Jump to content

Χειμώνας

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω που σιχαινομαι τον ηλιο μπορω να εχω λιγη συννεφια εστω, γιατι δεν μπορω να βγω εξω με νταλα ηλιο, παθαινω αλλεργια!:p :p :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 482
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγω που σιχαινομαι τον ηλιο μπορω να εχω λιγη συννεφια εστω, γιατι δεν μπορω να βγω εξω με νταλα ηλιο, παθαινω αλλεργια!:p :p :p

Και ποιος ο λογος να βγεις μερα εξω??? Η νυχτα γιατι φτιαχτηκε??? Παντως οχι για να κοιμομαστε......:p :p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ποιες 14 μερες ρε παιδια???

Ειναι ετσι απο τον Αυγουστο με διαλειμμα 14 μερες χειμωνα :lol:

Ελα ρε παιδιά, μην γκρινιάζετε.... μια χαρούλα είναι ο ήλιος τώρα το χειμώνα...

Δεν αντιλέγω, όντως είναι ανησυχιτικό το φαινόμενο, αλλά μέχρι να γίνουμε σαχάρα, και αφού δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για να το αλλάξουμε αυτό, ας το ευχαριστηθούμε......

Ελα ρε παιδιά, μην γκρινιάζετε.... μια χαρούλα είναι ο ήλιος τώρα το χειμώνα...

Δεν αντιλέγω, όντως είναι ανησυχιτικό το φαινόμενο, αλλά μέχρι να γίνουμε σαχάρα, και αφού δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για να το αλλάξουμε αυτό, ας το ευχαριστηθούμε......

+1 στον andreasarc. Εχουμε τοσο ωραιο καιρο και γκρινιαζουμε γιατι δεν εχουμε χειμωνα???:confused: Καταρχην εχουμε γλυτωσει απο το πετρελαιο, επισης δεν χρειαζεται να ντυνομαστε σαν τα κρεμμυδια και να γινομαστε "χιονουλιδες" οταν βγαινουμε εξω αλλα το κυριοτερο ολες οι κοπελες ειναι αναλαφρα ντυμενες.....τι αλλο θεμε???:p :p :happy: :)

τι αλλο θεμε???:p :p :happy: :)

ΧΕΙΜΩΝΑ

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

+1 στον andreasarc. Εχουμε τοσο ωραιο καιρο και γκρινιαζουμε γιατι δεν εχουμε χειμωνα???:confused: Καταρχην εχουμε γλυτωσει απο το πετρελαιο, επισης δεν χρειαζεται να ντυνομαστε σαν τα κρεμμυδια και να γινομαστε "χιονουλιδες" οταν βγαινουμε εξω αλλα το κυριοτερο ολες οι κοπελες ειναι αναλαφρα ντυμενες.....τι αλλο θεμε???:p :p :happy: :)

οταν καταλαβεις οτι αυτο επηρεαζει και εσενα βιολογικα θελω να δω τι θα πεις....διοτι νομιζεις πως η φυση ειναι μονο τα ζωα και οι καιρικες συνθηκες.....:rolleyes:

οταν καταλαβεις οτι αυτο επηρεαζει και εσενα βιολογικα θελω να δω τι θα πεις....διοτι νομιζεις πως η φυση ειναι μονο τα ζωα και οι καιρικες συνθηκες.....:rolleyes:

Εντάξει, δίκιο έχεις, αλλά μην το παίρνεις τόσο βαριά.

Γιατί, στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εσύ ή εγώ σαν άτομα.;)

Οπότε, διασκέδασε τον ωραίο καιρό.:)

Τα χιονοπέδιλα μπορούν να περιμένουν:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μα ρε παιδια, δεν θελουμε καλο καιρο(εγω τουλαχιστον).:(

Ειναι Ιανουαριος και θελω λιγη συννεφια, λιγο ψυχρα,λιγη βροχουλα, κατι... Βαρεθηκα, απο τον Ιουνιο καλοκαιρι ειναι...:(

Στην Θεσσαλια εχουν καταστραφει οι αγροτες γιατι δεν εχει βρεξει 2 μηνες τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι Ιανουαριος και θελω λιγη συννεφια, λιγο ψυχρα,λιγη βροχουλα, κατι... Βαρεθηκα, απο τον Ιουνιο καλοκαιρι ειναι...:(

Στην Θεσσαλια εχουν καταστραφει οι αγροτες γιατι δεν εχει βρεξει 2 μηνες τωρα...

ασε πιστευω οτι τις βροχες θα τις δουμε εκει προς το πασχα,βλεπω να πηγαινουμε στην ανασταση με ομπρελα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ασε πιστευω οτι τις βροχες θα τις δουμε εκει προς το πασχα,βλεπω να πηγαινουμε στην ανασταση με ομπρελα.

Αν ερθουν οι βροχες...Γιατι δεν βλεπω προδιαθεση φετος...Μαλλον πρεπει να ανεβουμε στις ταρατσες και να κανουμε επικληση βροχης "αλα ζουλου" χοροπηδωντας και χτυποντας κατσαρολες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει, δίκιο έχεις, αλλά μην το παίρνεις τόσο βαριά.

Γιατί, στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εσύ ή εγώ σαν άτομα.;)

Οπότε, διασκέδασε τον ωραίο καιρό.:)

Τα χιονοπέδιλα μπορούν να περιμένουν:p

δεν ειανι θεμα ψυχολογιας αλλα ο καιρος ειναι σε αμεση σχεση με το ατομο και γενικα τους ανθρωπους πως να το κανουμε θες μηπως να σου πω τι ειχε γινει στο προηγουμενο ελ νινο στην αφρικη που η συντριπτικη πλειοψηφια των φυλων αρχισαν να φορανε ρουχα και να χοροπηδανε σαν ελαφια

Βρε συ, μην είσαι τόσο γκρινιάρης και επιθετικός με όλους,

Αλλωστε το είπαμε και πριν, ό,τι και να λέμε εμείς εδώ, ο καιρός θα κάνει

αυτά που θέλει αυτός, οπότε γιατί να μην ευχαριστηθούμε τη χειμωνιάτικη λιακάδα;

Εγώ σε λιγάκι θα παω στην παραλία για καφεδάκι και μετά για ουζάκι,

εσύ αν θέλεις μείνε στο σπίτι σου να κλαις για την επερχόμενη καταστροφή.:) :)

Ναι, αλλά...

ζωή δεν είναι αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που έχεις......:rolleyes: :rolleyes:

Βρε συ, μην είσαι τόσο γκρινιάρης και επιθετικός με όλους,

Αλλωστε το είπαμε και πριν, ό,τι και να λέμε εμείς εδώ, ο καιρός θα κάνει

αυτά που θέλει αυτός, οπότε γιατί να μην ευχαριστηθούμε τη χειμωνιάτικη λιακάδα;

Εγώ σε λιγάκι θα παω στην παραλία για καφεδάκι και μετά για ουζάκι,

εσύ αν θέλεις μείνε στο σπίτι σου να κλαις για την επερχόμενη καταστροφή.:) :)

κοιτα επειδη δεν θελω να σου την πω σταματα να λες πραγματα που δεν βλεπεις και ασε εμας του καρμιριδες να λεμε οτι θελουμε αντε πιες το καφεδακι σου και το ουζο να γινεις στουπι και πεσε στην θαλασσα να ησυχασουμε και εμεις απο εσενα τον "ολα τα βλεπω καλα" οκ? αλλωστε εμεις καθε μερα στην θαλασσα ειμαστε επειδη μας αρεσει και οχι για ουζακια και καφεδακια....

κοιτα επειδη δεν θελω να σου την πω σταματα να λες πραγματα που δεν βλεπεις και ασε εμας του καρμιριδες να λεμε οτι θελουμε αντε πιες το καφεδακι σου και το ουζο να γινεις στουπι και πεσε στην θαλασσα να ησυχασουμε και εμεις απο εσενα τον "ολα τα βλεπω καλα" οκ? αλλωστε εμεις καθε μερα στην θαλασσα ειμαστε επειδη μας αρεσει και οχι για ουζακια και καφεδακια....

Kι εγώ το ίδιο φίλε μου....:) :)

και μου αρέσει πολύ:cool: :cool: :cool:

Εγω ετσι και αλλιως κρυφα απο τον Θεο(?) ζω οποτε ειτε εχει κρυο ειτε εχει ζεστη το ιδιο ειναι!!!!:) :)

Και οπως ειχε πει και μια ψυχη "it's never as good as bad as you think";)

Είναι κάποιες μέρες μέσα στο χειμώνα που κάνει καλό καιρό.:)

Συνήθως είναι προς το τέλος Ιανουαρίου, αν δεν κάνω λάθος.:O

Το όνομα προέρχεται από ένα αρχαιοελληνικό μύθο, τον οποίο δεν θυμάμαι και πολύ καλα.:ninja:

Anyway, οι Αλκυονίδες είναι είδος πουλιών που αναπαράγονται μέσα στο χειμώνα.Τα πουλάκια αυτά τα λυπήθηκε ο Δίας (αλλά δεν θυμάμαι γιατί, λίγη βοήθεια please!!!) και τους υποσχέθηκε ότι κάθε χειμώνα θα έχει και μερικές μέρες με καλό καιρό για να μπορούν να γεννήσουν τα αυγά τους με την ησυχία τους...

εξαιτιας της Αλκυονης,παλιας ερωτικης συντροφου(ε πως να το θεσω?:p ) του Δια.το εμαθε η Ηρα και απο τον θυμο της για το κερατο την εκανε πουλι..ο Διας επειδη πονουσε το δοντακι του,ορισε καποιες μερες στο τελος του γεναρη να εχουν καλο καιρο για να μπορει να γενναει η ερωμενη του..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εχω την εντύπωση (και την ελπίδα ταυτόχρονα), οτι ο χειμώνας που περιμέναμε για τα μέσα της εβδομάδας,

από εδώ στα δυτικά τουλάχιστον θα περάσει χωρίς να ακουμπήσει.....

Ετσι τουλάχιστον μου δείχνει το spd weather....

Λάθος εντύπωση andreasarc.

Mας περιμένει ένα υπέροχο κρύο σαββατοκύριακο!:D

Μέχρι την Παρασκευή που έχω πρόβλεψη, βλέπω βροχές την Τετάρτη και την Πέμπτη, και συννεφιά την Παρασκευή.

Και μια ΄πτώση της ελάχιστης θερμοκρασίας στους 4 βαθμούς...

Πάντως την κακοκαιρία την περίμεναν από Τετάρτη.....

Εγώ πήγα σήμερα στον παππού μου που το σπίτι του έχει και κήπο και με τσίμπησε μέλισσα!:dizzy: Θου Κύριε! Και περιττό να πω ότι βγήκα με κοντομάνικο και ζακετούλα, την οποία και έβγαλα μετά τις 11 γιατί είχα σκάσει απ' τη ζέστη :X
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

egw ti na pw pou eixa parkarei to amaksi sto dala hlio kai otan phga na fygw mono air-condition den evala...:p :p

sigoura einai anyshxitiko kai tha prepei na provlimatistoyme alla otan ksypnas kai vlepeis afto to kairo ta ksexnas ola....

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=88

μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός ΔΕΝ θα είναι χειμωνιάτικος

mobile προβληματισμοί...