Demon Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Υπομονή 1-2 μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί πλήρως η γραμμή σου. Αν είναι για 1-2 μέρες ας πάει στα κομμάτια... :) Μπήκα στην πρίζα όμως με το που είδα το synchronized και ξέρετε πως είναι τώρα...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Σήμερα επιτέλους έμεινε αναμμένο το led του crypto αλλά φαίνεται ότι δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένη η ADSL διότι δεν συνδέεται. Για την ακρίβεια δεν προχωράει το username και password confirmation και παρατηρώ ότι μόνο στέλνει bytes και δεν λαμβάνει. Στη συνέχεια πετάει σφάλμα 721. Το έχει συναντήσει άλλος αυτό το περιστατικό; Πόσο κάνει ο ΟΤΕ περίπου να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή από αυτή τη φάση και μετά; eixa to idio provlima mazi sou! sigxronistike i grammi alla den apantouse i klisi tou modem otan ithela na mpo! pira sth forthnet kai mou eipan oti einai provlima OTE kai se ena vrady toe ixan kanei.. kalitera na kaneis kai si to idio! ante kai kala download man :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Xmm ........ 38 ergasimes meres and still counting. gam* ton OTE !!!!! Apo bdomada se bdomada me pane. ELEOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 eixa to idio provlima mazi sou! sigxronistike i grammi alla den apantouse i klisi tou modem otan ithela na mpo! pira sth forthnet kai mou eipan oti einai provlima OTE kai se ena vrady toe ixan kanei.. kalitera na kaneis kai si to idio! ante kai kala download man :geek: Μακάρι αλλά είναι το 2ο βράδυ απόψε και φως δεν βλέπω ακόμα. Από χθες το είπα στην Forthnet και σήμερα έστειλε εξακριβωμένα βλάβη στον ΟΤΕ. Πήρα πάλι σήμερα στην Forthnet και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με πάρουν αυτοί... :worry: Είδωμεν.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 twra molis me idopihsan apo th forthnet meta apo 8 ergasimes syndethika mesa se 2 lepta. ADSL rulez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 twra molis me idopihsan apo th forthnet meta apo 8 ergasimes syndethika mesa se 2 lepta. ADSL rulez Εμένα τα ίδια ακόμη... :mad: Σε ποια περιοχή είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 25 του μηνός εως σήμερα δεν εχω νέα. Σήμερα πάντως σύνδεσα και εγκατέστησα τον εξοπλισμό. Απο εδω και πέρα θα περιμένω το "σήμα" της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Εμένα τα ίδια ακόμη... :mad: Σε ποια περιοχή είσαι; Volo Mia paratirish xwris filtro sto thl den ginete sindesh. nomiza oti to filtro einai mono gia ta parasita. to exei parathrish kai allos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Απο τις 24 του μήνα και τίποτα ακόμη. Τους πήρα τηλ, και τα έριχναν στον Ο.Τ.Ε. Θολό τοπίο, χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Απο τις 24 του μήνα και τίποτα ακόμη. Τους πήρα τηλ, και τα έριχναν στον Ο.Τ.Ε. Θολό τοπίο, χάλια. Μια απ' τα ίδια... :mad: Το modem σου συγχρονίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Aναβοσβήνει με πράσινο φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Aναβοσβήνει με πράσινο φωτισμό. Εμένα συγχρονίζει (μόνιμα αναμμένο) αλλά δεν συνδέεται. Δεν φτάνει ποτέ για την ακρίβεια η κλήση μου στον provider. Πάντως κι εγώ από 24/01 περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ποιος ειναι ο αριθμός κλήσης που χρειάζεται για την σύνδεση; Τώρα μου γράφει 5 μηδενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ποιος ειναι ο αριθμός κλήσης που χρειάζεται για την σύνδεση; Τώρα μου γράφει 5 μηδενικά. xaxaxxa akoma perimeneis Sakis? ego tin ekana pio arga apo sena kai pleon doulevei perfect :lol: anyway afineis ta 00 opos einai den allazeis tpt :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ποιος ειναι ο αριθμός κλήσης που χρειάζεται για την σύνδεση; Τώρα μου γράφει 5 μηδενικά. aftos einai o arithmos klishs. @ sakisplayer : emena ekane to idio otan eixa syndedemeno to thl. sto programa omws fenotane oti h gramh eixe energopihthi palia htan attempting to activate line ---> line down meta attempting to activate line---> training kai xana to idio kai to lampaki anavosvine, otan aposindesa to thl ola htan ok. Emena thn tetarh me piran apo ton ote gia na dokimasoun leei th gramh an einai ok h exei apolies pou tha epireasoun thn syndesh. :blink: allos ote einai vre pedia sto volo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 xaxaxxa akoma perimeneis Sakis? ego tin ekana pio arga apo sena kai pleon doulevei perfect :lol: anyway afineis ta 00 opos einai den allazeis tpt :D γκρρρρρ..... :angry: Βύσμα.... :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurio Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ανάθεμα τους! αυτό έχω μονο να πω. και να φανταστει κανείς οτι δεν εχω ταλαιπωρηθεί πολύ (ακόμη). Με πήραν χτες (τετάρτη) να μου δωσουν τους κωδικούς κτλ μετά από 7 μόλις εργάσιμες μερες. Μου έκανε εντύπωση καθώς ούτε το τηλέφωνο κόπηκε καθόλου, ουτε το crypto συγχρονίστηκε... αλλά από την άλλη, για να μου λενε οτι ενεργοποιήθηκε -σκεφτηκα- φαινεται πως ενεργοποιήθηκε. πηγαίνω λοιπον μες τη χαρα στο pc και αφου συμπληρώνω τα νεοαποκτηθέντα στοιχεία πατάω dial. Φαίνεται όμως πως το crypto, ο ΟΤΕ , ή η forthnet είχαν άλλα σχέδια αφού μου έβγαλε σφάλμα! πηγαίνω στο control panel και βλέπω πως εξακολουθεί να λέει attempting to activate line ----> line down . Έτσι μετα απο μερικές άκαρπες προσπάθειες να λύσω το πρόβλημα μόνος μου (επανεκίνηση, αποσυνδεση - επανασυνδεση του modem κ.α.) αποφάσισα να απευθυνθώ στη γραμμή τεχνικής υποστήριξης. Αφου περίμενα 5 λεπτά ακούγοντας ένα ηλ|θιο μηνυμα, βγαίνει μια κοπελα η οποια αφου με ακουσε υπομονετικα να περιγράφω το προβλημα, με ενημέρωσε οτι θα με συνδέσει με καποιον τεχνικο και με έβαλε για αλλα 10 λεπτα στην αναμονη.Τελικα καποιος τεχνικος φιλοτιμηθηκε να απαντησει και μου ειπε να αλαξω καποιες ρυθμίσεις. Αφου πραγματοποιήσα τις αλαγές μου ειπε με φωνη γεμάτη σιγουριά : "τώρα λέει training ετσι?", δυστυχώς ομως, οχι μόνο training δεν έλεγε αλλα ουτε καν line down αφου η οθονη ειχε παγώσει σε ενα συνεχές attempting to activate line. Απογοητευμένος ο τεχνικος μου ειπε να δοκιμάσω μερικές άλλες ρυθμίσεις καθώς και να ελεγξω τη συνδεσμολογία του crypto και με καληνυχτισε. Φυσικά καμια απο τις ρυθμισεις δεν αλαξε τιποτα (για την ακριβεια αλαξε, καποιες ρυθμισεις οδηγούσαν στο μήνημα attempting to activate line ---> line down ενώ αλλες μονο στο attempting to activate line) και η συνδεσμολογία αποδείχτηκε άψογη. Ξαναπήρα λοιπον τηλέφωνο και αυτη τη φορά βγήκε απευθείας τεχνικος. Μου πρότεινε να δοκιμάσω να συνδεθω χωρίς splitter και αν πάλι αποτύχω να επικοινωνήσω μαζι τους για να δηλώσουν βλάβη στον οτε. Αφου λοιπον το δοκίμασα κι αυτο χωρίς επιτυχια τους ζητησα να δηλώσουν τη βλαβη. μου ζητησαν κινητο ωστε να με ενημερωσουν για οποιαδηποτε εξελιξη (ευχαριστη εκπληξη), και μου ειπαν οτι μεχρι σήμερα το πρωι θα ειχε κατα πάσα πιθανοτητα λυθει το πρόβλημα. Σημερα το "πρωι" (12.30), με πηραν τηλεφωνο για να με ρωτησουν αν η συνδεσμολογια ηταν σωστη και αν ειμαι σιγουρος για το οτι λειτουργει το splitter, επίσης μου ειπαν πως δε δηλωσαν τη βλαβη γιατι δεν ηταν σιγουροι για τα παραπάνω. Πριν λιγες ωρες κόπηκε το τηλ. και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου αφου απ'οτι διάβασα εδω, συμπέρανα οτι αυτο ειναι σημάδι οτι ενεργοποιειται η γραμμη. Ωστόσο το τηλ επανήλθε πριν μια ώρα περίπου και η γραμμη ειναι ακομη νεκρη. Επικοινωνησα με τη forthnet και μου ειπαν πως δήλωσαν τη βλάβη και τώρα απλά περιμένουμε να το φτιάξει ο οτε. :confused: Ξέρει κανείς ποιο νουμερο να καλέσω για να μαθω αν προσπαθουν να αποκαταστήσουν τη βλαβη και σε ποσο καιρο υπολογιζουν να τα καταφέρουν? :worry: Υ.Γ. αυτο είναι το πρώτο μου post, καλώς σας βρικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Βλάβες πΟΤΕ είναι 121. Συνήθως συγχρονίζεται το modem και ψάχνεις εσύ να τους βρείς, αλλά εδώ σε πρόλαβαν :O Σε καλο δρόμο είσαι. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ξέρει κανείς ποιο νουμερο να καλέσω για να μαθω αν προσπαθουν να αποκαταστήσουν τη βλαβη και σε ποσο καιρο υπολογιζουν να τα καταφέρουν? :worry: ΄ Αλήθεια δεν μας είπες σε ποια περιοχή είσαι; Εγώ που επικοινώνησα σήμερα με το 121 μου είπαν ότι κάνει μέχρι 5 ημέρες και ότι θα με καλέσουν αυτοί για ότι νεότερο. Πάντως είμαι στην 3η η μέρα από την "βλάβη" και ακόμα τίποτα. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση΄. ...ούτε DSL! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Volo Mia paratirish xwris filtro sto thl den ginete sindesh. nomiza oti to filtro einai mono gia ta parasita. to exei parathrish kai allos? Σε μένα γίνεται κανονικά η σύνδεση και χωρίς φίλτρο, απλά έχει παράσιτα όταν μιλάω στο τηλέφωνο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Eίχα την εντύπωση πως του ΟΤΕ για αυτές τις περιπτώσεις ειναι ο αριθμός 134. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Κανείς απο Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα απο Τούμπα, να μου πει πόσες εργάσιμες έκαναν να του ενεργοποιήσουν την σύνδεση? Ενας φίλος είχε κάνει απευθείας αίτηση στον ΟΤΕ και σε 4 εργάσιμες είχε DSL ενεργοποιημένη. Μου κάνει εντύπωση.. έχουν περάσει 8 εργάσιμες απο τοτε που έστειλα την αίτηση στην FORTHnet και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δοκίμασα στο 134 αλλά δεν φαίνεται καθόλου η αίτηση μου μέσα στο σύστημα. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Aλλη μια μέρα και επομένως πάει περίπατο και το Σαββατοκύριακο, χωρίς φωνή και ακρόαση. Μετάνοιωσα για την επιλογή μου. Ηδη είπα στον κολλητό μου και στον αδελφό μου, να πάμε την Δευτέρα στην HOL η στον ΟΤΕ για την δική τους αίτηση για ADSL. Και φυσικά και εγω μόλις τελειώσει το τρίμηνο... Μπάι μπάι μαι ντάρλινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Aλλη μια μέρα και επομένως πάει περίπατο και το Σαββατοκύριακο, χωρίς φωνή και ακρόαση. Μετάνοιωσα για την επιλογή μου. Ηδη είπα στον κολλητό μου και στον αδελφό μου, να πάμε την Δευτέρα στην HOL η στον ΟΤΕ για την δική τους αίτηση για ADSL. Και φυσικά και εγω μόλις τελειώσει το τρίμηνο... Μπάι μπάι μαι ντάρλινγκ. Και με μενα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει. Και συμφωνώ κι εγώ μαζί σου εκτός από ένα. Εγώ αν μέχρι την Τρίτη δεν έχω πρόσβαση με ADSL, θα πάω στην Forthnet και θα απαιτήσω επιστροφή του ποσού αγοράς του πακέτου μιας και αδυνατούν να μου προσφέρουν την υπηρεσία που εγώ πλήρωσα. Δεν θα περιμένω πότε θα τους φωτίσει ο Θεός να μου δώσουν πρόσβαση. Ας πάνε να τα βρούνε με τον ΟΤΕ αλλιώς να αποσύρουν το προϊόν τους. Δεν θα πληρώνω εγώ τη νύφη... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Και με μενα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει. Και συμφωνώ κι εγώ μαζί σου εκτός από ένα. Εγώ αν μέχρι την Τρίτη δεν έχω πρόσβαση με ADSL, θα πάω στην Forthnet και θα απαιτήσω επιστροφή του ποσού αγοράς του πακέτου μιας και αδυνατούν να μου προσφέρουν την υπηρεσία που εγώ πλήρωσα. Δεν θα περιμένω πότε θα τους φωτίσει ο Θεός να μου δώσουν πρόσβαση. Ας πάνε να τα βρούνε με τον ΟΤΕ αλλιώς να αποσύρουν το προϊόν τους. Δεν θα πληρώνω εγώ τη νύφη... :mad: Το ότι ο ΟΤΕ αδυνατεί να σε ενεργοποιήσει γρήγορα δεν σημαίνει ότι για όλα φταίει η Forthnet! Προσωπικά ενεργοποιήθηκα ακριβώς την 12 μέρα παρόλο που ο ΟΤΕ με ενημέρωσε ότι ήμουν ΟΚ μια βδομάδα πριν... Έκαναν μλκια στο DSLAM της περιοχής μου και δεν δούλευε τίποτα σωστά! Το ξέρω ότι είναι σπάσιμο να αγοράζεις κάτι και να μην μπορείς να το απολαυσεις αμέσως... :worry: Πάντως από την Forthnet δεν έχω ακόμη ιδιαίτερα παράπονα μιας και τα downloads πάνε σφαίρα (44Κ) ακόμη και με το ταπεινό crypto (είναι αναμένο συνεχώς εδώ και μια εβδομάδα μαζί με το pc και δεν διαμαρτυρήθηκε!) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts