Grigorios1990 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους, θελω να κανω την εξης ερωτηση: εχω την fulmics 6,5 αλλα σκεφτομαι να το γυρισω σε αοσπ παλι. Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει και υπαρχει καποιο πορτ ωστε να περασω την μαμα καμερα ή εστω την xcam στην αοσπ ρομ? το θεμα οτι μενω ακομα σε fulmics ειναι οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την καμερα. Πχ στο oneplus 3 απο οσο ξερω CM έχουν πορτ και περνανε την μαμα καμερα πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους, θελω να κανω την εξης ερωτηση: εχω την fulmics 6,5 αλλα σκεφτομαι να το γυρισω σε αοσπ παλι. Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει και υπαρχει καποιο πορτ ωστε να περασω την μαμα καμερα ή εστω την xcam στην αοσπ ρομ? το θεμα οτι μενω ακομα σε fulmics ειναι οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την καμερα. Πχ στο oneplus 3 απο οσο ξερω CM έχουν πορτ και περνανε την μαμα καμερα πχ απο οσα διαβασα υπαρχει μονιμο προβλημα με την καμερα σε aosp.ψαξε στο xda για σιγουρια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 απο οσα διαβασα υπαρχει μονιμο προβλημα με την καμερα σε aosp.ψαξε στο xda για σιγουρια. σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 απο οσα διαβασα υπαρχει μονιμο προβλημα με την καμερα σε aosp.ψαξε στο xda για σιγουρια. Δυστυχώς είναι το αγκάθι των aosp roms η κάμερα. Δεν υπάρχει σχετικό port της stock κάμερας και ούτε πρόκειται να υπάρξει ελέω κλειστού κώδικα της LG, καθώς δεν αρκεί ένα απλό .apk αλλά ολόκληρο το framework της LG. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά έχω fulmics 6.5 αρκετό καιρό και έχω ένα πρόβλημα στην κάμερα. Όταν βγάζω φωτογραφία στο σκοτάδι δεν συγχρονιζεται το φλας και βγαίνουν χάλια με πολύ φως. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στα fulmic hubs φλασαρε την άλλη έκδοση της κάμερας Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στα fulmic hubs φλασαρε την άλλη έκδοση της κάμερας Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την v20 εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Την v20 εννοείς? Στο fulmic hub εχει zip για φιξαρισμα καμερας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στο fulmic hub εχει zip για φιξαρισμα καμερας. Ευχαριστώ φίλε μου το πέρασα και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 LG G3 crDroid 1.2 και πάει άψογα.:happy: Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) LG G3 crDroid 1.2 και πάει άψογα.:happy: Καινούργια είναι? Κάνα link? Nougat είναι? Από κάμερα πως πάει? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Edited November 22, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εχω ενα πρόβλημα με το Unrooting της συσκευής μου (LG G3 32gb Marshmallow).Εχω ακολουθήσει βήμα βήμα τον οδηγό που έχω βρεί εδώ http://www.androidrootz.com/2014/07/how-to-unroot-lg-g3-all-variants.html. Ο παραπάνω οδηγός είναι επεξηγηματικότατος και όντως όλα πήγαν καλά μέχρι το τελευταίο step.Εκεί μετά απο αναζήτηση που έκανα εκ νέου,ήθελε να κατεβάσω ενα άλλο .dll το οποίο και έκανα.Ξαναέτρεξα το Flash toolkit και πάλι στο τελευταίο βήμα κολλάει.Δηλαδή για να ξερουταριστεί θα πρέπει να δείξει στην οθόνη Factory Reset Status 3 και εμένα κολλάει στο step 2.Οσο και αν έψαξα xda και αλλού δεν βρήκα λύση. ;) Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του και τις γνώσεις του; Thanks a lot guys :) υγ Ξέχασα να αναφέρω πως δοκίμασα να κάνω hard reset με key combination αλλά και πάλι το κινητό ανοίγει και δείχνει το minios και ακολούθως Factory Reset 2 Edited November 21, 2016 by iwpantel Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δεν γνωριζω αυτον τον οδηγο αλλα οταν περασεις μια οριτζιναλ ρομ σε αρχειο kdz με το flastool δεν χανεται το ρουτ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δεν γνωριζω αυτον τον οδηγο αλλα οταν περασεις μια οριτζιναλ ρομ σε αρχειο kdz με το flastool δεν χανεται το ρουτ? Το αρχείο που πρέπει να κατεβάσεις χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο οδηγό είναι μορφής .tot Σταύρο.Συνεπώς δεν δοκίμασα με kdz αρχείο όπως μου λές.Γίνεται με τον ίδιο τρόπο η διαδικασία που εννοείς; Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Ναι και επιλεγεις cse flash για να σβησει οτι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη οπως και τυχον customrecovery.επισης στο τοπικ τροποποιησεις του myphone στο πρωτο ποστ εχει λινκ που εχει βημα βημα οδηγιες για αυτο που λεω Edited November 22, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ναι και επιλεγεις cse flash για να σβησει οτι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη οπως και τυχον customrecovery.επισης στο τοπικ τροποποιησεις του myphone στο πρωτο ποστ εχει λινκ που εχει βημα βημα οδηγιες για αυτο που λεω Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω με νεότερα.Σ'ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση Σταύρο.:) Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 καλησπερα, επειδη βαρεθηκα να το φορτιζω το ρημαδι σχεδον 2 φορες την μερα με νεα μπαταρια και με μαμα ρομ λεω να περασω μια custom ξανα μετα απο καιρο... υπαρχει καποια που να κανει καλη δουλεια στην μπαταρια? αυτο που διαβαζω για την cyanogen12 ισχυει σχετικα με το "Impressive battery life. Many tweaks has been done which improves the battery life and it last longer than ever before."? http://androidcure.com/best-custom-roms-for-lg-g3/ thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 καλησπερα, επειδη βαρεθηκα να το φορτιζω το ρημαδι σχεδον 2 φορες την μερα με νεα μπαταρια και με μαμα ρομ λεω να περασω μια custom ξανα μετα απο καιρο... υπαρχει καποια που να κανει καλη δουλεια στην μπαταρια? αυτο που διαβαζω για την cyanogen12 ισχυει σχετικα με το "Impressive battery life. Many tweaks has been done which improves the battery life and it last longer than ever before."? http://androidcure.com/best-custom-roms-for-lg-g3/ thanx. Τι χρήση κάνεις? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 καλησπερα, επειδη βαρεθηκα να το φορτιζω το ρημαδι σχεδον 2 φορες την μερα με νεα μπαταρια και με μαμα ρομ λεω να περασω μια custom ξανα μετα απο καιρο... υπαρχει καποια που να κανει καλη δουλεια στην μπαταρια? αυτο που διαβαζω για την cyanogen12 ισχυει σχετικα με το "Impressive battery life. Many tweaks has been done which improves the battery life and it last longer than ever before."? http://androidcure.com/best-custom-roms-for-lg-g3/ thanx. Μετα απο τοσα χρονια πιστευω οτι κανενα λογισμικο δεν βελτιωνει την μπαταρια.εγω με custom φορτιζω καθε βραδυ ενω εχω και 40% μπαταρια.ειναι σε σχεση με την χρηση παντα και τα "κιβυκα" της μπαταριας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι και επιλεγεις cse flash για να σβησει οτι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη οπως και τυχον customrecovery.επισης στο τοπικ τροποποιησεις του myphone στο πρωτο ποστ εχει λινκ που εχει βημα βημα οδηγιες για αυτο που λεω Εν τέλει κατάφερα και άνοιξα επιτέλους το κινητό αφού χρησιμοποίησα τον τρόπο με το .kdz file. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Σταύρο! Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εν τέλει κατάφερα και άνοιξα επιτέλους το κινητό αφού χρησιμοποίησα τον τρόπο με το .kdz file. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Σταύρο! Χαιρομαι που βοηθησα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τι χρήση κάνεις? LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n καθολου παιχνιδια, facebook, 5-6 τηλεφωνα... φυσιολογικος ανθρωπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 καθολου παιχνιδια, facebook, 5-6 τηλεφωνα... φυσιολογικος ανθρωπος... Εγώ πάντως με Zoe Rom v3.0 και xceed Ή Gabriel kernel βγάζω 2 μέρες με διάβασμα ειδήσεων, facebook, διάβασμα διαφόρων forum, τηλέφωνα οχι πολλά και λίγο σκάλισμα. Όλα βέβαια είναι σχετικά. Πόσες ώρες sot σου βγάζει? Χρησιμοποιείς την εφαρμογή facebook ή μπαίνεις από browser? Πολλά είναι. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7n Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδιά έχω ρωτήσει ξανά για το ίδιο θέμα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Δεν συγχρονιζεται το φλας και οι φωτογραφίες βγαίνουν με πολύ έντονο φως υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Είμαι με fulmics 6.5 περασα το bug fixes που υπάρχει όμως δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αναβάθμισε σε fulmics 6.6 και με ΟΤΑ 6.7 και το πρόβλημα σου θα λυθεί. Η 6.6 θέλει clean flash. Η 6.5 είχε διάφορα θέματα με την κάμερα Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts