Jump to content

HP iPAQ hx4700

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό!Δυστυχώς δεν ψάχνω για pda phone,αλλά pda με gps..

Θα μπορούσες να βοηθήσεις?Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω για κάτι τέτοιο σ'αυτό θέμα:confused:

• Απαντήσεις 640
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Πολύ καλό!Δυστυχώς δεν ψάχνω για pda phone,αλλά pda με gps..

Θα μπορούσες να βοηθήσεις?Δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω για κάτι τέτοιο σ'αυτό θέμα:confused:

Πάρε ένα mio Ρ360/Ρ560.

Modpic.gif

o2 flame κινητο , PDA VGA , μνημη μπολικη USB HOST , 3G , FM , 3.6' screen

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 1 month later...
Καλημέρα και από εμένα. Προσφάτως αγόρασα ένα μτχ ΗΧ4700. Έχει τα 2003SE επάνω. Θα μπορούσε κάποιος, ακόμη και με μια μικρή αμοιβή, να μου δώσει συγκεντρωμένα όλα τα παραίτητα αρχεία και οδηγίες για αναβάθμιση του 4700 σε WM6.1; Θανάσης, Θεσσαλονίκη
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλημέρα και από εμένα. Προσφάτως αγόρασα ένα μτχ ΗΧ4700. Έχει τα 2003SE επάνω. Θα μπορούσε κάποιος, ακόμη και με μια μικρή αμοιβή, να μου δώσει συγκεντρωμένα όλα τα παραίτητα αρχεία και οδηγίες για αναβάθμιση του 4700 σε WM6.1; Θανάσης, Θεσσαλονίκη

θα σου προτεινα να το αφησεις οπως ειναι. Εγω εχω βαλει πρωτα τα 5 και μετα τα 6 και το μηχανημα δουλευει σαφως πιο αργα απο τα 2003SE με τα οποια και το ειχα αγορασει.

θα σου προτεινα να το αφησεις οπως ειναι. Εγω εχω βαλει πρωτα τα 5 και μετα τα 6 και το μηχανημα δουλευει σαφως πιο αργα απο τα 2003SE με τα οποια και το ειχα αγορασει.

Η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι πάει πάρα πολύ καλά με την παρούσα ROM. Πιο πολύ για πειραματισμό σκεφτόμουν την αναβάθμιση. Είσαι ο δεύτερος που με αποτρέπει από μια αναβάθμιση και λέω να σε ακούσω. Σαν νέος που είμαι, να ρωτήσω αν βρίσκουμε ακόμη screen protector και ίσως καμιά θήκη;

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• Administrators

Η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι πάει πάρα πολύ καλά με την παρούσα ROM. Πιο πολύ για πειραματισμό σκεφτόμουν την αναβάθμιση. Είσαι ο δεύτερος που με αποτρέπει από μια αναβάθμιση και λέω να σε ακούσω.

To θεμα ειναι οτι απο τα Windows Mobile 5 και μετα, εχει αλλαξει το πως βλεπει το OS τη μνημη, Δες εδω http://pocketpccentral.net/help/ipaq/pmem_explained.htm και εδω http://blogs.msdn.com/mikehall/archive/2005/07/20/440941.aspx η σε αλλα παρομοια topic στο internet.

Ο τυπος της μνημης που χρησιμοποιει το hx4700 ειναι δυστηχως αργη για να δουλευει ικανοποιητικα κατω απο αυτο το scheme. Υπαρχουν πολλα καινουρια pocket pc, με γρηγοροτερη μνημη, που τρεχουν σε λιγοτερα MHz απο τα δικα μας 9624) αλλα ειναι αρκετα πιο responsive απο το hx4700.

Αν θες περισσοτερα να διαβασεις, ψαξε στο net και για το process filesys.

athanaso77 και objectref , σας ευχαριστώ πολύ για τις άμμεσες απαντήσεις. Θα κρατήσω το μηχανάκι όπως είναι, με 2003SE επάνω. Ούτως ή άλλως, παίζει με όλα σχεδόν τα προγράμματα που εγώ προσωπικά χρησιμοιοποιώ.

Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν η ασυμβατότητα με το Ελληνικό εορτολόγιο της today screen (eortsetup νομίζω το όνομα αυτής) . Το άλλο του Παπαδημητρίου τρέχει κανονικά αλλά δεν μπαίνει στην today screen.

Y.Γ. Αν περισεύει από κάποιον οτιδήποτε αξεσουάρ, ευχαρίστως το συζητάμε για αγορά. Αναφέρομαι σε screen protectors, retractable USB charge and sync cable, θήκη σιλικόνης.

Θανάσης

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• 1 month later...
Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν η ασυμβατότητα με το Ελληνικό εορτολόγιο της today screen (eortsetup νομίζω το όνομα αυτής) . Το άλλο του Παπαδημητρίου τρέχει κανονικά αλλά δεν μπαίνει στην today screen.

Θανάσης

Τελικά βρήκα την έκδοση για WM2003Se του εορτολογίου και λειτουργεί τέλεια στην today screen του ΗΧ4700

Y.Γ. Αν περισεύει από κάποιον οτιδήποτε αξεσουάρ, ευχαρίστως το συζητάμε για αγορά. Αναφέρομαι σε screen protectors, retractable USB charge and sync cable, θήκη σιλικόνης.

Θανάσης

Δεν έχω τακτοποιηθεί ακόμη από αξεσουάρ, αν κάποιος έχει ας ρίξει σύρμα...

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• 11 months later...
athanaso77 και objectref , σας ευχαριστώ πολύ για τις άμμεσες απαντήσεις. Θα κρατήσω το μηχανάκι όπως είναι, με 2003SE επάνω. Ούτως ή άλλως, παίζει με όλα σχεδόν τα προγράμματα που εγώ προσωπικά χρησιμοιοποιώ.

Θανάσης

-----------------------

Θανάση καλησπέρα

Εγώ θέλω αναβάθμιση για να κάνω χρήση εφαρμογών όπως A2DP , gps tuner 5 ,+++

Θέλω να με βοηθήσεις λέγοντάς μου που να το κατεβάσω . Κατέβασα το 6.1 αλλά δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω....Ο λόγος ,μάλον ,είναι πως για να πάω στο 6.1 πρέπει να περάσω απο το 5.

Πάντως καλύτερο μηχάνημα ήταν και παραμένει το dell axim x51v!

Κατάφερες να φορτώσης το fingerkeyboard 2.1 ?

Φιλικά , Διονύσης

Δοκιμάζω εδώ και 6 μήνες μια εκπληκτική εκδοση WM6 για το IPAQ Hx4700 και ειλικρινα εδωσε ζωή στο αργό και ξεχασμένο μου PDA απλα νομίζω οτι χάνει όποιος δεν κάνει το ψήσιμο αυτό στο Ηχ4700. Εγώ πάντως έχω μείνει πολύ ευχαριστιμένος.http://4pda.ru/forum/uploads/img-58458-20071108-143853_(240_x_320).jpghttp://4pda.ru/forum/uploads/img-58460-20071108-144039_(240_x_320).jpg

http://rapidshare.com/files/68396806/WM6_4700_0_7_0_RELEASE4.rar.html

=============================

Φίλε μου

Ο Κοζούρα έχει κάνει καλή δουλειά ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ..

Σήμερα εγκατέστησα το 6.1 -εκδιση 5- αλλά το μηχάνημα κόλησε...και ξαναπήγα 03!

Ισως ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 6.1.

Τι έχεις κάνει εσύ ?

Σε ευχαριστώ και καλό βράδυ

διονύσης

• 1 year later...