Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6.30 ώρες οθόνη με xenon HD σε 30 ώρες, 1.30ώρα πάνω από τις υπόλοιπες ρομ με την ίδια χρήση πάντα.

Και είναι η 2η φόρτιση που περνάει τις 6 ώρες, με άλλες μια έβγαζα 4 μια 5 μια 3.30

υγ έχω θέμα με κάποιες εφαρμογές, δεν μου δείχνουν ειδοποιήσεις αν δεν τις ανοίξω

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ κάνω δοκιμή να την ξαναπεράσω. Για να δούμε... Ελπίζω να μην έχω κανένα bootloop και να είμαι κομπλέ! Με την ελπίδα θα πεθάνω!

EDIT: Μην το ματιάσω ως τώρα πάει καλά το στήσιμο. Μπήκαν οι εφαρμογές, έγινε ανάκτηση δεδομένων σε μερικές, μπήκε κέρνελ και ρυθμίσεις. Κανένα πρόβλημα. Πάμε για τα επόμενα βήματα και ελπίζουμε. Δεν γίνεται κάτι άλλο.

Νομιζα θα μπαινει. Δοκιμασε να βαλεις καποιο προγραμα logcat να αποθηκευει σε txt τα logs και να τα κανει save σε sd φανταζομαι θα το κανουν τα περισσοτερα. Η μεσω του Nebula εχει και αυτος logcat νομιζω κραταει ολου του συστηματος οχι μονο του kernel και σε sd γιατι ειχα κρατησει μια φορα. Δεν νομιζω να το αλλαξε και να μην κραταει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nolanlawson.logcat

Τσέκαρε στο θέμα της ρομ. Ανέβασα 4 logcat.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

πείτε λίγο πως θα φτιάξω τα push notifications στο τουιτερ και μερικές εφαρμογές ακόμα

Καλησπερα παίδες!!!! Θα ηθελα να ρωτησω εσεις που το έχετε ψαξει παρα πολυ απο οτι διαβαζω (αλλα δν βγαζω ακρη λογο των πολλών σελίδων) ποια rom ειναι καλύτερη για g3 16gb? Ποια rom δουλεύετε οι περισσότεροι εδω μεσα;

Ευχαριστω!!! Sorry αν ρωταω σε λαθος topic!!!!

Η λυση η δικια μου ειναι αυτοι που κανω παντα σε ολες της εφαρμογες της google Delete ουτε καν freeze χαχαχααχ Καταρχην κανε να μην συγχρονιζει μονο του το κινητο τα emails εκτος και αν σου χρειαζονται αυτοματη συγχρονισμοι. Μετα βαλε απο το App opps να μην ξεκιναει αυτοματα ουτε μετα απο reboot αλλα και ουτε να ξυπναει μονο του αλλα ουτε να μενει ανοιχτο στο backround. Καντο και ενα pause με το greenify. Και νομιζω θα ειναι ok κατι αλλο δεν μου ερχεται προς το παρον.

Τελικα το yahoo μου την εκανε!Το εβγαλα απο το sync και πλεον δεν κατεβαζει τπτ και τα wakelocks επεστρεψαν στο 2%!

Παιδιά για την xenon hd μπορείτε να δώσετε λινκ;

Ποιά έκδοση βάζετε;

Stable , weeklies η experimental?

Καλησπερα παίδες!!!! Θα ηθελα να ρωτησω εσεις που το έχετε ψαξει παρα πολυ απο οτι διαβαζω (αλλα δν βγαζω ακρη λογο των πολλών σελίδων) ποια rom ειναι καλύτερη για g3 16gb? Ποια rom δουλεύετε οι περισσότεροι εδω μεσα;

Ευχαριστω!!! Sorry αν ρωταω σε λαθος topic!!!!

για μενα η Ressurection Remix η Xenon hd ειναι παρα πολυ καλες σε ολα

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά για την xenon hd μπορείτε να δώσετε λινκ;

Ποιά έκδοση βάζετε;

Stable , weeklies η experimental?

weeklies η experimental οπια και να βαλεις ok ειναι. Stable Μην βαλεις ειναι πολυ παλιες και δεν νομιζω να ειναι καν stable. Εγω weeklie.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/official-xenonhd-5-1-stable-t3167293

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ κάνω δοκιμή να την ξαναπεράσω. Για να δούμε... Ελπίζω να μην έχω κανένα bootloop και να είμαι κομπλέ! Με την ελπίδα θα πεθάνω!

EDIT: Μην το ματιάσω ως τώρα πάει καλά το στήσιμο. Μπήκαν οι εφαρμογές, έγινε ανάκτηση δεδομένων σε μερικές, μπήκε κέρνελ και ρυθμίσεις. Κανένα πρόβλημα. Πάμε για τα επόμενα βήματα και ελπίζουμε. Δεν γίνεται κάτι άλλο.

Τσέκαρε στο θέμα της ρομ. Ανέβασα 4 logcat.

ναι τα ειδα κανα error δεν βλεπω. Ας ελπισουμε να τα κοιταξει ο Dev να μας πει τι παιζει

Edited by asdfaster

τα ειδα κανα error δεν βλεπω. Ας ελπισουμε να τα κοιταξει ο Dev να μας πει τι παιζει

Ναι και εγώ με μια ματιά αυτό είδα... Δεν τον βλέπω τον dev να έχει την όρεξη να ασχοληθεί, δυστυχώς για μένα έχω κάνει άπειρες προσπάθειες για να φτιάξω την κατάσταση αλλά δεν θα τα καταφέρω όπως φαίνεται.

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι και εγώ με μια ματιά αυτό είδα... Δεν τον βλέπω τον dev να έχει την όρεξη να ασχοληθεί, δυστυχώς για μένα έχω κάνει άπειρες προσπάθειες για να φτιάξω την κατάσταση αλλά δεν θα τα καταφέρω όπως φαίνεται.

εγω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια εφαρμογη και πιστευω το powernap που κανει σε παρα πολλα ατομα bootloops η το netflix. χωρις xposed σου εκανε παλι bootloops? δεν ασχολειται το εχει πει κιολας γιατι ετοιμαζει να δωσει την M και θα αφησει την lollipop μερικα Updates ειπε ακομα για Lollipop και μετα θα δοση M

εγω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια εφαρμογη και πιστευω το powernap που κανει σε παρα πολλα ατομα bootloops η το netflix. χωρις xposed σου εκανε παλι bootloops? δεν ασχολειται το εχει πει κιολας γιατι ετοιμαζει να δωσει την M και θα αφησει την lollipop μερικα Updates ειπε ακομα για Lollipop και μετα θα δοση M

Αν διαβάσεις στο θέμα που έχω ανεβάσει τα log δεν είχα βάλει καν xposed app για να ενεργοποιήσω modules. Ούτε καν τα είχα εγκαταστήσει. Απλώς όταν φλάσαρα ρομ έβαλα rom, gapps, xposed. Μετά άφησα να κατέβουν εφαρμογές, έκανα restore σε 10 από αυτές τα data με TB και έβαλα μόνο LMT. Και reboot. Έπαιξαν όλα μία χαρά. Πήγα λοιπόν να σετάρω την ρομ. Status bar, navbar και τέτοια. Σετάρω. Κάνω reboot και να το bootloop. Βασικά δεν είναι bootloop. Είναι συνεχόμενα reboots.

Δηλαδή εμφανίζει bootanimation. Μετά την lockscreen κανονικά(μπούταρε λοιπόν) και μετά από 2-3-4 δευτερόλεπτα κάνει hot reboot. Δηλαδή δεν με πάει το logo της LG αλλά αμέσως από το bootanimation και μετά. Και αυτό γίνεται συνέχεια. Δεν σταματάει να κάνει reboot.

Αλλά και πάλι εξήγησε μου. Γιατί αυτό γίνεται μόνιμα και μόνο με την Xenon. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω βάλει CM, RR, PAC, LS και xenon. Όλες με καθαρή. Όλες με τις ίδιες 70 εφαρμογές. Όλες με xposed. Όλες με τα ίδια modules. Όλες με LMT. Όλα ίδια. Μόνο η xenon μου το κάνει.

Netflix δεν το ξέρω καν.

EDIT: Τα κατάφερα. Ασχολήθηκα λίγο με τα logs και προσπάθησα να δω τι συμπεράσματα βγαίνουν. Παρατήρησα λοιπόν 2-3 conflicts. xposed, viber, lmt!!! Xposed λέω απλώς του έχω περάσει από τον recovery τα αρχεία αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα άρα δεν παίζει. Το viber το χρησιμοποιούν και άλλοι που δεν έχουν θέμα άρα δύσκολο να τυχαίνει σε μένα το πρόβλημα. LMT όμως... Ειδικά εδώ μέσα παίζει να είμαι ο μόνος. + ότι πάρα πολλοί είναι κολλημένοι με την navbar. Κάνω απεγκατάσταση και όλα κομπλέ. Απλώς εδώ το περίεργο είναι ότι πως είχε εγκατασταθεί και δούλευε αλλά δημιουργούσε θέμα μόνο όταν άρχιζα να ρυθμίζω το κινητό. Γιατί δηλαδή δεν αλληλεπιδρά στην μία περίπτωση ενώ στην άλλη αλληλεπιδρά. Αυτό δεν μπορώ να το βρώ.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Φιλε ποια gapps κατεβαζουμε ακριβώς.Εχει πολλα για να διαλεξεις: platform,variant...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

εγώ έχω pico, ίσα ίσα τα google services και play store.βάλε όποια θες αρκεί να είναι για 5.1

έχω σοβαρό θέμα με xenon hd, κάποιες εφαρμογές μπαίνουν σε sleep χωρίς να πρέπει και δεν έχω ειδοποιήσεις

Guest YiorgosA

Ξαφνικά εδώ και κάποιες μέρες, η συσκευή δεν χτυπάει ούτε στα τηλεφωνα ούτε στις ειδοποιήσεις, ούτε στα ξυπνητήρια κλπ.

Σαν να μπαίνει μόνη της σε mute. Μετά απο reboot ξεκολλάει και δουλεύει κανονικά. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα; Είμαι με cloudy g3 2.5

Αν διαβάσεις στο θέμα που έχω ανεβάσει τα log δεν είχα βάλει καν xposed app για να ενεργοποιήσω modules. Ούτε καν τα είχα εγκαταστήσει. Απλώς όταν φλάσαρα ρομ έβαλα rom, gapps, xposed. Μετά άφησα να κατέβουν εφαρμογές, έκανα restore σε 10 από αυτές τα data με TB και έβαλα μόνο LMT. Και reboot. Έπαιξαν όλα μία χαρά. Πήγα λοιπόν να σετάρω την ρομ. Status bar, navbar και τέτοια. Σετάρω. Κάνω reboot και να το bootloop. Βασικά δεν είναι bootloop. Είναι συνεχόμενα reboots.

Δηλαδή εμφανίζει bootanimation. Μετά την lockscreen κανονικά(μπούταρε λοιπόν) και μετά από 2-3-4 δευτερόλεπτα κάνει hot reboot. Δηλαδή δεν με πάει το logo της LG αλλά αμέσως από το bootanimation και μετά. Και αυτό γίνεται συνέχεια. Δεν σταματάει να κάνει reboot.

Αλλά και πάλι εξήγησε μου. Γιατί αυτό γίνεται μόνιμα και μόνο με την Xenon. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω βάλει CM, RR, PAC, LS και xenon. Όλες με καθαρή. Όλες με τις ίδιες 70 εφαρμογές. Όλες με xposed. Όλες με τα ίδια modules. Όλες με LMT. Όλα ίδια. Μόνο η xenon μου το κάνει.

Netflix δεν το ξέρω καν.

EDIT: Τα κατάφερα. Ασχολήθηκα λίγο με τα logs και προσπάθησα να δω τι συμπεράσματα βγαίνουν. Παρατήρησα λοιπόν 2-3 conflicts. xposed, viber, lmt!!! Xposed λέω απλώς του έχω περάσει από τον recovery τα αρχεία αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα άρα δεν παίζει. Το viber το χρησιμοποιούν και άλλοι που δεν έχουν θέμα άρα δύσκολο να τυχαίνει σε μένα το πρόβλημα. LMT όμως... Ειδικά εδώ μέσα παίζει να είμαι ο μόνος. + ότι πάρα πολλοί είναι κολλημένοι με την navbar. Κάνω απεγκατάσταση και όλα κομπλέ. Απλώς εδώ το περίεργο είναι ότι πως είχε εγκατασταθεί και δούλευε αλλά δημιουργούσε θέμα μόνο όταν άρχιζα να ρυθμίζω το κινητό. Γιατί δηλαδή δεν αλληλεπιδρά στην μία περίπτωση ενώ στην άλλη αλληλεπιδρά. Αυτό δεν μπορώ να το βρώ.

επιτελους λυθηκε το θεμα γιατι αν περιμεναμε απο τον Dev καλο πασχα... ισως καποια ρυθμιση του να φταιει δες σε κανα google ισως να εχουν και αλλοι θεμα με layers roms και lmt και να ξερουν γιατι.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγώ έχω pico, ίσα ίσα τα google services και play store.βάλε όποια θες αρκεί να είναι για 5.1

έχω σοβαρό θέμα με xenon hd, κάποιες εφαρμογές μπαίνουν σε sleep χωρίς να πρέπει και δεν έχω ειδοποιήσεις

καντες whitelist στο powernap η δες στο απορρητο και προστασια απορρητου η στο app ops αμα τα εχεις. Ισως τους κοβουν τα permissions της αφυπνισης και τα βαζει να κλεινουν

δοκίμασα ότι ρομ υπάρχει, χωρίς powrnap χωρίς τίποτα, στο τουιτερ δεν παίρνω ειδοποιήσεις

δοκίμασα ότι ρομ υπάρχει, χωρίς powrnap χωρίς τίποτα, στο τουιτερ δεν παίρνω ειδοποιήσεις

μηπως εχει καμια ρυθμιση μεσα το twitter για ειδοποιησεις για δες εδω δεν ξερω απο twitter.

https://support.twitter.com/articles/20169333#

https://support.twitter.com/articles/20169887#

Η αυτο κανε σε πολλους δουλεψε. Just go to twitter.com / Settings / App / Then revoke Twitter for Android.

Edited by asdfaster

τα κοίταξα όλα, δεν δουλεύει πάλι.το πέρασα από την αρχή 500 φορές

Καλημέρα .

Θέλω να ρωτήσω , αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έχεις root το κινητό σου , αυτό χάνεται ?

δλδ είναι σαν να μην έκανες root το τηλέφωνο ?

Καλημέρα .

Θέλω να ρωτήσω , αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έχεις root το κινητό σου , αυτό χάνεται ?

δλδ είναι σαν να μην έκανες root το τηλέφωνο ?

Όχι δεν χάνεται.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

μόνο από viber παίρνω ειδοποιήσεις τι σκατά γίνεται?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εμφανιζονται ειδοποιησης αλλα αν εχεις xposed νομιζω με το app settings μπορεις να φτιαξεις τα παντα σε καθε app απο ειδοποιησεις ως και dpi λειτουργει κανονικα εμενα με xenon. ισως σου της φτιαξει.

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-app-settings-v1-9-2014-05-14-t2437377

Το τουιτερ ούτε με αυτή την εφαρμογή παίζουν τα notifications, τα άλλα παίζουν το τουιτερ μουλαρωσε

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση.

Σε συσκευή που έχει 5.0.0 ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος να μπει custom recovery? Philz, twrp κλπ

1+7 Pro

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις