asdfaster Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 οκ. με λιγακι ψαξιμο φλασαρα αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/how-to-xposed-running-properly-stock-t3030261 και εξαφανιστηκε το μηνυμα ...αλλα μαζι του πηρε και τον καιρο...!!καποιο zip για το lgweather εχουμε.?? edit.. το βρηκα και αυτο.. το φλασαρα κ ολα κομπλε... καλα για το xposed ειναι 3φορα που το κανω με φλασαρισμα και η 3 που μου κολλαει τοκινητο.? τοσο δυσκολο γιατι το εκαναν?? 1000 φορες με την εφαρμογη που μου εδωσε ο κωστας.. απλα κ ωραι.. και δν υπαρχει καποιος οδηγος να μας δειξει πως θ ατο βαλουμε......... υπαρχει και πιο ευκολος τροπος, flasharis το exposed sdk. και κανεις install και το apk του exposed στο τελος και εισαι οκ. αυτη η εφαρμογη δεν λειτουργει σε ολες τις roms ουτε σε ολα τα κινητα, τραγικο support εχει. το πιο πιθανο ειναι να κολλησει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Άσχετα ότι είσαι στο λάθος θέμα. Εδώ είναι τροποποιήσεις. Οπότε μην συνεχίσεις την κουβέντα εδώ. 1) Τα καινούρια έρχονται αμέσως με lollipop. Και γλώσσα δεν έχει να κάνει από που το πήρες. Διαβάσει τον κωδικό της SIM. Η SIM έχει ένα κωδικό που δηλώνει από που είναι. 2)Η 2,5 του G4??? Φιλε κοιτα,το εγραψα εδω γιατι εχει πιο πολυ κινηση το thread και επισης σκευτηκα οτι η 2η απορια μου σχετιζεται με την 2.5 του cloudy την ρομ ported του g4..Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε.Αν γνωριζεις να μου απαντησεις και για το 2ο που ρωτησα θα με βοηθουσες πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Το ξέρω το smart network αλλά δεν με βολεύει... Δεν μου είναι τίποτα όταν κλείσω το wifi να κάνω και ένα κλικ στο εικονίδιο δίπλα να γυρίσει το mode του network σε auto από 2g. Τι σου πάγωσε. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα ως τώρα... Μαλλον το power nap μου εκανε την ζημια γιατι με το που το ξηλωσα ηρθε στα ισα του το κινητο. Εχω παθει πλακα παντως με την μπαταρια.Πραγματικα εχει πλησιασει πολυ το G2. Απο το πρωι στις 7:30 μεχρι τωρα εχω παιξει παιχνιδια,εχω μιλησει viber,εβγαλα βιντεο(δυστυχως τις φωτιες στην Αργυρουπολη... :( ),και γενικα το χαρηκα κι ειμαι στο 50%. Είσαι σίγουρος για τον καιρό. Εγώ τον έχω τον καιρό... Το έκανα μέσα από το μενου της cloudy η οποία μου έκανε μόνητ της την προετοιμασία και διέγραψε αυτά που χρειάζονται. Εγω νομιζα οτι ηθελε να βαλει xposed στην στοκ ρομ οποτε γραψε λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μαλλον το power nap μου εκανε την ζημια γιατι με το που το ξηλωσα ηρθε στα ισα του το κινητο. Εχω παθει πλακα παντως με την μπαταρια.Πραγματικα εχει πλησιασει πολυ το G2. Απο το πρωι στις 7:30 μεχρι τωρα εχω παιξει παιχνιδια,εχω μιλησει viber,εβγαλα βιντεο(δυστυχως τις φωτιες στην Αργυρουπολη... :( ),και γενικα το χαρηκα κι ειμαι στο 50%. Προφανώς και δεν ρυθμίσεις σωστά το powernap. Δηλαδή δεν έβαλες αυτά που πρέπει στην whitelist. Ακολουθησες αυτά που λέει ο οδηγός? Εγώ δεν έχω κανένα παγωμα ούτε random reboot. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Προφανώς και δεν ρυθμίσεις σωστά το powernap. Δηλαδή δεν έβαλες αυτά που πρέπει στην whitelist. Ακολουθησες αυτά που λέει ο οδηγός? Εγώ δεν έχω κανένα παγωμα ούτε random reboot. Κώστα είναι εύκολο να δώσεις Link για την διαδικασία εγκατάσταση εγκατάστασης xposed framework ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Προφανώς και δεν ρυθμίσεις σωστά το powernap. Δηλαδή δεν έβαλες αυτά που πρέπει στην whitelist. Ακολουθησες αυτά που λέει ο οδηγός? Εγώ δεν έχω κανένα παγωμα ούτε random reboot. Πολυ πιθανο αλλα οκ δεν πειραζει.Μια χαρα ειναι κι ετσι.Αλλωστε οπως γραφεει λεει για 0,2% μπαταρια. Την περισσοτερη ζημια στην μπαταρια την κανουν αλλωστε η οθονη και τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Κώστα είναι εύκολο να δώσεις Link για την διαδικασία εγκατάσταση εγκατάστασης xposed framework ? Thanks κατεβασε φιλε μου αυτο το apk. και καντο εγκατσταση... ειναι πολυ πιο ευκολο..!! μην μπλεκεις μεσο ρεκοβερυ.. θα μπλεξεις// http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/tool-installer-xposedlg-g3unofficial-t3094514 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 δεν μπορώ να βρω το powernap ρε σεις.ας κάνει κάποιος την καλή να μου το στείλει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) δεν μπορώ να βρω το powernap ρε σεις.ας κάνει κάποιος την καλή να μου το στείλει Δες την υπογραφη του djkostas20. G2 εγινε αυτο ωρε.. http://oi59.tinypic.com/116nrm8.jpg Edited July 18, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 εκεί ψάχνω τόση ώρα αλλά δεν το βρίσκω, θέλει πρόσκληση λέει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 εκεί ψάχνω τόση ώρα αλλά δεν το βρίσκω, θέλει πρόσκληση λέει Ναι κάνεις αίτηση και σου κάνει αποδοχή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) Ναι κάνεις αίτηση και σου κάνει αποδοχή. να το βρισκα κιόλας :lol: υγ το βρήκα από αλλού, δεν είχε πουθενά επιλογή να κάνω request.2 λίνκ είχε, το ένα πέταγε σφάλμα και το άλλο ένα προφίλ google που για request δεν έλεγε τίποτα Edited July 18, 2015 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Εγω ρε μαγκες που δεν θελω να βαλω xposed μονο με κερνελ θελω να ασχοληθω και με κανα mod χωρις xposed..Μια απορια επισης, στο wakelock detector παρατηρω οτι εχω πολλα wakelocks απο το 1013.Γνωριζει κανεις απο τι προκαλειται??Εψαξα αρκετα στο google αλλα δεν ακουσα κατι συγκεκριμενο για το wakelock αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 να το βρισκα κιόλας :lol: υγ το βρήκα από αλλού, δεν είχε πουθενά επιλογή να κάνω request.2 λίνκ είχε, το ένα πέταγε σφάλμα και το άλλο ένα προφίλ google που για request δεν έλεγε τίποτα Το προφίλ αυτό το είδες συνδεδεμένος στο gmail account σου? Τότε σου δίνει επιλογή request... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Το προφίλ αυτό το είδες συνδεδεμένος στο gmail account σου? Τότε σου δίνει επιλογή request... Ναι ήταν αλλά δεν το εβγαζε.τεσπα το βρήκα. Το θέμα είναι πως έχω λαγκ με το config του bullet και τραγική μπαταρία. 3 ώρες οθόνη με το ζόρι [ATTACH]63067[/ATTACH][ATTACH]63068[/ATTACH][ATTACH]63069[/ATTACH][ATTACH]63070[/ATTACH] Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eViL_BoNo Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπέρα, Θέλω να περάσω πάλι τον stock kernel της V20H αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά. Έχει κανείς κάποιο link εύκαιρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Ναι ήταν αλλά δεν το εβγαζε.τεσπα το βρήκα. Το θέμα είναι πως έχω λαγκ με το config του bullet και τραγική μπαταρία. 3 ώρες οθόνη με το ζόρι [ATTACH]63067[/ATTACH][ATTACH]63068[/ATTACH][ATTACH]63069[/ATTACH][ATTACH]63070[/ATTACH] Το ρύθμισες σωστά? Έβαλες το hotplug που δεν είναι τικαρισμένο όταν κάνεις restoere το profile. Έχει μία διαδικασία για να μπεί το προφίλ και όχι απλή επιλογή και μετά το V. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Το ρύθμισες σωστά? Έβαλες το hotplug που δεν είναι τικαρισμένο όταν κάνεις restoere το profile. Έχει μία διαδικασία για να μπεί το προφίλ και όχι απλή επιλογή και μετά το V. Εδω η διαδικασια για τον φιλο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61693468&postcount=1645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 ναι τα έκανα όλα σωστά.το θέμα είναι πως και με cm12 είναι το ίδιο χάλι.με 3g και skype και η μπαταρία πάει στον πάτο σε χρόνο dt. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 ναι τα έκανα όλα σωστά.το θέμα είναι πως και με cm12 είναι το ίδιο χάλι.με 3g και skype και η μπαταρία πάει στον πάτο σε χρόνο dt. Το skype απο οσο ξερω αν και δεν το χρησιμοποιω ειναι μεγαλος μπαταριοφαγος.Επισης μονο κερνελ εχεις αλλαξει ή εβαλες και τα υπολοιποα mods και modules; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 για όσους ενδιαφέρονται για το xposed χωρίς πολλά ζόρια ας κάνουν τα εξής : Προυσποθέσεις : root και twrp recovery. 1) από εδώ κατεβάζουμε από το LINK το LG G2/G3 xposed installer. Το κάνουμε install στο κινητό μας. Μπαίνουμε μέσα και πατάμε install. Κάνει επανεκκίνηση, μπαίνει σε recovery και κάνει την εγκατάσταση του xposed. 2) Από εδώ κατεβάζουμε το xposed-v67-sdk21-arm.zip και το αντιγράφουμε στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Μπαίνουμε σε recovery και το κάνουμε install. 3) Μόλις ξαναμπούμε στο κινητό κατεβάζουμε το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και το κάνουμε install και αντιγράφετε πάνω από το χposed του βήματος 1. Είμαστε έτοιμοι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Το skype απο οσο ξερω αν και δεν το χρησιμοποιω ειναι μεγαλος μπαταριοφαγος.Επισης μονο κερνελ εχεις αλλαξει ή εβαλες και τα υπολοιποα mods και modules; όλα τα modes έβαλα.στην cm12 το skype είχε ίδια κατανάλωση με την οθόνη... τώρα έβαλα πάλι cloudy 2.5 με bullet αλλά δεν θα βάλω skype για να δω.νομίζω και εγώ πως το skype είναι το θέμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Μην βλέπεις τα 6ωρα οθόνης που πιάνουν μερικοί... Όλα έχουν να κάνουν καθαρά με την χρήση. Με 3g δλδ και Skype δεν μπορείς να περιμένεις αποτελέσματα μεγαλύτερα. Δεν νομίζω να σε βοηθήσει ο κερνελ σε αυτό. Άντε να δεις στην καλύτερη μια μικρή βελτίωση. Επίσης τα modules στο xposed δεν θα σε βοηθήσουν κατά την χρήση. Αλλά οτσν είσαι σε deep sleep για να μην έχεις wakelocks. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 ε καλά χωρίς data και skype βγάζω 3 μέρες.το skype είναι το θέμα.τραβάει απίστευτα πολύ μπαταρία Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Νέος στα λημέρια και πρώην κάτοχος Νote 3. Πρόσφατα αγόρασα το G3. Θέλω να περάσω custom rom και kernel. Ποια προτείνεται να βαλω? Η διαδικασία με roms κτλπ είναι όπως είναι και στα Samsung? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts