Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Κατέβασα, πάτησα reboot recovery, και μου βγάζει αυτό το μήνυμα.

https://www.dropbox.com/s/wxmky4idd3owqsb/Screenshot_2015-03-14-12-43-09.png?dl=0

Μας τρολάρεις;;

Σε ρωτάει μήπως και το πάτησες κατα λάθος..

Cancel=ακύρωση

Οκ=οκ

Οκ πατα

οδηγιες για το πως το βαζουμε το twrp υπαρχουν?

Ενημέρωσα τα link για το πως κάνουμε root, πως βάζουμε twrp και πως επαναφέρουμε το download mode. Το KK-bootstack απλώς το περνάμε μέσω recovery. Πρώτα το root, μετά το twrp με οδηγίες εντός zip και το τέλος το kk-bootstack.

1) root

2) twrp

3) επαναφορά download mode, link.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

είπα να κάνω και εγω σήμερα ροοτ!διαβάζω τον οδηγό αυτόν

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772?nocache=1

και κόλλησα στην αρχή !

πατάω δεξί κλικ και δεν εχει το command το βρίσκω στα αρχεία και οταν το επιλέγω λεει οτι το κομαντ δεν μπορεί να ανοίγει αυτο το αρχείο τι παίζει?

windows 8.1 έχω

είπα να κάνω και εγω σήμερα ροοτ!διαβάζω τον οδηγό αυτόν

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772?nocache=1

και κόλλησα στην αρχή !

πατάω δεξί κλικ και δεν εχει το command το βρίσκω στα αρχεία και οταν το επιλέγω λεει οτι το κομαντ δεν μπορεί να ανοίγει αυτο το αρχείο τι παίζει?

windows 8.1 έχω

για να ανοίξεις το command window, πιέζεις το shift + δεξί κλικ στο φάκελο που έχεις το adb και όλα σου λέει ο οδηγός να κατεβάσεις.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

για να ανοίξεις το command window, πιέζεις το shift + δεξί κλικ στο φάκελο που έχεις το adb και όλα σου λέει ο οδηγός να κατεβάσεις.

αν σου πω τι βλακια έκανα τόση ώρα θα γελάς.....προχωράμε

Δε πρόκειται να γελάσω γιατί σίγουρα έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω κατά καιρούς βλακείες!

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Δε πρόκειται να γελάσω γιατί σίγουρα έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω κατά καιρούς βλακείες!

πατούσα shift και δεξί άλλα είχα και επιλεγμένο αρχείο μαζί και δεν μου το έβγαζε έτσι πως πρέπει

Μας τρολάρεις;;

Σε ρωτάει μήπως και το πάτησες κατα λάθος..

Cancel=ακύρωση

Οκ=οκ

Οκ πατα

Μάθε τρόπους και δείξε σεβασμό σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από αυτά οκ?

kountouraN

Ηρέμησε φίλε μου και δείξε και εσύ σεβασμό σε κάποιον που προσπαθεί να σε βοηθήσει. Ο Superuser έχει βοηθήσει πάρα πολλούς εδώ μέσα και έχει πάντα την καλή διάθεση και όρεξη να λύσει απορίες.

Τι ερώτηση ήταν και αυτή που έκανες; Δεν ξέρεις αγγλικά μήπως; Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την απορία σου.

Τέσπα, ειρήνη υμίν...

Αποστόλης

Ηρέμησε φίλε μου και δείξε και εσύ σεβασμό σε κάποιον που προσπαθεί να σε βοηθήσει. Ο Superuser έχει βοηθήσει πάρα πολλούς εδώ μέσα και έχει πάντα την καλή διάθεση και όρεξη να λύσει απορίες.

Τι ερώτηση ήταν και αυτή που έκανες; Δεν ξέρεις αγγλικά μήπως; Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την απορία σου.

Τέσπα, ειρήνη υμίν...

Δεν ξέρω αγγλικά αλλιώς θα ρωτούσα?

Θα μου πεις πάτα μια αντιγραφή στην μετάφραση του Google.

Ε καλά δεν το έκανα και ρώτησα.

Απορία είχα γιατί όπως είπα και πιο πίσω δεν έχω καμία ιδέα από ρουτ.

Αν αυτά που ρωτάω είναι τόσο απλά για κάποιους για μένα είναι κινέζικα..

kountouraN

Οπότε έγινε παρεξήγηση.

Δεν έχει σχέση με το root αλλά με τα αγγλικά.

Είναι αλήθεια όμως ότι αν μπλεχτείς με τις τροποποιήσεις θα τα βρεις σκούρα χωρίς αγγλικά, διότι οι περισσότερες οδηγίες και διαδικασίες που υπάρχουν είναι από το φόρουμ των XDA, όπου και θα σε παραπέμπουμε από εδώ πολύ συχνά, το οποίο φόρουμ είναι αγγλικό μόνο.

Επίσης μπαίνοντας σε μια recovery του κινητού σου, όπου όλες οι επιλογές και τα κείμενα είναι μόνο στα αγγλικά τι κάνεις;

Φιλική συμβουλή, μην μπεις σε αυτά τα χωράφια χωρίς τις απαραίτητες βασικές γνώσεις, δεν είναι για όλους.

Αποστόλης

Συγγνώμη αν προσβλήθηκες, αλλά δεν είχα τέτοιο σκοπό..

Θα μπορούσες κάλλιστα από την αρχή να διευκρινίσεις ότι δεν γνωρίζεις αγγλικά.

Το μόνο που ήθελα είναι να βοηθήσω, αλλιώς θα αγνοούσα τελείως το ποστ σου

Και το "μας τρολάρεις" το είπα χιουμοριστικά, όσο μπορεί να κατανοηθεί σε γραπτό λόγο..

εκανα κανονικα ροοτ!εβαλα το flasify και περασα την recovery μετα με ρώτησε να κάνω reboot και να μπω πάτησα οκ και μου βγάζει μαύρη οθόνη και το Led αναβοσβήνει σε κόκκινο μπλε και δεν κάνει τπτ τι εχω κανει λαθος?

και οταν μπαίνω μανουαλ με παει σε στοκ recovery

Edited by Karpoutzidis

Συγγνώμη αν προσβλήθηκες, αλλά δεν είχα τέτοιο σκοπό..

Θα μπορούσες κάλλιστα από την αρχή να διευκρινίσεις ότι δεν γνωρίζεις αγγλικά.

Το μόνο που ήθελα είναι να βοηθήσω, αλλιώς θα αγνοούσα τελείως το ποστ σου

Και το "μας τρολάρεις" το είπα χιουμοριστικά, όσο μπορεί να κατανοηθεί σε γραπτό λόγο..

OK, στο γραπτό αλλιώς το εννοείς αλλιώς φαίνεται.

Ας το λήξη εδώ το θέμα. Συγνώμη και από μένα.

kountouraN

OK, στο γραπτό αλλιώς το εννοείς αλλιώς φαίνεται.

Ας το λήξη εδώ το θέμα. Συγνώμη και από μένα.

No problem φίλε μου

Τελικά μπήκες recovery ή τσάμπα η παρεξήγηση; :)

Οπότε έγινε παρεξήγηση.

Δεν έχει σχέση με το root αλλά με τα αγγλικά.

Είναι αλήθεια όμως ότι αν μπλεχτείς με τις τροποποιήσεις θα τα βρεις σκούρα χωρίς αγγλικά, διότι οι περισσότερες οδηγίες και διαδικασίες που υπάρχουν είναι από το φόρουμ των XDA, όπου και θα σε παραπέμπουμε από εδώ πολύ συχνά, το οποίο φόρουμ είναι αγγλικό μόνο.

Επίσης μπαίνοντας σε μια recovery του κινητού σου, όπου όλες οι επιλογές και τα κείμενα είναι μόνο στα αγγλικά τι κάνεις;

Φιλική συμβουλή, μην μπεις σε αυτά τα χωράφια χωρίς τις απαραίτητες βασικές γνώσεις, δεν είναι για όλους.

Χωρίς παρεξήγηση και με εντελώς φιλική διάθεση. Σταμάτα όπως είσαι και κάνε ότι σου είπε ο Αποστόλης. Συγγνώμη που θα στο πω αλλά αν δεν ήξερες την ερώτηση πριν που πόσταρες τότε καλύτερα άσε τις τροποποιήσεις και μείνε στοκ. Όπως λέει και ο Αποστόλης δεν είναι για όλους. Καλώς ή κακώς, θα σου χρειαστούν βασικές γνώσεις αγγλικών. Μερικά πράγματα, ειδικά στις τροποποιήσεις θέλουν διάβασμα και κατανόηση εννοιών που είναι όλα γραμμένα στα αγγλικά. Και επίσης το βασικό σου εργαλείο έχει μόνο αγγλικά(μιλάω για recovery).

Φιλική συμβουλή είναι βέβαια. Εσύ κάνεις ότι θες.

Google Pixel 9 Pro XL

Επειδη θελω να φερω το κινητο σε εντελως εργοστασιακη LG official κατασταση, αυτος ο οδηγος ισχυει ακομα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

Θα σβησει τα παντα, και το twrp κλπ που εχουν περαστει τωρα? Γιατι θελω να το δωσω σε αλλον και να μη μεινει κανενα ιχνος που πιθανον του δημιουργησει προβλημα στην εγγυηση...

Επειδη θελω να φερω το κινητο σε εντελως εργοστασιακη LG official κατασταση, αυτος ο οδηγος ισχυει ακομα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

Θα σβησει τα παντα, και το twrp κλπ που εχουν περαστει τωρα? Γιατι θελω να το δωσω σε αλλον και να μη μεινει κανενα ιχνος που πιθανον του δημιουργησει προβλημα στην εγγυηση...

Ναι ισχύει και ναι θα σβηστούν όλα

εκανα κανονικα ροοτ!εβαλα το flasify και περασα την recovery μετα με ρώτησε να κάνω reboot και να μπω πάτησα οκ και μου βγάζει μαύρη οθόνη και το Led αναβοσβήνει σε κόκκινο μπλε και δεν κάνει τπτ τι εχω κανει λαθος?

και οταν μπαίνω μανουαλ με παει σε στοκ recovery

Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις και ποιον οδηγό ακολούθησες;

Ναι ισχύει και ναι θα σβηστούν όλα

Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις και ποιον οδηγό ακολούθησες;

Την τελευταία λολιποπ και ακολούθησα αυτό τον οδηγό για ροοτ http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772?nocache=1

No problem φίλε μου

Τελικά μπήκες recovery ή τσάμπα η παρεξήγηση; :)

Ναι οκ μπήκα recovery με μια από τις εφαρμογές που ειπώθηκαν πιο πίσω..

Τελικά έκανα ακόμη μια βλακεια γι αυτό δεν πρέπει να έμπαινε.

Την εφαρμογή supersu που είχε το κινητό και μη γνωρίζοντας τι είναι την "απενεργοποιησα"..

Και αν κατάλαβα καλά στη συνέχεια αυτή δίνει πρόσβαση σε ροοτ εφαρμογές.

Τώρα μια χαρά μπαίνει recovery από την Quick boot.

kountouraN

Ναι οκ μπήκα recovery με μια από τις εφαρμογές που ειπώθηκαν πιο πίσω..

Τελικά έκανα ακόμη μια βλακεια γι αυτό δεν πρέπει να έμπαινε.

Την εφαρμογή supersu που είχε το κινητό και μη γνωρίζοντας τι είναι την "απενεργοποιησα"..

Και αν κατάλαβα καλά στη συνέχεια αυτή δίνει πρόσβαση σε ροοτ εφαρμογές.

Τώρα μια χαρά μπαίνει recovery από την Quick boot.

Το root ουσιαστικά για να καταλάβεις είναι η απόκτηση δικαιωμάτων διαχειριστή το κινητό σου. Επειδή δεν υπάρχει όμως, καθώς δεν τον προβλέπει το android, πρόγραμμα που να σου τα δίνει αυτά τα δικαιώματα κατά την διαδικασία αυτή σου εγκαθίσταται αυτή η εφαρμογή μαζί με το su binary και κάποια άλλα. Χωρίς αυτή δεν μπορείς να έχεις αυτά τα δικαιώματα γιατί δεν ξέρει το λειτουργικό πως να στα δώσει αφού δεν προβλέπεται να στα δώσει.

Google Pixel 9 Pro XL

Την τελευταία λολιποπ και ακολούθησα αυτό τον οδηγό για ροοτ http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772?nocache=1

Σε αυτήν την έκδοση λογισμικού να περάσεις με το παραδοσιακό τρόπο recovery δεν πρόκειται να πετύχει, υπάρχει manual τρόπος αλλά είναι λίγο μπελαλίδικος..

Καλύτερα να κάνεις downgrade σε kitkat και να φλασάρεις μία prerooted lollipop..Αν θες οπωσδήποτε recovery τώρα

Ίσως μέσα στον μήνα να βγουν Και άλλοι τρόποι, αλλά αύτη τι στιγμή να περάσεις recovery σε rooted lollipop χωρίς downgrade υπάρχει μόνο ο τρόπος στο link:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-update-to-lollipop-root-bumpd-twrp-t3048845

Guest YiorgosA

@superuser_78

Φίλε μου θέλω να σε ευχαριστήσω ακόμα μια φορά, τόσο εσένα, όσο και τους υπόλοιπους φίλους εδώ μέσα, που με τις προτάσεις τους και τις υποδείξεις τους, ακόμα και με τις λύσεις που προσφέρονται στο πιάτο, βοηθάτε εμάς τους αρχάριους στο android να μάθουμε κάποια πράγματα και να κάνουμε κάποια άλλα.

Σχετικά με την κουβέντα που είχαμε και με τα paths των app, εξ όσων έψαξα τα αρχεία και τους φακέλους που μου είπες, διαπίστωσα πως τελικά ο ES κάνει καλή δουλειά στις εφαρμογές που απεγκαθιστά.

Κάποια ελάχιστα υπολείμματα βρήκα σε 1-2 εφαρμογές, και κάποια άλλα αρχεία, επειδή δεν μου κάθονταν καλά στο μάτι, τα άφησα όπως ήταν γιατί δε ήμουν σίγουρος ότι αφορούσαν όντως εφαρμογές που είχα διαγράψει.

Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, περισσότερο για λόγους εκμάθησης του τι αλλάζει εφόσον πλέον είμαι ρουτ, και τα ξαναέστησα όλα από την αρχή.

Εδώ μια παρατήρηση. Παρόλο που μόλις έβαλα τον λογαριασμό μου, βρήκε το backup της συσκευής και με ρώτησε τι θέλω να επαναφέρω, εκεί είχε 2 επιλογές. Η μια αφορούσε την συσκευή, όπου και την επέλεξα, και η άλλη αφορούσε τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους, όπου και δεν επέλεξα καμία εφαρμογή γιατί ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση.

Με την διαδικασία αυτή, νόμιζα ότι θα μου επανέφερε τους αποθηκευμένους κωδικούς από τα wifi που είχα μπει, μετά λύπης μου όμως διαπίστωσα πως δεν υπάρχει κανένας.

Έκανα κάτι λάθος; Δεν θα έπρεπε να τους επαναφέρει τους κωδικούς εφόσον στην 1η επιλογή τους ανέφερε; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω την επόμενη φορά;

Κάποιος εξελληνισμένος οδηγός root lolipop υπάρχει γιατί τα βήματα του xda είναι πολλά και εγώ τουλάχιστον μπερδεύομαι.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις