Jump to content

παρε κοσμε!!! 3 gb ram 115 euro!!!

alexandros82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.aliexpress.com/item/Perfect-New-S5-1-1-real-5-1-Inch-free-case-MTK6589-Quad-Core-2GB-RAM/1891412042.html

εψαχνα ενα φθηνο δικαρτο!!!

βρηκα ενα φθηνο αλλα σε καμια περιπτωση φθηνιαρικο!! :shock::shock::shock:

Lumia 1020 προς πώληση. Link

καλα τα 115,αλλα ακουγονται πολλα για ποιοτητα gps καμερας,επεξεργαστη,οπως και για ψευδη χαρακτηριστικα οθονης καμια φορα.μακαρι να υπηρχε καποιο μερος στο φορουμ να εδεινε πληροφοριες με reviou και οχι handson
:ninja:

και αυτο εδω στα 102 euro με 2 gb ram?

http://www.aliexpress.com/item/New-Perfect-S5-1-1-Mobile-phone-real-5-1-Inch-screen-MTK6589-Quad-Core-2GB/1891392004.html

παντως τα σχολια των αγοραστων δειχνουν καλη συσκευη!

Η λαμβάνεις ιδιαίτερα υπόψιν αυτά που βλέπεις στο alien, ειδικά τα too good to be true...

οτι δηλαδη αν το παραγγειλω δε θα ερθει με αυτα τα specs?

εχει κανεις εμπειρια με fake specs απο το aliexpress?

μη ρισκαρεις. ψαξε σε: minideal.net, vickmall.com , to2c.com

εχουν ψωνισει φιλοι απο το aliexpress και δεν ειχαν καποιο παραπονο.

εγω εχω παραγγειλει καποια αλλα προιοντα (οχι κινητο ακομα) απο εκει και περιμενω να μου ερθουν.

ποιος ο λογος να μην το εμπιστευθω? τι μπορει να γινει? να δωσω δηλαδη 30-40 ευρω παραπανω για να μη ρισκαρω τι? να μην ερθει ή να μην παραλαβω fake lenovo?

μα να πεις οτι ειναι fake lg ή sony να το καταλαβω... αλλα fake lenovo?

παιδια, μην το παρετε σαν επιθεση... απλα προσπαθω να καταλαβω τι πρεπει να προσεξω για να προστατευθω...

http://www.aliexpress.com/item/Perfect-New-S5-1-1-real-5-1-Inch-free-case-MTK6589-Quad-Core-2GB-RAM/1891412042.html

εψαχνα ενα φθηνο δικαρτο!!!

βρηκα ενα φθηνο αλλα σε καμια περιπτωση φθηνιαρικο!! :shock::shock::shock:

Θα στο πω πολυ απλα.....εαν εχεις λεφτα για πεταμα αγοραζεις.:)

Η απολυτη απατη.........ακου 3Gram...οτι ναναι..:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Κι όμως... Είναι ανάλογα τον πωλητή μάλλον! Εδώ κάποιος ανέβασε rom για fake xiaomi redmi note!! :p

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

απλος περιεκτικος και με επιχειρηματα!

πειτε ρε σεις τι πρεπει να προσεξω??? πωωωω!

εχετε εμπειριες απο το aliexpress?

PS: πολυ λιτη υπογραφη. βαλε και κανενα link για online θεαση και ακροαση... βαλε και κανενα logo για πιο πολυ διαφημηση! :)

Και ας πουμε οτι ειναι fake... Αν εχει τον 8πυρινο mediatec, αν εχει ενα σκασμο gb ram και μια χαρα οθονη, με τετοια τιμη τι με χαλαει?

Κι όμως... Είναι ανάλογα τον πωλητή μάλλον! Εδώ κάποιος ανέβασε rom για fake xiaomi redmi note!! :p

για xiaomi εχω ακουσει και εγω για fake, σηνηθως εχουν απλα χειροτερη οθονη τα fake.

και εστω οτι ειναι fake, αν εχει οτι γραφει, τετοια specs, με τετοια τιμη, τι με χαλαει?

Edited by alexandros82

εγω εχω παραγγειλει καποια αλλα προιοντα (οχι κινητο ακομα) απο εκει και περιμενω να μου ερθουν.

ποιος ο λογος να μην το εμπιστευθω? τι μπορει να γινει? να δωσω δηλαδη 30-40 ευρω παραπανω για να μη ρισκαρω τι? να μην ερθει ή να μην παραλαβω fake lenovo?

παιδια, μην το παρετε σαν επιθεση... απλα προσπαθω να καταλαβω τι πρεπει να προσεξω για να προστατευθω...

αρχικά το aliexpress είναι σαν το ebay υπάρχουν καλοί και κακοί πωλητές , οπότε δεν έχει σχέση αν έχεις πάρει ή όχι ξανά εκτός αν εννοείς από τον ίδιο πωλητή ... εγώ συμφωνώ με τον Κώστα οπότε ναι αν θες να γίνεις πειραματόζωο πάρε ένα να μας πεις και εμάς πως είναι ....

για xiaomi εχω ακουσει και εγω για fake, σηνηθως εχουν απλα χειροτερη οθονη τα fake.

και εστω οτι ειναι fake, αν εχει οτι γραφει, τετοια specs, με τετοια τιμη, τι με χαλαει?

Μάλλον θα σε χάλαγε φίλε...:)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

δεν ειναι αν ειναι φερεγγυο το aliexpress ειναι θεμα αν ειναι φερεγγυος ο πωλητης που το χρησιμοποιει. Και ναι υπαρχουν fake lenovo. Επειδη η εταιρια στην Ελλαδα δεν ειναι γνωστη δεν σημαινει οτι δεν ειναι γνωστη και δεν εχει πωλησεις πουθενα... Εξαλλου αν δεις δεν γραφει μπροστα την επωνυμια της εταιριας κατι που γινεται σε ολα τα lenovo που εχω δει. με λιγα λογια πολυ καλο για να ειναι αληθινο...

απλος περιεκτικος και με επιχειρηματα!

πειτε ρε σεις τι πρεπει να προσεξω??? πωωωω!

εχετε εμπειριες απο το aliexpress?

PS: πολυ λιτη υπογραφη. βαλε και κανενα link για online θεαση και ακροαση... βαλε και κανενα logo για πιο πολυ διαφημηση! :)

Και ας πουμε οτι ειναι fake... Αν εχει τον 8πυρινο mediatec, αν εχει ενα σκασμο gb ram και μια χαρα οθονη, με τετοια τιμη τι με χαλαει?

Οκ φιλε μου,οπως εσυ κρινεις πραξε,εμεις φταιμε που τοσα χρονια προσπαθουμε να σας προστατεψουμε απο τους διαφορους.

Εμεις τα πληρωσαμε και μαθαμε,μαλλον κατι αναλογο πρεπει να παθεις και εσυ για να μαθεις.

Καλα αυτο με την υπογραφη μου δεν το σχολιαζω καν.........

Αντε βρε καλες αγορες.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οκ φιλε μου,οπως εσυ κρινεις πραξε,εμεις φταιμε που τοσα χρονια προσπαθουμε να σας προστατεψουμε απο τους διαφορους.

Εμεις τα πληρωσαμε και μαθαμε,μαλλον κατι αναλογο πρεπει να παθεις και εσυ για να μαθεις.

Καλα αυτο με την υπογραφη μου δεν το σχολιαζω καν.........

Αντε βρε καλες αγορες.

Βρε δεν το λέω για να επιτεθώ, αλλά για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου ώστε να βγάλω ένα συμπέρασμα... Τι μπορεί να γίνει δηλαδή, τι έχεις "πάθει" εσυ και πρέπει να προσέξω, αν έχει τον mediated 6592, αν έχει 2 ή 3 GB ram, αν έχει fhd οθόνη κλπ κλπ, μπορώ να το διαπιστωσω όταν το παραλαβω, αν λοιπόν έχει όλα αυτά, τι μπορεί να πάει στραβά? Αν ΔΕΝ τα έχει οκ... Αλλά και πάλι αν δεις λέει ότι ( Any product delivered to you that fails to match the seller’s description is eligible for a full refund. You can also work out a solution that is agreeable to both you and the seller.)

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρξουν παρατράγουδα, αλλά γενικά από το aliexpress οι τιμές είναι σχετικά παρόμοιες, απλά αυτά τα δυο που βρήκα είναι (το κάτι παραπάνω). Γενικά βλέπω ok κριτικές.

Εξήγησε μου αν θέλεις λοιπόν τι έχεις "πάθει" ώστε να κρίνω αν αξίζει να "ρισκάρω" και να καταλάβω τι έχω να χάσω...

Γελάει ο κόσμος με αυτό το site,μην ασχολείσαι...:lol:

Αλέξανδρε όπως είπαν τα παιδιά, το alien είναι ένα περίεργο site. Κάτι σαν ebay της Κίνας. Ο έλεγχος αγοροπωλησιών δεν είναι στα επίπεδα του ebay οπότε γίνεται ψιλοχαμός. Σαφώς και δεν είναι όλοι οι πωλητές κακοί, ωστόσο όταν βλέπεις εξωφρενικά χαμηλή τιμή σε φοβερή τεχνολογία σε πρώτη φάση κοιτάς αν υπάρχει αυτό το μοντέλο, σε δεύτερη γτ είναι τόσο χαμηλή.

Γενικώς, οι δυτικοί που δε μιλάνε μάνταριν (κινέζικα) καλό είναι να αποφεύγουν το Alien ΕΚΤΟΣ κι αν τους έχει προτείνει κάποιος, έναν αξιόπιστο πωλητή. Δεν είναι λίγοι άλλωστε που κάνουν dropshipping χάρις τους εξ Ασίας πωλητές.

Το ρίσκο για τον μέσο χρήστη είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Πήγαινε στα αξιόπιστα κι ας πληρώσεις κάτι παραπάνω.Αν φοβάσαι την παραγγελία απ'τα Κινέζικα site, πολλοί πουλάνε και στο ebay με τις ίδιες τιμές των sites.

Φιλοι μου κανουν παραγγελιες απο aliexpress σχεδον σε μηνιαια βαση, και ολα εχουν ερθει, χωρις να υπαρξει ποτε καποιο προβλημα. Μεχρι και κινητα εχουν παρει και ολα δουλευαν κομπλε.

Βεβαια εξαρταται και ο πωλητης. Αν εχει καλο feedback και αρκετα votes + reviews, τοτε δεν πιστευω να υπαρχει καποιο θεμα..

οτι δηλαδη αν το παραγγειλω δε θα ερθει με αυτα τα specs?

εχει κανεις εμπειρια με fake specs απο το aliexpress?

ΔΕΝ υπαρχει τετοιο μοντελο s8+ (προσοχη στο +) γνησιο της Lenovo. Υπαρχει το s8 που δουλευει στα κινεζικα δικτυα αλλα δεν εχει 3gb ram. Το πιο φτηνο με 3gb ειναι νομιζω το 1+1 και το honor6 που εχουν διπλασια+ τιμη. Προσοχη στο Ali αν ειμαστε πρωταρηδες. Στο αντουτου μπορει να γραφει οτι θελει ο μαιμου κατασκευαστης.

Αν υπήρχε smartphone με 3GB στα 115 ευρώ θα είναι βουίξει το Διαδίκτυο.Θα είχαμε διαβάσει για αυτό και εδώ στο Forum.Όταν το πάρεις μας λες αν είχε 3GB αν και το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.

δεν ειναι αν ειναι φερεγγυο το aliexpress ειναι θεμα αν ειναι φερεγγυος ο πωλητης που το χρησιμοποιει. Και ναι υπαρχουν fake lenovo. Επειδη η εταιρια στην Ελλαδα δεν ειναι γνωστη δεν σημαινει οτι δεν ειναι γνωστη και δεν εχει πωλησεις πουθενα... Εξαλλου αν δεις δεν γραφει μπροστα την επωνυμια της εταιριας κατι που γινεται σε ολα τα lenovo που εχω δει. με λιγα λογια πολυ καλο για να ειναι αληθινο...

Η Lenovo στην Ελλαδα δεν ειναι γνωστη;; Εννοείς στα κινητά;;

Ειναι Κινεζικος κολοσσος που εχει αγοραει ουκ ολιγες 'γνωστές' εταιρίες οπως ΙΒΜ (μικρο Hardware) και Motorolla.

Παρ όλα αυτα για τον φιλο που ρωταει.

Ανοιγεις ενα θεμα με ενα κινητο ουαου αγνωστων λοιπών στοιχειων και γνησιότητας του. Προφανως για να το άνοιξες εδω ζητάς γνώμες στις λενε τα παιδια και εσυ τους ''κραζεις''.

Ειναι απλο φιλε μου παρτο να μας πεις αν ειναι καλο να το παρουμε και εμεις. Αν τα ξερεις ολα για πιο λογο ρωτας?

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Σου λένε όλοι ότι δεν αξίζει κι εσύ συνεχίζεις.

Πάρτο και μετά θα προσφέρουμε τον ώμο μας για να κλάψεις...