Jump to content

[Ρολόι] Motorola 360

blade_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η νέα έκδοση υποστηρίζει το doze mode του android 6. Πλέον με το άνοιγμα της εφαρμογής σε προτρέπει να την βάλεις στις εξαιρέσεις του doze για καλύτερη συνδεσιμότητα. προσωπικά, ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα χειροκίνητα όταν σέταρα νέο τηλέφωνο, όχι μόνο με την εφαρμογή του android wear αλλά και των υπολοίπων smartwatch που χρησιμοποιώ.

επίσης η νέα έκδοση προσθέτει υποστήριξη για το smartwatch της casio που θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική στις 25/03

Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για το doze ? Γιατί μόλις έβαλα την 1.5 έκανα reset το ρολόι αλλά η εφαρμογή στο κινητό δεν μου έδειξε κάτι...

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για το doze ? Γιατί μόλις έβαλα την 1.5 έκανα reset το ρολόι αλλά η εφαρμογή στο κινητό δεν μου έδειξε κάτι...

εμένα μου το έδειξε κανονικά. έχεις android 6 marshmallow στο κινητό σου?

εμένα μου το έδειξε κανονικά. έχεις android 6 marshmallow στο κινητό σου?

οχι 5.1 έχω, μάλλον αυτό φταίει?

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ...Για όσους χρησιμοποιούν το Moto 360 με iPhone.

Εάν θέλετε να έχετε ειδοποίηση στο ρολόι όταν απομακρυνθητε από το iPhone μπορείτε να κάνετε τα εξής βήματα:

1) Πηγαίνουμε στο ρολόι στα settings/about

2) Πατάμε 7 φορές πάνω στο σημείο που γράφει "Build number". Αυτό ειναι "κόλπο" για να σε αναγνωρίσει το ρολόι ως developer. Στην 7η φορά σου δείχνει το μήνυμα "you are now a developer".

3) Τωρα θα δείτε ότι στα settings εχει προστεθεί ακομα ενα υπομενού "Developer options". ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πειράζουμε και πολλά εκεί αν δεν ξέρουμε τι κάνουν. Μπαίνουμε στο developer options και κάνουμε "enabled" στην επιλογή "Vibrate on connectivity change".

Αυτό ήταν! Τώρα θα έχετε μια ειδοποίηση με δόνηση όταν θα χαθεί η σύνδεση με το κινητό (όταν το ξεχάσουμε κάπου αλλά και όταν απλά κλείσουμε το Bluetooth).

Ελπίζω να βοήθησα!

ΥΓ. εχω την έκδοση android wear 1.4.0 ή αλλιώς 6.0.1

Super tip!!

ThanXxx

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο ρολοι. Πιστευεται οτι αξιζει τα χρηματα του (285 ευρω) ή με αυτο το ποσο μπορω να κοιταξω και κατι αλλο?

Ευχαριστω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

285?Είσαι σίγουρος πως θα πας για το 42αρι??

Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο ρολοι. Πιστευεται οτι αξιζει τα χρηματα του (285 ευρω) ή με αυτο το ποσο μπορω να κοιταξω και κατι αλλο?

Ευχαριστω.

Εχεις δικιο, το 46mm εχει 320 ευρω. Για το 46αρι θα παω σε μεταχειρισμενο τελικα.

Κι εγώ θα έλεγα να πας για το 46άρι. Θεωρώ πως το 42άρι θα είναι μικρό. Αξίζει σίγουρα. Παρά πολύ όμορφο, με καλή αυτονομία και πιο χρηστικό από ό,τι περίμενα όταν το αγόρασα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δυο ερώτησεις παιδιά, υπάρχει τρόπος ή καποια εφαρμογη να κλειδώνει το ρολοι, να ανοίγει με καποιον κωδικο ας πουμε και πως μπορούμε να αφαιρέσουμε μια εφαρμογή ώστε να μην φαίνεται στο ρολόι? Edited by geokostas

Για το moto 360 πρωτης γενιάς εχουμε καμια αποψη??το βρηκα σε καλη τιμη (100 ευρω).Αξιζει,ειναι μεγαλες οι διαφορες απο το δευτερης γενιας;Ειχα ακουσει για προβληματα στο πισω μερος του ρολογιου.

Το έχω 2 μήνες και είναι απροβλημάτιστο.

Το 2ο έχει καλύτερο επεξεργαστή,το κεντρικό κουμπί είναι στη θέση 2 και έχει και αυτάκια για να αλλάζεις πιο εύκολα λουράκια αλλά και να μην έχεις θέμα με το ράγισμα στο πίσω μέρος.

Έβαλα και τα steelconnect και είμαι κομπλέ,και από θέμα αλλαγής strap αλλά και από τον κίνδυνο ραγίσματος.

Τώρα αν αξίζει η διαφορά στην τιμή εσύ το κρίνεις...

Για το moto 360 πρωτης γενιάς εχουμε καμια αποψη??το βρηκα σε καλη τιμη (100 ευρω).Αξιζει,ειναι μεγαλες οι διαφορες απο το δευτερης γενιας;Ειχα ακουσει για προβληματα στο πισω μερος του ρολογιου.
Edited by spirospatra

Το 2ο έχει καλύτερο επεξεργαστή,το κεντρικό κουμπί είναι στη θέση 2 και έχει και αυτάκια για να αλλάζεις πιο εύκολα λουράκια αλλά και να μην έχεις θέμα με το ράγισμα στο πίσω μέρος.

Έβαλα και τα steelconnect και είμαι κομπλέ,και από θέμα αλλαγής strap αλλά και από τον κίνδυνο ραγίσματος.

Σε ευχαριστω πολυ!!!

Οσοι εχετε το δευτερης γενιας (46mm) σας κολλάει καθολου?? Εμενα παρα πολυ. Λετε να φταιει καποια εφαρμογη?

Οσοι εχετε το δευτερης γενιας (46mm) σας κολλάει καθολου?? Εμενα παρα πολυ. Λετε να φταιει καποια εφαρμογη?

Αν εννοείς να έχει lag σε άνοιγμα εφαρμογής, έχει τύχει. Αλλά γενικά κολλήματα, δεν έχω συχνά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχει μερικές μέρες τώρα που δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τις κλήσεις, καμία βοήθεια? :)

Εχετε να προτεινετε κανενα καλο screen protector??

Όλα αυτά που είπε ο Σπύρος + πολύ καλύτερη μπαταρία

Δεν ξέρω σε android συσκευή, αλλά εμένα με iPhone 6s Plus μου κρατάει 2 ημέρες, σε αντιθεση με το πρώτο που ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση.

ps

για 100€ πάντως τα αξίζει και με το παραπάνω.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Χμ...Για μένα η μπαταρία του 360 1st είναι ακριβώς όπως το διάβασα σε ένα review...Απροσδιόριστη!

Μπορεί μια φορά να μου βγάλει 1,5 μέρα και άλλη φορά μετά βίας 1 μέρα!

Με την ίδια χρήση πάντα!

Όλα αυτά που είπε ο Σπύρος + πολύ καλύτερη μπαταρία

Δεν ξέρω σε android συσκευή, αλλά εμένα με iPhone 6s Plus μου κρατάει 2 ημέρες, σε αντιθεση με το πρώτο που ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση.

ps

για 100€ πάντως τα αξίζει και με το παραπάνω.

κόλλημα κανένα.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η τιμή που το βρήκες είναι εξαιρετική.Τεράστια διαφορά έχουν στη μπαταρία , με το 2ο βέβαια πολύ καλύτερο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μετα απο ενα χρονο και κατι που εχω την ρολογαρα (moto360 1st gen) το λουρακι του αρχισε να δειχνει την ηλικια του! Χωριζετε στα 2 :p Ηρθε η ωρα να κανω την μεταβαση στο επομενο ρολογακι και θελω να ρωτησω αν καποιος χρηστης της πρωτης γενιας πηγε στην δευτερη και αν ηταν ικανοποιημενος ή θα διαλεγε κατι αλλο σε smartwatch!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Μετα απο ενα χρονο και κατι που εχω την ρολογαρα (moto360 1st gen) το λουρακι του αρχισε να δειχνει την ηλικια του! Χωριζετε στα 2 :p Ηρθε η ωρα να κανω την μεταβαση στο επομενο ρολογακι και θελω να ρωτησω αν καποιος χρηστης της πρωτης γενιας πηγε στην δευτερη και αν ηταν ικανοποιημενος ή θα διαλεγε κατι αλλο σε smartwatch!

Επειδή και εγώ σκέφτομαι την μετάβαση θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το Huawei watch. Καλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη η οποία είναι και πραγματικά 360 χωρίς το flat tire και πλέον με την 6αρα και απευθείας κλήσεις από το ρολόι αφού δουλεύει το μικρόφωνο και το ακουστικό.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Σκέφτομαι για το πρώτης γενιάς.έχει ελληνικό μενού?

Επίσης το λουράκι αλλάζει εύκολα?

Και τι είναι αυτό πού γράφετε για ράγισμα του πίσω μέρους?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλως να μας έρθεις.

Δεν εχει Ελληνικό μενού αλλα ειναι ευκολο.

Το σπάσιμο -ραγισμα στο πισω μερος-αν εχω καταλάβει καλά ηταν στα πρωτα που βγήκαν. Αλλαζει το λουράκι με το σχετικό εργαλειο 1 ευρω απο ebay. Με τα steelconnect -30 ευρω-αλλαζει ακομη πιο ευκολα και παιρνει και την οψη του moto 2ης γεννιας.