Jump to content

Official Φθινοπωρινό myPhone meeting

vampyre
 Κοινοποίηση

Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)  

121 members have voted

1. 1. Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)

• Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Μαρουσι ( Village Center ) @ 17.00
      53
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Ρέντη ( Village Park ) @ 17.00
      49
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Olympico ( ΣΕΦ ) @ 17.00
      19

Recommended Posts

Για κοπιάστε στο myGallery, 42 φωτογραφίες έχω ανεβάσει. Enjoy :) :D

Thanks Hunter :up: :D

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• Απαντήσεις 404
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία περάσαμε τελικά, αν και έρχομαι πρώτη φορά σε meeting δεν άργησα να εγκληματιστώ, γνώρισα κάποιους αλλά όχι και όλους μιας και είμασταν πολλοί. Άντε και στο επόμενο εκεί θα είμαι τώρα που έκανα την αρχή...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 8 Νοέ. 2004 , 01:35)

Για κοπιάστε στο myGallery, 42 φωτογραφίες έχω ανεβάσει. Enjoy :) :D

Thanks Hunter :up: :D

Ωραιος o vampyre :up:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ολα εδειχναν οτι θα καταφερνα νε ερθω και σε αυτο το meeting αλλα κατι υποχρεωσεις της τελευταιας στιγμης (κλασικα..) με κρατησαν μακρυα.

Αποτι φαινεται περασετε μια χαρα!!!

Συγκριτικα με το καλοκαιρινο (απο πλευρας κοσμου) εσκισε!!χεχεχε.

Ενα μπραβο στον Hunter απο`μενα και τους χαιρετησμους μου σε ολα τα παιδια εστω και μεσα απο τα post στο forum!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία! :D

Μεγάλη συμμετοχή, πρωτοφανής για τα δεδομένα του myphone!!! :!:

Άντε, στο επόμενο meeting να είμαστε περισσότεροι! :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 8 Νοέ. 2004 , 01:54)

Photos 1

Photos 2

Να χαρω εγω ομορφιες!!!!! :p

Μοντελα ειμαστε ολοι! :lol: :D

Πολύ χάρηκα, μπρέ :lol: , που είδα, ξανά, κάποιους και γνώρισα άλλους.

Καλή εβδομάδα. ;) :)

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/8318/sort/1/size/medium/cat/2/page/

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Πολύ καλά ήτανε αλλά έπρεπε να έχει ένα μεγάλο τραπέζι και να κάτσουμε όλοι γύρω γύρω... Φάση είχε πάντως! :happy:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow ( 8 Νοέ. 2004 , 10:37)

Πολύ χάρηκα, μπρέ :lol: , που είδα, ξανά, κάποιους και γνώρισα άλλους.

Καλή εβδομάδα. ;) :)

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/8318/sort/1/size/medium/cat/2/page/

Ααχ επιτέλους είμαι σε μία φωτογραφία!! :happy: :lol:

Μόνο η πλάτη μου φαίνεται! :p

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 8 Νοέ. 2004 , 10:47)

Ααχ επιτέλους είμαι σε μία φωτογραφία!! :happy: :lol:

Μόνο η πλάτη μου φαίνεται! :p

Όχι ρε φαίνεται σε άλλη μια η πλάτη σου και σε έχουμε και προφίλ σε αυτήν:

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/8306/sort/1/size/medium/cat/2/page/1

:alien:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 7 Νοέ. 2004 , 23:16)

ώπα! τώρα το είδα....πρασινίστηκα? :blink: :alien:

έρε τι κάνει το μίτινγκ :whistle: :!: :D :) :p

Σε όσα meeting και αν παρεβρεθώ, δεν πρόκειται να πρασινήσω.

Μπράβο σε όλους, πολλά νέα μέλη, κορίτσια αρκετά,(απο κάποια ακόμη περημένω κάποια συγγνώμη) :whistle: θα τα πούμε στην πατάτα οπου θα ποστάρω ύστερα απο πολύ καιρό. Επιτέλους ήρθε και κάποιος "αντίκλειτος" στα εθνικά θέματα.!!!

Μπράβο φυσικά και στον υπέροχο moderator δημοσίων σχέσεων του myphone, ξέρει αυτός. Φυσικά πολλά μπράβο και στον κυνηγό, με μοναδική ένστανση την μέρα που βρήκε να διοργανώσει το meeting. Yπάρχει εξήγηση βέβαια καθ'ότι γνωστός γαύρος!!! :mad: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 8 Νοέ. 2004 , 13:00)

Μπράβο σε όλους, πολλά νέα μέλη, κορίτσια αρκετά,(απο κάποια ακόμη περημένω κάποια συγγνώμη) :whistle: θα τα πούμε στην πατάτα οπου θα ποστάρω ύστερα απο πολύ καιρό. Επιτέλους ήρθε και κάποιος "αντίκλειτος" στα εθνικά θέματα.!!!

Μπράβο φυσικά και στον υπέροχο moderator δημοσίων σχέσεων του myphone, ξέρει αυτός. Φυσικά πολλά μπράβο και στον κυνηγό, με μοναδική ένστανση την μέρα που βρήκε να διοργανώσει το meeting. Yπάρχει εξήγηση βέβαια καθ'ότι γνωστός γαύρος!!! :mad: :whistle:

Ε μα..... κ ετσι ουτε 1 ωρα δεν εμεινα.... τεσπα , στο επομενο θα ειμαι full-time :)

θες και συγγνώμη ... :p ναι καλά θα περιμένεις πολύ καιρό,έλα από τα μέρη μου ρε....να τα πούμε ...και αν δεν ξέρεις πατάτα φυσικά.

emufear ήσουνα και εσύ εκεί ρε...τι κρίμα δεν συναντηθήκαμε

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Wirelessly posted (NEC N410i)

Και να φανταστείτε ότι εγώ δεν ερχόμουν και το αποφάσισα 20 λεπτά πριν την έναρξη! Ετοιμάστηκα σε 2 λεπτά(αστραπιαία) και ξεκίνησα από ελληνικό για μαρούσι!! :lol: Τέλος καλό, όλα καλά! αν και το μετάνιωσα που δεν ήμουν εκεί από το πρώτο δευτερόλεπτο! Την άλλη φορά...

Τελικά κατάλαβα πως ότι και να λέμε από εδώ μέσα ο καλύτερος χαβαλές γίνεται στο καφεδάκι... :) ;) Όπου και να γινόταν πάλι καλά θα περνάγαμε! :happy: :cool:

Να 'στε όλοι καλά και εις ανώτερα στις επόμενες συναντήσεις!

Εγώ στις φωτογραφίες βγήκα σαν μαστουρωμένος :lol: Πρέπει να παω να αγοράσω λίγο φωτογένεια μου φαίνεται... :rolleyes:

Σόρυ για όσους ψαχνόντουσαν σχετικά με το Big brother και το Προφέσορα πίθηκο αλλά μια φορά είπα κι εγώ να χρησιμοποιήσω το bluetooth :rolleyes: :o :D

Up the Irons!

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear ( 8 Νοέ. 2004 , 10:44)

Πολύ καλά ήτανε αλλά έπρεπε να έχει ένα μεγάλο τραπέζι και να κάτσουμε όλοι γύρω γύρω... Φάση είχε πάντως! :happy:

Συμφωνώ με τον emufear... Ωραία ήταν πάντως!

εγώ πάντως κανέναν δεν γνώρισα αλλά είδα κάτι παιδιά να κάθονται μόνα τους...δεν πειράζει πάντως εσείς πρέπει να με είδατε

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

εαν πας φιρι φιρι να το γυρησεις σε ποδοσφαιρικο το θεμα μην το κανεις , χαμενος θα βγεις :whistle: ειπαμε εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ και οχι οπαδικο οπως το θελουν να γινει μερικοι μερικοι.......ας προσεχαν λοιπον, οσο για την ημερα υπηρχε επιλογη στην δημοσκοπηση και δημοκρατικα και μη επιλεχτηκε η συγκεκριμενη.

ΑΥΤΑ

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Νοέ. 2004 , 21:46)

εαν πας φιρι φιρι να το γυρησεις σε ποδοσφαιρικο το θεμα μην το κανεις , χαμενος θα βγεις :whistle: ειπαμε εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ και οχι οπαδικο οπως το θελουν να γινει μερικοι μερικοι.......ας προσεχαν λοιπον, οσο για την ημερα υπηρχε επιλογη στην δημοσκοπηση και δημοκρατικα και μη επιλεχτηκε η συγκεκριμενη.

ΑΥΤΑ

Καλα ρε κυνηγε , μη τσιμπας , μιακουβεντα ειπαμε.... οσο για τη δημοσκοπιση , πραγματι , ηταν δημοκρατικη , αλλα οταν ανοιξε εγω τουλαχιστον δεν ηξερα οτι γινοταν εκεινη η μερα το ματς, οποτε πρεπει να ριξω σε καποιον το φταιξιμο

:lol: :rolleyes: :alien:

Και ποιον σκεφτηκα? Εσένα σκεφτηκα!

(πλακα κανω)

Και χαμενος στο ποδοσφαιρικο δεν παιζει να βγει

:p

Την καταβρίσκω πάντως να συνδέω επιτέλους φάτσες με nickname με τις φωτογραφίες που δημοσιεύετε (λείπουν βέβαια μερικοί/μερικές). Υπόσχομαι στο επόμενο να είμαι και εγώ, καλοπεράσατε βλέπω... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia ( 8 Νοέ. 2004 , 21:19)

εγώ πάντως κανέναν δεν γνώρισα αλλά είδα κάτι παιδιά να κάθονται μόνα τους...δεν πειράζει πάντως εσείς πρέπει να με είδατε

Άμα σηκωνόσουν και έκανες ένα γύρο...τότε θα γνώριζες τα παιδιά που κάθονταν μόνα τους..

Εγώ πάντως...πριν καιρό το είχα πει....αλλά....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=591377#post591377

I want it ALL and I want it delivered!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...