Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ. με λιγακι ψαξιμο φλασαρα αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/how-to-xposed-running-properly-stock-t3030261

και εξαφανιστηκε το μηνυμα ...αλλα μαζι του πηρε και τον καιρο...!!καποιο zip για το lgweather εχουμε.??

edit.. το βρηκα και αυτο.. το φλασαρα κ ολα κομπλε... καλα για το xposed ειναι 3φορα που το κανω με φλασαρισμα και η 3 που μου κολλαει τοκινητο.? τοσο δυσκολο γιατι το εκαναν?? 1000 φορες με την εφαρμογη που μου εδωσε ο κωστας.. απλα κ ωραι.. και δν υπαρχει καποιος οδηγος να μας δειξει πως θ ατο βαλουμε.........

υπαρχει και πιο ευκολος τροπος, flasharis το exposed sdk. και κανεις install και το apk του exposed στο τελος και εισαι οκ. αυτη η εφαρμογη δεν λειτουργει σε ολες τις roms ουτε σε ολα τα κινητα, τραγικο support εχει. το πιο πιθανο ειναι να κολλησει το κινητο.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άσχετα ότι είσαι στο λάθος θέμα. Εδώ είναι τροποποιήσεις. Οπότε μην συνεχίσεις την κουβέντα εδώ.

1) Τα καινούρια έρχονται αμέσως με lollipop. Και γλώσσα δεν έχει να κάνει από που το πήρες. Διαβάσει τον κωδικό της SIM. Η SIM έχει ένα κωδικό που δηλώνει από που είναι.

2)Η 2,5 του G4???

Φιλε κοιτα,το εγραψα εδω γιατι εχει πιο πολυ κινηση το thread και επισης σκευτηκα οτι η 2η απορια μου σχετιζεται με την 2.5 του cloudy την ρομ ported του g4..Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε.Αν γνωριζεις να μου απαντησεις και για το 2ο που ρωτησα θα με βοηθουσες πολυ.

Το ξέρω το smart network αλλά δεν με βολεύει... Δεν μου είναι τίποτα όταν κλείσω το wifi να κάνω και ένα κλικ στο εικονίδιο δίπλα να γυρίσει το mode του network σε auto από 2g.

Τι σου πάγωσε. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα ως τώρα...

Μαλλον το power nap μου εκανε την ζημια γιατι με το που το ξηλωσα ηρθε στα ισα του το κινητο.

Εχω παθει πλακα παντως με την μπαταρια.Πραγματικα εχει πλησιασει πολυ το G2.

Απο το πρωι στις 7:30 μεχρι τωρα εχω παιξει παιχνιδια,εχω μιλησει viber,εβγαλα βιντεο(δυστυχως τις φωτιες στην Αργυρουπολη... :( ),και γενικα το χαρηκα κι ειμαι στο 50%.

Είσαι σίγουρος για τον καιρό. Εγώ τον έχω τον καιρό... Το έκανα μέσα από το μενου της cloudy η οποία μου έκανε μόνητ της την προετοιμασία και διέγραψε αυτά που χρειάζονται.

Εγω νομιζα οτι ηθελε να βαλει xposed στην στοκ ρομ οποτε γραψε λαθος.

Μαλλον το power nap μου εκανε την ζημια γιατι με το που το ξηλωσα ηρθε στα ισα του το κινητο.

Εχω παθει πλακα παντως με την μπαταρια.Πραγματικα εχει πλησιασει πολυ το G2.

Απο το πρωι στις 7:30 μεχρι τωρα εχω παιξει παιχνιδια,εχω μιλησει viber,εβγαλα βιντεο(δυστυχως τις φωτιες στην Αργυρουπολη... :( ),και γενικα το χαρηκα κι ειμαι στο 50%.

Προφανώς και δεν ρυθμίσεις σωστά το powernap. Δηλαδή δεν έβαλες αυτά που πρέπει στην whitelist. Ακολουθησες αυτά που λέει ο οδηγός? Εγώ δεν έχω κανένα παγωμα ούτε random reboot.

Google Pixel 9 Pro XL

Προφανώς και δεν ρυθμίσεις σωστά το powernap. Δηλαδή δεν έβαλες αυτά που πρέπει στην whitelist. Ακολουθησες αυτά που λέει ο οδηγός? Εγώ δεν έχω κανένα παγωμα ούτε random reboot.

Κώστα είναι εύκολο να δώσεις Link για την διαδικασία εγκατάσταση εγκατάστασης xposed framework ? Thanks

Πολυ πιθανο αλλα οκ δεν πειραζει.Μια χαρα ειναι κι ετσι.Αλλωστε οπως γραφεει λεει για 0,2% μπαταρια.

Την περισσοτερη ζημια στην μπαταρια την κανουν αλλωστε η οθονη και τα data.

Κώστα είναι εύκολο να δώσεις Link για την διαδικασία εγκατάσταση εγκατάστασης xposed framework ? Thanks

κατεβασε φιλε μου αυτο το apk. και καντο εγκατσταση... ειναι πολυ πιο ευκολο..!! μην μπλεκεις μεσο ρεκοβερυ.. θα μπλεξεις//

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/tool-installer-xposedlg-g3unofficial-t3094514

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

δεν μπορώ να βρω το powernap ρε σεις.ας κάνει κάποιος την καλή να μου το στείλει
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

δεν μπορώ να βρω το powernap ρε σεις.ας κάνει κάποιος την καλή να μου το στείλει

Δες την υπογραφη του djkostas20.

G2 εγινε αυτο ωρε..

http://oi59.tinypic.com/116nrm8.jpg

Edited by panosfx

εκεί ψάχνω τόση ώρα αλλά δεν το βρίσκω, θέλει πρόσκληση λέει

Ναι κάνεις αίτηση και σου κάνει αποδοχή.

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι κάνεις αίτηση και σου κάνει αποδοχή.

να το βρισκα κιόλας :lol:

υγ το βρήκα από αλλού, δεν είχε πουθενά επιλογή να κάνω request.2 λίνκ είχε, το ένα πέταγε σφάλμα και το άλλο ένα προφίλ google που για request δεν έλεγε τίποτα

Edited by johny_pl

Εγω ρε μαγκες που δεν θελω να βαλω xposed μονο με κερνελ θελω να ασχοληθω και με κανα mod χωρις xposed..Μια απορια επισης, στο wakelock detector παρατηρω οτι εχω πολλα wakelocks απο το 1013.Γνωριζει κανεις απο τι προκαλειται??Εψαξα αρκετα στο google αλλα δεν ακουσα κατι συγκεκριμενο για το wakelock αυτο.

να το βρισκα κιόλας :lol:

υγ το βρήκα από αλλού, δεν είχε πουθενά επιλογή να κάνω request.2 λίνκ είχε, το ένα πέταγε σφάλμα και το άλλο ένα προφίλ google που για request δεν έλεγε τίποτα

Το προφίλ αυτό το είδες συνδεδεμένος στο gmail account σου? Τότε σου δίνει επιλογή request...

Google Pixel 9 Pro XL

Το προφίλ αυτό το είδες συνδεδεμένος στο gmail account σου? Τότε σου δίνει επιλογή request...

Ναι ήταν αλλά δεν το εβγαζε.τεσπα το βρήκα. Το θέμα είναι πως έχω λαγκ με το config του bullet και τραγική μπαταρία. 3 ώρες οθόνη με το ζόρι

[ATTACH]63067[/ATTACH][ATTACH]63068[/ATTACH][ATTACH]63069[/ATTACH][ATTACH]63070[/ATTACH]

Ναι ήταν αλλά δεν το εβγαζε.τεσπα το βρήκα. Το θέμα είναι πως έχω λαγκ με το config του bullet και τραγική μπαταρία. 3 ώρες οθόνη με το ζόρι

[ATTACH]63067[/ATTACH][ATTACH]63068[/ATTACH][ATTACH]63069[/ATTACH][ATTACH]63070[/ATTACH]

Το ρύθμισες σωστά? Έβαλες το hotplug που δεν είναι τικαρισμένο όταν κάνεις restoere το profile. Έχει μία διαδικασία για να μπεί το προφίλ και όχι απλή επιλογή και μετά το V.

Google Pixel 9 Pro XL

Το ρύθμισες σωστά? Έβαλες το hotplug που δεν είναι τικαρισμένο όταν κάνεις restoere το profile. Έχει μία διαδικασία για να μπεί το προφίλ και όχι απλή επιλογή και μετά το V.

Εδω η διαδικασια για τον φιλο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61693468&postcount=1645

ναι τα έκανα όλα σωστά.το θέμα είναι πως και με cm12 είναι το ίδιο χάλι.με 3g και skype και η μπαταρία πάει στον πάτο σε χρόνο dt.

ναι τα έκανα όλα σωστά.το θέμα είναι πως και με cm12 είναι το ίδιο χάλι.με 3g και skype και η μπαταρία πάει στον πάτο σε χρόνο dt.

Το skype απο οσο ξερω αν και δεν το χρησιμοποιω ειναι μεγαλος μπαταριοφαγος.Επισης μονο κερνελ εχεις αλλαξει ή εβαλες και τα υπολοιποα mods και modules;

για όσους ενδιαφέρονται για το xposed χωρίς πολλά ζόρια ας κάνουν τα εξής :

Προυσποθέσεις : root και twrp recovery.

1) από εδώ κατεβάζουμε από το LINK το LG G2/G3 xposed installer. Το κάνουμε install στο κινητό μας. Μπαίνουμε μέσα και πατάμε install. Κάνει επανεκκίνηση, μπαίνει σε recovery και κάνει την εγκατάσταση του xposed.

2) Από εδώ κατεβάζουμε το xposed-v67-sdk21-arm.zip και το αντιγράφουμε στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Μπαίνουμε σε recovery και το κάνουμε install.

3) Μόλις ξαναμπούμε στο κινητό κατεβάζουμε το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και το κάνουμε install και αντιγράφετε πάνω από το χposed του βήματος 1.

Είμαστε έτοιμοι.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το skype απο οσο ξερω αν και δεν το χρησιμοποιω ειναι μεγαλος μπαταριοφαγος.Επισης μονο κερνελ εχεις αλλαξει ή εβαλες και τα υπολοιποα mods και modules;

όλα τα modes έβαλα.στην cm12 το skype είχε ίδια κατανάλωση με την οθόνη... τώρα έβαλα πάλι cloudy 2.5 με bullet αλλά δεν θα βάλω skype για να δω.νομίζω και εγώ πως το skype είναι το θέμα

Μην βλέπεις τα 6ωρα οθόνης που πιάνουν μερικοί... Όλα έχουν να κάνουν καθαρά με την χρήση.

Με 3g δλδ και Skype δεν μπορείς να περιμένεις αποτελέσματα μεγαλύτερα. Δεν νομίζω να σε βοηθήσει ο κερνελ σε αυτό. Άντε να δεις στην καλύτερη μια μικρή βελτίωση.

Επίσης τα modules στο xposed δεν θα σε βοηθήσουν κατά την χρήση. Αλλά οτσν είσαι σε deep sleep για να μην έχεις wakelocks.

Google Pixel 9 Pro XL

ε καλά χωρίς data και skype βγάζω 3 μέρες.το skype είναι το θέμα.τραβάει απίστευτα πολύ μπαταρία

Καλησπέρα παιδιά.

Νέος στα λημέρια και πρώην κάτοχος Νote 3.

Πρόσφατα αγόρασα το G3.

Θέλω να περάσω custom rom και kernel.

Ποια προτείνεται να βαλω?

Η διαδικασία με roms κτλπ είναι όπως είναι και στα Samsung?

Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις