jonb Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 screenshoot συνεχιζει να παιρνει οποτε θελει , λυση προσωρινη το κλειδωμα της οθονης με μοτιβο , επισης δεν κανει περστοφη οθονης 360 μοιρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δηλαδή για να βάλουμε SD πρεπει να βγάλουμε τη μια απο τις 2 Sim? Είχα ρωτήσει σεκαταστημα και μου εείχαν πει οτι παίρνει ταυτόχρονα 2sim και SD... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παίρνει ή δύο sim ή μία sim και μία sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Για Root δοκιμασε κανενας να το κανει μεχρι τωρα? Η και xposed? Και αν ναι με ποια εφαρμογη-τροπο? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Κι εγώ που το αναβάθμισα πριν λίγο, μια χαρά το βλέπω! Επιτέλους έχω πια και notification leds τα τρία κουμπάκια αφής κάτω από την οθόνη, τα οποία για αναπάντητη κλήση αναβοσβήνουν πολύ διακριτικά. Και μέχρι τώρα δεν είδα και κάποιο screenshot, ούτε κάποιο reboot. Πριν είχα (στις 10 μέρες που το έχω) 2-3 reboots και αρκετά screenshots. screenshoot συνεχιζει να παιρνει οποτε θελει , λυση προσωρινη το κλειδωμα της οθονης με μοτιβο , επισης δεν κανει περστοφη οθονης 360 μοιρες. Έχεις δίκιο φίλε μου. Είχα γράψει παραπάνω ότι δεν μου κάνει sceenshots (το είχα βέβαια μόνο καμιά ώρα μετά την αναβάθμιση). Πλέον μέχρι τώρα μου έχει κάνει μερικά... Πιο λίγα μου φαίνονται, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έχεις δίκιο φίλε μου. Είχα γράψει παραπάνω ότι δεν μου κάνει sceenshots (το είχα βέβαια μόνο καμιά ώρα μετά την αναβάθμιση). Πλέον μέχρι τώρα μου έχει κάνει μερικά... Πιο λίγα μου φαίνονται, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. :mad: το gesture με τα τρία δάχτυλα για screenshot δεν απενεργοποιείται; προφανώς αυτό δημιουργεί το πρόβλημα Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 το gesture με τα τρία δάχτυλα για screenshot δεν απενεργοποιείται; προφανώς αυτό δημιουργεί το πρόβλημα Μάλλον έχεις δίκιο Sofoklas! Τοποθετώ κάπως τρία δάκτυλα, τα περιστρέφω λίγο δεξιόστροφα, και βγάζει screenshot. Πάνω από τις μισές φορές πιάνει! Δεν έχω βρει ακόμη ακριβώς πως πρέπει να τα τοποθετήσω. Οπότε, όταν μιλάμε στο κινητό (γιατί τότε έχω παρατηρήσει πως γίνονται τα περισσότερα), μάλλον έτσι όπως το έχουμε κοντά στο πρόσωπο και στο αυτί, ακουμπάμε σε διάφορα σημεία ταυτόχρονα. Τότε πρέπει να νομίζει πως πατάμε με τρία δάκτυλα! Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει! Έψαξα λίγο στα γρήγορα αν απενεργοποιείται, αλλά δεν βρήκα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Να σας πω κάτι που εμένα μου φάινεται πρόβλημα! Το κινητό θέλει λίγο παραπανω δυναμη όταν το πατάμε για να καταλάβει το touch. Είχα το galaxy S3 και με το που το ακούμπαγα αμέσως με καταλάβαινε! Ειδικά τα softkeys στο κάτω μέρος στο zero θέλουν παραπάνω πίεση από ένα αγγιγμα. 'Εχει διαπιστώσει και κάποιος άλλος κάτι τέτοιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Προσπαθω να περασω την καινουργια rom μεσα απο το SP Flash tools. Μου δινει παντα ομως ανεξαρτητα απο ποια εκδοση SP χρησιμοποιω το εξης λαθος. Initialize scatter file failed. Please check the scatter file name you load is legal . Το ξεπερασε καποιος αυτο το προβλημα? Η 3,03 ειναι περασμενη στο κινητο μεσα απο το Ota update αλλα θα ηθελα να κανω ενα clean install χωρις να ειναι η 3,01 η βαση που παταει το 3,03. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Προσπαθω να περασω την καινουργια rom μεσα απο το SP Flash tools. Μου δινει παντα ομως ανεξαρτητα απο ποια εκδοση SP χρησιμοποιω το εξης λαθος. Initialize scatter file failed. Please check the scatter file name you load is legal . Το ξεπερασε καποιος αυτο το προβλημα? Η 3,03 ειναι περασμενη στο κινητο μεσα απο το Ota update αλλα θα ηθελα να κανω ενα clean install χωρις να ειναι η 3,01 η βαση που παταει το 3,03. λογικα δεν εχεις επιλεξει αρχειο scatter ή αυτο που επελεξες ειναι λαθος. συνηθως απο εκει που κατεβαζω ρομ για τα κινεζικα κινητα μου εχουν κι ενα αρχειακι ακομα που ειναι αυτο το scatter. για καθε κινητο ειναι διαφορετικο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisserres Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 καλήμερα σκέφτομαι να το αγοράσω και θα ήθελα να μου πείτε ενα τελικό συμπέρασμα αν γίνεται. αξίζει; βλέπω στο minideal κάποιους ελληνες που το παρήγγειλαν να ζητούν root και σβήσιμο των κινέζικων, άρα έρχεται ασφράγιστο είναι οκ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Ειμαι αναμεσα σε coolpad f1 και umi zero.Τελικα τα προβληματα το umi λυνονται με αναβαθμιση?Απο που να το παρω? Και εαν μπορει καποιος να δοκιμασει ενα βαρυ παιχνιδι οπως το real racing 3 να μας πει εαν ανεβαζει θερμοκρασια και εαν αυτο επηρεαζει την αποδοση του. Edited January 12, 2015 by Degen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Προσπαθω να περασω την καινουργια rom μεσα απο το SP Flash tools. Μου δινει παντα ομως ανεξαρτητα απο ποια εκδοση SP χρησιμοποιω το εξης λαθος. Initialize scatter file failed. Please check the scatter file name you load is legal . Το ξεπερασε καποιος αυτο το προβλημα? Η 3,03 ειναι περασμενη στο κινητο μεσα απο το Ota update αλλα θα ηθελα να κανω ενα clean install χωρις να ειναι η 3,01 η βαση που παταει το 3,03. Κάπου στο directory έχει κινέζικο όνομα ή μη αποδεκτούς χαρακτήρες. Κοίταξε όλα τα ονόματα από τους υποφακέλους και από τα αρχεία και όπου δεις σύμβολα ή κινέζικα διόρθωσέ τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μολις σημερα το μεσημερι παρέλαβα, ειναι με εκδοση 3.01, τωρα περναω ναβι κλπ. Δεν μου παρουσιασε τιποτα μεχρι στιγμης, και δεν σκεφτομαι να κανω απντειτ μεχρι να το κανει. Μια χαζη ερωτηση: με την αναβαθμιση δεν χανει αρχεία ε? μην τα περναω τζαμπα τα ναβι τους λοντσερ κλπ κλπ... Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ρε παιδιά, μόνο σε 3g μπαινουν οι σιμ? Θελω να το βάλω σε GSM και δεν βλεπω επιλογή, εχει ή μόνο 3γ ή αυτόματο (2γ/3γ) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μολις σημερα το μεσημερι παρέλαβα, ειναι με εκδοση 3.01, τωρα περναω ναβι κλπ. Δεν μου παρουσιασε τιποτα μεχρι στιγμης, και δεν σκεφτομαι να κανω απντειτ μεχρι να το κανει. Μια χαζη ερωτηση: με την αναβαθμιση δεν χανει αρχεία ε? μην τα περναω τζαμπα τα ναβι τους λοντσερ κλπ κλπ... Όχι δεν χάνει αρχεία, σε μένα τουλάχιστον δεν έχασε. Κατά τη γνώμη μου κάνε την αναβάθμιση. Διορθώνει πολλά σφάλματα. Καλορίζικο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Ρε παιδιά, μόνο σε 3g μπαινουν οι σιμ? Θελω να το βάλω σε GSM και δεν βλεπω επιλογή, εχει ή μόνο 3γ ή αυτόματο (2γ/3γ) Αφού το 2G είναι το GSM, το αυτόματο νομίζω πως σε καλύπτει μια χαρά. :) (εκτός αν θέλεις ντε και σώνει να βάλεις GSM!) Edited January 12, 2015 by agrypas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αφού το 2G είναι το GSM, το αυτόματο νομίζω πως σε καλύπτει μια χαρά. :) (εκτός αν θέλεις ντε και σώνει να βάλεις GSM!) Τωρα αν σου πω οτι θα το ήθελα για να έχω μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία τι θα πεις... Ούτως η άλλως για ντατα έχω αλλη σιμοκαρτα ξεχωριστη, οποτε κλήσεις θα με βόλευε μια χαρα το gsm :p Ρε παιδιά μη τυχόν και έχει κανεις το απντειτ (3.03)? δεν κατεβαίνει ούτε με γερανό... Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Λοιπόν το παρέλαβα παιδιά. Οθονάρα πραγματικά από όλες τις απόψεις, γρήγορο, δεν κολλάει, 32700 antutu, άψογη αίσθηση κατασκευής, σασί, πλήκτρα έντασης φωνής κλπ όλα αποπνέουν αίσθηση ακριβής συσκευής. Τα κουμπάκια κάτω για home back κλπ έχουν απαράδεκτο φωτισμό, πράγμα που αντιτίθεται στη γενικότερη ποιότητα της συσκευής. wifi σχετικά καλό, περίπου το ίδιο με iphone 4s σε απόδοση. Πάμε τώρα στην κάμερα... Γενικά αρκετά καλή. Τη μέρα μια χαρά. Σε μέτριο φωτισμό απλώς καλή. Με φλας παιδιά στις ίδιες ακριβώς συνθήκες με iphone 4s, σαφώς χειρότερη απόδοση από το iphone. Στο αυτόματο πάντα οι ρυθμίσεις και στις 2 συσκευές....σα να μην επαρκεί το φλας για να φωτίσει καλά... αρκετά πιο σκοτεινές φωτό... Γενικά σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι υψηλή η απόδοση. Σίγουρα δεν είναι αυτά που προσδοκούσα, και παρόλο που έχω την κανονική συσκευή και όχι τα demo που είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές (έχω αυτό με τη διχρωμία στο φλας), και παρότι πέρασα και την 3.0.3 έκδοση λογισμικού, δυσκολεύομαι να δω το 1.8 που λέει ο κατασκευαστής στην πράξη... Πάντως γενικά είναι καλή η κάμερα, χωρίς πολύ θόρυβο, απλώς είχα μεγαλύτερες προσδοκίες. Σύντομα θα δω και το βίντεο και θα σας πω εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ρε παιδιά, μόνο σε 3g μπαινουν οι σιμ? Θελω να το βάλω σε GSM και δεν βλεπω επιλογή, εχει ή μόνο 3γ ή αυτόματο (2γ/3γ) Ρυθμίσεις - περισσότερα - Δίκτυα - Υπηρεσία 3G - Ενεργοποίηση 3G = εδώ πατάς απενεργοποίηση και είσαι μόνο GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ρυθμίσεις - περισσότερα - Δίκτυα - Υπηρεσία 3G - Ενεργοποίηση 3G = εδώ πατάς απενεργοποίηση και είσαι μόνο GSM Σ' ωραίος, ευχαριστώ αδερφέ!! :D :D :D Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σ' ωραίος, ευχαριστώ αδερφέ!! :D :D :D Παιδες προσοχη το antelife δε μας εστειλε ποτέ το κινητο μην παραγγείλει κανεις το umi zero από εκεί. Καναμε dispute στην Paypal και προσπαθούμε να βγαλουμε άκρη. Απαραδεκτο το antelife. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Να γράψω και εγώ τα δικά μου μετά από μια ημέρα συμβίωσης... Εξωτερικά είναι απλά κουκλί, εξ' αντικειμένου όμορφη και εντυπωσιακή κατασκευή με το γυαλί και το μέταλλο να κυριαρχούν. Στο χέρι την νιώθεις βαριά και στιβαρή, κάτι που προσωπικά μου αρέσει, αλλά η ύπαρξη γυαλιού πίσω στην αρχή φοβίζει όσων αφορά το πως αφήνεις την συσκευή σε σκληρή επιφάνεια, είμαστε τουλάχιστον για θήκη σιλικόνης. Συναρμογή άψογη, παντελής απουσία τριγμών. Γενικότερα αποπνέει μια premium αίσθηση και νιώθεις ότι κρατάς κάτι ακριβό και πολύτιμο στα χέρια σου ( για να μαθαίνουν οι παραδοσιακά "μεγάλοι" κατασκευαστές...ή μήπως ξέρουν και κάνουν τον κινέζο :X και πουλάνε σκουπίδια ως μαργαριτάρια....????). Η οθόνη είναι ίσως το πιο δυνατό του σημείο. Εντονο κοντράστ, υπερτονισμένα χρώματα, πολύ φωτεινή, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Προσωπικά, εντός σπιτιού στο 30% και εκτός άντε μέχρι 70%... Απόκριση αστραπιαία. Η πλοήγηση στα μενού είναι γρήγορη, άμεση και απροβλημάτιστη, ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση σε ν3.03. Το widget καιρού με το πρόβατο είναι όλα τα λεφτά :p . Wifi πολύ δυνατό και γρήγορο, για το δε gps τι να πώ... Δεν θυμάμαι άλλη συσκευή να έχει κλειδώσει σήμα τόσο γρήγορα και χωρίς καν να βγω στο μπαλκόνι (!!), μέσα στο σπίτι και έδωσε σήμα στο navigon σχεδόν με το που άνοιξα την εφαρμογή. Αυτονομία αρκετά καλή, προσωπικά χρησημοποιώ greenify και τίποτε πέραν αυτού. Η εξοικονόμηση ενέργειας ουσιαστικά μετατρέπει την συσκευή σε feature phone και δεν "καίει" τίποτε :p (πολύ καλή λύση για το βράδυ πριν πάτε για ύπνο). Η δε φόρτιση γίνεται μέχρι να πεις...Umi. Από 8 - 70% μέσα σε περίπου 35 λεπτά, νομίζω είναι πολύ καλή επίδοση. Για την κάμερα δεν θα πώ πολλά γιατι δεν είμαι και γνώστης, νομίζω ότι τραβάει καλές φοτό χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά και χωρίς να υστερεί κιόλας. Κατά την χρήση της κάμερας δεν ανέβασε θερμοκρασία. Συνδυασμός CPU + GPU, κοινώς gaming :p είναι καλός. GT racing 2 που είναι σχετικά βαρύ παιχνίδι ασχολήθηκα περίπου 45 λεπτά και το πήγε απροβλημάτιστα, χωρίς λαγκ. Αν φορούσε και Mali 760 καλύτερα θα ήταν, αλλά δεν γίνεται αν τα έχουμε και όλα... Ανέβασε λιγάκι θερμοκρασία βέβαια, κοντά στους 41 βαθμούς, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και περισσότερο αντιληπτό λόγω της ύπαρξης γιαλιού στο πίσω μέρος. Η αγορά έγινε από ebay αλλά η αποστολή του πακέτου έγινε από την εταιρεία που διαχειρίζεται το κουλικουλ και το ε-φοξ :lol: , όλοι μέσα στο κόλπο είναι. Συσκευασία του "πωλητή" άψογη, (το δε πακέτο του τηλεφώνου είναι σκέτο μπιμπελό, λέω να το βάλω στο σαλόνι αλλά ποιος ακούει την γυναίκα μου μετά :p ) αποστολή με NL 17/12, στα χέρια μου χθες, πολύ γρήγορα θα έλεγα, εν μέσω εορτών και απεργιών ελτά. Να σημειώσω ότι δεν συνάντησα κανένα από τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν, ήτοι υπερθέρμανση, τυχαία screenshots, τυχαία reboot ή οτιδήποτε άλλο. Όλα δουλεύουν ρολόι. Τελειώνοντας και συνοψίζοντας, μιλάμε για μία αξιολογότατη συσκευή, με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εως ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα κατασκευής (ξαναλέω, να τα βλέπουν οι "μεγάλοι" αυτά), οθόνη που σε κάνει να θέλεις να το σκαλίζεις συνέχεια, πολύ γρήγορη, χωρίς να κομπιάζει πουθενά, με καλή αυτονομία και ταχύτατους χρόνους φόρτισης. Νομίζω ότι ο μέσος προς απαιτητικός χρήστης μένει αρκετά ευχαριστημένος. Παιδιά ειλικρινά σας το λέω, όταν σκέφτομαι ότι για αυτή την συσκευή πλήρωσα 165€, πάντα μου έρχεται χαμόγελο... ειδικά στην σκέψη ότι οι "μεγάλοι και τρανοί" κατασκευαστές θα χρέωναν για κάτι εφάμιλλο τουλάχιστον 400€, ίσως να λέω και λίγα... :X Ελπίζω να σας κούρασα εποικοδομητικά, οτιδήποτε χρειαστήτε στην διάθεσή σας... Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδες προσοχη το antelife δε μας εστειλε ποτέ το κινητο μην παραγγείλει κανεις το umi zero από εκεί. Καναμε dispute στην Paypal και προσπαθούμε να βγαλουμε άκρη. Απαραδεκτο το antelife. Αυτό συνέβη επειδή το e-fox αγόρασε το antelife και συνεπώς έγινε μπάχαλο με της παραγγελίες που είχαν δοθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αυτό συνέβη επειδή το e-fox αγόρασε το antelife και συνεπώς έγινε μπάχαλο με της παραγγελίες που είχαν δοθεί πλέον δηλαδή το antelife είναι εξίσου αξιόπιστο όπως το e-fox? να μη διαστασω να αγοράσω απο εκεί αν δω καμια τρανταχτή προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts