Diabolita Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Αν εχεις fulmics 5.0 ειναι bug της rom και δεν φορτιζει οταν το κινητο ειναι κλειστο Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Αληθεια ; Δεν μου εχει συμβει αλλα συνηθιζω να φορτιζω το τηλεφωνο κλειστο χωρις να εχει χρειαστει να το κανω μεχρι στιγμης.Συμβαινει αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Αληθεια ; Δεν μου εχει συμβει αλλα συνηθιζω να φορτιζω το τηλεφωνο κλειστο χωρις να εχει χρειαστει να το κανω μεχρι στιγμης.Συμβαινει αυτο ; αν μπορεις δοκιμασε το να μου πεις για να αρχίσω να ψαχνομαι.οταν βγαλεις το φορτιστη ανοιγει το τηλεφωνο αλλα θα χρειαστει να βγαλεις μπαταρεια γιατι κολλαει.μετα δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Αν εχεις fulmics 5.0 ειναι bug της rom και δεν φορτιζει οταν το κινητο ειναι κλειστο Sent from my LG-D855 using Tapatalk τωρα που το λες εκανα δοκιμη με κλειστο τηλ.και κανει κουφα οντως πχ αναβοσβηνει το λεντ μετα εκανε εκκινηση μονο στο σημα της lg σε αργη κινηση και μαλλον ειναι bug της ρομ οπως διαβασα και οπως και εσυ ειπες. Edited April 25, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Αν εχεις fulmics 5.0 ειναι bug της rom και δεν φορτιζει οταν το κινητο ειναι κλειστο Sent from my LG-D855 using Tapatalk α οκ τωρα το ειδα.αυτην εχω ευχαριστω.οποτε δεν το ψαχνω τωρα που το λες εκανα δοκιμη με κλειστο τηλ.και κανει κουφα οντως πχ αναβοδβηνει το λεντ μετα εκανε εκκινηση μονο στο σημα της lg σε αργη κινηση και μαλλον ειναι bug της ρομ οπως διαβασα και οπως και εσυ ειπες. αυτο μου κανει Edited April 25, 2016 by nikos1125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 α οκ τωρα το ειδα.αυτην εχω ευχαριστω.οποτε δεν το ψαχνω αυτο μου κανει εχει πολλα καλα η ρομ οποτε ας εχει και ενα κουσουρι.βεβαια αν ξεχαστουμε και αδειασει τελειως η μπαταρια και κλεισει πως θα φορτισει?:mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Ας ελπισουμε μεχρι τοτε πως θα εχει διορθωθει. edit : Το εκανε και εμενα....Εψαξα στο θεμα και βρηκα αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3729512&d=1461531790 το φλασαρα και φορτιζει κανονικα μετα.Το δοκιμασα ;) Edited April 25, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ας ελπισουμε μεχρι τοτε πως θα εχει διορθωθει. edit : Το εκανε και εμενα....Εψαξα στο θεμα και βρηκα αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3729512&d=1461531790 το φλασαρα και φορτιζει κανονικα μετα.Το δοκιμασα ;) ωραιος θα το δοκιμασω κι εγω το βραδυ.γιατι ειναι και αυτο που λεει ο σταυρος αν μεινει απο μπαταρια μετα τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ας ελπισουμε μεχρι τοτε πως θα εχει διορθωθει. edit : Το εκανε και εμενα....Εψαξα στο θεμα και βρηκα αυτο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3729512&d=1461531790 το φλασαρα και φορτιζει κανονικα μετα.Το δοκιμασα ;) το δοκιμασα δειχνει οτι πιανει το κολπο:bow:,απλα αναρωτιεμαι αν για να βαλουμε κατι διαφορετικο στο τηλ. πρεπει να ψαχνουμε ενα σωρο γιατροσοφια,μηπως θα επρεπε να μενουμε στην επισημη ρομ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 το δοκιμασα δειχνει οτι πιανει το κολπο:bow:,απλα αναρωτιεμαι αν για να βαλουμε κατι διαφορετικο στο τηλ. πρεπει να ψαχνουμε ενα σωρο γιατροσοφια,μηπως θα επρεπε να μενουμε στην επισημη ρομ?Mη το λες...οσο να ναι σε στοκ based roms τα προβληματα κλπ ειναι πολυ λιγα και νομιζω οτι τωρα εχεις καποια bugs επειδη πολλα γινονται port απο αλλες συσκευες η ισως απλα ξεφυγαν του dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 πιστευω οτι συντομα η fulmic θα εχει διορθωτικη εκδοση γιατι και στο φορουμ ηδη εχουν μαζευτει αρκετα προβληματα(κια).παντως η ρομ αυτη μου αρεσει και το περιβαλον που ειναι απο g5.αν και αιφονιζει(σικ) αφου καταργηθηκε το πληκτρο για τις εφαρμογες και τις εχει ολες στις αρχικες οθονες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 αφου καταργηθηκε το πληκτρο για τις εφαρμογες και τις εχει ολες στις αρχικες οθονες.Αυτο δε ρυθμιζεται ; Οπως και να εχει παντα περναω nova Prime και ετσι δε συναντω αυτο που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 το αφηνω για να συνηθισω για το μελλον.αν και προ ολιγου συνδεθηκα με wifi και εβγαλε μηνυμα πολλες επαφες για διαγραφη,χωρις να παω στις επαφες,σαν πολλα μικρα bugs αρχιζει να εχει η mm και σε στοκ και σε κουστομια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 πιστευω οτι συντομα η fulmic θα εχει διορθωτικη εκδοση γιατι και στο φορουμ ηδη εχουν μαζευτει αρκετα προβληματα(κια).παντως η ρομ αυτη μου αρεσει και το περιβαλον που ειναι απο g5.αν και αιφονιζει(σικ) αφου καταργηθηκε το πληκτρο για τις εφαρμογες και τις εχει ολες στις αρχικες οθονες. εγω την εχω με το κλασικο ux 4.δεν μου πολυ αρεσει να εχω ολες τις εφαρμογες στην αρχικη οθονη.ενταξει με το fix για την φορτιση?να το φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εμένα μια χαρά είναι που το δοκιμασα μετα το φλασάρισμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 εγω την εχω με το κλασικο ux 4.δεν μου πολυ αρεσει να εχω ολες τις εφαρμογες στην αρχικη οθονη.ενταξει με το fix για την φορτιση?να το φλασαρω? εγραψα ποιο πριν οτι ολα οκ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Απο την μέχρι τώρα εμπειρία σας, ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη AOSP για το g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 ωραιος θα το δοκιμασω κι εγω το βραδυ.γιατι ειναι και αυτο που λεει ο σταυρος αν μεινει απο μπαταρια μετα τι γινεται?? Δικό μου το flashάκι.περνά το άφοβα.. Σου βάζει και την επιλογή για λήψη 60fps fhd video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Δικό μου το flashάκι.περνά το άφοβα.. Σου βάζει και την επιλογή για λήψη 60fps fhd video μια και ασχολησε ποιο βαθεια μπορεις να κανεις κατι για να εχουμε ενγραφη ραδιοφωνου? οπως στα σαμσουνγκ?:) παρεπιπτωντος γυρισα σε limitless dual που ειναι ποιο σταθερη και χωρις τα μικροπροβληματα της fulmik . Edited April 26, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Δικό μου το flashάκι.περνά το άφοβα.. Σου βάζει και την επιλογή για λήψη 60fps fhd video ωραιος!ολα καλα!αν ασχολείσαι και με καμια ρομ και θες να τη μοιραστεις σφυρα και απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια καλημερα, θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που εχω. Ειμαι με Cloudy 2.5 και τωρα τελευταια το κινητο καποιες φορες μετα απο reboot δεν βλεπει την sim. δεν νομιζω να ειναι hardware θεμα γιατι πριν το reboot την εβλεπε μια χαρα. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα? υπαρχει λυση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δεν το ειχα συναντησει ποτε αυτο , αν θες να παραμεινεις ετσι (σε 5.0) σου προτεινω την Τι-Χ που ειναι πιο ενημερωμενη cloudy και οσο την ειχα δουλευαν ολα αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ευχαριστω!!! αν παω σε MM ποια προτεινεις? Δεν το ειχα συναντησει ποτε αυτο , αν θες να παραμεινεις ετσι (σε 5.0) σου προτεινω την Τι-Χ που ειναι πιο ενημερωμενη cloudy και οσο την ειχα δουλευαν ολα αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 ευχαριστω!!! αν παω σε MM ποια προτεινεις? αν θες να σου προτεινω βαλε limitless dual v6 η την fulmick v5. ειναι στοκ με εμφανιση απο g5. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) εβαλα το spirit fm2 και ενω το κανονικο ραδιο παιζει,αυτο ζηταει κερνελ που να το υποστηριζει.ειμαι με fulmick v5,γνωριζει καποιος τι παιζει? και καλη Ανασταση σε ολους. Edited April 30, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts