guideman Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πολυ επαγγελματικα στημενο το σκηνικο ωστε να σε πειθει οτι ειναι αληθινο, εν αντιθεσει βεβαια με την παροιμια που λεει "πολυ καλο για νάναι αληθινο". Θα δειξει.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μην απογοητευεστε. Όλα θα πάνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πολυ επαγγελματικα στημενο το σκηνικο ωστε να σε πειθει οτι ειναι αληθινο, εν αντιθεσει βεβαια με την παροιμια που λεει "πολυ καλο για νάναι αληθινο". Θα δειξει.. ετσι ακριβως ολα δειχνουν σχετικα οκ του στυλ καινουργιοι κ ανοργανωτοι που το παλευουν ξερωγω αλλα που διαολο βρισκουν umi zero κ στελνουν ταχιστα ενω οι υπολοιποι ολοι δεν εχουν ουτε για δειγμα ? μικρο καλαθι... Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Λοιπον...παραγγελια απο http://www.to2c.com στις 26/11.Την Παρασκευη που μας περασε μου λενε οτι θα το στειλουν σε 2 εργασιμες.Σημερα μου λενε να περιμενω απο την επομενη βδομαδα....Τους "ζοριζω" λιγο και μου λενε οτι δεν ξερουν καν ποτε θα εχουν να στειλουν!!και αν θελω να αλλαξω συσκευη...:mad::blink::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) ετσι ακριβως ολα δειχνουν σχετικα οκ του στυλ καινουργιοι κ ανοργανωτοι που το παλευουν ξερωγω.. ...Θα φανει οταν ανοιχτουν τα πακετα. Παντως οσοι το παραγγειλαν, αν ειναι μουφα, δεν θα χασουν τα λεφτα τους, απλα θα μπλεξουν σε καποια χρονοβορα διαδικασια. To PayPal ναν' καλα. Και απο το hotinbuy τα ειχαν παρει τα παιδια τα λεφτα τους πισω.. αλλα που διαολο βρισκουν umi zero κ στελνουν ταχιστα ενω οι υπολοιποι ολοι δεν εχουν ουτε για δειγμα ? μικρο καλαθι...Εδω βρωμαει πολυ.. Edited December 3, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoks Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και γω το παράγγειλα απο mionbuy αλλά πάει Βραζιλία :D έτσι δείχνει το tracking number τουλάχιστον μου βγάζει προορισμός BR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί αλλά έχουν και κουπόνι-5%OFFMAX-...Άβυσσος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και γω το παράγγειλα απο mionbuy αλλά πάει Βραζιλία :D έτσι δείχνει το tracking number τουλάχιστον μου βγάζει προορισμός BR ....... μαλον αυτο το tracking πρεπει να το εχει παρει η μιση υφηλιος !! Οταν σε προηγουμενο ποστ καποιος φιλος ειπε οτι μολισ τους ζητησε ακυρωση του εστειλαν tracking no αμεσως ........ μετα απο αυτο υπαρχει λογος να το συζηταμε περισσοτερο το τι συμβαινει ?? Τωρα οσοι εχετε λαβει τετειο tracking με προορισμο αλλου για αλλου μαλλον ενημερωστε το paypal για πιθανοτητα εξαπατησης, ωστε να εχετε και ενα + ακομα για περαιτερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τους έστειλα mail,μου είπαν ότι αύριο θα μου στείλουν φωτο με το στοκ που έχουν και το λογότυπο του καταστήματος δίπλα. όχι ότι μπορεί να λέει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Λοιπον παιδια ηρθε σημερα το χω στα χερια μου...! :rotfl: :yahoo: :dance: Το κερδισα στο διαγωνισμο του antelife και μου ρθε δωρεαν...! :cool: Το τηλεφωνο εχει κατασκευη που με μαγεψε ,παιζει να καλυτερη και απο του Μi3 που ειχα..!! :rolleyes: Στιβαρη κατασκευη,ανετο στο χερι οσο δεν παιρνει,με τελεια οθοναρα και δυνατο ηχειο,μου ρθε με την ν3.1 ρομ , τωρα το φορτιζω για να του περασω την τελευταια που χει στο needrom. Αυτα μεχρι στιγμης,(ξερω οτι σας βαζω φωτιες τωρα :p ) ,παραθετω και μερικες φωτογραφιες απο το unboxing και την πανευτυχη μουτσουνα μου..! Τα λεμε μολις το στησω κι εχω μια καποια εμπειρια χρησης..! :D :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Bravo ρε φιλε Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Είσαι εσύ που θα το έπαιρνες δώρο στην κοπελιά σου?Για το διαγωνισμό λέω.. Συγχαρητήρια!!Πάντα τυχερός!! Μας αρρώστησες..... Edited December 3, 2014 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις φίλε μου..καλορίζικο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Λοιπον παιδια ηρθε σημερα το χω στα χερια μου...! :rotfl: :yahoo: :dance: Το κερδισα στο διαγωνισμο του antelife και μου ρθε δωρεαν...! :cool: Το τηλεφωνο εχει κατασκευη που με μαγεψε ,παιζει να καλυτερη και απο του Μi3 που ειχα..!! :rolleyes: Στιβαρη κατασκευη,ανετο στο χερι οσο δεν παιρνει,με τελεια οθοναρα και δυνατο ηχειο,μου ρθε με την ν3.1 ρομ , τωρα το φορτιζω για να του περασω την τελευταια που χει στο needrom. Αυτα μεχρι στιγμης,(ξερω οτι σας βαζω φωτιες τωρα :p ) ,παραθετω και μερικες φωτογραφιες απο το unboxing και την πανευτυχη μουτσουνα μου..! Τα λεμε μολις το στησω κι εχω μια καποια εμπειρια χρησης..! :D :shoot: Μπράβο καλορίζικο!!!Περιμένυομε εντυπώσεις... Να σε ρωτήσω μήπως μεσα στο βιβλιαράκι λέει το sar του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλορίζικο !!! Στα υπόλοιπα νέα .....πριν από λίγο τελειωσα την επικοινωνια με την vera, ΠΙΚΡΑΑΑΑΑ, ενώ χτες μου είχε πεί ότι σήμερα θα μου το έστελενε, έπεσε το γνωστό παραμύθι....είχε πρόβλημα η παρτίδα και τα έστειλαν πίσω, θα έχουν νέα παραλαβή το Σάββατο, κέρδισα για να μην πολυλογώ 5 δολάρια έκπτωση για την υπομονή μου .......... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εδώ http://www.aliexpress.com/item/Original-UMI-Zero-Cell-Phones-MTK6592T-Octa-Core-Android-4-4-Smartphone-5-0-1920x1080P-FHD/32214725103.html λέει ότι το έχει σε stock.Και μπορεί να το στείλει με dhl χωρίς να πληρώσουμε τελωνείο. U.Y. buying 07:29 Dec 03,2014 This product is now in short supply, we usually send in a week or so. Me 07:27 Dec 03,2014 do you have it in stock? what is the estimated delivery time? U.Y. buying 07:21 Dec 03,2014 Our Dedicated to England, and then sent by Royal Mail. We will pay tax in the UK, customers no longer need to pay tax. Me 07:13 Dec 03,2014 do you have it on stock? if i choose your way shippmet, what post company will you use? Reply about this product About this product: Original UMI Zero MTK6592T Octa Core Android 4.4 corningIII gorilla glass 5.0" 1920x1080P Screen 2GB RAM 16GB ROM 13.0M... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos8977 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 U.Y. buying 07:29 Dec 03,2014 This product is now in short supply, we usually send in a week or so. Me 07:27 Dec 03,2014 do you have it in stock? what is the estimated delivery time? U.Y. buying 07:21 Dec 03,2014 Our Dedicated to England, and then sent by Royal Mail. We will pay tax in the UK, customers no longer need to pay tax. Me 07:13 Dec 03,2014 do you have it on stock? if i choose your way shippmet, what post company will you use? Reply about this product About this product: Original UMI Zero MTK6592T Octa Core Android 4.4 corningIII gorilla glass 5.0" 1920x1080P Screen 2GB RAM 16GB ROM 13.0M... φιλε μου εγω το ειχα παραγγειλει απο αυτον πρωτος εδω!!! μου το εχει στειλει απο την πεμπτη το κινητο κ με βαση το Τ.NUMBER απο την δευτερα ειναι στο λονδινο!!!τωρα δεν ξερω ποτε θα ερθει ελλαδα!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εφυγε απο κινα αν καταλαβα καλα... ελπιζω να μη παραλαβω ζελατινα οπως λετε..οπως και να χει θα βιντεοσκοπησω και αν χρειαστει πιστευω το paypal θα με αποζημιωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Από ποιό κατάστημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 απο mionbuy εννοει ο crallakis4 οπως και εγω οπως και αλλοι...μας βλεπω να τραβαμε ολοι βιντεο και να στελνουμε μαζικα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 απο mionbuy εννοει ο crallakis4 οπως και εγω οπως και αλλοι...μας βλεπω να τραβαμε ολοι βιντεο και να στελνουμε μαζικα:( δε ξερω παντως εχω μια αισιοδοξια :P συνηδειτα εκανα την αγορα ελπιζω μονο το paypal να μας ξελασπωσει αν χρειαστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoland Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημέρα σε όλους, όπως έγραψα εχθές αλλά το μήνυμα διεγράφει γιατί θεωρήθηκε αγγελία(δεν είχα κανένα σκόπο να το κάνω αυτό) και καλά έκαναν τα παιδιά, γράφω ξανά ότι ο δεύτερος προμηθευτής που προσπάθησα μου έστειλε το κινητό εντός 24 ωρών στην ουσία στέλνοντας μου το τρακινγκ ναμπερ , λογικά θα έρθει με ολλανδικά ταχυδρομία NL έχει στο τέλος, λοιπόν το κουλικουλ μου είπαν ότι θα μου το στείλουν και αναμένω το τρακινγκ ναμπερ μιας και ήδη το έδωσα το κινητό σε ένα παιδί που μου έστειλε ΠΜ πρώτος(ΝΙΚΟΣΤΖ9), σχετικά με τον προμηθευτή που το πήρα αφού συνεννοήθηκα(ξηγημένα πράγματα) μαζί του είναι κινα και το παράγγειλα μέσω ALIEXPRESS, συγκεκριμένα από εδώ http://www.aliexpress.com/item/Unlocked-Original-UMI-Zero-MTK6592T-Octa-Core-Android-4-4-5-0-1920x1080P-Screen-2GB-RAM/32233294583.html αν κανείς κάνει παραγγελία να του αναφέρετε ΩΣ ΜΕΣΩ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ του ότι το αγοράζετε γιατί ο φίλος σας(εγώ) το αγόρασα ήδη(George Klinakis Order NO:64904168432656) και το στείλατε σε 24-48 ώρες ΜΕΓΙΣΤΟ αλλιώς θα ακυρώσω την παραγγελία(και ο άγιος φοβέρα θέλει), επίσης αν το παραγγείλετε πείτε το εδώ να του τα χώσουμε όλοι μαζί αν δεν το στείλει στην συμφωνημένη ώρα και σε εσάς, καλημέρα και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 δε ξερω παντως εχω μια αισιοδοξια :P συνηδειτα εκανα την αγορα ελπιζω μονο το paypal να μας ξελασπωσει αν χρειαστει.. Email απο μιονμπαι Dear All customers, Here is Mionbuy,thanks for your register or order on us,we would like to ask that who have bought the products on us,when you get your packages,please reveiw the package for us,we dont request ask for the good reviews,just want to ask that what you buy and what you get in the package,this is important for us, And as a new online seller,we just want to do the bussiness honestly,we know that how important of the reviews from customers,and when you reveiw for us after you get your package,please send the screenshoot for us,this is the proof that we can give you better discount in the future! Kind Regards! Mionbuy.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και τι θελει να πει εδω ο ποιητης? Οτι αυτοι στο mionbuy εχουν υποψιες οτι αλλο παρηγγειλε ο κοσμος και αλλο μπορει να ειναι μεσα στο πακετο? Περιεργα πραγματα, κατι παιζει εδω.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 ακριβως το ιδιο μνμα ηρθε κ σε μενα δεν ξερω τι διαολο να υποθεσω πλεον με αυτους θα δειξει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τι θελει να πει εδω ο ποιητης? Οτι αυτοι στο mionbuy εχουν υποψιες οτι αλλο παρηγγειλε ο κοσμος και αλλο μπορει να ειναι μεσα στο πακετο? Περιεργα πραγματα, κατι παιζει εδω.. ζητανε ουσιστικα testimonials ωστε να τους εμπιστευθει ο κοσμος ως μαγαζι δλδ να δειξουμε οτι οντως παραλαβαμε κ ολα καλως ειτε με reviews ειτε με φωτο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts