kogos Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Γενικές ρυθμισεις, Δημιουργία αντιγράφου, επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου (κάπως έτσι το λέει). Δοκίμασε το πριν την ξαναπερασεις Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Γενικές ρυθμισεις, Δημιουργία αντιγράφου, επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου (κάπως έτσι το λέει). Δοκίμασε το πριν την ξαναπερασεις Τίποτα.Μάλλον θα πρέπει να την ξαναπερασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εχεις το d855? Γιατι για αλλα μοντελλα τις ιδιας σειρας g3 εχει καποιο fix. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εχεις το d855? Γιατι για αλλα μοντελλα τις ιδιας σειρας g3 εχει καποιο fix. Έχω το d855 αλλά τελικά μάλλον φταίει η κάρτα σιμ,γιατί το δοκίμασα με άλλη κάρτα και έχει κανονικά 4G σήμα.Πρίν από μερικές μέρες το έκανα κοσμοκάρτα και μάλλον φταίει αυτό,απλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά ήταν απενεργοποιημένο απο την κοσμοτε.Το ενεργοποίησα και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 που βρίσκουμε τα προφιλ του νεου γκαμπριελ κερνελ?η κάποιο δοκιμασμένο σετινγκ για undervolt Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδιά εχω την fulmics αλλά θέλω να γυρίσω σε στοκ. Είχα κάνει nandroid backup θυμάμαι όταν το πήρα τελευταία το κινητό από το σέρβις αλλά δεν θυμάμαι αν ηταν στην 6 η στην 5 έκδοση του android. Έστω Ότι Είναι στην 5 αν το φλασαρω μέσω twrp θα Έχω κάποιο θέμα?επειδή Τώρα Είναι Στην 6 ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 που βρίσκουμε τα προφιλ του νεου γκαμπριελ κερνελ?η κάποιο δοκιμασμένο σετινγκ για undervolt Μαζί τον kernel Κάνε εγκατάσταση και το app dorimanx και εκεί μέσα δεξια προς τέλος έχει τα 5 profile. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδιά εχω την fulmics αλλά θέλω να γυρίσω σε στοκ. Είχα κάνει nandroid backup θυμάμαι όταν το πήρα τελευταία το κινητό από το σέρβις αλλά δεν θυμάμαι αν ηταν στην 6 η στην 5 έκδοση του android. Έστω Ότι Είναι στην 5 αν το φλασαρω μέσω twrp θα Έχω κάποιο θέμα?επειδή Τώρα Είναι Στην 6 ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Δεν θα φλασαρεις κάτι όμως απλά θα κάνεις restore το αντίστοιχο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μαζί τον kernel Κάνε εγκατάσταση και το app dorimanx και εκεί μέσα δεξια προς τέλος έχει τα 5 profile. Στάλθηκε από το LG-D855 μου την εφαρμογή την είχα βρει απλά δεν την είχα ανοίξει, όταν την άνοιξα πάτησα στο P και τα βρήκα.έβαλα το extreme battery profile για τις τελευταίες 2 εβδομάδες που θα το εχω στα χέρια μου. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 την εφαρμογή την είχα βρει απλά δεν την είχα ανοίξει, όταν την άνοιξα πάτησα στο P και τα βρήκα.έβαλα το extreme battery profile για τις τελευταίες 2 εβδομάδες που θα το εχω στα χέρια μου. μπορεις να μας πεις τι διαφορα ειδες στην μπαταρια και στις επιδοσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ε σήμερα το έβαλα δεν μπορώ να έχω ασφαλή άποψη.επιδόσεις καλά μου φαίνεται δεν βλέπω να χάνει σε κάτι.λογικά θα είναι και πιο κρυο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ε σήμερα το έβαλα δεν μπορώ να έχω ασφαλή άποψη.επιδόσεις καλά μου φαίνεται δεν βλέπω να χάνει σε κάτι.λογικά θα είναι και πιο κρυο. απλα επειδη το εβαλες στο extreme μηπως εγινε το κινητο πιο αργο εννοω. επισης μετα απο καθε ρρ πρεπει να το ξαναβαζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 απλα επειδη το εβαλες στο extreme μηπως εγινε το κινητο πιο αργο εννοω. επισης μετα απο καθε ρρ πρεπει να το ξαναβαζεις; Ποιό αργό γίνεται γιατί κατεβάζει τη cpu στα 2.2 αλλά δεν χρειάζεται να το ξαναβαζεις σε κάθε restart. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλησπερα , μια γρηγορη ερώτηση εχω περασμενη την fulmics 5.1 μπορω να κανω update με dirty flash την 5.2 και μετα το ιδιο για την 5.3 ; αξιζει τον κοπο η 5.3 ή να περασω κατευθειαν τη 6.0 και να κανω update στην 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 6 και μετά 6.1 πιστεύω είναι καλύτερα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπερα , μια γρηγορη ερώτηση εχω περασμενη την fulmics 5.1 μπορω να κανω update με dirty flash την 5.2 και μετα το ιδιο για την 5.3 ; αξιζει τον κοπο η 5.3 ή να περασω κατευθειαν τη 6.0 και να κανω update στην 6.1 Με clean install περνα την 6 και μετα οτα την 6.1 και μετα αν θες αλλο χρωμα θεματος περνα το genisys theme απο xda που ειναι πλεον συμβατο με την ρομ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 με ποιο security patch διορθώνεται το quadrooter, έχω 5/8 αλλά δεν το διορθώνει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 με ποιο security patch διορθώνεται το quadrooter, έχω 5/8 αλλά δεν το διορθώνει 5 Αυγούστου security patch? Ποια έκδοση έχεις? Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 xenon hd, την στοκ δεν την άντεξα πάνω από 2 μέρες.σαν να πήρα άλλο τηλέφωνο είναι.αν και έχει κάποια ωραία πράγματα το pure android που μαρεσουν. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 xenon hd, την στοκ δεν την άντεξα πάνω από 2 μέρες.σαν να πήρα άλλο τηλέφωνο είναι.αν και έχει κάποια ωραία πράγματα το pure android που μαρεσουν. Γενικά ρολάρει καλά ή έχει θέματα εκτός της φωτογραφικής? Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 σε θέμα ταχύτητας και μπαταρίας η διαφορά είναι τεράστια και η διαχείριση της ραμ είναι πολύ καλύτερη. δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις aosp και πάντα ήταν ότι καλύτερο εκτός από την κάμερα που οκ μόνο στο χαμηλό φωτισμό βλέπεις διαφορά, την μέρα δεν έχει διαφορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 σε θέμα ταχύτητας και μπαταρίας η διαφορά είναι τεράστια και η διαχείριση της ραμ είναι πολύ καλύτερη. δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις aosp και πάντα ήταν ότι καλύτερο εκτός από την κάμερα που οκ μόνο στο χαμηλό φωτισμό βλέπεις διαφορά, την μέρα δεν έχει διαφορά. Εφόσον έχει διαφορά νύχτα θα έχει και τη μέρα όσο μεγεθύνεται η φωτογραφία όμως.:worry: Αλλά ok εφόσον δεν είναι το κύριο ζητούμενο προσπερνάτε εύκολα. Προτεραιότητες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Έχεις δοκιμάσει και άλλες ανάλογες με την Xenon HD? Είναι από τις καλύτερες? Ρωτάω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να τις αλλάζω συνέχεια. Edited August 29, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ο μονος λογος που ειμαι ακομα σε fulmics και οχι σε xenon ειναι η φωτογραφικη μηχανη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts