να δουλευει. εξαρταται.προσωπικα ποσως με ενδιαφερει αν θα εχει GPS, για πολλους και διαφορους λογους μου ειναι παντελως αχρειαστο.οχι βεβαια πως ειναι ασημαντο οταν εξεταζεις αντικειμενικα τα χαρακτηριστικα μιας συσκευης το αν θα εχει GPS ή οχι , οπως και το να δουλευει σωστα.υποκειμενικα μπορει για καποιον να ειναι πρωτευουσας σημασιας ή για καποιον αλλον σαν εμενα να ειναι αδιαφορο.αντικειμενικα θεωρω πως μπαινει στα δευτερευοντα χαρακτηριστικα η υπαρξη του ή μη και στα τριτευοντα ο χρονος κλειδωματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Πείτε ένα "το γούσταρα και το πήρα" και τελος.Λιγο ακόμα και θα βγαλετε και άχρηστη την ύπαρξη GPS στα κινητα. Ή σύγκριση παλι με ακριβότερα κινητά είναι ατοπη απο τη στιγμη που υπάρχουνε συσκευές φτηνοτερες απο το s3 με άψογο GPS. Οι περισσοτεροι προσπαθουν να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους με επιχειρήματα για γέλια.Κανέναν δεν τον νοιάζει αν κάνατε καλή αγορα. Αν παλι προσπαθείτε να πεισετε τον εαυτό σας...good luck with that... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ενοειται ότι το γούσταραν και το πήραν εσύ θα επαιρνες κανένα κινητό που δεν το γουσταρες?:lol: Τεσπα αν δε σε νοιάζει η συσκευή ή αν έκαναν καλή επιλογή άλλαξε κανάλι, απλό ειναι No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ο καθένας ιεραρχεί τα χαρακτηριστικά της συσκευής υποκειμενικά, λογικό είναι. Δεν χρειάζεται να λάβουμε κάποια ομόφωνη απόφαση. Παρεμπιπτόντως, μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ότι το βίντεο της σύγκρισης των 3 συσκευών γινόταν πάνω σε πολλές δεκάδες κουτάκια Jiayu??? Σε κάνει να αμφιβάλεις για τα κίνητρα του βίντεο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Πείτε ένα "το γούσταρα και το πήρα" και τελος.Λιγο ακόμα και θα βγαλετε και άχρηστη την ύπαρξη GPS στα κινητα. Ή σύγκριση παλι με ακριβότερα κινητά είναι ατοπη απο τη στιγμη που υπάρχουνε συσκευές φτηνοτερες απο το s3 με άψογο GPS. Οι περισσοτεροι προσπαθουν να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους με επιχειρήματα για γέλια.Κανέναν δεν τον νοιάζει αν κάνατε καλή αγορα. Αν παλι προσπαθείτε να πεισετε τον εαυτό σας...good luck with that... προσωπικα δεν το παραγγειλα και θα αργησω πολυ ακομα να το παρω ,αν τελικα το κανω.απο εκει και περα καποιοι εμμενουν να κρινουν εξ'ιδιων τα αλλοτρια.να γινω κατανοητος: για ανθρωπους που μενουν σε μικρες πολεις ή χωρια (ουσιαστικα πλην αθηνας-θεσσαλονικης) , που δεν εχουν αυτοκινητο, που δεν κανουν ταξιδια ή που δεν οδηγουν καν, το gps θα χρειαστει ελαχιστες, αν οχι καμια, φορες.αυτοι οι ανθρωποι ποσοτικα , οσο και αν κανει καταπληξη σε μερικους, ειναι περισσοτεροι απο αυτους που θα χρειαστουν πλειστες οσες φορες αυτη τη δυνατοτητα ενος κινητου.και παλι δε λεω πως δεν ειναι σημαντικη η υπαρξη του,για να μην παρεξηγουμαι.καθαρα αντικειμενικα ομως, θεωρω οτι αποτελει απαραβατη προϋποθεση αγορας η υπαρξη του για ποσοστο κατω του 10% του αγοραστικου κοινου. καλα το επιχειρημα με τα λεφτα που παρεθεσες με κανει να πιστευω πως εισαι απο αυτους που ελεγα σε προηγουμενο ποστ οτι ψαχνονται απλα να διυλισουν τον κωνωπα.με το σκεπτικο σου μια 50ευρη πατατα με αψογο gps ειναι ετη φωτος καλυτερη απο το s3.τι κι αν ειναι πατατα, αφου εχει gps!εχει αθηναικες πινακιδες!αστεια επιχειρηματα.μονο αν εισαι επαγγελματιας οδηγος θα κατανοησω το κολλημα σου με το gps.διαφορετικα θεωρω οτι δινεις υπερβαλλουσα σημασια. Ο καθένας ιεραρχεί τα χαρακτηριστικά της συσκευής υποκειμενικά, λογικό είναι. Δεν χρειάζεται να λάβουμε κάποια ομόφωνη απόφαση. Παρεμπιπτόντως, μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση ότι το βίντεο της σύγκρισης των 3 συσκευών γινόταν πάνω σε πολλές δεκάδες κουτάκια Jiayu??? Σε κάνει να αμφιβάλεις για τα κίνητρα του βίντεο... κι εγω το παρατηρησα.αν ειναι απο κινεζοκαταστημα θα θελει να βγαλει εκτος το s5 που αποκλειεται να το πουλαει.βεβαια εφοσον ειναι αδιαμφισβητητης αξιας κινητο το s5 μπορει να το βαζει και για μετρο συγκρισης.ιδωμεν. Edited January 29, 2015 by karlomagnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Όποιος καίγεται για την απόδοση του GPS, ας περιμένει τις πρώτες παραλαβές. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν παλεύεται για τα λεφτά του. Το να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν πρέπει να το αγοράσουμε γιατί μπορεί να χάνει το GPS , είναι σαν να λέτε σε κάποιον να μην πάρει Ferrari, γιατί δεν έχει τασάκι και αναπτήρα. Χωρίς κιόλας να τον ρωτήσετε πρώτα αν καπνίζει ή όχι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Απλα σχολιαζουμε αυτά που διαβάζουμε.Να και αν το το αγοράσει κάποιος...να και μα μην το αγοράσει.Για μένα νοιαζομαι. Να τα βρασω τα specs αν οι λειτουργίες που με ενδιαφέρουν δεν είναι αξιόπιστες.Απο τη στιγμη που δεν σας αγγίζει το συγκεκριμένο θέμα προφανώς και δέν υπάρχει λογος να το σχολιαζετε. Όταν το παραλάβουν οι πρωτοι beta testers αν φαει χ απο μένα απλα θα κοιτάξω αλλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Όποιος καίγεται για την απόδοση του GPS, ας περιμένει τις πρώτες παραλαβές. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν παλεύεται για τα λεφτά του. Το να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν πρέπει να το αγοράσουμε γιατί μπορεί να χάνει το GPS , είναι σαν να λέτε σε κάποιον να μην πάρει Ferrari, γιατί δεν έχει τασάκι και αναπτήρα. Χωρίς κιόλας να τον ρωτήσετε πρώτα αν καπνίζει ή όχι...υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον λόγω της σχρτικά χαμηλης τιμής του σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του σε οθονη καμερες μπαταρια και gps.εγω εξακολουθω να πιστευω οτι δεν γινεται με gloneass να μην εχει σταθερο σημα gps.και αν ειναι θεμα software θα το διορθωσουν πολυ συντομα.παντως μολις κυκλοφορησει αυτο με τα 3 gb ram θα το παραγγειλω,αλλοιως πρεπει να παω σε honor 6 για να πω οτι πηρα καλη συσκευη,αλλα υπαρχει αρκετη διαφορα στα χρηματα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedakos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον λόγω της σχρτικά χαμηλης τιμής του σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του σε οθονη καμερες μπαταρια και gps.εγω εξακολουθω να πιστευω οτι δεν γινεται με gloneass να μην εχει σταθερο σημα gps.και αν ειναι θεμα software θα το διορθωσουν πολυ συντομα.παντως μολις κυκλοφορησει αυτο με τα 3 gb ram θα το παραγγειλω,αλλοιως πρεπει να παω σε honor 6 για να πω οτι πηρα καλη συσκευη,αλλα υπαρχει αρκετη διαφορα στα χρηματα... Μπα μην σκας σε 3-4 μηνες θα σκανε τα 3G ραμ 64βμπιτα κινητα σαν ποπ κορν! Θα εχεις αρκετες επιλογες πχ.. Το ελεφονε p7000 φαινεται πολυ καλο επισης σε αυτην την τιμη! :rolleyes: ασε που αφου αυτοι ολοι βγαζουμ και απο μια συσκευη καθε 2 μηνες στο τελος θα ειναι τετοιος ο ανταγωνισμός που θα σου δινουν το κινητο 50 ευρω.... Ειλικρινά το χουν τερματίσει οι εταιριες.... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εγινε κι εμενα despach με το καλο να μας ερθει αν βρισκεται καμια νεα ρομ η λυση για το plaYSTORE ποσταρετε,μην τσακωνεσται με το gps.//./ Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Απλα σχολιαζουμε αυτά που διαβάζουμε.Να και αν το το αγοράσει κάποιος...να και μα μην το αγοράσει.Για μένα νοιαζομαι. Να τα βρασω τα specs αν οι λειτουργίες που με ενδιαφέρουν δεν είναι αξιόπιστες.Απο τη στιγμη που δεν σας αγγίζει το συγκεκριμένο θέμα προφανώς και δέν υπάρχει λογος να το σχολιαζετε. Όταν το παραλάβουν οι πρωτοι beta testers αν φαει χ απο μένα απλα θα κοιτάξω αλλου. Σχολιάζουμε το ότι κάποιος μπαίνει και βγάζει το κινητό άχρηστο, λόγω του ότι το GPS, ΜΠΟΡΕΙ, να μην κλειδώνει τόσο γρήγορα όσο ένα Meizu Note M1, λες και όλοι είναι ταξιτζήδες και καίγονται για το πρώτο κλείδωμα. Και εγώ πχ μπορεί να θεωρώ το Meizu άχρηστο γιατί δεν έχει SD card slot, που την θεωρώ υψίστης σημασίας σε ένα κινητό, αλλά δεν μπαίνω στο νήμα του να πρήζω όλη την ώρα τον κόσμο. Και στο κάτω-κάτω, για την ώρα η καταγγελία επί του κακού GPS του S3, βασίζεται στην προϊστορία της Jiayu, ενώ τρία βίντεο που έχουν κυκλοφορήσουν μέχρι τώρα, το ένα δείχνει 23 βαρβάτους δορυφόρους κλειδωμένους, το άλλο 2-3 λεπτά να κάνει cold start και το τρίτο το S3 να έχει καλύτερη ακρίβεια από Samsung και Meizu. Εκτός από το αργό πρώτο cold start, δεν βλέπω να έχει κάποιο άλλο θέμα το GPS του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsout Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, απο οτι βλέπω στο site της coolicol το s3 με την 3gb ram το δίνει διαθεσιμο προς παραγγελία. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Είναι αξιόπιστο? Να προχωρίσω σε παραγγελία? Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, απο οτι βλέπω στο site της coolicol το s3 με την 3gb ram το δίνει διαθεσιμο προς παραγγελία. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Είναι αξιόπιστο? Να προχωρίσω σε παραγγελία? Σας ευχαριστώ. ειναι προπαραγγελια!!!!τον φεβρουαριο θα το εχουν μαλλον.. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδιά από πού βλέπουμε πού βρίσκεται το δέμα μας; Εμένα στο singpost.com έβαλα το tracking number και μου βγάζει Status Description: "Recieved from Customer". Είναι δυνατόν να έφτασε τόσο γρήγορα; Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδιά από πού βλέπουμε πού βρίσκεται το δέμα μας; Εμένα στο singpost.com έβαλα το tracking number και μου βγάζει Status Description: "Recieved from Customer". Είναι δυνατόν να έφτασε τόσο γρήγορα; Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας! αυτο σημαίνει οτι το παρελαβε η μεταφορικη απο το μαγαζι που το αγορασες, δεν εχει φυγει ακομα απο κινα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 αυτο σημαίνει οτι το παρελαβε η μεταφορικη απο το μαγαζι που το αγορασες, δεν εχει φυγει ακομα απο κινα Ααα χίλια ευχαριστώ και εγώ ρωτούσα στο ταχυδρομείο σήμερα! :lol: Έχουμε ακόμα δρόμο λοιπόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Πάντως τώρα που διάβασα λίγο περί tracking, το "dispatched to overseas" δε σημαίνει αναγκαστικά ότι το δέμα έχει φύγει από Σιγκαπούρη, αλλά πως βρίσκεται στο αεροδρόμιο και αναμένει να βρεί χώρο σε κάποιο αεροπλάνο που πηγαίνει Ελλάδα. Επομένως, μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο της Ελλάδας και να πάρει status "arrived at overseas" μπορεί να κάνει από 3 έως 14 μέρες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 δίκιο έχεις για τα 64bitα αλλά το P7000 δεν έχει gorilla, ανεπίτρεπτο για 5.5 ίντσες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Και εγώ δεν θα έπαιρνα χωρίς gorilla εν έτος 2015, ούτε σε 4", αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα. Ο άλλος θα το βάλει μέσα σε μιά flip-case και δεν θα το δουλέψει ποτέ χύμα, ή θα το βάλει σε κωλοτσέπη, οπότε δεν τον ενοχλεί η απουσία του Gorilla. Οπότε μεγειά του με χαρά του και γλύτωσε και 5-10€. Επιλογές λέγεται και ευτυχώς οι κινέζοι μας δίνουν πολλές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 άντε να παραλάβετε να δούμε τι παίζει επιτέλους..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fthgeneration92 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, απο οτι βλέπω στο site της coolicol το s3 με την 3gb ram το δίνει διαθεσιμο προς παραγγελία. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Είναι αξιόπιστο? Να προχωρίσω σε παραγγελία? Σας ευχαριστώ. ειναι προπαραγγελια και θα εχουν στοκ στις 26/02. το λεει απο κατω Pre Sale Tips This item is available to pre-order from 16.01.2015 - 25.02.2015, All the orders will be shipped out on 26.02.2015after the pre-sale period.We will ship the parcel in chronological order. - See more at: http://www.coolicool.com/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35452#sthash.ieXOPkJ3.dpuf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoutsos13 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Επειδή είναι μεγάλη υπόθεση τα 200 ευρώ νομίζω χωρίς κάλυψη paypal από όσους έχουν εμπειρία (ειδικά αν έχουν και με το συγκεκριμένο πωλητή) ο συγκεκριμένος φαίνεται αξιόπιστος(?) (λόγω αξιολογήσεων και όγκου παραγγελιών- βέβαια δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το jiayu αλλά από την άλλη και πότε να προλάβαιναν).Θέλω να πάρω το advance από εκεί http://www.aliexpress.com/item/Original-Phone-JIAYU-S3-FDD-LTE-4G-WCDMA-MT6752-Octa-Core-1-7Ghz-2GB-3GB-RAM/32251828548.html Ευχαριστώ και sorry για το εν μέρη out of topic ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είναι μεγάλη υπόθεση τα 200 ευρώ νομίζω χωρίς κάλυψη paypal από όσους έχουν εμπειρία (ειδικά αν έχουν και με το συγκεκριμένο πωλητή) ο συγκεκριμένος φαίνεται αξιόπιστος(?) (λόγω αξιολογήσεων και όγκου παραγγελιών- βέβαια δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το jiayu αλλά από την άλλη και πότε να προλάβαιναν).Θέλω να πάρω το advance από εκεί http://www.aliexpress.com/item/Original-Phone-JIAYU-S3-FDD-LTE-4G-WCDMA-MT6752-Octa-Core-1-7Ghz-2GB-3GB-RAM/32251828548.html Ευχαριστώ και sorry για το εν μέρη out of topic Y.Γ. Γνωρίζω για το "Αγορές από Aliexpress" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Ο πωλητής έχει καλό feedback. Το θέμα είναι το aftersales του και τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη συσκευή. Η απάντηση είναι ότι παίρνεις το ρίσκο. Edit.: http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/ Edited January 30, 2015 by minotavros No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts