Moralas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 υ.γ.: Συνεχίζω να βρίσκω την Άιρις απίστευτα σπαστική σαν χαρακτήρα Ε ναι ρε φίλε. Και ο Μπάρυ εδώ που τα λέμε κάποιες φορές τον παρακανουν κουραστικό σε αντιδράσεις. Επίσης: Ο Γουέλς είναι θεός. Πρέπει να επανέλθει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εντελώς προβλέψιμο το τέλος του επεισοδίου χαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εντελώς προβλέψιμο το τέλος του επεισοδίου χαχα Μου εξηγεί κάποιος πως σχετίζεται με το τέλος του προηγούμενου...; Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εντελώς προβλέψιμο το τέλος του επεισοδίου χαχα Ισχύει....:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μου εξηγεί κάποιος πως σχετίζεται με το τέλος του προηγούμενου...; Όπως το έχω καταλάβει εγώ: Ο Γουελς υπάρχει και στη Γη-2. Ο Γουέλς από τη Γη-2 έρχεται στη Γη-1 μέσω των πόρταλς που ανοίξανε. Επίσης λογικά ο Γουελς 2 είναι ο Ζουμ της Γης-2. Έρχεται λοιπόν με σκοπό να καταστρέψει τον Φλας 1 (το γιατί δεν είμαι σίγουρος) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εντελώς χαζός ο Μπαρυ με τα χαζογελα με την μπατσινα. Αλλά γενικά η ιστορία μου αρέσει όπως πάει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Αναμενόμενο το τέλος. Αυτό που εμένα μου "κλωτσάει" είναι ότι οκ καταλάβαμε ότι υπάρχει η Γη-1 κτλ κτλ. όμως στην άλλη Γη-2 υπάρχει ο Φλας αλλά δεν είναι ο ίδιος ούτε έχει το ίδιο όνομα με αυτόν στη Γη-1. Ο ένας είναι ο Μπάρι ο άλλος είναι ο....πως τον λένε τον ξέχασα :p ....ενώ ο Γουέλς είναι ακρβώς ο ίδιος άνθρωπος....κάτι δεν μου κολλάει....κάτι έχει κάνει ο Γουέλς και προφανώς είχε στο μυαλό του κάποιο σχέδιο σε περίπτωση μου κάτι δεν πήγαινε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Αναμενόμενο το τέλος. Αυτό που εμένα μου "κλωτσάει" είναι ότι οκ καταλάβαμε ότι υπάρχει η Γη-1 κτλ κτλ. όμως στην άλλη Γη-2 υπάρχει ο Φλας αλλά δεν είναι ο ίδιος ούτε έχει το ίδιο όνομα με αυτόν στη Γη-1. Ο ένας είναι ο Μπάρι ο άλλος είναι ο....πως τον λένε τον ξέχασα :p ....ενώ ο Γουέλς είναι ακρβώς ο ίδιος άνθρωπος....κάτι δεν μου κολλάει....κάτι έχει κάνει ο Γουέλς και προφανώς είχε στο μυαλό του κάποιο σχέδιο σε περίπτωση μου κάτι δεν πήγαινε καλά Ναι αλλά Μη ξεχνάς ότι ούτε ο Γουελς ήταν αυτός κανονικά. Ήταν ο καθηγητής και ο κακός από το μέλλον άλλαξε μορφή μαζί του. Άρα στην άλλη Γη μπορεί να είναι καλός ο Γουελσάκος. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ναι αλλά Μη ξεχνάς ότι ούτε ο Γουελς ήταν αυτός κανονικά. Ήταν ο καθηγητής και ο κακός από το μέλλον άλλαξε μορφή μαζί του. Άρα στην άλλη Γη μπορεί να είναι καλός ο Γουελσάκος. Χμ...έχεις απόλυτο δίκιο....αυτό το είχα ξεχάσει τελείως :p Αν είναι καλός θα είναι ξενέρα πάντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δεν παίζει να είναι καλός ο Γουελς-2. Το ότι κάποιες λεπτομέρειες εξελίχθηκαν διαφορετικά στην Γη-2 δεν σημαίνει ότι το ίδιο έγινε και με τον Γουελς-2. Και το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου: Πως ξέρουμε με σιγουριά ότι ο Flash-2 λέει όντως την αλήθεια για το ποιος είναι/ήταν στην Γη-2; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μιλάμε για ίντριγκα...! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τώρα μόλις σκέφτηκα και το ακόμα πιο ιντριγκαδόρικο :lol: Ο Γουελς2 είναι όντως καλός, και ο Zoom του κόσμου2 είναι αυτό που ήρθε στη Γη-1 και μας συστήθηκε ως Φλας2 και έχει όντως χάσει τις δυνάμεις του Εντάξει σταματάω εδώ έχω κάνει πολλά σενάρια στο κεφάλι μου. Θα δούμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τώρα μόλις σκέφτηκα και το ακόμα πιο ιντριγκαδόρικο :lol: Ο Γουελς2 είναι όντως καλός, και ο Zoom του κόσμου2 είναι αυτό που ήρθε στη Γη-1 και μας συστήθηκε ως Φλας2 και έχει όντως χάσει τις δυνάμεις του Εντάξει σταματάω εδώ έχω κάνει πολλά σενάρια στο κεφάλι μου. Θα δούμε πολυ καλο σεναριο αυτο..θα μ εψηνε χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Το τελευταίο με αποζημείωσε λίγο για τα χλιαρά προηγούμενα... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ισχύει,ήταν καλό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 εχω δει ισα με 4 φορες τη μαχη στο τελος:) ποια μαχη τον εσπασε κανονικα στο ξυλο ολα τα λεφτα ειναι που τον ξεφτιλιζε απο εδω και απο εκει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ωραιο , το ειδα σημερα απο γελιο και αφασια σε μαχη με επιπτωσεις στον μπαρυ. Προσοχη ακολοθουν πολλα spoilers Ακολουθει γκροντ με πολλα εφε , και τον μπαρυ χωρις ποδια , διαλλειμα και μετα crossover με Arrow για να στηθει το Legends of tomorrow που ξεκιναει απο Γεναρη. Θα ειναι το επεισοδιο του vandal savage (με hawkman etc) Legends of today στον flash και legends of yesterday στο Arrow ,οτι συνεπαγεται αυτο. Βασικα φαινονταν οτι θα ερχονταν crossover ή οτι ερχεται το legends of tomorrow γιατι ξεθαψαν την σαρα και εσωσαν τον ρεη (Atom) απο το arrow και οταν εμφανιστηκε η kendra saunders , η κοπελα που δουλευει στο καφε (hawkgirl) και της την επεσε ο σισκο Στο του flash , με flash , arrow , savage , hawkgirl , hawkman , sisco , firestorm και τον καθηγητη , wally west , κεητλιν , captain cold και heatwave και ισως και καποιοι απο το arrow ,felicity , diggle . Απο την αλλη το arrow θα εχει τους χαρακτηρες που εμπλεκονται στο arrow ( arrow , felicity , digle , canary , thea , malcom , darhk etc ) αυτους απο το legends of tomorrow (savage , hawkgirl , hawkman , o atom) και απο τον flash , σιγουρα ο flash και οπως στην πιο πανω προταση καποιους "δευτερους" απο τον flash οπως sisco, κεητλιν etc Tρομερο crossover! :happy: Kοιταξτε τι φοραει ο barry στα χερια. :shifty: http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/arrow-the-flash-crossover-2015/ctdfom_vaaafbek-jpg-large.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ωραιο , το ειδα σημερα απο γελιο και αφασια σε μαχη με επιπτωσεις στον μπαρυ. Προσοχη ακολοθουν πολλα spoilers Ακολουθει γκροντ με πολλα εφε , και τον μπαρυ χωρις ποδια , διαλλειμα και μετα crossover με Arrow για να στηθει το Legends of tomorrow που ξεκιναει απο Γεναρη. Θα ειναι το επεισοδιο του vandal savage (με hawkman etc) Legends of today στον flash και legends of yesterday στο Arrow ,οτι συνεπαγεται αυτο. Βασικα φαινονταν οτι θα ερχονταν crossover ή οτι ερχεται το legends of tomorrow γιατι ξεθαψαν την σαρα και εσωσαν τον ρεη (Atom) απο το arrow και οταν εμφανιστηκε η kendra saunders , η κοπελα που δουλευει στο καφε (hawkgirl) και της την επεσε ο σισκο Στο του flash , με flash , arrow , savage , hawkgirl , hawkman , sisco , firestorm και τον καθηγητη , wally west , κεητλιν , captain cold και heatwave και ισως και καποιοι απο το arrow ,felicity , diggle . Απο την αλλη το arrow θα εχει τους χαρακτηρες που εμπλεκονται στο arrow ( arrow , felicity , digle , canary , thea , malcom , darhk etc ) αυτους απο το legends of tomorrow (savage , hawkgirl , hawkman , o atom) και απο τον flash , σιγουρα ο flash και οπως στην πιο πανω προταση καποιους "δευτερους" απο τον flash οπως sisco, κεητλιν etc Tρομερο crossover! :happy: Kοιταξτε τι φοραει ο barry στα χερια. :shifty: http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/arrow-the-flash-crossover-2015/ctdfom_vaaafbek-jpg-large.jpg τι ειναι αυτα τα γαντια? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 παιδιά, για τα spoilers να βάζετε spoiler tag [spoiler] το spoiler σας εδώ μέσα [/spoiler] αποτέλεσμα: δεν υπάρχει άη βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 τι ειναι αυτα τα γαντια? Δεν ξερω . Μπορει να τα πηρε απο τον ζουμ, μπορει να τα εκανε ο σισκο στο επομενο επειδη δεν μπορει να περπατησει, μπορει να τα εκανε στο επεισοδιο με το crossover ειδικα για τον vandal savage.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Από ότι βλέπω έγινε κατανοητό τι είναι τα spoilers και πως δουλεύουν οπότε τα ανάλογα ποστ αφαιρέθηκαν για να μείνει «καθαρό» το topic. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 καλο το σημερινο επεισοδιο δεν περιμενα και κατι παραπανω ικανοποιητικο σε γενικες γραμμες Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Το ειδα και εγω χθες. Καλο με αρκετα hints οπως κανουν σε καθε επεισοδιο ωραιος ο grodd σε φαση king kong , ο wells τον εστειλε εκει σε αυτο που του υποσχεθηκε στην gorilla city ενω ηξερε o wells τι ακριβως ειναι εκει για να τον στειλει εκει. Εκει ισως δουμε και τον solovar , τον gorilla που μπορει να εφτιαξε ο wells απο την earth-2 . Ο wells απο την earth2 ηξερε τι του ειχε υποσχεθει ο wells απο την earth-1. WTF? Δεν ξερω αν πρεπει να ξεωρειται κακος αλλα σιγουρα μυστικοπαθης και κατι κρυβει. Ωραια που γυρισε ο Henry πισω ενω δεν ειδαμε καθολου τον zoom σε αυτο το επεισοδιο. Το σωματοτυπο του μοιαζει με αυτο του Zoom , ο Henry ειναι γιατρος και του λεει οτι ειναι καλα ενω ο zoom ηξερε ακριβως που να τον χτυπησει και που να τον τρυπησει με το δαχτυλο στο προηγουμενο ενω στο τελευταιο επεισοδιο περυσι οταν ο barry εβλεπε το παρον,παρελθον και μελλον μαζι ειδαμε οτι ο barry ηταν φυλακη ενω ο πατερας του απο εξω (και την κειτλυν ως killer frost) Henry allen απο την earth2=zoom?Θεωριες Just sayin... :p Aλλα δεν θελω να ειναι αυτος.:happy: http://www.youtube.com/watch?v=ngXT0govnVg O Joe κανει συζητηση στο τελος με την Iris για το πως θα ηταν αν ειχε γιο. Aυτο σημαινει οτι θα δουμε σιγουρα τον wally west στο επομενο. Αλλα η σκηνη τελειωνει στο βλεμμα της Iris ενω ταυτοχρονα στραβωνει. Λες να ξερει οτι εχει αδερφο η Iris ? Θα δουμε... Επισης ειδαμε και το flash ring ξανα Edited November 19, 2015 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το ειδα και εγω χθες. Καλο με αρκετα hints οπως κανουν σε καθε επεισοδιο ωραιος ο grodd σε φαση king kong , ο wells τον εστειλε εκει σε αυτο που του υποσχεθηκε στην gorilla city ενω ηξερε o wells τι ακριβως ειναι εκει για να τον στειλει εκει. Εκει ισως δουμε και τον solovar , τον gorilla που μπορει να εφτιαξε ο wells απο την earth-2 . Ο wells απο την earth2 ηξερε τι του ειχε υποσχεθει ο wells απο την earth-1. WTF? Δεν ξερω αν πρεπει να ξεωρειται κακος αλλα σιγουρα μυστικοπαθης και κατι κρυβει. Ωραια που γυρισε ο Henry πισω ενω δεν ειδαμε καθολου τον zoom σε αυτο το επεισοδιο. Το σωματοτυπο του μοιαζει με αυτο του Zoom , ο Henry ειναι γιατρος και του λεει οτι ειναι καλα ενω ο zoom ηξερε ακριβως που να τον χτυπησει και που να τον τρυπησει με το δαχτυλο στο προηγουμενο ενω στο τελευταιο επεισοδιο περυσι οταν ο barry εβλεπε το παρον,παρελθον και μελλον μαζι ειδαμε οτι ο barry ηταν φυλακη ενω ο πατερας του απο εξω (και την κειτλυν ως killer frost) Henry allen απο την earth2=zoom?Θεωριες Just sayin... :p Aλλα δεν θελω να ειναι αυτος.:happy: http://www.youtube.com/watch?v=ngXT0govnVg O Joe κανει συζητηση στο τελος με την Iris για το πως θα ηταν αν ειχε γιο. Aυτο σημαινει οτι θα δουμε σιγουρα τον wally west στο επομενο. Αλλα η σκηνη τελειωνει στο βλεμμα της Iris ενω ταυτοχρονα στραβωνει. Λες να ξερει οτι εχει αδερφο η Iris ? Θα δουμε... Επισης ειδαμε και το flash ring ξανα και μενα μου εχει παει στο μυαλο οτι μπορει να ειναι ο henry allen απο τη earth-2 θα δειξει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Πόσο χαζοχαρούμενη είναι ώρες ώρες Αυτή η σειρά, σχετικά με τον.Μπαρυ και το νέο του αμόρε. Ουτε σε 10χρόνα να απευθυνόταν: - να του πούμε ότι φιληθηκαμε;; - χιχι. Εγώ δεν του είπα τίποτα. - Έχω αρχίσει και το ξεχνάω, το φιλί. Να το επαναλάβουμε σύντομα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts