steliosk Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) η νέα έκδοση υποστηρίζει το doze mode του android 6. Πλέον με το άνοιγμα της εφαρμογής σε προτρέπει να την βάλεις στις εξαιρέσεις του doze για καλύτερη συνδεσιμότητα. προσωπικά, ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα χειροκίνητα όταν σέταρα νέο τηλέφωνο, όχι μόνο με την εφαρμογή του android wear αλλά και των υπολοίπων smartwatch που χρησιμοποιώ. επίσης η νέα έκδοση προσθέτει υποστήριξη για το smartwatch της casio που θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική στις 25/03 Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για το doze ? Γιατί μόλις έβαλα την 1.5 έκανα reset το ρολόι αλλά η εφαρμογή στο κινητό δεν μου έδειξε κάτι... Edited March 23, 2016 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για το doze ? Γιατί μόλις έβαλα την 1.5 έκανα reset το ρολόι αλλά η εφαρμογή στο κινητό δεν μου έδειξε κάτι... εμένα μου το έδειξε κανονικά. έχεις android 6 marshmallow στο κινητό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 εμένα μου το έδειξε κανονικά. έχεις android 6 marshmallow στο κινητό σου? οχι 5.1 έχω, μάλλον αυτό φταίει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 οχι 5.1 έχω, μάλλον αυτό φταίει? Ε ναι.... Αφου τo Doze ειναι feature της 6........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ...Για όσους χρησιμοποιούν το Moto 360 με iPhone. Εάν θέλετε να έχετε ειδοποίηση στο ρολόι όταν απομακρυνθητε από το iPhone μπορείτε να κάνετε τα εξής βήματα: 1) Πηγαίνουμε στο ρολόι στα settings/about 2) Πατάμε 7 φορές πάνω στο σημείο που γράφει "Build number". Αυτό ειναι "κόλπο" για να σε αναγνωρίσει το ρολόι ως developer. Στην 7η φορά σου δείχνει το μήνυμα "you are now a developer". 3) Τωρα θα δείτε ότι στα settings εχει προστεθεί ακομα ενα υπομενού "Developer options". ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πειράζουμε και πολλά εκεί αν δεν ξέρουμε τι κάνουν. Μπαίνουμε στο developer options και κάνουμε "enabled" στην επιλογή "Vibrate on connectivity change". Αυτό ήταν! Τώρα θα έχετε μια ειδοποίηση με δόνηση όταν θα χαθεί η σύνδεση με το κινητό (όταν το ξεχάσουμε κάπου αλλά και όταν απλά κλείσουμε το Bluetooth). Ελπίζω να βοήθησα! ΥΓ. εχω την έκδοση android wear 1.4.0 ή αλλιώς 6.0.1 Super tip!! ThanXxx Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο ρολοι. Πιστευεται οτι αξιζει τα χρηματα του (285 ευρω) ή με αυτο το ποσο μπορω να κοιταξω και κατι αλλο? Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 285?Είσαι σίγουρος πως θα πας για το 42αρι?? Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο ρολοι. Πιστευεται οτι αξιζει τα χρηματα του (285 ευρω) ή με αυτο το ποσο μπορω να κοιταξω και κατι αλλο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 285?Είσαι σίγουρος πως θα πας για το 42αρι?? Εχεις δικιο, το 46mm εχει 320 ευρω. Για το 46αρι θα παω σε μεταχειρισμενο τελικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 285?Είσαι σίγουρος πως θα πας για το 42αρι?? Κι εγώ θα έλεγα να πας για το 46άρι. Θεωρώ πως το 42άρι θα είναι μικρό. Αξίζει σίγουρα. Παρά πολύ όμορφο, με καλή αυτονομία και πιο χρηστικό από ό,τι περίμενα όταν το αγόρασα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Δυο ερώτησεις παιδιά, υπάρχει τρόπος ή καποια εφαρμογη να κλειδώνει το ρολοι, να ανοίγει με καποιον κωδικο ας πουμε και πως μπορούμε να αφαιρέσουμε μια εφαρμογή ώστε να μην φαίνεται στο ρολόι? Edited March 29, 2016 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Για το moto 360 πρωτης γενιάς εχουμε καμια αποψη??το βρηκα σε καλη τιμη (100 ευρω).Αξιζει,ειναι μεγαλες οι διαφορες απο το δευτερης γενιας;Ειχα ακουσει για προβληματα στο πισω μερος του ρολογιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Το έχω 2 μήνες και είναι απροβλημάτιστο. Το 2ο έχει καλύτερο επεξεργαστή,το κεντρικό κουμπί είναι στη θέση 2 και έχει και αυτάκια για να αλλάζεις πιο εύκολα λουράκια αλλά και να μην έχεις θέμα με το ράγισμα στο πίσω μέρος. Έβαλα και τα steelconnect και είμαι κομπλέ,και από θέμα αλλαγής strap αλλά και από τον κίνδυνο ραγίσματος. Τώρα αν αξίζει η διαφορά στην τιμή εσύ το κρίνεις... Για το moto 360 πρωτης γενιάς εχουμε καμια αποψη??το βρηκα σε καλη τιμη (100 ευρω).Αξιζει,ειναι μεγαλες οι διαφορες απο το δευτερης γενιας;Ειχα ακουσει για προβληματα στο πισω μερος του ρολογιου. Edited March 30, 2016 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Το έχω 2 μήνες και είναι απροβλημάτιστο. Το 2ο έχει καλύτερο επεξεργαστή,το κεντρικό κουμπί είναι στη θέση 2 και έχει και αυτάκια για να αλλάζεις πιο εύκολα λουράκια αλλά και να μην έχεις θέμα με το ράγισμα στο πίσω μέρος. Έβαλα και τα steelconnect και είμαι κομπλέ,και από θέμα αλλαγής strap αλλά και από τον κίνδυνο ραγίσματος. Τώρα αν αξίζει η διαφορά στην τιμή εσύ το κρίνεις... Σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Οσοι εχετε το δευτερης γενιας (46mm) σας κολλάει καθολου?? Εμενα παρα πολυ. Λετε να φταιει καποια εφαρμογη? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Οσοι εχετε το δευτερης γενιας (46mm) σας κολλάει καθολου?? Εμενα παρα πολυ. Λετε να φταιει καποια εφαρμογη? Αν εννοείς να έχει lag σε άνοιγμα εφαρμογής, έχει τύχει. Αλλά γενικά κολλήματα, δεν έχω συχνά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Έχει μερικές μέρες τώρα που δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τις κλήσεις, καμία βοήθεια? :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εχετε να προτεινετε κανενα καλο screen protector?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Για το moto 360 πρωτης γενιάς εχουμε καμια αποψη??το βρηκα σε καλη τιμη (100 ευρω).Αξιζει,ειναι μεγαλες οι διαφορες απο το δευτερης γενιας;Ειχα ακουσει για προβληματα στο πισω μερος του ρολογιου. Το έχω 2 μήνες και είναι απροβλημάτιστο. Το 2ο έχει καλύτερο επεξεργαστή,το κεντρικό κουμπί είναι στη θέση 2 και έχει και αυτάκια για να αλλάζεις πιο εύκολα λουράκια αλλά και να μην έχεις θέμα με το ράγισμα στο πίσω μέρος. Έβαλα και τα steelconnect και είμαι κομπλέ,και από θέμα αλλαγής strap αλλά και από τον κίνδυνο ραγίσματος. Τώρα αν αξίζει η διαφορά στην τιμή εσύ το κρίνεις... Όλα αυτά που είπε ο Σπύρος + πολύ καλύτερη μπαταρία Δεν ξέρω σε android συσκευή, αλλά εμένα με iPhone 6s Plus μου κρατάει 2 ημέρες, σε αντιθεση με το πρώτο που ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση. ps για 100€ πάντως τα αξίζει και με το παραπάνω. Edited April 3, 2016 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Χμ...Για μένα η μπαταρία του 360 1st είναι ακριβώς όπως το διάβασα σε ένα review...Απροσδιόριστη! Μπορεί μια φορά να μου βγάλει 1,5 μέρα και άλλη φορά μετά βίας 1 μέρα! Με την ίδια χρήση πάντα! Όλα αυτά που είπε ο Σπύρος + πολύ καλύτερη μπαταρία Δεν ξέρω σε android συσκευή, αλλά εμένα με iPhone 6s Plus μου κρατάει 2 ημέρες, σε αντιθεση με το πρώτο που ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση. ps για 100€ πάντως τα αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Οσοι εχετε το δευτερης γενιας (46mm) σας κολλάει καθολου?? Εμενα παρα πολυ. Λετε να φταιει καποια εφαρμογη? κόλλημα κανένα. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το moto 360 πρωτης γενιάς εχουμε καμια αποψη??το βρηκα σε καλη τιμη (100 ευρω).Αξιζει,ειναι μεγαλες οι διαφορες απο το δευτερης γενιας;Ειχα ακουσει για προβληματα στο πισω μερος του ρολογιου. Η τιμή που το βρήκες είναι εξαιρετική.Τεράστια διαφορά έχουν στη μπαταρία , με το 2ο βέβαια πολύ καλύτερο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μετα απο ενα χρονο και κατι που εχω την ρολογαρα (moto360 1st gen) το λουρακι του αρχισε να δειχνει την ηλικια του! Χωριζετε στα 2 :p Ηρθε η ωρα να κανω την μεταβαση στο επομενο ρολογακι και θελω να ρωτησω αν καποιος χρηστης της πρωτης γενιας πηγε στην δευτερη και αν ηταν ικανοποιημενος ή θα διαλεγε κατι αλλο σε smartwatch! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μετα απο ενα χρονο και κατι που εχω την ρολογαρα (moto360 1st gen) το λουρακι του αρχισε να δειχνει την ηλικια του! Χωριζετε στα 2 :p Ηρθε η ωρα να κανω την μεταβαση στο επομενο ρολογακι και θελω να ρωτησω αν καποιος χρηστης της πρωτης γενιας πηγε στην δευτερη και αν ηταν ικανοποιημενος ή θα διαλεγε κατι αλλο σε smartwatch! Επειδή και εγώ σκέφτομαι την μετάβαση θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το Huawei watch. Καλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη η οποία είναι και πραγματικά 360 χωρίς το flat tire και πλέον με την 6αρα και απευθείας κλήσεις από το ρολόι αφού δουλεύει το μικρόφωνο και το ακουστικό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Εχει βρει κανένας το 46αρι σε μαύρο στην Ευρώπη? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Σκέφτομαι για το πρώτης γενιάς.έχει ελληνικό μενού? Επίσης το λουράκι αλλάζει εύκολα? Και τι είναι αυτό πού γράφετε για ράγισμα του πίσω μέρους? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλως να μας έρθεις. Δεν εχει Ελληνικό μενού αλλα ειναι ευκολο. Το σπάσιμο -ραγισμα στο πισω μερος-αν εχω καταλάβει καλά ηταν στα πρωτα που βγήκαν. Αλλαζει το λουράκι με το σχετικό εργαλειο 1 ευρω απο ebay. Με τα steelconnect -30 ευρω-αλλαζει ακομη πιο ευκολα και παιρνει και την οψη του moto 2ης γεννιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts