wicker Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δυστυχώς ο crash εγκαταλείπει το g3 θα πάρει one plus λόγο μπαταρίας όπως έγραψε.:mad: ναι.κριμα το είδα και εγώ.και τώρα τι βάζουμε;;; ο cloudy εχει καιρό να κάνει αναβάθμιση.... λέω να δοκιμάσω την chupa chups για να μην καταλήξω πάλι στην τελευταία μου επιλογή την android now!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ελπιζω να βρει κανας ισαξιος... Το καλο ειναι τι σιγα σιγα σταθεροποιειται η aosp Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ναι.κριμα το είδα και εγώ.και τώρα τι βάζουμε;;; ο cloudy εχει καιρό να κάνει αναβάθμιση.... λέω να δοκιμάσω την chupa chups για να μην καταλήξω πάλι στην τελευταία μου επιλογή την android now!! Και εγώ chupa θα βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και εγώ chupa θα βάλω. Και εγώ περιμένω να μου πεις εντυπώσεις και διαφορές.. :-) Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και εγώ περιμένω να μου πεις εντυπώσεις και διαφορές.. :-) Μόλις την έβαλα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Κρίμα που ο crash πάει αλλού. Με το xcam γίνεται να ενεργοποιήσω το hdr? Υγ το βρήκα Edited February 17, 2015 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Οσον αφορα τον κρας... Ολα τα ωρεα εχουν ενα τελος Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κριμα για τον Crash και ξεκινησε πολυ καλα ρε γα....το. Παιδια εβαλε κανενας chupa chup? Ειναι καλη? Το status bar ειναι αορατο σαν του Crash η ειναι οπως η android now? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κριμα για τον Crash και ξεκινησε πολυ καλα ρε γα....το. Παιδια εβαλε κανενας chupa chup? Ειναι καλη? Το status bar ειναι αορατο σαν του Crash η ειναι οπως η android now? Είναι αόρατο σαν του crash:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Είναι αόρατο σαν του crash:rolleyes: Σαν ρομ τι λεει φιλε μου? καλη? Κερνελ εχει στοκ? Thermals? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Έλα Βαγγέλη μην μας κρατάς σε αγωνία. Δώσε στο λαό συγκρίσεις να δούμε. :lol::lol::lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Λοιπον εγώ την βαζω και οτι βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 την πέρασα και εγω.είναι αρκετά όμορφη με το θέμα που έχει αλλά παιδιά εγώ ξενέρωσα.μου φαίνεται αρκετά πιο αργή από crash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δεν θα το έλεγα πως είναι πιο αργή, το αντίθετο μάλιστα, πάει μπάλα και ίσως και πιο γρήγορη.πρώτη εντύπωση εξαιρετική Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά στο στήσιμο είμαι ακόμα,με τόσα πολλά που έχει η rom όλο rebout και ξανά εγκατάσταση στο aroma είμαι,πρώτη εντύπωση πολύ καλή δεν έχει διαφορές από crash πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δεν ηταν και μαγος ο κρας! Απλα η βαση 20Η ειναι πιο σοβαρη Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδιά στο στήσιμο είμαι ακόμα,με τόσα πολλά που έχει η rom όλο rebout και ξανά εγκατάσταση στο aroma είμαι,πρώτη εντύπωση πολύ καλή δεν έχει διαφορές από crash πάει σφαίρα. Ρε παιδια εγω την εβαλα και στην αρχη στον αρωμα διαλεξα στοκ ui και μετα διαλεξα 24 dpi στην navbar οπως center clock και 3minit αλλα τιποτε απο αυτα δεν μπηκε. Δοκιμασα 3 φορες με φουλ wipe αλλα παλι τα ιδια οποτε πηγα σε android now 9.3 που μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη αλλα εκει μου την δινει λιγο το status που δεν ειναι αορατο αλλα προσπαθω να το συνηθίσω. Το κακο ειναι οτι δεν εχεις άρωμα στην android now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 εμένα ούτε στου crash έπαιζαν αυτά ούτε τώρα με πολλές εφαρμογές μέσα ο launcher λαγκάρει λίγο σε σχέση με του crash. για την cyanogenmod τι λέτε, την δοκίμασε κανείς? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) εμένα ούτε στου crash έπαιζαν αυτά ούτε τώρα με πολλές εφαρμογές μέσα ο launcher λαγκάρει λίγο σε σχέση με του crash. για την cyanogenmod τι λέτε, την δοκίμασε κανείς? οδηγιες εγκατάστασης για cm12? ποια η διάφορα aosp με stock? τι αρνητικα εχει η aosp? Edited February 18, 2015 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) οδηγιες εγκατάστασης για cm12? ποια η διάφορα aosp με stock? τι αρνητικα εχει η aosp? Δεν τρέχει το framework της LG με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμία στοκ εφαρμογή της LG εκτός και γίνει port. Άρα χάνεις τις εφαρμογές της LG και άρα και της κάμερας. Η διαφορά του προγράμματος της κάμερας σε ποιότητα φωτογραφίας είναι χαοτική. Από εκεί και πέρα κερδίσεις σε smoothness μιας και οι aosp και οι cm based είναι εντελώς πιο ελαφριές. Τώρα προσωπικά πιστεύω ότι όλες οι aosp δεν έχουν ωριμάσει ακόμα για να τις βάλω σε daily basis. Οδηγίες εγκατάστασης έχει κάθε ρομ αναλόγως με το τι χρειάζεται η κάθε μία. Η γενική αρχή μένει πάντα ίδια. Custom recovery και φυσικά full wipe(system, data, caches) Edited February 18, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δεν τρέχει το framework της LG με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμία στοκ εφαρμογή της LG εκτός και γίνει port. Άρα χάνεις τις εφαρμογές της LG και άρα και της κάμερας. Η διαφορά του προγράμματος της κάμερας σε ποιότητα φωτογραφίας είναι χαοτική. Από εκεί και πέρα κερδίσεις σε smoothness μιας και οι aosp και οι cm based είναι εντελώς πιο ελαφριές. Τώρα προσωπικά πιστεύω ότι όλες οι aosp δεν έχουν ωριμάσει ακόμα για να τις βάλω σε daily basis. Οδηγίες εγκατάστασης έχει κάθε ρομ αναλόγως με το τι χρειάζεται η κάθε μία. Η γενική αρχή μένει πάντα ίδια. Custom recovery και φυσικά full wipe(system, data, caches) κατατοπιστικοτατος! :) ευχαριστω... τι προτείνετε για ρομ τωρα που μας τελειωσε η crash rom? αν μεινω με αυτη υπαρχει θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 κατατοπιστικοτατος! :) ευχαριστω... τι προτείνετε για ρομ τωρα που μας τελειωσε η crash rom? αν μεινω με αυτη υπαρχει θεμα; Τι εννοείς θέμα??? Γιατί να έχεις θέμα. Updates δεν θα βγάλει ο άνθρωπος. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ποια ειναι η καλυτερη λολλιποπ aosp? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δοκίμασα chupa chups και an hd αλλά δεν μου αρέσει καμία. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Τι εννοείς θέμα??? Γιατί να έχεις θέμα. Updates δεν θα βγάλει ο άνθρωπος. djkostas20 ποια ρομ φορας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts