Jump to content

myphone POLL: Ποια εταιρεία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;  

1.508 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;

• Samsung
      261
    • Apple
      184
    • Μicrosoft/Nokia
      148
    • LG
      136
    • HTC
      94
    • Motorola
      73
    • Sony
      87
    • Huawei
      37
    • Άλλη
      158
    • Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή
      330

Recommended Posts

Οποιοι απαντανε οτιδηποτε αλλο εκτος απο το τελευταιο ειναι κολλημενα μυαλα.

Δίκιο έχεις. Εγω όμως το βλέπω αλλιώς. Όσοι επέλεξαν τις υπόλοιπες απαντήσεις απλά επέλεξαν να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά. Γιατί το ορθό και λογικό είναι αυτό που περιγράφει η τελευταία επιλογή αλλά η συντριπτική πλειοψηφία έχει τις συναισθηματικές αδυναμίες (ναι, με άψυχα αντικείμενα) και ορθώς απάντησαν με ειλικρίνεια. Τι να κάνουμε. Άλλοι δένονται με κινητά, άλλοι με αυτοκίνητα, άλλοι με γάτες, σκύλους κλπ. Αυτή είναι η πραγματικότητα οσο ανορθόδοξη κι αν είναι αυτή.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 282
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μicrosoft/Nokia δεν τις συμπαθώ, με Apple δεν ασχολούμαι (είναι εκτός δυνατοτήτων μου και δεν είμαι και των εφέ), οπότε είμουν μεταξύ samsung και LG. Αν και θα ήθελα να ψηφίσω Samsung, ψήφισα LG, γιατί η Samsung τελευταία τα έχει χαλάσει με την ποιότητα πολλών συσκευών της (κατασκευαστικά, εννοώ).

Οποιοι απαντανε οτιδηποτε αλλο εκτος απο το τελευταιο ειναι κολλημενα μυαλα.

Έχεις δίκιο. Και εγώ "την πάτησα" κατά την ψηφοφορία και επέλεξα Sony, γιατί και το επόμενο κινητό μου, όπως όλα δείχνουν, sony θα είναι. Το λάθος μου ήταν ότι ψήφισα Sony όχι γιατί έχω κάποιο κόλλημα με την μάρκα, αλλά γιατί αυτή είναι σχεδόν η μόνη αυτή τη στιγμή που βγάζει κινητό το οποίο με καλύπτει. Και φαντάζομαι ότι αρκετός κόσμος έτσι ψήφισε, έχει δηλαδή σχεδιάσει ποιό κινητό θα πάρει στο μέλλον και αντίστοιχα ψήφισε αυτήν την εταιρία.

Ποτέ δεν ασχολήθηκα με κάποια εταιρία. Από την στιγμή που το hardware είναι γενικά κοινό για όλες τις εταιρίες και το software που χρησιμοποιώ είναι περίπου το ίδιο τρία χρόνια τώρα, τα πράγματα που επηρεάζουν την αγορά μου είναι ο συνδυασμός ποιότητας/μεγέθους/τιμής.

• 11 months later...
Προσωπικα τα δοκιμασα ολα τα κινητα που υπαρχουν στην αγορα ως και πριν απο ενα μηνα πειρα το HTC 620 και πριν ειχα το LENOVO A6000 τωρα ομως επειδη δοκιμασα και sony e4 , samsung galaxy s5 , motorola moto g 2nd , lumia 730 830 microsoft lumia 535 κατεληξα στην LG την θεωρω απ τις καλυτερες εταιριες.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καλημέρα! χρονια πολλα, καλη χρονια και ευτιχισμενο το 2016, αν και τωρα εχω καλο κινητο 5" κινεζικης μαρκας Zopo, στην επομενη αγορα μου δεν θα προτιμησω αυτη την μαρκα γιατι ακουω προβληματα στα νεοτερα μοντελα (εμενα ειναι του 2013). Σιγουρα 100% θα ειναι παντως με Android γιατι για μενα ειναι απλα μακραν το καλυτερο λειτουργικο που υπαρχει στην αγορα (δεν θα το αναλυσουμε τωρα εδω ο καθενας εχει την γνωμη του....). Τωρα για μαρκα θα δουμε τι θα υπαρχει οταν ερθει η στιγμη, θα προτιμουσα ομως να ειναι καποια μαρκα να μπορει να παρει αναβαθμισεις, γιατι οι κινεζικες μαρκες και γενικα οτι φτηνο ακομα και στις επωνυμες γνωστες μαρκες, μενει σε οτι εχει. Στο δικο μου αμα δεν ηταν ενας Ιταλος να αρχισει custom rom με 4.4.2 Κ.Κ γιατι ηθελε compile ο kernel ακομα θα ειμασταν στην 4.2.1. :mad: οποτε αναλογα τις τιμες και το H/W κρινω τοτε και βλεπω....:) Edited by Nikifoross

Καλη χρόνια σε όλους.Όλα μου τα κινητά ήταν Νοκια και δεν έχω λόγο να αλλαξω μιας και ειμαι φαν της εταιρίας.Τωρα εχω το Lumia 920 εδω και σχεδόν 3 χρονια και το Νοκια Χ2 σαν 2ο και μου έχει βγάλει 4 χρονια.Πιο πριν το Χ6 οποτε δεν εχω παράπονο.

• 2 weeks later...
Οντως μετραει πρωτα ο συνδυασμός, θεωρω τις πιο σοβαρες την Sony k samsung, κ εαν καποιος θελει μικρο καλλα δυνατο ινητο, δεν εχει κ πολλες επιλογες, το πιο πιθανο ομως ειναι να παρω ενα xiaomi σαν δεύτερο.

• 1 month later...