Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το αφισα στο 75 που το ειχε τικαρισμερο στο αρομα απο μπαταρια παει πολυ καλα ο ριν κερνελ

Μήπως δοκίμασες το video στα 60 frame?

Πάρης......

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως δοκίμασες το video στα 60 frame?

λοιπον εβαλα multirom, και τρεχω σε androidNow_hd και...

εδω ειναι το θεμα, αν flashαρω rim, δεν θα δουλευει μετα η androidNow ε?

οπως επισης αν flashαρω 4.4.4! hmmm

μαλλον θα παιξω με cyanogen 12,chupa, και AndroidNow

[sIGPIC][/sIGPIC]

καινούργιο update για την cloudy.ορίστε και το changelog:

Updated to D855 20F base

Added more Lockscreen effects

Added PC Connection setting

Added Plug & Pop

Added TAction toggle

Added Tahiti theme pack

Υπαρχει ενα μεγαλο αρνητικο για μενα στο θεμα dev. Δεν θα υπαρξουν αλλες κιτκατ ρομ που για μενα ειναι καλυτερες...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Και εγώ πιστεύω πως σαν την 4.4 δεν είναι τόσο σταθερή ούτε η official 5. Ούτε κάποια custom... Είμαι με official kai root σε 4.4 δουλεύει άψογα και με αρκετά φυσιολογική κατανάλωση παταριας.

Τι λέτε ρε παιδιά. Εντάξει γούστα είναι αλλά με lollipop το κινητό αλλάζει κατά πολύ!!!! Είναι νωρίς ακόμα για να δούμε εντελώς stable. Εδώ στο G2 τώρα είναι η πιο ώριμη περίοδος όσο αναφορά custom roms και γενικά. 1,5+ χρόνο μετά δηλαδή... Πρέπει να μαζευτούν πιο πολλοί καλοί devs. Και τότε θα αρχίσει να γίνεται καλύτερο το πράγμα.

Google Pixel 6 Pro

Παντως μεχρι τωρα η android now 8.4 ειναι η καλύτερη απολες. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι την εκκαθαριση των notification την κανεις καθως κατεβαζεις την κουρτινα με ενα μικρο πορτοκαλι τετραγωνακι, ενω στην πιο παλια εκδοση εγραφε κανονικα εκκαθάριση. Ξερει κανεις αν αλλαζει αυτο με τις υπαρχοντες μοντες? Διοτι στο thread που ειναι η ρομ ναι μεν εκανα register αλλα δεν με αφηνει να γράψω και γενικα δεν καταλαβαινω και την γλωσσα. Edited by cocous

Περναω τωρα αυτην του crash. Θα πω εντυπωσεις σε καμια μερα

Με χαλασε που δεν εχει σαν αρχικη ταχυτητα τον cpu 2.46 ghz και ξεκιναει στο 2.7GHZ. Μπορεις μεν να το αλλαξεις αλλα προτιμω να ξεκιναει μαμα και μετα καντο οτι θελεις.

Παντως μεχρι τωρα η android now 8.4 ειναι η καλύτερη απολες. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι την εκκαθαριση των notification την κανεις καθως κατεβαζεις την κουρτινα με ενα μικρο πορτοκαλι τετραγωνακι, ενω στην πιο παλια εκδοση εγραφε κανονικα εκκαθάριση. Ξερει κανεις αν αλλαζει αυτο με τις υπαρχοντες μοντες? Διοτι στο thread που ειναι η ρομ ναι μεν εκανα register αλλα δεν με αφηνει να γράψω και γενικα δεν καταλαβαινω και την γλωσσα.

Και εμένα έτσι ήταν.μετα βλασαρα το ρολόι στο κέντρο και τα σήμα τηλεφωνίας αριστερά και και μου το εμφανισε κανονικά το κουμπάκι.

Και εμένα έτσι ήταν.μετα βλασαρα το ρολόι στο κέντρο και τα σήμα τηλεφωνίας αριστερά και και μου το εμφανισε κανονικά το κουμπάκι.

τα ios icons?

τα ios icons?

πρώτα έβαλα τα ios icons,δεν μου άρεσαν και στο καπάκι έβαλα τα ios stock και δια μαγιας έστρωσε και το κουμπι.δεν πρόσεξα με πιο απο τα δυο έγινε να σου την αληθεια

Crash πάντως ως τώρα δείχνει μαι χαρά με Rin και intellim

κάνα untutu στα 2.7ghz κάναμε;;;:p

Δεν κάνω ποτέ... Είναι ότι πιο άχρηστο και ανούσιο υπάρχει κατά την άποψη μου. ;)

Google Pixel 6 Pro

Δεν κάνω ποτέ... Είναι ότι πιο άχρηστο και ανούσιο υπάρχει κατά την άποψη μου. ;)

Μαζί σου ρε συ...Αλλά έτσι από περιέργεια αν μπορέσεις κάνε ένα...

Ετρεξα εγω και πηρα μονο 26000 και με την android now παιρνω 45000 με 46000. Σίγουρα κατι δεν πηγε καλα. Πάντως αυριο ο crash θα δωσει νεα ρομ με περισσοτερες ρυθμισεις στον aroma installer. Επισης θα βαλει και στοκ κερνελ σαν επιλογή. Βασικα του ειπα αν μπορει να δωσει επιλογη στα custom kernels να διαλεγεις την αρχικη ταχυτητα στα ghz. Διοτι οταν μπουταρει το κινητο ειναι στα 2.7. Θα ήτανε καλυτερα να ειναι στοκ και μετα εσυ με προγραμμα να το ανεβαζεις. Και αυτο το λεω διοτι παλια ημουν βοηθος στον mvakious στο evo 3d και συνεχεια αλλαζαμε κερνελς και ο κοσμος ζητουσε και την στοκ ταχυτητα εξαρχης και οποιος ηθελε την ανέβαζε με προγραμματα τυπου system tuner, 3c toolbox κτλ και αποδειχτηκε καλυτερα ετσι.

Βαση εμπειρίας σας αυτες τις μερες ποιον κερνελ λετε να διαλεξω?το κινητο το χρησιμοποιω μονο για μνματα λιγο ιντερνετ και βιντεο?περιμενω να ανεβασει το update o crash για να φλασαρω

Βαση εμπειρίας σας αυτες τις μερες ποιον κερνελ λετε να διαλεξω?το κινητο το χρησιμοποιω μονο για μνματα λιγο ιντερνετ και βιντεο?περιμενω να ανεβασει το update o crash για να φλασαρω

Βαση αυτης της χρησης εγω θα διαλεγα τον στοκ που πιστευω οτι ειναι και ο πιο σταθερος και δεν υπαρχει λογος overclock διοτι το μονο που καταφέρνεις ειναι να ζεσταινεις το κινητο περισσοτερο.

Βαση αυτης της χρησης εγω θα διαλεγα τον στοκ που πιστευω οτι ειναι και ο πιο σταθερος και δεν υπαρχει λογος overclock διοτι το μονο που καταφέρνεις ειναι να ζεσταινεις το κινητο περισσοτερο.

Σωωωωραιοοςςςςς

O crash εγραψε τα ξημερωματα οτι θα ανεβασει αυριο.τι εννουσε αραγε?σημερα?χαχαχααχαχαχ

Παρατηρω χαμηλες ταχυτητες wifi σε ενα speedport rooter με vdsl 30αρα. Οτι καναλι και να βαλω φτανει μεχρι τα 16mpbs. Εχετε παρατηρησει κατι παρομοιο?

Πιθανόν να φταίει η γραμμή του δικτύου να δίνει μέχρι εκεί ταχύτητες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Vdsl γραμμή σε ένα μαγαζί καφέ ενός φίλου μου, το ίδιο, μέχρι 16 και κάτι, ενώ σε άλλου γνωστου μου σε αλλη γειτονιά είδα καρφωμενο 28+ ,θέμα υποστήριξης δικτύου της περιοχής πρέπει να είναι

Konakis.

Πιθανόν να φταίει η γραμμή του δικτύου να δίνει μέχρι εκεί ταχύτητες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Vdsl γραμμή σε ένα μαγαζί καφέ ενός φίλου μου, το ίδιο, μέχρι 16 και κάτι, ενώ σε άλλου γνωστου μου σε αλλη γειτονιά είδα καρφωμενο 28+ ,θέμα υποστήριξης δικτύου της περιοχής πρέπει να είναι

Σε ευχαριστω θα το ελεγξω. :)

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις