kimon60 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα και από μένα, Σήμερα ήρθε και η δική μου συσκευή. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και οθόνη. Την κάμερα του την βρήκα πολύ καλή! Λίγο να ξέρεις τι να βάλεις στα settings και οι φωτογραφιες βγαίνουν πολύ καλές. Η επιλογή auto είναι μόνο για ηλιόλουστη ημέρα. Το βίντεο είναι όντως .3gp αλλά σε σε HD εγγραφή. Γράφει περίπου 1mb ανά δευτερόλεπτο. Δεν έχει κάνει κανένα reboot από μόνο του. Firmware μάλλον θα κρατήσω την 3.01 που έχει. Όταν βγει η σταθερή 02 Θα του κάνω μια αναβάθμιση . Ποιότητα κλήσεων από αύριο που θα πάρω μια microsim.. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Έτσι σιγά σιγά να καταφθάνουν για να ερθει και η δική μας η σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopapa2 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα, Έχω την συσκευή εδώ και δύο εβδομάδες. Σε γενικές γραμμές value for money. Ζεσταίνεται γρήγορα η πλάτη ψηλά όταν παίζεις παιχνίδια, αλλά λογικό λόγω του υλικού, χωρίς να καίει. Προσπάθησα να δω πως παίζει το hellfire αλλά ενώ το κατεβάζει μόλις φορτώνει η οθόνη σταματάει να ανταποκρίνεται. Το ίδιο συνέβει με το 3d tennis. Μπρρεί κάποιος να τα δοκιμάσει να δούμε τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmoi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά μια ερώτηση Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο http://www.17track.net/index_en.shtml ? Μου έχουν δώσει tracking number από 25/12 και δεν το εντοπίζω πουθενά. Η αγορά έγινε από coolicool. Πρέπει να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά μια ερώτηση Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο http://www.17track.net/index_en.shtml ? Μου έχουν δώσει tracking number από 25/12 και δεν το εντοπίζω πουθενά. Η αγορά έγινε από coolicool. Πρέπει να ανησυχώ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τελικά, μετά από σχεδόν 1,5 μήνα μου ήρθε και εμένα χθες! Αγορά από Geekbuying (και πάνω που τους είχα κάνει dispute!). Το κινητό δε με τρέλανε κιόλας. Είναι αρκετά γρήγορο, αλλά εγώ το πήρα πιο πολύ για την εμφάνιση και τη λεπτότητα. Δυστυχώς, στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ομορφότερο από ότι είναι τελικά (υποκειμενικό αυτό βέβαια). Το screen protector της συσκευασίας είναι της πλάκας (πάω για γυάλινο). Επίσης, από όσο κατάλαβα δεν πέρνει updates OTA, αλλά μέσω αρχείου που κάνεις download από τη UMI και το βάζεις στην κάρτα μνήμης. Για τα λεφτά του είναι καλύτερο από το Samsung S5 Mini σε όλα, αλλά χειρότερο από το HTC One Mini 2 (σε ποιότητα, όχι σε απόκριση). Δε το συγκρίνω με τις ναυαρχίδες, βέβαια, για ευνόητους λόγους (χάνει παντού). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Να κανεις μια δοκιμη σε φωτο, βιντεο και gps, μιας και το προηγουμενο μηνυμα σου ηταν κατατοπιστικοτατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 http://umidigi.com/forums/topic/mic-bugs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 http://umidigi.com/forums/topic/mic-bugs/ Τα ιδια μου εκανε και μενα, ακρβως ομως, τελικα περασα την v3.01απο πανω, την κατεβασα απο needrom, και μεχρι ωρας παει καλα. Τις σιμ δεν τολμω να τις ξαναβγαλω γιατι ηδη τις πληρωσα δυο φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τα ιδια μου εκανε και μενα, ακρβως ομως, τελικα περασα την v3.01απο πανω, την κατεβασα απο needrom, και μεχρι ωρας παει καλα. Τις σιμ δεν τολμω να τις ξαναβγαλω γιατι ηδη τις πληρωσα δυο φορες. περασα την v3.01 την παλια, την v3.01 καινουρια την ποια φορουσε εξαρχης... το geekbuying μου έδωσε την 3.02... επανηρθα στην 3.01 την νεοτερη.. αλλα τα ιδια σκ@τ@.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά μια ερώτηση Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο http://www.17track.net/index_en.shtml ? Μου έχουν δώσει tracking number από 25/12 και δεν το εντοπίζω πουθενά. Η αγορά έγινε από coolicool. Πρέπει να ανησυχώ? Και μενα σχεδον παντα δεν μου το εμφανιζει(στο λεω γιατι αγοραζω αποκλειστικα απο coolicool)...Μπες εδω,βαλε τρανκινγκ,ταχ.κωδικα,και ελλαδα χωρα προελέυσης και θα σου εμφανισει σιγουρα αποτελεσματα https://www.internationalparceltracking.com/#/search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Και μενα σχεδον παντα δεν μου το εμφανιζει(στο λεω γιατι αγοραζω αποκλειστικα απο coolicool)...Μπες εδω,βαλε τρανκινγκ,ταχ.κωδικα,και ελλαδα χωρα προελέυσης και θα σου εμφανισει σιγουρα αποτελεσματα https://www.internationalparceltracking.com/#/search Είσαι θεός !! ύστερα από 10 μέρες χωρίς να ξέρω που είναι το πακέτο μόλις είδα ξεκίνησε για Ελλάδα ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Είσαι θεός !! ύστερα από 10 μέρες χωρίς να ξέρω που είναι το πακέτο μόλις είδα ξεκίνησε για Ελλάδα ! :D Χαιρομαι που βοηθησα... Παντως εγω για θηκη μολισ πειρα αυτην της doogee...ειναι πανερμορφη ... http://www.coolicool.com/original-universal-protective-leather-case-for-5-inches-doogee-smartphone-g-34856 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Χαιρομαι που βοηθησα... Παντως εγω για θηκη μολισ πειρα αυτην της doogee...ειναι πανερμορφη ... http://www.coolicool.com/original-universal-protective-leather-case-for-5-inches-doogee-smartphone-g-34856 Αν είχε στο πίσω μέρος μια πιαστρα για την ζώνη του παντελονιού θα ήταν ιδανική για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisss Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ρε παιδιά το χω δει κι εγώ τις τελευταίες μέρες το τηλεφωνο και πραγματικά για τη τιμη του απο αποψη χαρακτηριστικων ειναι τερας. Ομως βλεπω πολλες αναφορές για κατι reboot, screenshots την ωρα που παίρνεις τηλεφωνο, γρατσουνιές στις καρτες σιμ και διαφορα αλλα. Εσεις τι λέτε για ολα αυτα? Μπορεί να μας διαφωτίσει καποιος που το χει στα χερια του? 2 good 2 be true μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αν είχε στο πίσω μέρος μια πιαστρα για την ζώνη του παντελονιού θα ήταν ιδανική για μένα Απεναντίας αν είχε πιάστρα δεν θα την έπαιρνα εγώ.. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nscovria Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Γεια σας.Παρηγγειλα και εγω το τηλεφωνο απο vickmall.com την Πεμπτη το απογευμα.Την Κυριακη(!!!!) το μεσημερι μου εστειλε email το paypal οτι το πακετο εσταλει,μαζι με εναν tracking number απο singapore post.Απο το vickmall ουτε φωνη ουτε ακροαση.Το προβλημα ειναι οτι το tracking number δεν εμφανιζεται πουθενα(elta,singapore post,track17) και προφανως οι τυποι με κοροιδευουν και δεν εστειλαν κανενα πακετο.Τι κανω τωρα???Να ακυρωσω την παραγγελια??Και πως θα αποδειξω οτι δεν εστειλαν ακομα το τηλεφωνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Γεια σας.Παρηγγειλα και εγω το τηλεφωνο απο vickmall.com την Πεμπτη το απογευμα.Την Κυριακη(!!!!) το μεσημερι μου εστειλε email το paypal οτι το πακετο εσταλει,μαζι με εναν tracking number απο singapore post.Απο το vickmall ουτε φωνη ουτε ακροαση.Το προβλημα ειναι οτι το tracking number δεν εμφανιζεται πουθενα(elta,singapore post,track17) και προφανως οι τυποι με κοροιδευουν και δεν εστειλαν κανενα πακετο.Τι κανω τωρα???Να ακυρωσω την παραγγελια??Και πως θα αποδειξω οτι δεν εστειλαν ακομα το τηλεφωνο??? μη βιαζεσαι κ μην σκας το tracking number αργει να εμφανιστει ,δωστου 3-4 μερες ακομα.το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα. ελπιζω να εκανες συναλαγη με paypal. διαβασε κ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Edited January 6, 2015 by monster749 εισαγωγη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Γεια σας.Παρηγγειλα και εγω το τηλεφωνο απο vickmall.com την Πεμπτη το απογευμα.Την Κυριακη(!!!!) το μεσημερι μου εστειλε email το paypal οτι το πακετο εσταλει,μαζι με εναν tracking number απο singapore post.Απο το vickmall ουτε φωνη ουτε ακροαση.Το προβλημα ειναι οτι το tracking number δεν εμφανιζεται πουθενα(elta,singapore post,track17) και προφανως οι τυποι με κοροιδευουν και δεν εστειλαν κανενα πακετο.Τι κανω τωρα???Να ακυρωσω την παραγγελια??Και πως θα αποδειξω οτι δεν εστειλαν ακομα το τηλεφωνο??? Συνηθως θελει 7-10 μερες για να δεις το tracking number εδω http://www.17track.net λογο εορτων ισως κανει και παραπανω, στο εστειλαν με απλο ταχυδρομειο σιγκαπουρης, τι περιμενες να το δεις την ιδια μερα? Aυτο μονο με DHL UPS κλπ γινεται οπου πληρωνεις κανα 50euro μεταφορικα και φυσικα κανα 150euro τελωνεια μετα....υπομονη φιλε μου, εχεις tracking number και paypal απ οτι διαβασα, εαν δεν ερθει σε 45 εργασιμες πας για dispute μεσω paypal. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μα πόσο γαϊδουρινή υπομονή πρέπει να έχουμε που όλοι ρωτάνε επί δέκα φορες τα ίδια χιλιοειπομένα πράγματα; Στα του τηλεφώνου τώρα. Τέλειο wifi!! Τέλεια ποιότητα κατασκευής και ομορφιά. Δε μου κάνει πρόβλημα στον ήχο κλήσης, λίγο γρατζουνάει την sim αλλά δεν τη χάλασε στις 2,3 φορές που τη δοκίμαζα. Γενικά αποφεύγω το πολύ μέσα έξω, περιττό είναι. Screenshots τραβάει καμιά φορά στο άκυρο αλλά δε με νοιάζει καθόλου. Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι ο ήχος του κλικ που ακούγεται κάθε φορά που πατάς ένα πλήκτρο. Κάποιες φορές δεν ακούγεται δυνατα και ομοιόμορφα. Νομίζω όμως ότι πολλά προβληματάκια θα εξαφανιστούν όταν περάσω την 3.02. Πάω να φλασάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmoi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Και μενα σχεδον παντα δεν μου το εμφανιζει(στο λεω γιατι αγοραζω αποκλειστικα απο coolicool)...Μπες εδω,βαλε τρανκινγκ,ταχ.κωδικα,και ελλαδα χωρα προελέυσης και θα σου εμφανισει σιγουρα αποτελεσματα https://www.internationalparceltracking.com/#/search Ευχαριστώ αλλά δεν το εμφανίζει ούτε εδώ Θα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 taratata μη χαλιέσαι τόσο...δυστυχώς δεν γνωρίζει πολύς κόσμος βασικά πράματα και ψάχνεται όπως και γω. Ρωτάμε και ψάχνουμε για το αν αξίζει να πάρουμε το κινητό των 180 και όχι των 100. Καλά τα review που υπάρχουν, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις την άποψη κάποιου κατόχου της συσκευής. :) Δε νομίζω να περισσεύουν σε κανέναν τα φράγκα τη σήμερον ημέρα. :blink: Αν δεν είσαι σε διάθεση να βοηθήσεις, απλά προσπέρνα, so simple. ;) Απ' ότι βλέπω όμως έχεις διάθεση να βοηθήσεις, οπότε που το πρόβλημα? :confused: Το GPS του ισχύει ότι είναι πολύ καλό όπως διαβάζω σε πολλά reviews? (το σωσα το off-topic!! :whistle: :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazdakias1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καλησπέρα παιδες. Ενδιαφερομαι καιρο να αγοράσω αυτο το κινητο για την κοπέλα μου και μπορει και για μένα. το θέμα ειναι οτι η κοπέλα μου εχει ενα iphone 4 και θέλει κινητο να βγαζει αρκετα καλες φοτο να εχει καη οθωνη και και τρεχει καλα στο νετ. Τωρα για μένα τα κινητα τα έχω παρατήσει καιρο τωρα ... Βασικα πράγματα να συκωνει 5-6 εφαρμογες καλη καμερουλα και να υπαρχει καποια υποστηριξη στο νετ και ας μην ειναι ota. τι λετε ειναι καλή επιλογη. αυτη την στιγμη ποια ειναι η τιμη που το βρίσκουμε κίνα? αυτα ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nscovria Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Παντως απο την εμπειρια μου(εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο Κινα) οι αποστολες απο sg(singpost) κανουν μια-δυο ημερες να φανουν στα elta.gr και track17.net.Εαν δεν εμφανιστουν τοτε ειναι πολυ πιθανον οι κινεζοι να εχουν καβαντζωσει ενα tracking number απο singpost χωρις να εχουν στειλει τιποτα.Φυσικα ισως οι γιορτες να εχουν καθυστερησει την ενημερωση του συστηματος.Τεσπα θα δειξει,ευχαριστω για την υπομονη σας και συγνωμη για τα off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα. Μια ερώτηση (πολύ λεπτομέρεια αλλά έφαγα φλασιά) έχει status led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts