peter Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Kala o Energy lei averta papatzes afou theli na mas vgali kai to 7600 ths nokia os kalo 3g gia ta lefta tou ti na tou pis!Xilies fores na paro to motorola a835 apo to 7600! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Και δε λες τιποτα...τελος παντων..εγω παντως πλεον με στοιχεια αφου επικοινωνησα και με αυτον που εχει το z1010 θελω να του ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ και να ασχοληθει με την ΝΟΚΙΑ αφηνοντας οσους θελουν πραγματικα και ενδιαφερονται για το Ζ1010 και τα αλλα κινητα της ΣΕ να συζητουσουν ουσιαστικα...γιατι ουτε το μενου του αργει...ουτε η μπαταρια εχει μεγαλη καταναλωση κατατασοντας μιλια μπροστα απο τα μισο-3g της ΝΟΚΙΑ! Παντως gkc sorry αν εχουν ηδη κυκλοφορησει...αλλα δεν εχω δει κατι...??!Στην Ελλαδα το μονο που εχω δει ειναι της NEC οτνα ειχε ερθει πιλοτικα στην εμπορικη εκθεση Θεσ/κης.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (30 Μάρ. 2004 , 14:57) ...γιατι ουτε το μενου του αργει...ουτε η μπαταρια εχει μεγαλη καταναλωση κατατασοντας μιλια μπροστα απο τα μισο-3g της ΝΟΚΙΑ! Παντως gkc sorry αν εχουν ηδη κυκλοφορησει...αλλα δεν εχω δει κατι...??!Στην Ελλαδα το μονο που εχω δει ειναι της NEC οτνα ειχε ερθει πιλοτικα στην εμπορικη εκθεση Θεσ/κης.. :confused: Το σεπτεμβρη υπηρχε μονο το NEC606, όντως. Τα άλλα βγήκαν το Νοέμβριο.... αλλά εμείς δεν έχουμε ακόμα δίκτυο να θέλει να τα πουλήσει γιατί δεν έχουν ελληνικό μενού, και έχουν και κάποια προβληματακια ακομά. Όσο για το Ζ1010... βάστα γερά... το 7600 έχει πιο αργό μενου... και με ίδια χρήση έχει την ίδια κατανάλωση... μη μασας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 OK :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peter (29 Μάρ. 2004 , 21:56) Kala o Energy lei averta papatzes afou theli na mas vgali kai to 7600 ths nokia os kalo 3g gia ta lefta tou ti na tou pis!Xilies fores na paro to motorola a835 apo to 7600! pote milisa gia nokia? exo na asxolitho me nokia kati xronia!!! gia simazepsou... oute kan sto threed tou 7600 de pao na diavaso/grapso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (30 Μάρ. 2004 , 12:57) Και δε λες τιποτα...τελος παντων..εγω παντως πλεον με στοιχεια αφου επικοινωνησα και με αυτον που εχει το z1010 θελω να του ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ και να ασχοληθει με την ΝΟΚΙΑ αφηνοντας οσους θελουν πραγματικα και ενδιαφερονται για το Ζ1010 και τα αλλα κινητα της ΣΕ να συζητουσουν ουσιαστικα...γιατι ουτε το μενου του αργει...ουτε η μπαταρια εχει μεγαλη καταναλωση κατατασοντας μιλια μπροστα απο τα μισο-3g της ΝΟΚΙΑ! file mou... ego nokia eixa to 1998-9... tote pou epezes me plastelines... to thriliko 6110... apo tote de ta ksanaagiksa... kai apo tote den asxolithika pote me nokia. asxoloume me tin SE giati exo panta plirofories gia tin SE prin esi arxiseis na diavazeis ta ksena forums kai sou mpenoun idees... otan ego grafo times antiprosopias esi perimeneis tis piges sou "google, altavista" na sou ksezoumisoun kamia info/photo... ta stoixeia sou tou stil "erxete se ligo to Z1010" apo ton fevrouario den einai stoixeia... alla einai gia gelia! kai genika stamata tin epithesi pros emena kai mi vazeis filous kai gnostous na lene diafora pou oudemia sxesi exoun me to prosopo mou (px.nokia!!!). peretero na asxolithoun oi moderators giati me kourase to atomo me ta paidiarismata tin epithetikotita kai tin sikofantia tou... sto kato kato an iparxei provlima kai apo tous mods me tis info pou grafo ta teleftea 2 xronia arketous mines prin (pou kai episima einai kai egira 100%)... de ksanagrafo oute gia SE... ante tsourekia epitelous apo oles tis meries!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 pedia iremia ok min trwgeste otan erthoun ta modela ellada pistevw tha boresoume na ta sigrinoume kalitera kalo ine na mi leme anakrivies to mellon tha dixei pio pragmatika axizei to z1010 ine ena oneiro apla panemorfo me twin camera poli ethistiko tilefwno gia mena kai megali proklisi na to agorasw fisika coolarete re o kathenas exei diafwretikes apopseis sevastite tes eirini mhn Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Sostos alla oxi kai filos me to bigali opos lei o energy an psaksete sta threads tha dite oti exo logomaxisi arkete fores me to bigali!Telos panton einai gelio na tsakonomaste gia kinita les kai eimaste mora! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 φιλος???????????Το σκεφτηκες πολυ?Δεν πας καλα?εγωισμος στο επακρο...δεν φωναζεις κανενα moderator α σε πεταξει εξω απο το θεμα...Μαλλον εσυ δεν ειχες βγει απο το αβγο σου οταν εγω επιανα στα χερια μου ενα απο τα πρωτα κινητα της ericsson to GA628(1996).AΣΤΟ δε σε παιρνει....σταματα να ενοχλεις γενικως τα ατομα που θελουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ενημερωση για τα κινητα της SE!Kριτικη αλλου.... Οταν εσυ φτασεις στο σημειο που ειμαι εγω να εχω πληροφοριες απο την ελληνικη SONYERICSSON τοτε ελα να μιλας...και ΜΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ..σε πληροφορω πως ετσι εγωιστικα μου μιλουσες οταν ελγα οτι το Πασχα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν προκειτε να κυκλοφορησει το6230....Τι εγινε??Οποτε...ασχολησου με αλλα θεματα και ασε αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερονται να μιλησουνα για το SONYERICSSON Z1010. Στο θεμα μας τωρα...παιδια τα Mascot Capsule 3D Graphics που υπαρχουν και στο ζ1010 κανουν πολυ καλη δουλεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 ok kofte to edw re seis gineste varetoi na poume iparxei kai PM Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Mη τα λες εμενα georgehh εγω επανελημενως εχω πει να μην ασχολουμαστε με ατομα που αποσυντονιζουν τη συζητησεις για προσωπικες και δεν ξερω εγω τι αλλο φιλοδοξιες... Ας μεινουμε προσκολημενοι στο πραγατικο θεμα μας και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεια ας συνεχισουμε τη συζητηση αγνοοντας τον καθε ενοχλητικο... Sonyericsson Z1010 λοιπον...οπως ειπα παιδια τα Mascot Capsule 3D Graphics που υπαρχουν και στο ζ1010 κανουν πολυ καλη δουλεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 ta lew genika ok padws pedia thewrw aparadekto sto elliniko site tis se na min exei ginei estw kai mia proxeiri parousiasi tou z1010 an ine dinaton ta mascot capsule graphics ti ine genika grafika kai video pou borei na anaparagei to kinito ipsilis logika poiothtas? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 paidia meta to kalokairi tha erthei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeextreme Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΙΜΗ 700 ΕΥΡΩ ΣΤΟ http://WWW.BLUEUNPLUGGED.COM!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 pedia apo to tmima ths sony apadisan me kathe epifilaxi to kinhto erxete ton maio Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 H τιμη ειναι τελικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 an pesei kana 250ari evrw kai an exw vrei doulia to xtipisa apla xalara ine polla re 700 eyrw Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Nα και μερικες φωτογραφιες απο το κινητο οπως αυτο αρχισε ηδη να κυκλοφορει(ΟΧΙ ΤRIAL!) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 και αυτη με το π900 στο πλαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 kales photo Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 sorry den katalaba kala apo z1010 ine oi photos aftes i apla apo allo kinito kai mas deixneis pws ine to z1010? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicos Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 orees fotos........ :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση hero of our nation. Noodles Romanoff and his gang won't get far! Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind. Viva the revolution! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Oχι απλα ειναι φωτογραφιες απο το κινητο που ηδη κυκλοφορει σε αλλες χωρες και συντομα επισημα και εδω(οχι trial δηλαδη)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 pedia padws to kinito ine poli omorfo poli proklisi re Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts