MadGeo Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Γεια σας! Είμαι καινούργιος στο Forum και λέω να αρχίσω από αυτό εδώ το topic. Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου αστείο αυτό που έγινε. Την παρασκευή κυκλοφόρησε ένα προγραμματάκι στο ιντερνετ από κάποιον πραγματικό hacker το οποίο εκμεταλευότανε τρύπες των Apache με αποτέλεσμα ο χρήστης του να μπορούσε να πάρει πρόσβαση σε server όπως αυτού του πλαισίου. Κάποιος λοιπόν θεώρησε αστείο ή θέλησε να το παίξει χακερ κατεβάζοντας το πρόγραμμα αυτό και δοκιμάζοντας δάφορα websites. Το αστείο είναι πως βρισκότανε και σε γνωστό κανάλι στο irc γνωστοποιώντας τις κινήσεις του!!! Τέλος δεν είναι μόνο το πλαίσιο αλλά περίπου 200.000 ιστοσελίδες που χάκαραν τη Παρασκευή τέτοιοι υποτιθέμενοι χακερ (πφφ!) Και σκεφτείτε τί πληροφορίες μπορεί να άντλησαν όλοι αυτοί... Γιατί δεν είναι μόνο οι πιστωτικές κάρτες αλλά η ταχυδρομική σας διεύθυνση, αριθμοί κυκλοφορίας, το τί ψωνίζετε και κάθε πότε.... Το θέμα είναι πως όποιος ξέρει το παρελθόν σου μπορεί να ξέρει και το μέλλον σου! Σκεφτείτε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MadGeo (18 Οκτ. 2004 , 18:07) Γεια σας! Είμαι καινούργιος στο Forum και λέω να αρχίσω από αυτό εδώ το topic. Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου αστείο αυτό που έγινε. Την παρασκευή κυκλοφόρησε ένα προγραμματάκι στο ιντερνετ από κάποιον πραγματικό hacker το οποίο εκμεταλευότανε τρύπες των Apache με αποτέλεσμα ο χρήστης του να μπορούσε να πάρει πρόσβαση σε server όπως αυτού του πλαισίου. Κάποιος λοιπόν θεώρησε αστείο ή θέλησε να το παίξει χακερ κατεβάζοντας το πρόγραμμα αυτό και δοκιμάζοντας δάφορα websites. Το αστείο είναι πως βρισκότανε και σε γνωστό κανάλι στο irc γνωστοποιώντας τις κινήσεις του!!! Τέλος δεν είναι μόνο το πλαίσιο αλλά περίπου 200.000 ιστοσελίδες που χάκαραν τη Παρασκευή τέτοιοι υποτιθέμενοι χακερ (πφφ!) Και σκεφτείτε τί πληροφορίες μπορεί να άντλησαν όλοι αυτοί... Γιατί δεν είναι μόνο οι πιστωτικές κάρτες αλλά η ταχυδρομική σας διεύθυνση, αριθμοί κυκλοφορίας, το τί ψωνίζετε και κάθε πότε.... Το θέμα είναι πως όποιος ξέρει το παρελθόν σου μπορεί να ξέρει και το μέλλον σου! Σκεφτείτε το... Και τι θες να μας πεις τώρα; Φταίει ο τύπος που έκανε τη δουλειά ή ο άλλος που βρήκε την τρύπα και έφτιαξε το πρόγραμμα (αν όντως έγινε έτσι) ή φταίει ο apache και οι τρύπες του και οι ελεεινοί webmasters του Πλαισίου στους οποίου εμείς οι αδαείς εμπιστευόμαστε πιστωτικές κάρτες και προσωπικά μας στοιχεία; Όσο για το τελευταίο σου δίστιχο αν μπορείς κάντο πιο λιανά γιατί δεν το καταλάβαμε καλα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 profanws thelei na pei oti ama ksereis tis agorastikes kai oxi mono synitheies kapoioy... mporei na mantepseis kai tis mellontikes :dikhgoros toy diaboloy: Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadGeo Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ελεεινοί webmaster??? Προς τι το flame αυτό; Τους ξέρεις προσωπικά ή συμβαίνει τίποτα άλλο; Και γιατί παρλαπιπίζεις και χρησιμοποιείς έναν χαρακτηρισμό του υποτιθέμενου (πφφφ!) χάκερ του πλαισίου; Και τί να κάνει ένας webmaster τη στιγμή που κυκλοφορεί ένα προγραμματάκι και κάποιος που οι πράξεις του μιλάνε από μόνες τους για το άτομο του παίζει με τη φωτιά.. Γιατί στο τέλος θα τον πιάσουνε... ας πρόσεχε κι ας έκρυβε τα αποτυπώματα του... Όσο για το τελευταίο το αφήνω έτσι για να το σκεφτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MadGeo (18 Οκτ. 2004 , 23:41) Ελεεινοί webmaster??? Προς τι το flame αυτό; Τους ξέρεις προσωπικά ή συμβαίνει τίποτα άλλο; Και γιατί παρλαπιπίζεις και χρησιμοποιείς έναν χαρακτηρισμό του υποτιθέμενου (πφφφ!) χάκερ του πλαισίου; Και τί να κάνει ένας webmaster τη στιγμή που κυκλοφορεί ένα προγραμματάκι και κάποιος που οι πράξεις του μιλάνε από μόνες τους για το άτομο του παίζει με τη φωτιά.. Γιατί στο τέλος θα τον πιάσουνε... ας πρόσεχε κι ας έκρυβε τα αποτυπώματα του... Όσο για το τελευταίο το αφήνω έτσι για να το σκεφτείς. Δεν είναι ελεεινοί όταν διαχειρίζονται ένα site που χρησιμοποιεί on-line συναλλαγές και δεν ενημερώνουν το λογισμικό των server τους στις τελευταίες bug-free εκδόσεις και το αφήνουν στο έλεος του κάθε ένα; Επίσης αν δεν σου αρέσει ο όρος hacker μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε άλλο, π.χ. defacer. Δεν θα διαφωνήσουμε εκεί. Δεν έχω καμία σχέση με το Πλαίσιο εγώ. Αναρωτιέμαι όμως τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ, μιας και φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadGeo Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Μερικές φορές αγόρασα από αυτούς και συμφωνώ πως οι πωλητές και οι τεχνικοί είναι άσχετοι ή τουλάχιστον μου απαντούσαν άλλον ντάλων σε απλές ερωτήσεις μου. Δεν έχω σχέση μαζί τους, δεν με ενδιαφέρουνε, όμως δεν μπορώ να διαβάζω μηνύματα χρηστών όπου υποστηρίζουνε τέτοιες ενέργειες περι διάλυσης websites και τέτοια! Ούτε μπορώ να υποθέσω πως το πλαίσιο μαζί με άλλα 200.000 websites την πάτησαν επειδή δεν κάνανε update στα συστήματα τους και όσο μάλλον να τους χαρακτηρίσω "ελεεινούς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Το θέμα τελικά προκάλεσε περαιτέρω συζήτηση,μεταφορά στο Computing. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (19 Οκτ. 2004 , 03:50) Το θέμα τελικά προκάλεσε περαιτέρω συζήτηση,μεταφορά στο Computing. Thanks :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Δεν ξέρω αν χάκεψαν τόσα πολλά sites την Παρασκευή, αλλά ένα είναι σίγουρο: αν σε έχουν βάλει στο μάτι λίγες πιθανότητες έχουν να αποτύχουν - στη χειρότερη περίπτωση αν χάσουν την υπομονή τους. Το αν έχεις Apache ή IIS καθορίζει απλά το πόσο αργά ή γρήγορα θα γίνει η δουλειά... Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα διαφημίζει το επίπεδο προστασίας που προσφέρει, αλλά όταν πέφτουν κυβερνητικά και στρατιωτικά sites (μιλάω για Αμερική - για τα .gov και .mil) τι να σου κάνουν τα εμπορικά? Όποιος ανησυχεί για την πιστωτική κάρτα του δεν έχει παρά να ζητήσει από την τράπεζα να επιβεβαιώνουν τηλεφωνικά μαζί του κάθε συναλλαγή. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι τράπεζες και κατά πόσο το τηρούν, αλλά αν γίνει καμιά στραβή τουλάχιστον δεν θα έχει ο πελάτης το φταίξιμο. Με ότι συνεπάγεται αυτό σε οικονομικό επίπεδο (αν π.χ. τελικά θα πληρώσει τα "σπασμένα" κλπ). Το θέμα της τεχνογνωσίας των υπαλλήλων στα καταστήματα τεχνολογίας είναι πονεμένη ιστορία. Χαίρομαι που γνωρίζω αρκετά ώστε να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να ξέρω τι θέλω χωρίς να εξαρτώμαι από αυτούς. Πάντως σε κάποια μικρά καταστήματα που βρίσκονται από "αμνημονεύτων χρόνων" στη Στουρνάρη υπάρχουν άτομα που ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο και φαίνεται από τις πρώτες κουβέντες που θα πεις μαζί τους. Επίσης όταν θέλω κάποιο "περίεργο" ή κάπως πιο παλιό hardware είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρω εκεί και όχι στις μεγάλες αλυσίδες που αν δεν διαφημίζεται κάτι στις αφίσες της Microsoft και της Intel δεν το πουλάνε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Συγγνώμη ρε παιδιά? Εσείς δηλαδή ποιον θεωρείτε hacker? Όλοι οι hackers χρησιμοποιουν διαφορα τέτοια προγράμματα για τις δουλειές τους! Μην τρελαθούμε και τελείως! Και κάποιος που χρησιμοποιεί ενα πρόγραμμα το οποίο σε συνεργασία με bots δοκιμάζει διάφορους δωδικούς σε διάφορα προστατευόμενα sites hacker λέγετε! Ανεξάρτητα αν πατάει μερικά κλικ! Το ψάξιμο ειναι η σημασία... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskaltsas Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ego xero tin IP tou http://www.plaisio.gr ama thn thelei kaneis gia HACK as steilei PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ego xero tin IP tou http://www.plaisio.gr ama thn thelei kaneis gia HACK as steilei PMLol, εγώ ξέρω την ip του myphone.... και μετά; Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostaskaltsas (20 Οκτ. 2004 , 20:41) Ego xero tin IP tou http://www.plaisio.gr ama thn thelei kaneis gia HACK as steilei PM :D Ευθυμίσαμε πάλι! kostaskaltsas την IP του πλαισίου και οποιοδήποτε άλλου hostname μπορεί να την βρει οποιοσδήποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 ...προφανώς αστειεύεται ρε παιδιά...! :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 εγώ ξέρω την IP του υπολογιστή μου :D :lol: τι να κάνω? Πάντως μην νομίζεις οτι ένα προγραμματάκι για hacking και όλα είναι τόσο απλά. Τότε όλοι θα ήμασταν hackers. Αμα θες ασχολείσου με recource hacking (σε προγράμματα :ΓΕΔ: ) που δεν θα σε πιάσει και κανείς (θεωρητικά). Εγώ πάντως θεωρώ ότι το ιδιωτικό απόρρητο το έχουμε χάσει εδω και καιρό... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadGeo Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Για μένα ΧΑΚΕΡ είναι αυτός που δημιουργεί αυτά τα προγράμματα και όχι αυτός που τα χρησιμοποιεί. Πάνω από όλα αναζητώντας τη γνώση, τρύπες σε συστήματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Gia to thema ton pistotikon karton mia simiosi: An kai den exo psonisei pote apo on-line store, thelo na pisteuo oti arithmoi pistotikon karton den apothikeuontai sto server tou kathe website alla diabibazetai kateythian o arithmos stin trapeza-etairia tin opoia kai afora (px. VISA). Etsi exo akousei kai elpizo diladi allios tha to skefto poly na kano on-line sinallagi! An kserei kaneis as dosei ta fota tou... Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MadGeo (18 Οκτ. 2004 , 18:07) Και σκεφτείτε τί πληροφορίες μπορεί να άντλησαν όλοι αυτοί... Γιατί δεν είναι μόνο οι πιστωτικές κάρτες αλλά η ταχυδρομική σας διεύθυνση, αριθμοί κυκλοφορίας, το τί ψωνίζετε και κάθε πότε.... Οι αριθμοί πιστωτικών καρτών δεν γίνονται γνωστοί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δηλαδή όταν κάποιος αγοράσει από ένα e-shop πχ του Πλαισίου, το πλαίσιο θα πάρει όλα τα στοιχεία της αγοράς (προϊόν, ποσότητα, τιμή, ημ/νια αγοράς, ονοματεπώνυμο πελάτη κλπ), δεν θα πάρει όμως τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας. Ο αριθμός αυτός μεταβιβάζεται με κρυπτογράφηση (SSL/128) στον payment merchant ο οποίος είναι υπεύθυνος για την συναλλαγή. Προς ενημέρωσή σας. :) Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Γεια σου Dr_Michael! Και όταν κάνεις log-in πως πηγαίνεις και αλλάζεις τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σου αν έχεις βγάλει καινούρια για παράδειγμα; Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το Plaisio, αλλά η λειτουργία αυτή είναι standard σε χιλιάδες site. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr (21 Οκτ. 2004 , 10:27) Γεια σου Dr_Michael! Και όταν κάνεις log-in πως πηγαίνεις και αλλάζεις τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σου αν έχεις βγάλει καινούρια για παράδειγμα; Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το Plaisio, αλλά η λειτουργία αυτή είναι standard σε χιλιάδες site. Γεια σου yandr. Ο payment merchant (όπως πχ το Payment Center της Winbank-Τράπεζα Πειραιώς) δίνει κώδικα στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε να τον ενσωματτώσει στο site του με το template του. Έτσι, εσύ μπαίνεις στο site του ηλεκτρονικού καταστήματος και στη φόρμα που συμπληρώνεις τον αριθμό της κάρτας σου, ή στη φόρμα που τον διορθώνεις, στην ουσία δεν είσαι συνδεδεμένος εκείνη τη στιγμή με τη βάση δεδομένων του καταστήματος αλλά με τη βάση δεδομένων του payment gateway. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Δεν αμφιβάλλω ότι αυτό που λες γίνεται (το ξέρω ότι συμβαίνει), αλλά πιστεύω ότι αφορά κυρίως μικρά ακταστήματα. Εξ' όσων γνωρίζω το Amazon (για παράδειγμα) διατηρεί όλες τις πιστωτικές κάρτες και μάλιστα σε ξεχωριστό server ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση από το Internet. Άλλωστε η Amazon είναι λογικό να έχει απευθείας νταραβέρια με τα πιστωτικά ιδρύματα και όχι μέσω τρίτου, αλλιώς δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί απολύτως τίποτα για την ασφάλεια των συναλλαγών. Θα έλεγα ότι προκύπτουν και άλλα ερωτήματα, σχετικά με την υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος, ενώ τέλος εάν όντως αυτό συμβαίνει πάντα τότε προς τι η ανησυχία για hacking στα καταστήματα; Αν έχεις κανένα URL να στείλεις που να εξηγεί το σύστημα και να δείχνει ότι εφαρμόζεται πάντα, σε παρακαλώ στείλ' το γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. ΥΓ. Άμα πάρω ψηφιακή θα σε πρήξω (να το ξέρεις) :D Τι να κάνω όμως που η αναλογική που έχω είναι δώρο της κοπέλας μου και δεν τα σηκώνει αυτά; Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr (21 Οκτ. 2004 , 15:50) Δεν αμφιβάλλω ότι αυτό που λες γίνεται (το ξέρω ότι συμβαίνει), αλλά πιστεύω ότι αφορά κυρίως μικρά ακταστήματα. Εξ' όσων γνωρίζω το Amazon (για παράδειγμα) διατηρεί όλες τις πιστωτικές κάρτες και μάλιστα σε ξεχωριστό server ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση από το Internet. Άλλωστε η Amazon είναι λογικό να έχει απευθείας νταραβέρια με τα πιστωτικά ιδρύματα και όχι μέσω τρίτου, αλλιώς δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί απολύτως τίποτα για την ασφάλεια των συναλλαγών. Θα έλεγα ότι προκύπτουν και άλλα ερωτήματα, σχετικά με την υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος, ενώ τέλος εάν όντως αυτό συμβαίνει πάντα τότε προς τι η ανησυχία για hacking στα καταστήματα; Αν έχεις κανένα URL να στείλεις που να εξηγεί το σύστημα και να δείχνει ότι εφαρμόζεται πάντα, σε παρακαλώ στείλ' το γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. Το Amazon είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως. Και ίσως και το πρώτο... Δεν συνεργάζεται με payment merchant και έχει δικό του σύστημα όπως το περιγράφεις. Τα Ελληνικά (Πλαίσιο, e-shop.gr, Κοτσόβολος κλπ) δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες και αναγκαστικά χρησιμοποιούν ανεξάρτητους merchants. Τώρα αν τυχόν έχουν ιδιαίτερη "συμφωνία" με τον payment gateway να έχουν και οι ίδιοι πρόσβαση στους αριθμούς των καρτών, αυτό είναι περιέργο, ανησυχητικό και ίσως και αξιόποινο. Δεν υπάρχει όμως λόγος. Και σωστά ρωτάς: Ποιος ο λόγος ανησυχίας; Έλα ντε, για μας τους πελάτες κανένας. Για το κατάστημα όμως είναι το prestige και λοιπά. ΥΓ. Άμα πάρω ψηφιακή θα σε πρήξω (να το ξέρεις) :D Τι να κάνω όμως που η αναλογική που έχω είναι δώρο της κοπέλας μου και δεν τα σηκώνει αυτά; Έχω και forum να ρωτήσεις ;) Πάντως για την κοπελιά, θα πρότεινα να της πάρεις και αυτής μια μικρή ψηφιακή δώρο ή να της δίνεις να χρησιμοποιεί τη δικιά σου όταν αποκτήσεις. Έτσι δεν θα σε κατσαδιάζει. :whistle: Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 gia emena hacker einai aytos pou mpori na kani kati to kapws pio diskolo. to na mpo ston pc tou allou kai na tou diagrapsw ta arxia tote den legomai hacker. aytos omos pou listeyei trapezes einai hacker. aytos pou mpeni sta arxia mias arketa megalis etairias einai hacker. alla oxi opios exi kapies gnwsis hacking. kai egw mporw na mpo sto pc kapiou alla den mporo na kanw hack se kapia etairia i se kapio site me ypsili asfalia ara den eimai hacker. apla exw gnwsis ligo parapanw apo alous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 καλα απο εξηπηρετηση ειναι αστα να πανε!πηγα προχθες στο πλαισιο στην γερμανου και απο τα 4 πραγματα που ηθελα ειχαν μονο ποντικι να μου δωσουν.ουτε επεξεργαστη ουτε μνημη ουτε σκληρο............. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Εγώ τι να πω που πήγα να πάρω PC και δεν είχαν τπτ; "Μα, τα εχει το site" "Δε μας νοιάζει το site" "Να σας πω τι θέλω, να τα φέρετε, να μου το συναρμολογήσετε και να με ειδοποιήσετε να έρθω να το πάρω;" "Πας καλά; Σιγά μην έχω εγώ το νου μου πότε θα έρθουν τα πράγματά σου για να στο συναρμολογήσω" "Kαλά, άντε γεια" Τελικά πήγα OneWay :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts