Jump to content

The Flash (CW)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υ.γ.: Συνεχίζω να βρίσκω την Άιρις απίστευτα σπαστική σαν χαρακτήρα

Ε ναι ρε φίλε.

Και ο Μπάρυ εδώ που τα λέμε κάποιες φορές τον παρακανουν κουραστικό σε αντιδράσεις.

Επίσης:

Ο Γουέλς είναι θεός. Πρέπει να επανέλθει.

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντελώς προβλέψιμο το τέλος του επεισοδίου χαχα

Μου εξηγεί κάποιος πως σχετίζεται με το τέλος του προηγούμενου...;

Μου εξηγεί κάποιος πως σχετίζεται με το τέλος του προηγούμενου...;

Όπως το έχω καταλάβει εγώ:

Ο Γουελς υπάρχει και στη Γη-2. Ο Γουέλς από τη Γη-2 έρχεται στη Γη-1 μέσω των πόρταλς που ανοίξανε. Επίσης λογικά ο Γουελς 2 είναι ο Ζουμ της Γης-2. Έρχεται λοιπόν με σκοπό να καταστρέψει τον Φλας 1 (το γιατί δεν είμαι σίγουρος)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εντελώς χαζός ο Μπαρυ με τα χαζογελα με την μπατσινα.

Αλλά γενικά η ιστορία μου αρέσει όπως πάει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αναμενόμενο το τέλος. Αυτό που εμένα μου "κλωτσάει" είναι ότι

οκ καταλάβαμε ότι υπάρχει η Γη-1 κτλ κτλ. όμως στην άλλη Γη-2 υπάρχει ο Φλας αλλά δεν είναι ο ίδιος ούτε έχει το ίδιο όνομα με αυτόν στη Γη-1. Ο ένας είναι ο Μπάρι ο άλλος είναι ο....πως τον λένε τον ξέχασα :p ....ενώ ο Γουέλς είναι ακρβώς ο ίδιος άνθρωπος....κάτι δεν μου κολλάει....κάτι έχει κάνει ο Γουέλς και προφανώς είχε στο μυαλό του κάποιο σχέδιο σε περίπτωση μου κάτι δεν πήγαινε καλά

Αναμενόμενο το τέλος. Αυτό που εμένα μου "κλωτσάει" είναι ότι

οκ καταλάβαμε ότι υπάρχει η Γη-1 κτλ κτλ. όμως στην άλλη Γη-2 υπάρχει ο Φλας αλλά δεν είναι ο ίδιος ούτε έχει το ίδιο όνομα με αυτόν στη Γη-1. Ο ένας είναι ο Μπάρι ο άλλος είναι ο....πως τον λένε τον ξέχασα :p ....ενώ ο Γουέλς είναι ακρβώς ο ίδιος άνθρωπος....κάτι δεν μου κολλάει....κάτι έχει κάνει ο Γουέλς και προφανώς είχε στο μυαλό του κάποιο σχέδιο σε περίπτωση μου κάτι δεν πήγαινε καλά

Ναι αλλά

Μη ξεχνάς ότι ούτε ο Γουελς ήταν αυτός κανονικά. Ήταν ο καθηγητής και ο κακός από το μέλλον άλλαξε μορφή μαζί του. Άρα στην άλλη Γη μπορεί να είναι καλός ο Γουελσάκος.

Ναι αλλά

Μη ξεχνάς ότι ούτε ο Γουελς ήταν αυτός κανονικά. Ήταν ο καθηγητής και ο κακός από το μέλλον άλλαξε μορφή μαζί του. Άρα στην άλλη Γη μπορεί να είναι καλός ο Γουελσάκος.

Χμ...έχεις απόλυτο δίκιο....αυτό το είχα ξεχάσει τελείως :p Αν είναι καλός θα είναι ξενέρα πάντως :p

Δεν παίζει να είναι καλός ο Γουελς-2. Το ότι κάποιες λεπτομέρειες εξελίχθηκαν διαφορετικά στην Γη-2 δεν σημαίνει ότι το ίδιο έγινε και με τον Γουελς-2.

Και το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου: Πως ξέρουμε με σιγουριά ότι ο Flash-2 λέει όντως την αλήθεια για το ποιος είναι/ήταν στην Γη-2;

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τώρα μόλις σκέφτηκα και το ακόμα πιο ιντριγκαδόρικο :lol:

Ο Γουελς2 είναι όντως καλός, και ο Zoom του κόσμου2 είναι αυτό που ήρθε στη Γη-1 και μας συστήθηκε ως Φλας2 και έχει όντως χάσει τις δυνάμεις του

Εντάξει σταματάω εδώ έχω κάνει πολλά σενάρια στο κεφάλι μου. Θα δούμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τώρα μόλις σκέφτηκα και το ακόμα πιο ιντριγκαδόρικο :lol:

Ο Γουελς2 είναι όντως καλός, και ο Zoom του κόσμου2 είναι αυτό που ήρθε στη Γη-1 και μας συστήθηκε ως Φλας2 και έχει όντως χάσει τις δυνάμεις του

Εντάξει σταματάω εδώ έχω κάνει πολλά σενάρια στο κεφάλι μου. Θα δούμε

πολυ καλο σεναριο αυτο..θα μ εψηνε χαχαχ

• 3 weeks later...

εχω δει ισα με 4 φορες τη μαχη στο τελος:)

ποια μαχη τον εσπασε κανονικα στο ξυλο

ολα τα λεφτα ειναι που τον ξεφτιλιζε απο εδω και απο εκει

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ωραιο , το ειδα σημερα απο γελιο και αφασια σε μαχη με επιπτωσεις στον μπαρυ.

Προσοχη ακολοθουν πολλα spoilers

Ακολουθει γκροντ με πολλα εφε , και τον μπαρυ χωρις ποδια , διαλλειμα και μετα crossover με Arrow για να στηθει το Legends of tomorrow που ξεκιναει απο Γεναρη. Θα ειναι το επεισοδιο του vandal savage (με hawkman etc) Legends of today στον flash και legends of yesterday στο Arrow ,οτι συνεπαγεται αυτο.

Βασικα φαινονταν οτι θα ερχονταν crossover ή οτι ερχεται το legends of tomorrow γιατι ξεθαψαν την σαρα και εσωσαν τον ρεη (Atom) απο το arrow και οταν εμφανιστηκε η kendra saunders , η κοπελα που δουλευει στο καφε (hawkgirl) και της την επεσε ο σισκο

Στο του flash , με flash , arrow , savage , hawkgirl , hawkman , sisco , firestorm και τον καθηγητη , wally west , κεητλιν , captain cold και heatwave και ισως και καποιοι απο το arrow ,felicity , diggle .

Απο την αλλη το arrow θα εχει τους χαρακτηρες που εμπλεκονται στο arrow ( arrow , felicity , digle , canary , thea , malcom , darhk etc ) αυτους απο το legends of tomorrow (savage , hawkgirl , hawkman , o atom) και απο τον flash , σιγουρα ο flash και οπως στην πιο πανω προταση καποιους "δευτερους" απο τον flash οπως sisco, κεητλιν etc

Tρομερο crossover! :happy:

Kοιταξτε τι φοραει ο barry στα χερια. :shifty:

http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/arrow-the-flash-crossover-2015/ctdfom_vaaafbek-jpg-large.jpg

Ωραιο , το ειδα σημερα απο γελιο και αφασια σε μαχη με επιπτωσεις στον μπαρυ.

Προσοχη ακολοθουν πολλα spoilers

Ακολουθει γκροντ με πολλα εφε , και τον μπαρυ χωρις ποδια , διαλλειμα και μετα crossover με Arrow για να στηθει το Legends of tomorrow που ξεκιναει απο Γεναρη. Θα ειναι το επεισοδιο του vandal savage (με hawkman etc) Legends of today στον flash και legends of yesterday στο Arrow ,οτι συνεπαγεται αυτο.

Βασικα φαινονταν οτι θα ερχονταν crossover ή οτι ερχεται το legends of tomorrow γιατι ξεθαψαν την σαρα και εσωσαν τον ρεη (Atom) απο το arrow και οταν εμφανιστηκε η kendra saunders , η κοπελα που δουλευει στο καφε (hawkgirl) και της την επεσε ο σισκο

Στο του flash , με flash , arrow , savage , hawkgirl , hawkman , sisco , firestorm και τον καθηγητη , wally west , κεητλιν , captain cold και heatwave και ισως και καποιοι απο το arrow ,felicity , diggle .

Απο την αλλη το arrow θα εχει τους χαρακτηρες που εμπλεκονται στο arrow ( arrow , felicity , digle , canary , thea , malcom , darhk etc ) αυτους απο το legends of tomorrow (savage , hawkgirl , hawkman , o atom) και απο τον flash , σιγουρα ο flash και οπως στην πιο πανω προταση καποιους "δευτερους" απο τον flash οπως sisco, κεητλιν etc

Tρομερο crossover! :happy:

Kοιταξτε τι φοραει ο barry στα χερια. :shifty:

http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/arrow-the-flash-crossover-2015/ctdfom_vaaafbek-jpg-large.jpg

τι ειναι αυτα τα γαντια?

παιδιά, για τα spoilers να βάζετε spoiler tag

[spoiler] το spoiler σας εδώ μέσα  [/spoiler]

αποτέλεσμα:

δεν υπάρχει άη βασίλης

τι ειναι αυτα τα γαντια?

Δεν ξερω . Μπορει να τα πηρε απο τον ζουμ, μπορει να τα εκανε ο σισκο στο επομενο επειδη δεν μπορει να περπατησει, μπορει να τα εκανε στο επεισοδιο με το crossover ειδικα για τον vandal savage....

Από ότι βλέπω έγινε κατανοητό τι είναι τα spoilers και πως δουλεύουν οπότε τα ανάλογα ποστ αφαιρέθηκαν για να μείνει «καθαρό» το topic. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

καλο το σημερινο επεισοδιο δεν περιμενα και κατι παραπανω

ικανοποιητικο σε γενικες γραμμες

Το ειδα και εγω χθες. Καλο με αρκετα hints οπως κανουν σε καθε επεισοδιο

ωραιος ο grodd σε φαση king kong , ο wells τον εστειλε εκει σε αυτο που του υποσχεθηκε στην gorilla city ενω ηξερε o wells τι ακριβως ειναι εκει για να τον στειλει εκει. Εκει ισως δουμε και τον solovar , τον gorilla που μπορει να εφτιαξε ο wells απο την earth-2 . Ο wells απο την earth2 ηξερε τι του ειχε υποσχεθει ο wells απο την earth-1. WTF? Δεν ξερω αν πρεπει να ξεωρειται κακος αλλα σιγουρα μυστικοπαθης και κατι κρυβει.

Ωραια που γυρισε ο Henry πισω ενω δεν ειδαμε καθολου τον zoom σε αυτο το επεισοδιο. Το σωματοτυπο του μοιαζει με αυτο του Zoom , ο Henry ειναι γιατρος και του λεει οτι ειναι καλα ενω ο zoom ηξερε ακριβως που να τον χτυπησει και που να τον τρυπησει με το δαχτυλο στο προηγουμενο ενω στο τελευταιο επεισοδιο περυσι οταν ο barry εβλεπε το παρον,παρελθον και μελλον μαζι ειδαμε οτι ο barry ηταν φυλακη ενω ο πατερας του απο εξω (και την κειτλυν ως killer frost) Henry allen απο την earth2=zoom?Θεωριες Just sayin... :p Aλλα δεν θελω να ειναι αυτος.:happy:

http://www.youtube.com/watch?v=ngXT0govnVg

O Joe κανει συζητηση στο τελος με την Iris για το πως θα ηταν αν ειχε γιο. Aυτο σημαινει οτι θα δουμε σιγουρα τον wally west στο επομενο. Αλλα η σκηνη τελειωνει στο βλεμμα της Iris ενω ταυτοχρονα στραβωνει. Λες να ξερει οτι εχει αδερφο η Iris ? Θα δουμε...

Επισης ειδαμε και το flash ring ξανα

Edited by mario27

Το ειδα και εγω χθες. Καλο με αρκετα hints οπως κανουν σε καθε επεισοδιο

ωραιος ο grodd σε φαση king kong , ο wells τον εστειλε εκει σε αυτο που του υποσχεθηκε στην gorilla city ενω ηξερε o wells τι ακριβως ειναι εκει για να τον στειλει εκει. Εκει ισως δουμε και τον solovar , τον gorilla που μπορει να εφτιαξε ο wells απο την earth-2 . Ο wells απο την earth2 ηξερε τι του ειχε υποσχεθει ο wells απο την earth-1. WTF? Δεν ξερω αν πρεπει να ξεωρειται κακος αλλα σιγουρα μυστικοπαθης και κατι κρυβει.

Ωραια που γυρισε ο Henry πισω ενω δεν ειδαμε καθολου τον zoom σε αυτο το επεισοδιο. Το σωματοτυπο του μοιαζει με αυτο του Zoom , ο Henry ειναι γιατρος και του λεει οτι ειναι καλα ενω ο zoom ηξερε ακριβως που να τον χτυπησει και που να τον τρυπησει με το δαχτυλο στο προηγουμενο ενω στο τελευταιο επεισοδιο περυσι οταν ο barry εβλεπε το παρον,παρελθον και μελλον μαζι ειδαμε οτι ο barry ηταν φυλακη ενω ο πατερας του απο εξω (και την κειτλυν ως killer frost) Henry allen απο την earth2=zoom?Θεωριες Just sayin... :p Aλλα δεν θελω να ειναι αυτος.:happy:

http://www.youtube.com/watch?v=ngXT0govnVg

O Joe κανει συζητηση στο τελος με την Iris για το πως θα ηταν αν ειχε γιο. Aυτο σημαινει οτι θα δουμε σιγουρα τον wally west στο επομενο. Αλλα η σκηνη τελειωνει στο βλεμμα της Iris ενω ταυτοχρονα στραβωνει. Λες να ξερει οτι εχει αδερφο η Iris ? Θα δουμε...

Επισης ειδαμε και το flash ring ξανα

και μενα μου εχει παει στο μυαλο οτι μπορει να ειναι ο henry allen απο τη earth-2

θα δειξει

Πόσο χαζοχαρούμενη είναι ώρες ώρες Αυτή η σειρά, σχετικά με τον.Μπαρυ και το νέο του αμόρε.

Ουτε σε 10χρόνα να απευθυνόταν: - να του πούμε ότι φιληθηκαμε;;

- χιχι. Εγώ δεν του είπα τίποτα.

- Έχω αρχίσει και το ξεχνάω, το φιλί. Να το επαναλάβουμε σύντομα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max