gekws Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 πλέον δηλαδή το antelife είναι εξίσου αξιόπιστο όπως το e-fox? να μη διαστασω να αγοράσω απο εκεί αν δω καμια τρανταχτή προσφορά? Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις κάποιο διάστημα η εξαγορά έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν έχουν τελειώσει η διαδικασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ασχετο... Μπορούν να εγκατασταθούν windows 8.1 σε αυτή τη συσκευή; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, γιατί κάναμε κουβέντα με δυο φίλους μου, αλλά δεν καταλήξαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Να γράψω και εγώ τα δικά μου μετά από μια ημέρα συμβίωσης... Εξωτερικά είναι απλά κουκλί, εξ' αντικειμένου όμορφη και εντυπωσιακή κατασκευή με το γυαλί και το μέταλλο να κυριαρχούν. Στο χέρι την νιώθεις βαριά και στιβαρή, κάτι που προσωπικά μου αρέσει, αλλά η ύπαρξη γυαλιού πίσω στην αρχή φοβίζει όσων αφορά το πως αφήνεις την συσκευή σε σκληρή επιφάνεια, είμαστε τουλάχιστον για θήκη σιλικόνης. Συναρμογή άψογη, παντελής απουσία τριγμών. Γενικότερα αποπνέει μια premium αίσθηση και νιώθεις ότι κρατάς κάτι ακριβό και πολύτιμο στα χέρια σου ( για να μαθαίνουν οι παραδοσιακά "μεγάλοι" κατασκευαστές...ή μήπως ξέρουν και κάνουν τον κινέζο :X και πουλάνε σκουπίδια ως μαργαριτάρια....????). Η οθόνη είναι ίσως το πιο δυνατό του σημείο. Εντονο κοντράστ, υπερτονισμένα χρώματα, πολύ φωτεινή, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Προσωπικά, εντός σπιτιού στο 30% και εκτός άντε μέχρι 70%... Απόκριση αστραπιαία. Η πλοήγηση στα μενού είναι γρήγορη, άμεση και απροβλημάτιστη, ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση σε ν3.03. Το widget καιρού με το πρόβατο είναι όλα τα λεφτά :p . Wifi πολύ δυνατό και γρήγορο, για το δε gps τι να πώ... Δεν θυμάμαι άλλη συσκευή να έχει κλειδώσει σήμα τόσο γρήγορα και χωρίς καν να βγω στο μπαλκόνι (!!), μέσα στο σπίτι και έδωσε σήμα στο navigon σχεδόν με το που άνοιξα την εφαρμογή. Αυτονομία αρκετά καλή, προσωπικά χρησημοποιώ greenify και τίποτε πέραν αυτού. Η εξοικονόμηση ενέργειας ουσιαστικά μετατρέπει την συσκευή σε feature phone και δεν "καίει" τίποτε :p (πολύ καλή λύση για το βράδυ πριν πάτε για ύπνο). Η δε φόρτιση γίνεται μέχρι να πεις...Umi. Από 8 - 70% μέσα σε περίπου 35 λεπτά, νομίζω είναι πολύ καλή επίδοση. Για την κάμερα δεν θα πώ πολλά γιατι δεν είμαι και γνώστης, νομίζω ότι τραβάει καλές φοτό χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά και χωρίς να υστερεί κιόλας. Κατά την χρήση της κάμερας δεν ανέβασε θερμοκρασία. Συνδυασμός CPU + GPU, κοινώς gaming :p είναι καλός. GT racing 2 που είναι σχετικά βαρύ παιχνίδι ασχολήθηκα περίπου 45 λεπτά και το πήγε απροβλημάτιστα, χωρίς λαγκ. Αν φορούσε και Mali 760 καλύτερα θα ήταν, αλλά δεν γίνεται αν τα έχουμε και όλα... Ανέβασε λιγάκι θερμοκρασία βέβαια, κοντά στους 41 βαθμούς, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και περισσότερο αντιληπτό λόγω της ύπαρξης γιαλιού στο πίσω μέρος. Η αγορά έγινε από ebay αλλά η αποστολή του πακέτου έγινε από την εταιρεία που διαχειρίζεται το κουλικουλ και το ε-φοξ :lol: , όλοι μέσα στο κόλπο είναι. Συσκευασία του "πωλητή" άψογη, (το δε πακέτο του τηλεφώνου είναι σκέτο μπιμπελό, λέω να το βάλω στο σαλόνι αλλά ποιος ακούει την γυναίκα μου μετά :p ) αποστολή με NL 17/12, στα χέρια μου χθες, πολύ γρήγορα θα έλεγα, εν μέσω εορτών και απεργιών ελτά. Να σημειώσω ότι δεν συνάντησα κανένα από τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν, ήτοι υπερθέρμανση, τυχαία screenshots, τυχαία reboot ή οτιδήποτε άλλο. Όλα δουλεύουν ρολόι. Τελειώνοντας και συνοψίζοντας, μιλάμε για μία αξιολογότατη συσκευή, με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εως ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα κατασκευής (ξαναλέω, να τα βλέπουν οι "μεγάλοι" αυτά), οθόνη που σε κάνει να θέλεις να το σκαλίζεις συνέχεια, πολύ γρήγορη, χωρίς να κομπιάζει πουθενά, με καλή αυτονομία και ταχύτατους χρόνους φόρτισης. Νομίζω ότι ο μέσος προς απαιτητικός χρήστης μένει αρκετά ευχαριστημένος. Παιδιά ειλικρινά σας το λέω, όταν σκέφτομαι ότι για αυτή την συσκευή πλήρωσα 165€, πάντα μου έρχεται χαμόγελο... ειδικά στην σκέψη ότι οι "μεγάλοι και τρανοί" κατασκευαστές θα χρέωναν για κάτι εφάμιλλο τουλάχιστον 400€, ίσως να λέω και λίγα... :X Ελπίζω να σας κούρασα εποικοδομητικά, οτιδήποτε χρειαστήτε στην διάθεσή σας... Γενικα στα βαρια παιχνιδια τα ετρεχε κανονικα και σε φουλ ρυθμισεις?Η υπερθερμανση ηταν εντονη και δεν σε αφηνε να παιξεις?Τελος,οταν υπερθερμανθηκε αρχισε να κολλαει η οχι?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdabest Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα θα είθελα να ρωτήσω άμα ξέρει κανείς για την ιστοσελίδα Minideal.net παρύγκειλα σήμερα το umi zero αλλα εχω διαβάσει πως έχει πολλά προβλήματα αυτόματες επανακινησεις και ετσι.Καποιος που μπορεί να με βοηθήσει ωστε να μην πετάξω τα λευτά μου τζάμπα θα του είμουν ευγνωμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα θα είθελα να ρωτήσω άμα ξέρει κανείς για την ιστοσελίδα Minideal.net παρύγκειλα σήμερα το umi zero αλλα εχω διαβάσει πως έχει πολλά προβλήματα αυτόματες επανακινησεις και ετσι.Καποιος που μπορεί να με βοηθήσει ωστε να μην πετάξω τα λευτά μου τζάμπα θα του είμουν ευγνωμων. Τι να σου πούμε για το minideal; Εκπροσωπείται επίσημα στο φόρουμ και ως εκ τούτου είναι ένα από τα site που μπορείς να εμπιστευτείς. Τώρα όσον αφορά τη συσκευή... διαβάζεις το παρόν θέμα και κρίνεις. Κανένας δεν θα σου πει με βεβαιότητα τι να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα θα είθελα να ρωτήσω άμα ξέρει κανείς για την ιστοσελίδα Minideal.net παρύγκειλα σήμερα το umi zero Ωραια, καλοριζικο. αλλα εχω διαβάσει πως έχει πολλά προβλήματα αυτόματες επανακινησεις και ετσι. Ναι, αλλλα παρ' ολα αυτα προχωρησες στην αγορα του. Αν το αγορασες και μετα διαβασες για τα προβληματα τοτε: "Δεν ηξερες... Δεν ρωταγες ? " (Σεφερλης) Καποιος που μπορεί να με βοηθήσει ωστε να μην πετάξω τα λευτά μου τζάμπα θα του είμουν ευγνωμων. Να σε βοηθησει σε ποιο θεμα; Αφου τα λεφτα τα εδωσες. Σε θεμα εγγυησης απο το μαγαζι; Σε θεμα επιστροφης των χρηματων σου; Σε θεμα λειτουργικοτητας του κινητου; Σε θεμα software υποστηριξης; Το myphone.gr το γραφει: Οι εταιρείες που εκπροσωπούνται ή/και διαφημίζονται στο myphone.gr δεν προτείνονται, δεν συστήνονται και δεν υποστηρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο από το myphone.gr, αφού το ίδιο δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρέχουν. Για ξαναπες τωρα, τι ακριβως θες, να βοηθησουμε ολοι. Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Γενικα στα βαρια παιχνιδια τα ετρεχε κανονικα και σε φουλ ρυθμισεις?Η υπερθερμανση ηταν εντονη και δεν σε αφηνε να παιξεις?Τελος,οταν υπερθερμανθηκε αρχισε να κολλαει η οχι?Ευχαριστω. Μόνο GT Racing 2 ετρεξα και δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξεπέρασε ποτέ τους 41 βαθμούς, το οποίο θέλω να πιστεύω είναι ανεκτή τιμή για 45 λεπτά συνεχούς χρήσης, δεν κόλλησε πουθενά. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν συστήνεται ως παιχνιδομηχανή... Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdabest Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Φίλε μου γίνετε να κάνω cancel το order μου και να πάρω τα λευτά πισω απο paypal, απλά δεν θέλω να σπαταλάω χρόνο με την παραγκελεία Αυτο που ήθελα να μάθω είναι σχετικά με την ποιότητα κατασκευής άμα εμφανίζει προβλήματα υλικού για το συγκεκριμένο μοντέλο, οταν ρώτησα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο να επιλέξω τι θα κάνω εννοούσα κάποιος που έχει αγοράσει το τηλέφωνο και έχει περάσει απο όλα τα τέστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ρε παιδιά με θήκες τι θα κάνουμε? εχει δει κανεις περαν της original flip case? με τις flip δεν τα παω καθολου καλα, με ενδιαφέρει μια καλη σιλικονατη γιατι καθε φορα που παω να το ακουμπησω καπου τρεμει το φυλλοκαρδι μου :p :lol: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ρε παιδιά με θήκες τι θα κάνουμε? εχει δει κανεις περαν της original flip case? με τις flip δεν τα παω καθολου καλα, με ενδιαφέρει μια καλη σιλικονατη γιατι καθε φορα που παω να το ακουμπησω καπου τρεμει το φυλλοκαρδι μου :p :lol: Υπαρχουν : 1 2 3 4 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdabest Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά μόλις είδα οτι στο coolicool ήρθε το umi zero στο stock της ευρώπης και έχει μεταφορικά 2-5 μέρες με διαφορά μόνο 10$ για το κινιτο μιλάω απο minideal. Τι μου προτείνετε να κάνω να ακυρώσω την παραγκελεία απο minideal ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ρε παιδιά με θήκες τι θα κάνουμε? εχει δει κανεις περαν της original flip case? με τις flip δεν τα παω καθολου καλα, με ενδιαφέρει μια καλη σιλικονατη γιατι καθε φορα που παω να το ακουμπησω καπου τρεμει το φυλλοκαρδι μου :p :lol: εγω περιμενω σε κανενα δεκαήμερο αυτή πάντως http://www.coolicool.com/original-universal-protective-leather-case-for-5-inches-doogee-smartphone-g-34856 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 παιδιά το δουλεύει κανείς με 2 κάρτες? Εγώ με cosmote και wind δε μπορώ να δω με τίποτα τη 2η slot!!!! Απλά δε δουλεύει... Παίζει να μην υποστηρίζει τα band των εταιριών αυτών η 2η slot???? γιατί βλέπω η 1η θύρα για sim έχει περισσότερες υποστηρίξεις μέσα από το android mechanic.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τις sim μεταξύ τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ναι φυσικά όλους τους συνδιασμούς.... μόνο στη θεση 1 η σιμ δουλευει, ειτε κοσμοτε είτε γουίντ :P εσένα σου δουλεύουν 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ναι φυσικά όλους τους συνδιασμούς.... μόνο στη θεση 1 η σιμ δουλευει, ειτε κοσμοτε είτε γουίντ :P εσένα σου δουλεύουν 2??? Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα... Εχω wind και cosmote, και τις έχω δικιμάσει και με τους δυο συνδυασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ναι φυσικά όλους τους συνδιασμούς.... μόνο στη θεση 1 η σιμ δουλευει, ειτε κοσμοτε είτε γουίντ :P εσένα σου δουλεύουν 2??? Σε όλους δουλεύουν δύο... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdabest Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά απτο minideal μου λένε πως η συσκευή δεν γίνετε root είναι αλήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά απτο minideal μου λένε πως η συσκευή δεν γίνετε root είναι αλήθεια? Κατά μια έννοια αλήθεια είναι, διότι έρχεται ήδη ρουταρισμένη από την UMI... ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι φυσικά όλους τους συνδιασμούς.... μόνο στη θεση 1 η σιμ δουλευει, ειτε κοσμοτε είτε γουίντ :P εσένα σου δουλεύουν 2??? Επιβεβαιώνω την καλή λειτουργία των sim slots. Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Eτοιμάζεται μάλλον το λευκό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdabest Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Κατά μια έννοια αλήθεια είναι, διότι έρχεται ήδη ρουταρισμένη από την UMI... Οκ ευχαριστώ μου έστειλαν μηνυμα οτι μπερδέυτηκαν με ένα αλλο κίνιτο και οτι το umi zero έχει γινει ηδη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Eτοιμάζεται μάλλον το λευκό Ασε μη τους @##%@%@$@^&@#%@#$@**(@$^@%#@#$@ τους κινέζους... Σε ερωτηση μου για το αν θα βγει λευκο (ειχα δει μια - δυο Project φοτο και ειχα μεινει μ@λ@κ@ς...) μια μέρα πριν παραγγείλω, η απάντηση ήταν καταλεξής: Νot in the near future... Και βλέπω σημερα τη φοτο στο ΦΒ και μου ήρθε ίλιγγος....:shock: :angry: :whip: :protest: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά το έχει πάρει κάποιος από τους πωλητές του aliexpress που το στέλνουν μέσω Ρωσίας ή Αγγλίας?Αν ναι θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα να ρωτήσω κάποια πράγματα? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavloskkr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) καλησπέρα, παρέλαβα εχθές το umi zero,τρομερή συσκευή αλλά παρατηρώ οτι ενώ έβαλα 2 κάρτες sim μέσα και μπήκαν και οι 2 κομπλέ,η wind (που είναι και η βασική που χρησιμοποιώ) δεν πιάνει τόσο καλό σήμα σπίτι μου ενώ έξω πιάνει μια χαρά όμως το iphone το 4s που είχα πριν με την wind ήταν σε καλή φάση και μέσα στο σπίτι και παντού...η cosmote μου πάντως πιάνει καλύτερα μέσα στο σπίτι γενικά πάντως το χάνουν που και που το σήμα τους..γίνεται σε όλα τα κινέζικα αυτό??? υπάρχει κάποια λύση,signal boosting ξέρω γω...!!??? :confused::confused::confused: -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited January 20, 2015 by navi55 Παράθεση Пролетарии всех стран, соединяйтесь! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travoltas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλησπερα και απο μένα. εχω παραγγείλει το UMI ZERO απο 1/1/2015 απο antelife. Μεχρι στιγμής δεν εχω λάβει tracking number. να αρχισω να ανυσθχω? επισης διαβασα οτι καποια κινητα ερχοντε με το dual flash με 2 κιτρινα λεντ και καποια αλλα με 1 κιτρινο και ενα κοκκινο. ποια ειναι τα beta και ποια τα κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts