dimkit Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Άλλο ένα συγκριτικό που φαίνεται το G3 να είναι ένα κλικ κάτω από τα υπόλοιπα.:O Η αλήθεια είναι ότι η οθόνη του φαίνεται πιο μουντη αλλά αυτό οφείλετε και στην παλέτα χρωμάτων που χρησημοποιησε η LG στον νέο launcher. Δεν έχω δει ακόμα κάποιο συγκριτικό με κάποια φωτογραφία . Να δούμε δηλαδή την ίδια ακριβώς φωτογραφία με την φωτεινότητα στο μέγιστο και στα 2 κινητά και λειτουργία οθόνης στο δυναμικό. Εκεί πραγματικά θα καταλάβουμε τις όποιες διάφορες. Σε αυτό το βίντεο που συγκρίνουν 2 φωτογραφίες με το htc m8 και iPhone 5s ιδιαίτερα στην τελευταία φώτο τα χρώματα του g3 φαίνονται πιο ζωντανά. LG G3 QHD Display Review!: Edited June 8, 2014 by dimkit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ως προς τι Γιωργο; Ως προς την φωτεινότητα, και η ερώτηση είναι, αυτή είναι η μειωμένη, ή όταν ζεσταθεί θα μειωθεί κι άλλο.:confused: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αυτο το deja vu που νιωθω οταν βγαινει μια καινουρια ναυαρχιδα,εκτος samsung,απο καποιους "power users" που μπαινουν σαν κομμητες,κανουν ανω κατω το θεμα και εξαφανιζονται μετα απο λιγο ειναι φοβερο!Εχουν παρει master στο ρητο "ριξε λασπη κατι θα μεινει..."!Παιδια ελεος κουραστηκαμε...Και οι τυφλοι εχουν δει πλεον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Η αλήθεια είναι ότι η οθόνη του φαίνεται πιο μουντη αλλά αυτό οφείλετε και στην παλέτα χρωμάτων που χρησημοποιησε η LG στον νέο launcher. Δεν έχω δει ακόμα κάποιο συγκριτικό με κάποια φωτογραφία . Να δούμε δηλαδή την ίδια ακριβώς φωτογραφία με την φωτεινότητα στο μέγιστο και στα 2 κινητά και λειτουργία οθόνης στο δυναμικό. Εκεί πραγματικά θα καταλάβουμε τις όποιες διάφορες. Σε αυτό το βίντεο που συγκρίνουν 2 φωτογραφίες με το htc m8 και iPhone 5s ιδιαίτερα στην τελευταία φώτο τα χρώματα του g3 φαίνονται πιο ζωντανά. LG G3 QHD Display Review!: Σε αυτό φαίνεται πολύ πιο ελπιδοφόρα η οθόνη του G3. Σίγουρα πάντως πρέπει να το δούμε από κοντά πριν αποφασίσουμε. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ως προς την φωτεινότητα, και η ερώτηση είναι, αυτή είναι η μειωμένη, ή όταν ζεσταθεί θα μειωθεί κι άλλο.:confused: Η φωτεινοτητα του ειναι καλη (αν και οχι οσο του G2, στα επιπεδα των αλλων ναυαρχιδων), απλα τα χρωματα ειναι μουντα στο αρχικο θεμα Τωρα για την μειωση, ειλικρινα βαρεθηκα να το ακουω :p Η οθονη χαμηλωνει ελαχιστα οταν ζεσταθει (προφανως οχι με απλη περιηγηση) αλλα οταν λεμε χαμηλωνει, παει στο (OG) 100-89-81-72-63% (το τελευταιο προφανως με gaming) Καταρχας, ποσοι εχουν συνεχεια φωτεινοτητα στο 100%; :p Αν την εχω πχ στο 70-80 ποτε δεν ειδα μειωση... Κατα δευτερον, η επιλογη αυτη κλεινει παρα παρα πολυ ευκολα :) Ιδια επιλογη σιγουρα θα εχουν και σχεδον ολες οι συσκευες, ειτε με φωτεινοτητα, ειτε μειωση ταχυτητας επεξεργαστη και καρτας (το πιο συνηθισμενο)... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Η φωτεινοτητα του ειναι καλη (αν και οχι οσο του G2, στα επιπεδα των αλλων ναυαρχιδων), απλα τα χρωματα ειναι μουντα στο αρχικο θεμα Τωρα για την μειωση, ειλικρινα βαρεθηκα να το ακουω :p Η οθονη χαμηλωνει ελαχιστα οταν ζεσταθει (προφανως οχι με απλη περιηγηση) αλλα οταν λεμε χαμηλωνει, παει στο (OG) 100-89-81-72-63% (το τελευταιο προφανως με gaming) Καταρχας, ποσοι εχουν συνεχεια φωτεινοτητα στο 100%; :p Αν την εχω πχ στο 70-80 ποτε δεν ειδα μειωση... Κατα δευτερον, η επιλογη αυτη κλεινει παρα παρα πολυ ευκολα :) Ιδια επιλογη σιγουρα θα εχουν και σχεδον ολες οι συσκευες, ειτε με φωτεινοτητα, ειτε μειωση ταχυτητας επεξεργαστη και καρτας (το πιο συνηθισμενο)... Συνηθισμένος από τα έντονα χρώματα των Amoled θα ήθελα και στο G3 πιο έντονα. Τώρα για την φωτεινότητα, πάντα στο 100% την έχω.:rolleyes: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εχεις amoled, για αυτο :lol: Βαζεις αλλο θεμα η αλλον launcher και θα εχεις μια χαρα χρωματα :) Φωτεινοτητα ελπιζω καλη, θα τη δουμε απο κοντα :) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το aggressive dimming μπορεί να εξελιχθεί σε θέμα στις συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας που επικρατούν στην Ελλάδα. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, για όλες τις οθόνες αποτελούν πρόκληση οι συγκεκριμένες συνθήκες. http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αυτο το deja vu που νιωθω οταν βγαινει μια καινουρια ναυαρχιδα,εκτος samsung,απο καποιους "power users" που μπαινουν σαν κομμητες,κανουν ανω κατω το θεμα και εξαφανιζονται μετα απο λιγο ειναι φοβερο!Εχουν παρει master στο ρητο "ριξε λασπη κατι θα μεινει..."!Παιδια ελεος κουραστηκαμε...Και οι τυφλοι εχουν δει πλεον... Τι εννοάς; ποιος και πώς έκανε άνω κάτω το φόρουμ; μια χαρά συζήτηση εγώ παρακολουθώ προσωπικά . Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Τι εννοάς; ποιος και πώς έκανε άνω κάτω το φόρουμ; μια χαρά συζήτηση εγώ παρακολουθώ προσωπικά . Το 50% των μηνυματων δεν αφορα το g3 αλλα την samsung και την apple...Υπαρχουν 2 παιδια που το εχουν ηδη και θα μπορουσαν να ξεστραβωσουν και εμας τους υπολοιπους.Αλλα τα μηνυματα τους χανονται σε αμπελοφιλοσοφιες και "reviews" ατομων που δεν το εχουν!Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ενδιαφερονται να το παρουν. Και επειδη το εχω ξαναδει το εργο σε αλλα thread με κουρασε... Edited June 8, 2014 by Gblog_21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το 50% των μηνυματων δεν αφορα το g3 αλλα την samsung και την apple...Υπαρχουν 2 παιδια που το εχουν ηδη και θα μπορουσαν να ξεστραβωσουν και εμας τους υπολοιπους.Αλλα τα μηνυματα τους χανονται σε αμπελοφιλοσοφιες και "reviews" ατομων που δεν το εχουν!Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ενδιαφερονται να το παρουν. Και επειδη το εχω ξαναδει το εργο σε αλλα thread με κουρασε... =================== Καμμια φορα ειναι κ αυτο λογικο , να συγκρινεται καθε τι καινουργιο και προχωρημενο με τις προηγουμενες ναυαρχιδες.Ολοι προσπαθουμε μεσα απο βιντεο στο ιντερνετ να καταλαβουμε τι βλεπουμε. Οποτε μεχρι να το πιασουμε στα χερια μας ,θα ακουσουμε κ θα δουμε πολλα ακομη..Υπομονη λοιπον. Παντως ταπεινη μου αποψη ειναι --με τα μεχρι τωρα δεδομενα-- οτι η οθονη του ειναι εντυπωσιακη αλλα οχι αυτο το κατι αλλο που κι εγω ηλπιζα λογω αναλυσης και περιμενα πως και πως για να αλλαξω το XIAOMI MI3. OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το 50% των μηνυματων δεν αφορα το g3 αλλα την samsung και την apple...Υπαρχουν 2 παιδια που το εχουν ηδη και θα μπορουσαν να ξεστραβωσουν και εμας τους υπολοιπους.Αλλα τα μηνυματα τους χανονται σε αμπελοφιλοσοφιες και "reviews" ατομων που δεν το εχουν!Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ενδιαφερονται να το παρουν. Και επειδη το εχω ξαναδει το εργο σε αλλα thread με κουρασε... Και εγώ έχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση. Υποθέσεις μόνο και τίποτα άλλο . Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Γιατί στα thread του S5 και του iPhone δεν γίνεται το ίδιο; Στα υπό κυκλοφορία threads συνηθίζεται να γράφουν όλοι την άποψη τους. Το ότι δεν θα το αγοράσει κάποιος την δεδομένη στιγμή δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα άποψης. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Για όλους αυτους που παραπονιουνται για την μπαταριά , ο νεος βασιλιας συμφωνα με το phonearena http://www.phonearena.com/news/All-hail-the-new-king-The-LG-G3-dethrones-the-Samsung-Galaxy-S5-in-our-battery-life-chart-obliterates-the-rest_id56979 Edited June 9, 2014 by dimkit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για όλους αυτους που παραπονιουντε για την μπαταριά , ο νεος βασιλιας συμφωνα με το phonearena http://www.phonearena.com/news/All-hail-the-new-king-The-LG-G3-dethrones-the-Samsung-Galaxy-S5-in-our-battery-life-chart-obliterates-the-rest_id56979 Που είναι οι Κασσάνδρες τώρα να κλάψουν το "τελειωμένο" G3? Αλήθεια πόσο τυχαία το Gsmarena το έβγαλε αρκούντως μέτριο σε απόδοση μπαταρίας? Αντε να κυκλοφορήσει η international έκδοση να το δούμε κι εμείς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Για όλους αυτους που παραπονιουντε για την μπαταριά , ο νεος βασιλιας συμφωνα με το phonearena http://www.phonearena.com/news/All-hail-the-new-king-The-LG-G3-dethrones-the-Samsung-Galaxy-S5-in-our-battery-life-chart-obliterates-the-rest_id56979 Δηλαδή το έβγαλε μια κλάση καλύτερο από το g2 που έχει την ίδια μπαταρία σε μικρότερες ιντςες με χαμηλότερη ανάλυση :lol: Πρέπει να έχουν πέσει φακελάκια για τα καλά :shifty: Μάλιστα αφού έβγαλαν και το m8 καλύτερο από το g2 εδώ σηκωνουμε τα χέρια ψηλά. Edited June 9, 2014 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δηλαδή το έβγαλε μια κλάση καλύτερο από το g2 που έχει την ίδια μπαταρία σε μικρότερες ιντςες με χαμηλότερη ανάλυση :lol: Πρέπει να έχουν πέσει φακελάκια για τα καλά :shifty: Μάλιστα αφού έβγαλαν και το m8 καλύτερο από το g2 εδώ σηκωνουμε τα χέρια ψηλά. Ή πρέπει να έχουν κάνει μαγικά οι μηχανικοί της LG. Θα δούμε όταν με το καλό έρθει Ελλάδα. Καλά τα νέα πάντως.:) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πάντως παιδιά έχουμε πολύ πλάκα , βγαίνει ενα κακο review για το G3 και οι μισοι λένε οτι το site είναι πληρωμένο απο την samsung , βγαίνει ενα καλο review για το G3 και οι αλλοι μισοι λενε οτι ειναι πληρωμενο απο την LG . Παιδιά εσείς εδώ στο myphone πριν κάνετε το review να μας πειτε απο που θα τα πάρετε για να ξέρουμε. Αν και έγω στην θεση σας θα τα έπαιρνα και απο τους 2 , αφου ο καθένας εμπιστεύεται τα review μόνο που το συμφέρουν και βγάζει τα αλλα πουλημένα , εκθειαστε και τα 2 κινητά και θα είναι όλοι ικανοποιημενοι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ή πρέπει να έχουν κάνει μαγικά οι μηχανικοί της LG. Θα δούμε όταν με το καλό έρθει Ελλάδα. Καλά τα νέα πάντως.:) Εάν έχουν καταφέρει να ανατρέψουν νόμοι φυσικής και μαθηματικών και κατάφερε να βγάζει 2 ημέρες όσο μου κρατούσε το g2 και κάτι παραπάνω θα τους βγάλω το καπέλο. Αν και έχω πολλές αμφιβολίες. Εδώ που έβγαλαν το m8 καλύτερο από το g2 που δεν ισχύει σε καμία καμία περίπτωση. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Δηλαδή το έβγαλε μια κλάση καλύτερο από το g2 που έχει την ίδια μπαταρία σε μικρότερες ιντςες με χαμηλότερη ανάλυση :lol: Πρέπει να έχουν πέσει φακελάκια για τα καλά :shifty: Μάλιστα αφού έβγαλαν και το m8 καλύτερο από το g2 εδώ σηκωνουμε τα χέρια ψηλά. Αν και δεν δείχνει μεγάλες διαφορές το g2 θεωρείς πως έχει καλύτερη αυτονομία από το m8 ; Είχες το g2 ; Edited June 9, 2014 by telmusic Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εάν έχουν καταφέρει να ανατρέψουν νόμοι φυσικής και μαθηματικών και κατάφερε να βγάζει 2 ημέρες όσο μου κρατούσε το g2 και κάτι παραπάνω θα τους βγάλω το καπέλο. Αν και έχω πολλές αμφιβολίες. Εδώ που έβγαλαν το m8 καλύτερο από το g2 που δεν ισχύει σε καμία καμία περίπτωση. Αλέξη θα δούμε. Θα περιμένουμε να έρθει Ελλάδα. Επαναλαμβάνω, καλά νέα. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το g2 θεωρείς πως έχει καλύτερη αυτονομία από το m8 ; Είχες το g2 ; Ναι ξεκάθαρα αφού το είχα επι ενα 6μηνο σχεδόν. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ρε παιδιά εσείς οι δύο που λέτε ότι το έχετε γιατί δεν γράφεται εντυπώσεις; Τι λέει η μπαταρία του τελικά πως πάει από ομαλότητα και πως το βασανιζετε ; Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μα δεν το κάνουν επίτηδες. Έχεις παρατηρήσει τι γίνεται μετά το 2012 εδώ στο my phone; Τέρατα γράφονται!! Απλά το android πούλησε και οι ερωτήσεις που λέει το imei είναι πάμπολλες.....Χωρίς να βάζουμε αυτούς που το καλύτερο είναι αυτό γιατί έτσι εγώ θέλω να είναι και επειδή ήταν η επιλογή μου. .... Τα reviews απλά δείχνουν μια εικόνα. Από εκεί και πέρα όταν έρθει θα τα δούμε όλα. Οι...ειδικοί του τύπου έτσι είναι γιατί έτσι νομίζω εγώ λίγο με νοιάζουν προσωπικά. Όπως και οι με τέτοια ανάλυση και μπαταρία θα είναι χάλια. Αν η μπαταρία είναι χάλια τότε απλά η LG αυτοκτονεί...δε νομίζω να θέλει κάτι τέτοιο και να την κράξουν όλοι....απλή λογική. Κανείς δεν γράφει ότι θα είναι χάλια ;) Απλά έχουμε τις βάσιμες αμφιβολίες μας αν θα είναι στα ίδια επίπεδα με το g2 που ομολογουμένως είχε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αυτονομία σε 5ινςτη ναυαρχίδα. Μην πιάνεις το άλλο άκρο. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μα ρε παιδια στις πισω σελιδες το ενα παιδι που το εχει λεει οτι ειναι πιο φωτεινη η οθονη απο το g2. Εχει κ τα 2 κινητα απ οτι θυμαμαι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχω το S5 για να συγκρίνω. Εχω όμως το G2 που διακρίνω ελαφρώς μια αύξηση της φωτεινότητας. Απο χρώματα επίσης τα βλέπω πολύ πιο έντονα. Απο ανάλυση δε χρειάζεται να πω κατι... Δεν έχω FHD και 4Κ για να το δοκιμασω. Καποια βιντεο που εχει μέσα πάντως το κινητό σε 4Κ ειναι εξαιρετικά μπορώ να πω. Τρομερή ανάλυση. Βλέπεις τη καθε λεπτομέρεια. Εδω τα λεει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts