iceman Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Εγώ μπορεί να μην ήμουν (οικογενειακή υποχρέωση εκτός Αθήνας) αλλά είχα πράκτορά μου εκεί, που σας είδε.. Της είπα να δώσει αγωνιστικούς χαιρετισμούς αλλά ήταν πολύ ντροπαλή ! Να είστε όλοι καλά και αντε να τα πούμε την επόμενη φορά! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (28 Νοέ. 2004 , 22:39) Εγώ μπορεί να μην ήμουν (οικογενειακή υποχρέωση εκτός Αθήνας) αλλά είχα πράκτορά μου εκεί, που σας είδε.. Της είπα να δώσει αγωνιστικούς χαιρετισμούς αλλά ήταν πολύ ντροπαλή ! Να είστε όλοι καλά και αντε να τα πούμε την επόμενη φορά! μπορείς να ποστάρεις μία φωτο της? :whistle: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (29 Νοέ. 2004 , 01:49) μπορείς να ποστάρεις μία φωτο της? :whistle: Ξερεις πια θα ηταν... :whistle: :whistle: :whistle: Αυτη που πηγε στο μπανιο, και δεν βγηκε ...ποτε !!! :whistle: :whistle: :whistle: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Τελικά καλά περάσατε πουλάκια μου (μπαλέτα , Ρωσίδες κ.λ.π.) :rolleyes: αλλά......... αλλά καίρια ερωτήματα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ :mad: - Πόσοι ήσασταν ? - Ποιοί ήσασταν ? - Τί PPC είχε ο καθένας σας ? - Τί συζητήσατε ? - Τίνος βγήκε το καλλίτερο ? (PPC εννοείται :lol: ) - Τί ατμόσφαιρα υπήρχε ? - Ποιά διακήρυξη :blink: υπογράψατε ? - Τί φάγατε και τί ήπιατε ? :p - Πόσοι αρσενικοί και πόσοι θηλυκοί ήσασταν ? - Πόσο κράτησε το meeting ? Αυτά τα ολίγα :whistle: Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 εικόνες? εγώ ξέρω ότι καθίσαμε μέσα και δεν θα συγχωρίσω ποτέ στον Ανδρέα :) :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (29 Νοέ. 2004 , 09:51) εικόνες? εγώ ξέρω ότι καθίσαμε μέσα και δεν θα συγχωρίσω ποτέ στον Ανδρέα :) :p Και έξω να καθόμασταν πάλι δεν θα καπνίζαμε... :D Πότε θα γίνουμε Ιρλανδία; :whistle: Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 μα εγώ και μέσα κάπνιζα απλά έξω... είχε άλλη θέα, έτσι geovass :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (28 Νοέ. 2004 , 19:10) Ιστορικό meeting, atsouch, nls, veggos, η αφεντιά μου, αν ερχόσουν θα είχαμε αναβίωση "στοιχιωμένων" ;) ιστοσελίδων. LOL! Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (29 Νοέ. 2004 , 10:12) μα εγώ και μέσα κάπνιζα απλά έξω... είχε άλλη θέα, έτσι geovass :p Aλλη θεA ! αχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Για mobile devices ήρθατε ή ... ;) Εγώ πάντως πήγα και χθες το μεσημέρι από εκεί... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 pou einai oi fwtos re paidia pou travagate? me ta mihanakia mas ennow (oxi tipote alles...) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 nomizo to kalutero me diafora itan....i servitora pou eftiahne ton klimatismo....nomizo suzitisame k gia pda kana 10lepto....ante k grigora i epomeni po tha ehoume k ta nea gadgets Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp1975 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Ρε παιδιά όλο για περιέργες συναντήσεις και φωτό ακούω - καλά, εγώ σε άλλο meeting ήμουν? :alien: Παράθεση MCSE.GR Ελληνικά τεχνικά forums Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (29 Νοέ. 2004 , 08:47) Ξερεις πια θα ηταν... :whistle: :whistle: :whistle: Αυτη που πηγε στο μπανιο, και δεν βγηκε ...ποτε !!! :whistle: :whistle: :whistle: :lol: :lol: NΑΙ ρε! Η δυσκοίλια. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros (29 Νοέ. 2004 , 18:18) pou einai oi fwtos re paidia pou travagate? me ta mihanakia mas ennow (oxi tipote alles...) :D Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 εδώ για περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/2 Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Και άλλες φωτογραφίες εδώ: http://www.clubpocketpc.gr/modules.php?op=modload&name=PostWrap&file=index&page=http://clubpocketpc.gr/modules/gallery/index.php Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ήμουν και εγώ εκεί! :D Καλά πότε βγήκαν τόσες photos σε ανύποπτο χρόνο; :shifty: Πάντως ήταν ωραία εμεπιρία και θα είχε ενδιαφέρον να το επαναλαβουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (30 Νοέ. 2004 , 01:19) εδώ για περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/2 Οι φωτο που βγαλαμε μαζι ερωτα μου, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???? :mad: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (30 Νοέ. 2004 , 01:05) εικόνα much smith. απίστευτη συσκευή :) (για τη μεσαία μιλάω) :whistle: :lol: :rolleyes: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 1 Δεκ. 2004 , 08:23) Οι φωτο που βγαλαμε μαζι ερωτα μου, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???? :mad: :cool: et la voila. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Σορρυ ρε παιδια που δεν ηρθα αλλα προεκυψε κατι απροοπτο... :( Στο επομενο ελπιζω να ειμαι! ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 You're unstuck... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts