johny_pl Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δεν ξέρω. Δεν χρησιμοποιώ skype. Όλοι έχουν κάτι από τα υπόλοιπα. Αλλά σε chat ίσως δεν καίει. Πάντως από wakelocks πως τα πας? Εγώ έχω μηδενικά σε deep sleep και μετά μόνο alarms από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ όταν το έχω ανοιχτό. Ίσως παίζει ρόλο αυτό. δεν είχα wakelocks αν και το wakelock detector είναι λίγο περίεργο για να το καταλάβεις. τώρα είμαι με cm12.1 δεν ξαναγυρίζω σε στοκ.θα δω εδώ πως θα είναι τα πράγματα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Αν πάρουμε nandroid backup απο twrp και μετά φλασάρουμε cloudy, αν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω κάνουμε restore απο nandroid backup και όλα επανέρχονται ως είχαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 ναι τα πάντα όπως ήταν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loxias Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 δεν είχα wakelocks αν και το wakelock detector είναι λίγο περίεργο για να το καταλάβεις. τώρα είμαι με cm12.1 δεν ξαναγυρίζω σε στοκ.θα δω εδώ πως θα είναι τα πράγματα. Δοκίμασε Resurrection Remix! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καμία ιδέα για το πως αντιμετωπίζουμε το παρακάτω μήνυμα που εμφανίζεται μετά απο reboot? current version is not available for user. cant find matched cust for NT-code mcc/mnc[ffffff],subset[11] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ρε παιδιά θέλω να γυρίσω σε aosp αλλά προβληματιζομαι με την κάμερα... Υπάρχει κανένα app ανταξιο του XCam LG να βγαινει καμια φωτογραφία τωρα που είναι και καλοκαίρι; Διαβαζα για το M9 port εδω πιο πριν αλλα δε ξερω... Κανενα sample αν παίζει θα βοηθούσε πολύ... Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 εγώ δοκίμασα και m9 port και Lenovo port αλλά έμεινα με snap hdr.μακράν καλύτερη από όλες για aosp. loxias, η resurection remix δεν μου έκατσε καλά, χτύπαγε το τηλ και δεν έβλεπα την κλήση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Η κάτι δεν κάνω σωστά ή κάπου κάτι αναλώνει χωρίς να μπορώ να επέμβω. Θέλω να περάσω την cloudy g3 2.5. Με την διαφορά ότι θέλω να επαναφέρω τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Καθότι εμενα το backup and restore της google δεν μου δουλευει σωστά, ούτε καν τους κωδικούς του Wi-Fi δεν μου επαναφέρει, προχωρώ στην λύση του titanium να κάνω αντίγραφα των εφαρμογών που θέλω να επαναφερω, καθώς και των μηνυμάτων και των Wi-Fi. Μόλις φλασαρα επιτυχώς την cloudy και εγκατέστησα το titanium προσπάθησα να επαναφέρω τα αντίγραφα αλλά δεν μου τα αναγνώριζε. Ενώ του έδειχνα σε ποιον φάκελο είναι (και στην εσωτερική μνήμη και στην sd δοκιμασα) δεν τα διαβάζει ώστε να κάνει επαναφορά. Εσείς ρε παιδιά που κάνετε πιο συχνά φλασαρισματα τι κάνετε; Κάθε φορα χάνετε όλα τα δεδομένα από μηνύματα, δίκτυα, viber, what's app, κλπ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 εγώ τα παίρνω μπακαπ με titanium και τα επαναφέρω. πάντως και με cm12.1 τα ίδια η μπαταρία.20% μπαταρία για κάθε 1 ώρα οθόνη.χωρίς skype, μόνο viber και twitter instagram.λέτε να έκλασε η μπαταρία? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Titanium backup και εγώ αλλά... Με μέτρο! 1) αφήνω να κατεβάσει τις εφαρμογές ξανά μόνο του το κινητό. 70 εφαρμογές έχω. Σε μισή ώρα τις έχει κατεβάσει. 2) παράλληλα σεταρω accounts, ρυθμίσεις. 3) με titanium backup επαναφερω μόνο σε 20-25 εφαρμογές τα δεδομένα τους και αυτές ΌΧΙ εφαρμογές συστήματος. ΠΟΤΈ εφαρμογές συστήματος. Ουσιαστικά η επαναφορά δεδομένων σε εφαρμογές συστήματος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει conflicts. Είναι σχεδόν σαν να μην έκανες καθαρή εγκατάσταση. WiFi δεν επαναφερω. Γενικώς σε 30-45 έχω στήσει το τηλ από την αρχή. Με όσο το δυνατόν πιο καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Η κάτι δεν κάνω σωστά ή κάπου κάτι αναλώνει χωρίς να μπορώ να επέμβω. Θέλω να περάσω την cloudy g3 2.5. Με την διαφορά ότι θέλω να επαναφέρω τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Καθότι εμενα το backup and restore της google δεν μου δουλευει σωστά, ούτε καν τους κωδικούς του Wi-Fi δεν μου επαναφέρει, προχωρώ στην λύση του titanium να κάνω αντίγραφα των εφαρμογών που θέλω να επαναφερω, καθώς και των μηνυμάτων και των Wi-Fi. Μόλις φλασαρα επιτυχώς την cloudy και εγκατέστησα το titanium προσπάθησα να επαναφέρω τα αντίγραφα αλλά δεν μου τα αναγνώριζε. Ενώ του έδειχνα σε ποιον φάκελο είναι (και στην εσωτερική μνήμη και στην sd δοκιμασα) δεν τα διαβάζει ώστε να κάνει επαναφορά. Εσείς ρε παιδιά που κάνετε πιο συχνά φλασαρισματα τι κάνετε; Κάθε φορα χάνετε όλα τα δεδομένα από μηνύματα, δίκτυα, viber, what's app, κλπ κλπ; 1.Αν δεν θες να χαθούν μυνήματα από what'app,viber κτλ απλά δεν κάνεις wipe την εσωτερική(αποθηκεύονται εκεί), 2.Για κωδικούς wifi κατέβασε μια εφαρμογή από το store 3.Για backup-restore εφαρμογών δοκίμασε το mybackup root Όρισε πρώτα το path που θες να πάρει backup η εφαρμογή(εσωτερική, εξωτερική) Πάρε ένα backup πρώτα δεδομένων(sms,αρχείο κλήσεων,κτλ) και μετά εφαρμογών με τα δεδομένα τους 4.Αν είσαι σε official lollipop και θες να περάσεις την cloudy 2.5 γιατί δεν την περνάς σαν update με dirty flashing;;; Δηλαδή wipe ΜΟΝΟ cache και dalvik,install την rom και reboot. Tip*Το Sharpening effect καλό είναι να τικάρεις disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Titanium backup και εγώ αλλά... Με μέτρο! 1) αφήνω να κατεβάσει τις εφαρμογές ξανά μόνο του το κινητό. 70 εφαρμογές έχω. Σε μισή ώρα τις έχει κατεβάσει. 2) παράλληλα σεταρω accounts, ρυθμίσεις. 3) με titanium backup επαναφερω μόνο σε 20-25 εφαρμογές τα δεδομένα τους και αυτές ΌΧΙ εφαρμογές συστήματος. ΠΟΤΈ εφαρμογές συστήματος. Ουσιαστικά η επαναφορά δεδομένων σε εφαρμογές συστήματος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει conflicts. Είναι σχεδόν σαν να μην έκανες καθαρή εγκατάσταση. WiFi δεν επαναφερω. Γενικώς σε 30-45 έχω στήσει το τηλ από την αρχή. Με όσο το δυνατόν πιο καθαρή εγκατάσταση. Ετσι ακριβως κανω κι εγω επαναφορα απο titanium με την μονη διαφορα οτι εγω επαναφερω τα wifi.Κατα τα αλλα προτιμω οσο πιο δυνατον καθαρη εγκατασταση.Ουτε καν τα μηνυματα. Λοιπον χτες καταφερα στο καραβι γυρνωντας απο Χανια να φλασαρω το νεο κερνελ Architc 5.2 0.8.1.d μαζι με το AIO mod μεσω αρομα(βασικα το αφησα με οτι ειχε τικαρισμενο) και μεχρι στιγμης δειχνει να παει καλα.Κι απο αυτονομια ,αλλα κι απο smoothness. Για πιο ασφαλη συμπερασματα ομως θα ποσταρω αυριο-μεθαυριο. Edited August 15, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Χρονια πολλα σε ολους!!Μπορει να εχει ειπωθει αυτο που θα ρωτησω αλλα αν γνωριζει καποιος ας μου πει, υπαρχει τροπος ΕΚΤΟΣ απο xposed να μπορω να εχω μαυρο φοντο στα μενου του κινητου(π.χ ρυθμισεις,μυνηματα και τα σχετικα)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 αυτο που κανει ο τυπος εδω το εχει δοκιμασει κανεις?(οχι το overlocking) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 αυτο που κανει ο τυπος εδω το εχει δοκιμασει κανεις?(οχι το overlocking) Δε νομιζω οτι κανεις θα εκανε κατι τετοιο με τιμημα να χασει την εγγυηση του,ενω μπορει με ενα απλο μοντ να το κανει πολυ καλυτερο σε θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 σωστα,αλλα στον επεξεργαστη του pc κανει δουλεια,λες να ειναι πανακια λυση?:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Προφανώς και στο κινητό δεν υπάρχει ψυκτρα. Αρα δεν διοχετευεται κάπου ή θερμότητα που αναπτυσεται στον επεξεργαστή. Αυτός ουσιαστικά αυτό κάνει. Η πιθανότητα όμως να καίει ίσως όλο το πλαίσιο μετά? Βέβαια πιθανότατα να την κάνει την δουλειά του. Αλλά... Σε κάθε περίπτωση να χάσεις εγγύηση για αυτό δεν το κάνεις πιστεύω. Edited August 15, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 η θερμοαγώγιμη πάστα είναι για να διοχετεύει την θερμότητα από το τσιπάκι στην ψήκτρα.στο κινητό δεν έχει λόγο ύπαρξης.για την μπαταρία θα τα γράψω στο ανάλογο τόπικ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) Είχα περάσει και εγώ Gabriel 0808 με το προφίλ του bullet αλλά είχα κάποια θεματάκια με υπέρθερμανση και battery drain. Ακολούθησαν τις νέες οδηγίες του bullet που έβγαλε στις 14/08 και προς το παρόν φαίνονται όλα οκ. Αν και νομιζω οτι με το προηγουμενο προφιλ του bullet (04/07) η διαχειριση της μπαταριας ηταν καλυτερη. Θα το δοκιμάσω μερικές μέρες ακόμα. Edited August 16, 2015 by DaRkWeAvEr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap321 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Έχει κανείς την resurrection remix για το D855? Παίρνετε update κανονικά? Έχει να μου δώσει από 3/8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Έχει κανείς την resurrection remix για το D855? Παίρνετε update κανονικά? Έχει να μου δώσει από 3/8. Ε καλά. Από 3/8 έχει... Δεν είναι ότι έχει να δώσει update 3-4 μήνες. Ούτε μήνα δεν έχει κλείσει. Προφανώς δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος ακόμα ή δεν διορθωσαν κάτι σε σχέση με την προηγούμενη. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδια δωστε ενα λινκ για να βρω με το ΙΜΕΙ την τελευταια εκδοση του λογισμικου μου. Το λινκ που εχει δωθει σε ενα παλαιοτερο οδηγο δεν ισχυει. Παιδια σορρυ που το ξαναγραφω..ελειπα αρκετες μερες και εχω χασει την επαφη..απο που να κατεβασω την τελευταια εκδοση του λογισμικου με βαση το ΙΜΕΙ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγω παντως στην δουλεια με φωτεινοτητα οθονης στο αυτοματο αλλα να δουλευει στο φουλ λογω ηλιου και με το 3g συνεχεια ανοιχτο δεν εχω ξαναδει τετοιους χρονους με αυτο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδια σορρυ που το ξαναγραφω..ελειπα αρκετες μερες και εχω χασει την επαφη..απο που να κατεβασω την τελευταια εκδοση του λογισμικου με βαση το ΙΜΕΙ.. Oh phone from απο play store μια λύση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Lag εμένα δεν έχει καθόλου με το νέο προφίλ. Πραγματικά πολύ smooth. Για μπαταρία σούπερ!!! 26 ώρες 3,5 ώρες sot με το 50% αυτών σε 3g και όχι wifi που είναι πιο ενεργοβόρο, 2 ώρες wifi hotspot με 3g και έχω ακόμα 32%. Φυσικά sync, data ανοιχτά πάντα. Δεν κλείνουν ποτέ! Ποιες ρυθμισεις προτεινεις να βαλω στο gabriel Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts