papajohn Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Ναι Γιώργο, αυτό εννοείται να έχω ορίσει τον πρωτεύοντα. Απλα είχα την απορία του πως αντιδρά η Tellas αν την ώρα που γίνεται μια κλήση απο το 9930χχχ ξαναγίνει κλήση απο το 9930χχχ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Τελικά ισχύει το "flat-rate" ρε παιδιά? :) Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou (20 Οκτ. 2004 , 09:50) Τελικά ισχύει το "flat-rate" ρε παιδιά? :) Δε νομίζω να σου απαντήσουν θετικά αν τους ρωτήσεις, ακόμα κι αν ισχύει. Πρέπει κάποιος να το τολμήσει και να περιμένει με αγωνία το λογαριασμό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Πρέπει κάποιος να το τολμήσει και να περιμένει με αγωνία το λογαριασμό. χαχαχα..Μου θυμιζει ενα παλιο τραγουδι με τους ποντικους που ολοι συμφωνουσαν να βαλουν κουδουνα στο γατο αλλα κανεις δεν τολμουσε!!!!! :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ισχύει. Τι διαφορά έχει για την αταιρία μια κλήση data από μια φωνητική σε ίδιου τύπου αριθμό;(π.χ. 210) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Βρε παιδία θα παρω να εγγραφω και θα τους ρωτησω αν μπορουν να μου πουν ποια η χρεωση σε ενα τηλέφωνο αφου το κανω. Θα μπω λοιπόν 10 λεπτα net και θα τους ρωβτησω ποσο κόστησε το προηγούμενο μου τηλεφώνημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Λοιπόν μόλις γράφτηκα στο 50%. Συγκεκριμένα: 1) Η προσφορά τελικα απαιτεί προεπιλογή! 2) Μπορείς να δεις την χρέωση μιας κλήσης πριν ερθει ο λογαριασμός παίρνοντας τηλεφωνο 24 ώρες μετα στο τμημα λογαριασμών τους. (Συμπερασμά=μολις ενεργοποιηθεί το δωρεαν θα μπω net για κανα τεταρτο και θα παρω τηλεφωνο να τους ρωτησω την χρέωση της κλήσης) 3) Οι δωρεαν κλήσεις για να ξεκινησουν πρερει υποχρεωτικα να υπάρχει η προεπιλογή φορεα. Αρα εγω θα χρειαστει μαλλον να περιμένω κανα 20ημερο για να δω τελικα την κατασταση. 4) Σε ΙSDN αν υπαρχει MSN αριθμός θλεουν οπωσδήποτε ενεργοποιήση και σε αυτο, ασχετα αν είναι δευτερευον και δνε φαινεται. (ετσι μου είπαν, αυτο μεταφερω αν και αμφιβαλλω πολυ. Προσωπικα το ενεργοποιησα και στο MSN πληρώνωντας αλλα 3€ για να διατηρω τους 2 λογαριασμούς...) Α, και όταν που ενεργοποιηθει σήμερα η αυριο θα γράψω και κατα πόσον όντως μπορείς να κανεις data κλήση 64κ ISDN μέσω tellas. YΓ. Για να παρω μεσω tellas data κληση στον isp βαζω στο dialup networking τηλεφωνο 1738χχχχχχχχχχ όπου χ το ΑΣΤΙΚΟ του τηλεφωνο; Γιατι φαντάζομαι το 1738-89625χχχχχ θα δρομολογείται μέσω ΟΤΕ ; Η όχι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (20 Οκτ. 2004 , 15:12) networking τηλεφωνο 1738χχχχχχχχχχ όπου χ το ΑΣΤΙΚΟ του τηλεφωνο; Γιατι φαντάζομαι το 1738-89625χχχχχ θα δρομολογείται μέσω ΟΤΕ ; Η όχι;; Το 1738-89625χχχχχ δεν γίνεται να το καλέσεις. Θα πρέπει να καλέσεις αστικό ή υπεραστικό μετά από το 1738, π.χ. για Forthnet 1738-2107280100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Λοιπόν αυτη ακριβώς τη στιγμή που γράφω είμαι συνδεδεμένος με το: 1738-210-77χχχχχ 64Κ ISDN :) Το μονο διαφορετικο είναι οτι αργεί 1-2 δευτερόλεπτα το dialing. Τωρα απλα περιμένω για 20 μερες μεχρι να γίνει δεκτη η προεπιλογή μου και να ενεργοποιηθεί η προσφορα. Α, σας το πα; Tellas ruuulez! :) ΥΓ. Μετα την ενεργοποίηση της προεπιλογής Tellas, τα τηλέφωνα μου στο 89625χχχχχ θα έρχονται στον λογαριασμό της Tellas η στου ΟΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (20 Οκτ. 2004 , 16:06) ΥΓ. Μετα την ενεργοποίηση της προεπιλογής Tellas, τα τηλέφωνα μου στο 89625χχχχχ θα έρχονται στον λογαριασμό της Tellas η στου ΟΤΕ; Στου ΟΤΕ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Μετά την ενεργοποίηση της προεπιλογής για να δρομολογούνται οι κλήσεις ΕΠΑΚ προς ΟΤΕ δεν πρέπει να βάζεις το 1777 μπροστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Μπορει να ριχνει την γραμμη καθε 60λεπτα π.χ. και να χρειαζεσαι να ξανακαλεσεις... Ετσι θα κοψει τους flat_rate τυπους... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (20 Οκτ. 2004 , 16:38) Μετά την ενεργοποίηση της προεπιλογής για να δρομολογούνται οι κλήσεις ΕΠΑΚ προς ΟΤΕ δεν πρέπει να βάζεις το 1777 μπροστά; Νομίζω οτι οταν ενεργοποιείς προεπιλογή οι κλήσεις που δρομολογούνται μέσω του εναλλακτικού είναι αυτές που θα δηλωθούν π.χ αστικές, υπεραστικές, προς κινητα και διεθνείς. Το ΕΠΑΚ καλείται μέσω ΟΤΕ Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (20 Οκτ. 2004 , 17:58) Μπορει να ριχνει την γραμμη καθε 60λεπτα π.χ. και να χρειαζεσαι να ξανακαλεσεις... Ετσι θα κοψει τους flat_rate τυπους... Αυτο τουλαχιστον κανει η εταιρια σταθερης που εχω εδω στην Αγγλια.Μαλιστα δεν τους ριχνει αλλα μετα τα 60 λεπτα αρχιζει και χρεωνει :lol: Μετά την ενεργοποίηση της προεπιλογής για να δρομολογούνται οι κλήσεις ΕΠΑΚ προς ΟΤΕ δεν πρέπει να βάζεις το 1777 μπροστά; Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος,παντως με την Τελλας δεν θα μπορεις να καλεσεις ΕΠΑΚ οποτε αν δοκιμασει ο φιλος και δεν μπορει να καλεσει θα πρεπει να βαλει 1777 μπροστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ακόμη καιο όταν έχεις προεπιλογή οι κλήσεις ΕΠΑΚ δρομολογούνται μέσω ΟΤΕ. Δεν υπάρχει νόημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (20 Οκτ. 2004 , 17:58) Μπορει να ριχνει την γραμμη καθε 60λεπτα π.χ. και να χρειαζεσαι να ξανακαλεσεις... Ετσι θα κοψει τους flat_rate τυπους... Θα δύμε, ακόμη και έτσι παντως δεν με χαλάει να έχω για 3 μηνες internet με χρέωση ανα ώρα 3 λεπτών ομιλίας. Παντως το βλέπω λίγο χλωμο να προνοήσουν για κατι τέτοι τη στιγμή που γίνεται για πρώτη φορα στην Ελλαδα. Πόσοι πια να το κανουν; Θα δούμε πάντως, σε 20 περίπου μέρες θα δούμε! :o ΥΓ. Μηπως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γιατι "μας άκούνε"; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Φιλαράκια μου καλα! :rolleyes: Πραγματικά είμαστε τρελά τσιμάνια εδω μέσα! Επιτρέψτε μου όμως να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα της εναλλακτικης σταθερής τηλεφωνίας!!! :eek: ΟΛΑ τα μη γεωγραφικά νούμερα δρομολογούνται μέσω ΟΤΕ από την πλειονότητα των παρόχων. Επομένως αν είσαι πελάτης της Tellas και καλέσεις 800/801/901 δε προκειται να δρομολογηθεί η κληση σου μέσω Tellas αλλά μέσω ΟΤΕ. Επομένως είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρο πως δε πρόκειται να βρεις στο λογαριασμό της Tellas ούτε ένα λεπτό χρέωσης... αλλά στον ΟΤΕ θα βρεις και θα κλάψεις! :cry: Παιδιά, είμαστε τσιμάνια εμείς αλλά και εκείνοι είναι!!! :cool: Το κόλπο είναι γνωστό και καθόλα νόμιμο. Είναι η ζάχαρη που προσφέρει μια εταιρεία για να προσελκύσει πελατολόγιο το οποίο ευελπιστεί να διατηρήσει και στη συνέχεια. Τα 3€ είναι το μυστικό και όχι η προεπιλογή. Πραγματικά αξίζει σε εκείνους που μιλούν ιδιαίτερα στο σταθερό τους προς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς. Αν είστε σε αυτό το group... βουρ για Tellas 50% Διαφορετικά αφήστε το... καρπούζι και ψάξτε για καλύτερα πορτοκάλια!!! :p Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 rebel 21 δε συζητάμε εδώ για μη γεωγραφικά νούμερα αλλά για 210 τύπου. Δηλαδή γεωγραφικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Για να καταλαβεις,ο καθε ISP εχει και ενα γεωγραφικο νουμερο για προσβαση DIAL-UP.Του τυπου 210- η 2310 κ.ο.κ. Οποτε μπορει ο καθενας που εχει τελλας 50% να εχει Flat Rate Dial UP :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Μη μιλάτε πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (21 Οκτ. 2004 , 16:09) Για να καταλαβεις,ο καθε ISP εχει και ενα γεωγραφικο νουμερο για προσβαση DIAL-UP.Του τυπου 210- η 2310 κ.ο.κ. Οποτε μπορει ο καθενας που εχει τελλας 50% να εχει Flat Rate Dial UP :) Χμ! Μάλλον πρέπει να σας έχασα μεταξύ 2ης και 3ης σελίδας! :p Φαντάζομαι ψάχνετε το 210 που κρύβετε πίσω από την... κουρτίνα 800! Σσσσσσ! :cool: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 to allo simadiko einai: Egw thelw na energopoiisw tin ipiresia kai na tin stamatisw amesws molis teleiwsei i prosfora, diladi na vgalw kai tin proepilogi. Ginete afto? Kapou akousa oti gia na diakopi i proepilogi prepei na exoun perasei 6 mines, alliws se xrewnoun parapanw kai kati tetoia. Exei psa3ei kanenas ti paizei me tin diakopi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Πληρώνεις 10€ penalty για ΚΑΘΕ γραμμή στην Tellas αν το κόψεις πριν τους 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 To άκουσα κι εγώ αυτο. Η προεπιλογή ΜΑΛΛΟΝ θα γίνει minimum 6 μήνες. Γι'αυτό η Tellas κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει προεπιλογές. Και αναρωτιόμουνα τι σκαρφίζεται πάλι και δίνει προσφορές... :whistle: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Είδες η Tellas; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts