Tragos13 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αποτι ειδα το βιντεο πιο πανω... φενετε οτι ειναι μονοδρομος τα 3GB Ram να ειναι σε συνδιασμο με τον 805. Ετσι πιστευω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα πόσο λάθος ήταν η lg να ανακοινώσει κάτι που θα κυκλοφορήσει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που ανέκαθεν τεχνολογικά είναι μια νεκρική περίοδο εν όψει νέας γενιάς τεχνολογικών προϊόντων απο αρχές φθινοπώρου. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα πόσο λάθος ήταν η lg να ανακοινώσει κάτι που θα κυκλοφορήσει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που ανέκαθεν τεχνολογικά είναι μια νεκρική περίοδο εν όψει νέας γενιάς τεχνολογικών προϊόντων απο αρχές φθινοπώρου. Το χειρότερο δεν ειναι αυτό. Το χειρότερο θα είναι αν η μεγάλη έκδοση των 3g ram - 32g δεν κυκλοφορήσει ευρέως παρα μόνο στις αγορές της Ασίας. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το χειρότερο δεν ειναι αυτό. Το χειρότερο θα είναι αν η μεγάλη έκδοση των 3g ram - 32g δεν κυκλοφορήσει ευρέως παρα μόνο στις αγορές της Ασίας. Το είπαμε 100 φορές. Θα είναι διαθέσιμο μέσω παραγγελίας. Αν πας σε ένα κατάστημα δε θα μπορείς να το πάρεις εδώ και τώρα. Θα κάνεις την παραγγελία σου και θα το παίρνεις μετά από μερικές ημέρες. Δηλαδή δε σας πειράζει που περιμένετε τόσο καιρό και θα σας πειράξουν οι μερικές ημέρες παραπάνω; Έχω παραγγείλει προϊόν την εβδομάδα που κυκλοφόρησε (επειδή δεν το είχε φέρει ακόμα το κατάστημα) και ήρθε μετά από 2-3 ημέρες. Τι να πουν και αυτοί που περιμένουν την κυκλοφορία του Note 4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το είπαμε 100 φορές. Θα είναι διαθέσιμο μέσω παραγγελίας. Αν πας σε ένα κατάστημα δε θα μπορείς να το πάρεις εδώ και τώρα. Θα κάνεις την παραγγελία σου και θα το παίρνεις μετά από μερικές ημέρες. Δηλαδή δε σας πειράζει που περιμένετε τόσο καιρό και θα σας πειράξουν οι μερικές ημέρες παραπάνω; Έχω παραγγείλει προϊόν την εβδομάδα που κυκλοφόρησε (επειδή δεν το είχε φέρει ακόμα το κατάστημα) και ήρθε μετά από 2-3 ημέρες. Τι να πουν και αυτοί που περιμένουν την κυκλοφορία του Note 4... Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα νομίζω ότι ούτε μέσω παραγγελίας θα είναι διαθέσιμο στην αρχή. Θα σου δίνουν το 16 μέχρι να ξεστοκαρουν και μετά βλέπουμε. Έτσι το βλέπω εγώ. Όσο για την παραγγελία μου το είπαν και εμένα από την LG. Αλλά το έχετε δει πουθενά να γίνεται? Σε κάποιο τηλέφωνο με δύο εκδόσεις? Εγώ πρώτη φορά. Γι αυτό έχω τις αμφιβολίες μου. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα νομίζω ότι ούτε μέσω παραγγελίας θα είναι διαθέσιμο στην αρχή. Θα σου δίνουν το 16 μέχρι να ξεστοκαρουν και μετά βλέπουμε. Έτσι το βλέπω εγώ. Όσο για την παραγγελία μου το είπαν και εμένα από την LG. Αλλά το έχετε δει πουθενά να γίνεται? Σε κάποιο τηλέφωνο με δύο εκδόσεις? Εγώ πρώτη φορά. Γι αυτό έχω τις αμφιβολίες μου. Βασικά νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που βγαίνει ένα smartphone σε 2 εκδόσεις με διαφορετική RAM. Οπότε για να είπαν πως θα φέρουν και τις 2, λογικά θα είναι διαθέσιμες για αγορά και οι 2. Στο LG G2 είχαν πει πως θα έρθει μόνο η έκδοση με τα 16GB αποθηκευτικό χώρο. Τώρα αν φέρουν μόνο την έκδοση με τα 2GB RAM ώστε να δουν πως θα τα πάει και μετά φέρουν την έκδοση με τα 3GB δεν το γνωρίζω. Όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα, μέχρι να κυκλοφορήσει μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε... Υπομονή άλλες 2 (λογικά) εβδομάδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν υπάρχει λογική να είναι μόνο μέσω παραγγελιών. Θα κάνει ο έμπορος παραγγελία και θα το έχει διαθέσιμο. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Στο blind camera comparison του phone arena ,ήρθε το g3 δεύτερο με μόλις 3 ψήφους διαφορά από το πρώτο SGS5. http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S5-tops-our-blind-camera-comparison-for-the-third-time-in-a-row-LG-G3-close-second_id57178 Θεωρώ σημαντικό αυτό το τεστ γιατί ψηφίζεις τελείως αντικειμενικα χωρίς να επηρεάζεσαι από την μάρκα του κινητού (αφού δεν γνωρίζεις πιο κινητό ψηφίζεις ).Eγω πάντως την εριξα την ψηφο στο phone 2 , που έτυχε να είναι και το G3) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Στο blind camera comparison του phone arena ,ήρθε το g3 δεύτερο με μόλις 3 ψήφους διαφορά από το πρώτο SGS5. http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S5-tops-our-blind-camera-comparison-for-the-third-time-in-a-row-LG-G3-close-second_id57178 Θεωρώ σημαντικό αυτό το τεστ γιατί ψηφίζεις τελείως αντικειμενικα χωρίς να επηρεάζεσαι από την μάρκα του κινητού (αφού δεν γνωρίζεις πιο κινητό ψηφίζεις ).Eγω πάντως την εριξα την ψηφο στο phone 2 , που έτυχε να είναι και το G3) Σημαντικό συν η κάμερα.:) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μόλις με ενημερωσε η LG ότι στην Ελλάδα θα έρθει το 1ο 15ημερο του Ιουλίου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μόλις με ενημερωσε η LG ότι στην Ελλάδα θα έρθει το 1ο 15ημερο του Ιουλίου... Και τα δυο μονδέλα? Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δε γνωρίζω. Τους ειχα ρωτησει πιο παλιά να μου πουν ημερομηνία κ δε γνώριζαν. Τωρα απλά με ενημερωσαν για το πότε θα κυκλοφορήσει. Ρωτήστε στο Facebook. Θα σας απαντησουν πιο γρήγορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Και ενα camera comparison Δεύτερη θέση κάτω από το s5 πάλι . Αλλά το έριξε στην 2 θέση το video που δεν με ενδιαφέρει καθόλου . Αν συγκρίναμε μόνο τις φωτογραφικές ικανότητες θα είχε την πρωτιά . http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-LG-G3-vs-Samsung-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Sony-Xperia-Z2-HTC-One-M8_id3728 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Στο expansys έβαλαν και τιμές. http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=Lg%20g3. Άντε έρχεται!! KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Στο expansys έβαλαν και τιμές. http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=Lg%20g3. Άντε έρχεται!! Το ανησυχητικό είναι ότι έχει μόνο μια έκδοση χωρίς να λέει πια. Μάλλον θα είναι αυτή με τα 16/2gb. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το ανησυχητικό είναι ότι έχει μόνο μια έκδοση χωρίς να λέει πια. Μάλλον θα είναι αυτή με τα 16/2gb. Το λεει παρακατω αν δεις, 2gb. :) Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμενα μου κανει εντυπωση το Z2. Εχει τον πιο μεγαλο αισθητηρα 1/2.3", εχει τον πιο φωτεινο φακο F2.0 και ειναι και Sony και παει απατο. Τι να πω. Να αναθεματισω τις καμερες, τις compact φωτογραφικες, τις DSLR, τις mirrorless και τους φακους που εχει. Το ωραιο ειναι που προμηθευει και τους αλλους. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εμενα μου κανει εντυπωση το Z2. Εχει τον πιο μεγαλο αισθητηρα 1/2.3", εχει τον πιο φωτεινο φακο F2.0 και ειναι και Sony και παει απατο. Τι να πω. Να αναθεματισω τις καμερες, τις compact φωτογραφικες, τις DSLR, τις mirrorless και τους φακους που εχει. Το ωραιο ειναι που προμηθευει και τους αλλους. Ακριβώς, οι Γιαπωνέζοι πάσχουν στο software.:O Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ακριβώς, οι Γιαπωνέζοι πάσχουν στο software.:O Και αυτο,αλλά παίζει να βγάζει παραπάνω λεφτά τροφοδοτώντας τον ανταγωνισμό με δικούς της φακούς και να τη συμφέρει περισσότερο. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και αυτο,αλλά παίζει να βγάζει παραπάνω λεφτά τροφοδοτώντας τον ανταγωνισμό με δικούς της φακούς και να τη συμφέρει περισσότερο. Από το να πουλάει τα κινητά της? Δε νομίζω Αλέξη.:) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Από το να πουλάει τα κινητά της? Δε νομίζω Αλέξη.:) Το αντίθετο αν αναλογιστούμε οτι τα Samsung και Apple φακούς της Sony έχουν. Πρόσθεσε ποσά εκατομμύρια συσκευές πουλάνε μόνο η 2 τους:rolleyes: Ανεκαθεν η Sony δεν πουλούσε πολλά κινητά,το ξεχνάς; OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Νατο το αυτογκόλ. *The European G3 we're using is powered by the same 2.5GHz Snapdragon 801 processor, but with a less generous 2GB of RAM and 16GB of storage. LG tells us the phone's software is optimized for 2GB, and we haven't noticed any major performance differences thus far. Unfortunately there's no word of any 3GB/32GB model headed for British shores at present, however LG isn't the only manufacturer dragging its feet when it comes to higher capacity devices for British consumers. As it stands, the 16GB European G3 will leave you with just over 10GB of storage for your own stuff, and of course there's that microSD slot, which can be used to store music, photos and even certain apps. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Νατο το αυτογκόλ. *The European G3 we're using is powered by the same 2.5GHz Snapdragon 801 processor, but with a less generous 2GB of RAM and 16GB of storage. LG tells us the phone's software is optimized for 2GB, and we haven't noticed any major performance differences thus far. Unfortunately there's no word of any 3GB/32GB model headed for British shores at present, however LG isn't the only manufacturer dragging its feet when it comes to higher capacity devices for British consumers. As it stands, the 16GB European G3 will leave you with just over 10GB of storage for your own stuff, and of course there's that microSD slot, which can be used to store music, photos and even certain apps. Απλά αυτοκαταστροφική. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Λογικά θα είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας. Αυτό δηλαδή που λέμε τόσες ημέρες και που είπε και η ίδια η LG... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Λογικά θα είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας. Αυτό δηλαδή που λέμε τόσες ημέρες και που είπε και η ίδια η LG... Δηλαδή θα μπορεί να παραγγείλει το πλαισιο και να το πουλάει χωρίς παραγγελεία στον τελικό πελάτη.:confused: Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.:) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts