l3ft3r1s Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Το δήλωσα και στο Imei.gr, αλλά δυστυχώς τέτοιες μικρές ιδιωτικές πρωτοβουλίες, δεν καλύπτουν τα κενά της Ελληνικής νοοτροπίας/νομοθεσίας. stavros11, καλά και άγια αυτά που λέει ο Paraswrite, αλλά δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν εφαρμογή. Πάντως τελκά αγόρασα το touch hd μεταχειρισμένο, και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όσο για το leo... δεν (θα) το βαστάει ούτε η τσέπη μου, ούτε η χούφτα μου... είπαμε μεγάλη οθόνη, αλλά το παράκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για τους χρήστες iphone υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή ,cylay λέγεται. Έχει συνδρομή 14 ευρώ το χρόνο. Μπορείς από το site της εταιρείας μέσω (push από το iphone), να κάνεις διάφορα πράγματα,από την στιγμή που στο κλέβουν: 1. Διαγραφή όλων των προσωπικών αρχείων. Αποστολή μηνύματος στον κλέφτη.Κλείδωμα/ξεκλείδωμα του iPhone (passcode).Ζωντανό tracking του iPhone μέσω Google Maps.Reboot/Respring στο iPhone.Αποστολή SMS στο iPhone.Αποστολή στοιχείων/sms σε 2ο εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου. Αυτά λένε ότι γίνονται και από την στιγμή που αλλάζει σιμ ο κλέφτης... Ρίξτε μια ματιά. http://www.cylay.com/ Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για τους χρήστες iphone υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή ,cylay λέγεται. Έχει συνδρομή 14 ευρώ το χρόνο. Μπορείς από το site της εταιρείας μέσω (push από το iphone), να κάνεις διάφορα πράγματα,από την στιγμή που στο κλέβουν: 1. Διαγραφή όλων των προσωπικών αρχείων. Αποστολή μηνύματος στον κλέφτη.Κλείδωμα/ξεκλείδωμα του iPhone (passcode).Ζωντανό tracking του iPhone μέσω Google Maps.Reboot/Respring στο iPhone.Αποστολή SMS στο iPhone.Αποστολή στοιχείων/sms σε 2ο εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου. Αυτά λένε ότι γίνονται και από την στιγμή που αλλάζει σιμ ο κλέφτης... Ρίξτε μια ματιά. http://www.cylay.com/ Λίγα τα λεφτά και πολύ χρήσιμο το κολπάκι ;). 14Ε το χρόνο δεν είναι τίποτα μπροστά στα 600Ε που δίνεις για να το αγοράσεις. Έτσι κι αλλιώς 3-4 χρόνια θα το κρατήσεις. Δεν θα το κρατήσεις καμιά εικοσαετία :p. Προσωπικά δεν έχω iPhone, αλλά αν υπάρχει τίποτα τέτοιο για WM... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για τους χρήστες iphone υπάρχει μια πολύ καλή εφαρμογή ,cylay λέγεται. Έχει συνδρομή 14 ευρώ το χρόνο. Μπορείς από το site της εταιρείας μέσω (push από το iphone), να κάνεις διάφορα πράγματα,από την στιγμή που στο κλέβουν: 1. Διαγραφή όλων των προσωπικών αρχείων. Αποστολή μηνύματος στον κλέφτη.Κλείδωμα/ξεκλείδωμα του iPhone (passcode).Ζωντανό tracking του iPhone μέσω Google Maps.Reboot/Respring στο iPhone.Αποστολή SMS στο iPhone.Αποστολή στοιχείων/sms σε 2ο εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου. Αυτά λένε ότι γίνονται και από την στιγμή που αλλάζει σιμ ο κλέφτης... Ρίξτε μια ματιά. http://www.cylay.com/ πολυ καλη αυτη η δυνατοτητα. μακαρι να το προσεφεραν και αλλες εταιριες. μπραβο τους γιαυτη την υπηρεσια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inSync Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Εχθές έκλεψαν το iPhone που έκανα δώρο στην κοπέλα μου ανήμερα τα Χριστούγεννα. Δεν πρόλαβε να το χαρεί ούτε 2 μέρες, και εκτός αυτού δεν είχα προλάβει να βάλω κάποιο πρόγραμμα τύπου CyClay (καλύτερα να έκλεβαν το δικό μου το 3GS που έχω mobileMe να τους έβρισκα να τους έκοβα τα χέρια!) Επειδή τα @@ μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και μου έκλεψαν και το πορτοφόλι, πολύ θα ήθελα αν τύχει και πάει σε κάποιο service να τους το κρατήσουν και να τους πιάσουν κι' όλας. Τι μπορώ να κάνω; Έκανα μήνυση κατά αγνώστου στην Αστυνομία στην οποία περιγράφω ακόμα και IMEI και Serial Number. Επικοινώνησα ωστόσο με Cote - Voda και μου είπαν ότι δεν λειτουργεί το Black Listing των IMEI στην Ελλάδα. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να τους πιάσω ή να βρω τουλάχιστον το τηλέφωνο;;; Παράθεση http://www.we-blog.gr/ we Blog... για επιστήμες, εκπαίδευση, τεχνολογία, για τη ζωη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 οσο οι εταιριες δεν δημιουργουν λιστα κλεμμενων κινητων δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Νομίζω ότι οι εταιρίες πρέπει να ξυπνήσουν λίγο.. Τουλάχιστον δήλωσέ το σε αστυνομία και στον πάροχό σου.. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα... αλλά έτσι για την ιστορία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Μου το έχουν κλέψει.. Ήμουν στη θάλασσα και έκανα το λάθος να το αφήσω μέσα στη τσάντα μου.. Ε.. κάποιος ελεφροχέρης το σούφρωξε... Καημένο κινητάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind142003 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Καλημερα, εκλεψαν το iphone της κορης μου απο την τσαντα της στο σχολειο. Δεν ειχαμε φορτωσει κανενα προγραμμα εντοπισμου. Υπαρχει καποιος τροπος να εντοπισθει? Η αν ξερετε καποιον που το εντοπιζει με αμοιβη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Επ' αμοιβή? http://alwaysnewmistakes.files.wordpress.com/2009/07/terminator.jpg Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Καλημερα, εκλεψαν το iphone της κορης μου απο την τσαντα της στο σχολειο. Δεν ειχαμε φορτωσει κανενα προγραμμα εντοπισμου. Υπαρχει καποιος τροπος να εντοπισθει? Η αν ξερετε καποιον που το εντοπιζει με αμοιβη? Ευχαριστω Δεν νομίζω να γίνετε κάτι τέτοιο... Βασικά γίνεται από την αστυνομία απ' ότι έχω ακούσει, αλλά για να το κάνουν πρέπει να έχεις μέσα κτλ. γιατί αλλιώς θα σου πουν ότι εδώ κλέβουν αμάξια και δεν τα βρίσκουν και θα πάνε να ψάξουν το κινητό?? Απλά προτείνω να το πείτε και στο σχολείο γιατί μπορεί να χάθηκε εκεί και να μην κλάπηκε και να το βρουν αν καθαρίζουν ξέρω γω. Κι επίσης να το πουν και στους μαθητές γιατί προσωπικά επειδή είμαι μαθητής στη Γ' Γυμνασίου, πιστεύω ότι αν κάποιος στην ηλικία μου βρει ένα τέτοιο τηλέφωνο κάπου εννοείτε ότι το παίρνει. Δηλαδή πολύ πιθανόν να είναι από το σχολείο αυτός που το πήρε... Και επίσης μία άλλη ιδέα. Άκουσα από τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο των Γερμανικών που πήγαινα παλιά (ευτυχώς τώρα τελείωσα με αυτά :p), ότι είχαν κλέψει ένα SE XPERIA X1 από ένα παιδί στο φροντιστήριο και οι γονείς του του είπαν ότι το τηλέφωνο είχε πρόγραμμα που το εντοπίζει και ότι αν το παραδεχτεί αυτός που το έκλεψε δεν θα του κάνουν τίποτα αλλιώς θα τον βρουν και θα πάνε σε άλλα μέτρα. Τελικά το παραδέχτηκε αυτός που το είχε πάρει. Μπορεί να μην υπήρχε τέτοιο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να το πείτε για εκφοβισμό ;) Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 :lol:Πολύ γέλιο το thread!!!Ειδικά στην αρχή!:lol: Να πω και γω τα δικά μου!Μια φορά έχασα/μου έκλεψαν κινητό και έτσουξε αρκετά!!Ήμουν πιτσιρικάς τότε,είχα πάρει το καταραμένο D500(μαζί με το 6600 είναι κρατούν τα πρωτεία στις κλεψιές στο συγκεκριμένο thread) ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ όταν είχε πρωτοβγεί και ούτε που πρόλαβα να το χαρώ!Την 4η-5η μέρα που το είχα γυρνούσα από θάλασσα και μου έπεσε μέσα σε ένα ταξί!Το πήρα πρέφα λίγο μετά που κατέβηκα...δεν είχα απομακρυνθεί πολύ και γύρισα πίσω στην πιάτσα που είχε σταματήσει ο ταξιτζής!Και ω! είχε εξαφανιστεί!(κανονικά έπρεπε να είναι στο τέλος της ουράς).Είχα κρατήσει όμως τυχαία τον αριθμό του..πήραμε τηλ με τον πατέρα μου αστυνομία κ.λ.π βρήκαν τον ταξιτζή αλλά είπε πως μόλις μας άφησε πήρε άλλους-δεν ήξερε τίποτα για το "έγκλημα"!Πότε πρόλαβε αφού μέσα σε 5 λεπτά έπερνα τηλ και το κινητό ήταν κλειστό!:confused: Έχε χάρη που ήμουν μικρός τότε...τώρα θα του έκανα το ταξί καλοκαιρινό!:angry:Τρελή ξενέρα!Από τότε δεν έχω ξαναχάσει ούτε μου έχουν κλέψει κινητό!Έχω σπάσει βέβαια 2 από τα νεύρα μου αλλά καμία σχέση με το να σου το παίρνει κάποιος μ@λ@κ@ς και να το χαίρεται!! Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα!!!Ομοιοπαθής λοιπόν κι εγώ μιας και χθες το πρωί και ενώ έβγαινα από την εκκλησία όπου ψέλνω τις Κυριακές,μπαίνοντας στο αμάξι (όπου είχα παρκαρισμένο κολλητά στο ναό σε σχετικά πολυσύχναστο δρόμο) διαπιστώνω πως μου έχουν σπάσει το παράθυρο του συνοδηγού και μου έχουν πάρει το Ν86 8MP μου και το κουλό της υπόθεσης?ακριβώς από κάτω σε μια θήκη το πορτοφόλι απείραχτο.....!!!!!!!!Η ξενέρα μεγάλη ειδικά για το γεγονός ότι με έκλεψαν πρωινιάτικα έξω από την εκκλησία αλλά και από το γεγονός ότι είχα πολλά πράγματα μέσα στο κινητό συν τις επαφές συν την όλη μανούρα της κατάστασης.....Τέσπα να μην τα πολυλογώ ξέρω πως η μόνη ελπίδα μου θα ήταν να είχα βάλει το guardian ή κάτι παρόμοιο και μόλις τον έβρισκα τον !@#!@$#@%$ γιατί θα τον έβρισκα να του άλλαζα τα φώτα....Θα πάω αύριο στην Vodafone για άλλη κάρτα και να κάνω φραγή στο imei (αν γίνεται ακόμη...) και από εδώ και μπρος θα λαβαίνω τα μέτρα μου όποια κι αν είναι αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ε δεν αφήνουμε τέτοια εποχή κινητά και πορτοφόλια στο αυτοκίνητο ρε συ. Πέρα από αυτά, έχεις να κλαις και το παράθυρο!!! Είναι σα να λες "εδώ είναι κλέψτε τα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Eυτυχώς έχω θραύση κρυστάλλων και δεν θα πληρώσω τίποτα,όσο για το κινητό θα μπω στην διαδικασία να επισκευάσω ένα Ν82 (ήδη παρήγγειλα σήμερα οθόνη,τζαμάκι,μπαταρία και καπάκι κεραίας=100€ ) και να την βγάλω κανα δυό μήνες μέχρι να βγει νέα επιδότηση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Υπάρχει και το IMEI.gr που μπορείς να δηλώσεις απώλεια δηλώνοντας απλά το IMEI και κάτι άλλα στοιχεία (που το έχασες κλπ.), αλλά δεν νομίζω να βοηθήσει και τόσο, γιατί είναι κυρίως για αν το χάσεις και το βρει κάποιος και θέλει να στο επιστρέψει. Στέλνει και e-mail σε όλα τα μέλη του και υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να το βρεις, αν είναι απώλεια. Εσένα που είναι κλοπή δύσκολο το βλέπω να βρεθεί έτσι, εκτός και αν πουληθεί και το πάρει κάποιος που είναι μέλος του IMEI.gr και είχε δει το e-mail. Αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω να επικοινωνήσει μαζί σου. Όσο για τη SIM, νομίζω ότι μπορείς να τους πάρεις να στην κλείσουν και να πας κάποια στιγμή να σου δώσουν άλλη. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Sim πήρα άλλη σήμερα αφού είχα κάνει φραγή την στιγμή που το κατάλαβα στην άλλη,τώρα για το imei.gr είναι όπως τα λες,σιγά μην το αγοράσει ο άλλος και σου πει ''φίλε αφού είναι δικό σου πάρτο πίσω...'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Sim πήρα άλλη σήμερα αφού είχα κάνει φραγή την στιγμή που το κατάλαβα στην άλλη,τώρα για το imei.gr είναι όπως τα λες,σιγά μην το αγοράσει ο άλλος και σου πει ''φίλε αφού είναι δικό σου πάρτο πίσω...'' Ακριβώς. Ενα site πλήρη αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ακριβώς. Ενα site πλήρη αποτυχία. Έχει πλάκα που ορισμένοι γράφουν ψαρωτικά μηνύματα τύπου «το κινητό είναι κλεμένο και παρακολουθείται από την αστυνομία» ή «αν μου το επιστρέψετε, δεν θα σας καταγγείλω». Κάποιος που έχει το θράσος να κλέψει ένα κινητό, πόσο πιθανό είναι να φοβεριστεί από τέτοια μηνύματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Κι όμως, σε μερικές περιπτώσεις γίνεται δουλειά. Ένας φίλος παραλίγο να βρεθεί μπλεγμένος όταν αγόρασε από δημοπρασία στο ινετρνετ ένα HTC. Καλό είναι να τσεκάρουμε το imei της συσκευής πριν το αγοράσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εγώ πάλι μια μέρα περπάταγα κανονικά στον δρόμο,έστελνα ένα μνμ με το κινητό και περνάει ένας πακιστανός (μάλλον) από δίπλα μου και μου το βουτάει....Άρχισε να τρέχει κ εγώ από πίσω να τον κυνηγάω σε μια φάση είχε φτάσει κοντά στην γωνία του τετραγώνου γυρίζει να κοιτάξει πίσω που τον κυνηγούσα εγώ και κοπάνησε σε μια πινακίδα που έλεγε stop....:lol::lol::lol: Πήρα εγώ το κινητό μου και έφυγα κύριος :p Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εγώ πάλι μια μέρα περπάταγα κανονικά στον δρόμο,έστελνα ένα μνμ με το κινητό και περνάει ένας πακιστανός (μάλλον) από δίπλα μου και μου το βουτάει....Άρχισε να τρέχει κ εγώ από πίσω να τον κυνηγάω σε μια φάση είχε φτάσει κοντά στην γωνία του τετραγώνου γυρίζει να κοιτάξει πίσω που τον κυνηγούσα εγώ και κοπάνησε σε μια πινακίδα που έλεγε stop....:lol::lol::lol: Πήρα εγώ το κινητό μου και έφυγα κύριος :p τυχερος στην ατυχια σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αν σου πω οτί μου έφτιαξε την μέρα :P Ακόμα το θυμάμαι και γελάω :D Μακάρι να ήταν όλοι τυχεροί όσο εγώ και να ξαναέπαιρναν πίσω το κινητό τους! Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Για ταινία είναι το όλο story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εν έτει 2004 μήνα Μάρτιο κι ενώ είχα αγοράσει πριν 3 μήνες το sony ericsson t610 με 300 περίπου ευρώ πήγαινα μία μέρα σαν όλες τις άλλες στο φροντιστήριο(ήμουν δευτέρα λυκείου τότε)και η ώρα ήτανε περίπου 3 το μεσημέρι.Μετά από μία "στάση" μου σ'ένα περίπτερο φεύγω και κάνοντας 2 βήματα πάω να περάσω στο απέναντι πεζοδρόμιο κι ένα μηχανάκι σταματάει μπροστά μου με 2 νταγκλάρια πάνω.Αρχίζουνε στην αρχή να με λένε αν έχω κινητό κι αν θέλω να αγοράσω από αυτούς και κάτι τέτοια κι εγώ να προσπαθώ να τους αποφύγω διπλωματικά λέγοντας πως έχω ένα παλιό κινητό που άφησα στο σπίτι και δεν ενδιαφέρομαι για άλλο και κάτι τέτοια.Κι ενώ το κινητό το έχω στο τζιν μου και κάνει μπαμ :p Εν τέλει κάνω να προχωρήσω λίγο και κατεβαίνει ο ένας από το μηχανάκι και να συνεχίζει να με λέει διάφορα εγώ να τον απαντάω και να συνεχίζω να προχωράω σιγά σιγά.Ώσπου κάποια στιγμή προκειμένου να μην απομακρυνθεί πολύ από το μηχανάκι με λέει:Έλα φίλε δώσε μου τώρα το κινητό σου ήρεμα κι ωραία και δε θα σε πειράξει κανένας.Πάω να προχωρήσω και με κάνει:Μην κάνεις άλλο βήμα.Κι εκεί ξαφνικά γυρνάω προς τα πίσω και τρέχω προς το περίπτερο.Έτσι αναγκάστηκε να φύγει κι αυτός τρέχοντας προς το μηχανάκι και πριν εξαφανιστεί μαζί με τον άλλον να με φωνάξει το γελοίο:Ε,φίλε να ξέρεις ότι σε παρακολουθούμε!!!:p Τότε συνειδητοποίησα τι είχε γίνει,πιο πριν ήμουν πολύ χαλαρός γιατί με είχε έρθει πολύ απότομα κι αναπάντεχα το όλο συμβάν!! Έτσι γλύτωσα το t610 το οποίο ζει μέχρι και σήμερα :p Υ.Γ.:Άμα είναι κάτι να σε συμβεί θα σε συμβεί ότι ώρα και μέρα να είναι και όπου και νά'σαι,απλά σε κάποια μέρη και κάποιες ώρες προκαλείς περισσότερο την τύχη σου και παίζεις με μεγαλύτερες πιθανότητες... Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts