lewton Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Παρακαλώ όσοι έχετε σκοπό να με βαρέσετε κάντε σειρά, όχι όλοι μαζί. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 E bale kai mena afou ine gnwsto oti ime aprovleptos anthrwpos!To xw organwsei to prama na rthw apla de kserw an tha ginoun ola opws prepei telika! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_panos Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Πιθανόν (ένα 90% περίπου) θα με δείτε και εμένα. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πω σίγουρα γιατί με εμποδίζει κάποια δουλεία που μέχρι τώρα φαίνετε ότι δεν θα γίνει :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 dystyxws gia mia akomi fora tha eimai ektos athinwn kai den tha mporesw na eimai ....:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Παιδιά εγώ και ο Flamenerve ίσως αργήσουμε λίγο.... Πιστεύω μέχρι τις 17.30 με 18.00 να έχουμε έρθει.... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Νοέ. 2004 , 01:59) Πρόχειρα, μάζεψα τις εξής συμμετοχές: Nikkosnet Gregorisvas Woca Spyros86 Nikos_s3 seventh_heaven OverClocker Emufear Dimangelid GeoGlx bill_viper miaow Trobocop® Hunter Agent M tax_opari91 SakisPlayer jane_butterfly mirrorofsorrow lewton DeathAngel Asymvivastos Andy maggie_25 antonis_wrx ZLATKOGR AquaSonic Natalia Mobilemaster Flamenerve BAHAMUTZ Alexkass azeppos Αν λείπει κανείς, ας ξαναδηλώσει :) Γκούχου...γκούχου.... Εγώ πού είμαι βρε....;;; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 καλα εγω υπολογιζω οχι μονο αυτους που εχει βαλει ο Νικος αλλα και αλλους τοσους :whistle: Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Πολυς κοσμος μαζευτηκε! Μακαρι να σας δουμε ολους! Εγω λεω να φερω ενα μαγκαλι να πουλησω κανενα σουβλακι! Με τοσο κοσμο ολο και κατι θα βγαλω! :p :p :p :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 I WANT IN!!!!! Βάλτε κι εμένα :o Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 7 Νοέ. 2004 , 13:02) καλα εγω υπολογιζω οχι μονο αυτους που εχει βαλει ο Νικος αλλα και αλλους τοσους :whistle: Δεν πιστεύω να ξέχασες τους γείτονές σου? :cool: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Νοέ. 2004 , 01:59) Πρόχειρα, μάζεψα τις εξής συμμετοχές: Nikkosnet Gregorisvas Woca Spyros86 Nikos_s3 seventh_heaven OverClocker Emufear Dimangelid GeoGlx bill_viper miaow Trobocop® Hunter Agent M tax_opari91 SakisPlayer jane_butterfly mirrorofsorrow lewton DeathAngel Asymvivastos Andy maggie_25 antonis_wrx ZLATKOGR AquaSonic Natalia Mobilemaster Flamenerve BAHAMUTZ Alexkass azeppos Αν λείπει κανείς, ας ξαναδηλώσει :) τελικά δεν θα έρθω... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 πως θα βρεθουμε εκει? http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Εχω σημειωσει την λιστα με τα ονοματα στο Communicator μου και θα κραταω απουσιες... :) Αντε, τα ξαναλεμε απο κοντα! ;) @AquaSonic: Υπαρχει ενας χαρτης λιγο πιο πισω που μπορει να σε βοηθησει... :o http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 7 Νοέ. 2004 , 14:41) πως θα βρεθουμε εκει? :confused: :wacko: :rolleyes: Έχοντας υπεριψωμένα τα κινητά και μια πινακίδα περασμένη γύρω από το λαιμό γράφοντας "Για το myphone" :lol: :lol: Έλα εσύ και μη σε μέλλει :D Στην τελική ρώτα που θα κάθονται οι myphonίστες :cool: ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Τελικά θα έρθω κι εγώ αν και χθες βράδυ γύρισα από Ρόδο θα αφήσω τις υποχρεώσεις για αύριο και θα έρθω, ξεκινάω... Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) tha erthi logika ke o apriamos. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAHAMUTZ Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Wirelessly posted (Mitsubishi M341i) ρε παιδιά χίλια συγνώμη αλλά τώρα ξύπνησα και δεν προλαβαίνω να ερθω!ίσως αν έμενα πιο κοντά αλλά μένω περιστέρι!χίλια συγνώμη αλλά την επόμενη φορά θα είμαι ο πρώτος!καλά να περάσετε και να τα λέμε μέσω του imode γιατί εγώ είμαι και καινούργιος!cya! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Κίτρινη έφαγες. Next time κόκκινη. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Μαθαινω 43 ατομα μαζευτηκαν! (αν και δεν εμπιστευομαι τα μαθηματικα του κακιασμενου :p ) ευγε και εις ανωτερα :up: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Yeap, τρελός κόσμος σήμερα, νομίζω είναι το μεγαλύτερο meeting ever. Αναμένεται η δημοσίευση των ουκ ολίγων φωτό που τραβήχτηκαν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 κριμα που επρεπε να φυγω νωρις αλλα αυριο γραφω χημεια http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αντε!!Καμια φωτογραφια δεν θα ανεβασετε?? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Ώραια ήταν :p Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 βγάλαμε πάρα πολλές,υποθέτω ότι αύριο θα έχουν βγει ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Πωπω...Γιατι δεν ηρθα? :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts