al3x1k0 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου. Θα αναγκαστώ να το απορρίψω. Αν έβγαζε δύο γεμάτες μέρες θα το έπαιρνα αλλά να είμαι με δύο πρίζες στο χέρι κάθε μέρα, θα είναι μαρτύριο. Ευχαριστώ πολύ! Αν δεν καίγεσαι να αγοράσεις περίμενε να δούμε και το δεύτερο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αν δεν καίγεσαι να αγοράσεις περίμενε να δούμε και το δεύτερο. Το δεύτερο φοβάμαι οτι θα έρθει σε τρελές τιμές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μετά το update τελειώνει λίγο γρήγορα η μπαταρία ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μετά το τελευταίο Update έχει βεκτιβελτιωθεί απίθανα η μπαταρια.. Πριν από αυτό από νωρίς το πρωί μέχραπόγευμα είχε τελειώσει.. Σήμερα.,με αρκετή χρήση, 13 ωρών, είναι στο 67%..εννοείται θα το φόρτισω το βράδυ αλλά πλέον ξέρω ότι δε θα με κρεμασει.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Χρησιμοποιείς ambient mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Χρησιμοποιείς ambient mode? Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση. Ανάβει σε ειδοποιήσεις και οπότε γυρίσει το χέρι μου. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση. Ανάβει σε ειδοποιήσεις και οπότε γυρίσει το χέρι μου. Εμένα μένει μόνιμα αναμμένο, όπως κι αν έχω το χέρι μου.. Για αυτό τελειώνει. Έκανα και reset αλλά δεν.. Ίσως κάποια εφαρμογή αλλά που να τη βρεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εμένα μένει μόνιμα αναμμένο, όπως κι αν έχω το χέρι μου.. Για αυτό τελειώνει. Έκανα και reset αλλά δεν.. Ίσως κάποια εφαρμογή αλλά που να τη βρεις τώρα. Με τις ίδιες ρυθμίσεις πάντως πριν, κρατούσε λιγότερο από μέρα.. Τώρα.. Πολύ καλύτερα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γνωριζετε που μπορουμε να βρουμε γνησια motorola λουρακια; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Γνωριζετε που μπορουμε να βρουμε γνησια motorola λουρακια; Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει (εύκολος) τρόπος να αλλάξει το λουρί. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 χρησιμοποιει κανεις το moto 360 με iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αν διαθέτει κανείς το ασημί Moto 360 σε τέλεια κατάσταση και θέλει να το δώσει, ας μου στείλει ένα pm. Λογικές τιμές παιδιά, με 150 ευρώ και κάτι ψιλά το παίρνω καινούριο από amazon.de! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 χρησιμοποιει κανεις το moto 360 με iphone? δεν χρησιμοποιώ moto 360 αλλά smartwatch 3 και G Watch σε σύνδεση με ένα iphone 5, οπότε αν η ερώτηση είναι γενική περί android wear και iOS ίσως να μπορούσα να βοηθήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Για πες μας Βασίλη, πώς είναι η εμπειρία Android Wear και iOS; Τα notifications είναι actionable; Ξέρω ότι το ρολόι παίρνει ίντερνετ μέσω BT σύνδεσης από το κινητό. Τι άλλο παίζει; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Για πες μας Βασίλη, πώς είναι η εμπειρία Android Wear και iOS; Τα notifications είναι actionable; Ξέρω ότι το ρολόι παίρνει ίντερνετ μέσω BT σύνδεσης από το κινητό. Τι άλλο παίζει; Ευχαριστώ!!! Κώστα αν το θέλεις περιφραστικά θα σου πω ότι προσφέρει μια σχετικά καλή εμπειρία ως ρολόι ειδοποιήσεων. Actionable notifications θα δεις μόνο αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή Gmail ουσιαστικά. σε όλες τις άλλες ειδοποιήσεις η επιλογές είναι απλά να διαγράψεις την ειδοποίηση (διαγράφεται και από το nitification center του iphone) ή να μπλοκάρεις την εφαρμογή. Ούτε στο pebble σε σύνδεση με iphone είναι actionable και γενικά πουθενά εκτός από Apple Watch. προσωπικά μου αρέσουν οι ειδοποιήσεις του android wear περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, έστω και χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι, θεωρώ ότι είναι σε καλό επίπεδο. το ρολόι όταν το συνδέεις πρώτη φορά με το iphone κάνει ουσιαστικά ένα ειδικό setup και αφαιρεί οτιδήποτε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Google music ας πούμε ή σύνδεση με ακουστικό bluetooth καθώς δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές, ούτε να περάσεις μουσική με επίσημο τρόπο. το fit μετράει βήματα αλλά δεν μπορείς να τα δεις πουθενά στο iphone. απλά στο πρώτο setup μαζί με όλες τα δικαιώματα που πρέπει να δώσεις στην εφαρμογή android wear, δίνεις και στο fit και μπορείς να τα δεις στη web εφαρμογή όταν κάνει sync. Το google now Και οι κάρτες δουλεύουν καλά, κάποιες βασικές εντολές με το ok google στα αγγλικά φυσικά, όπως remind me...m, set alarm, set timer, show my agenda. παραμένει επίσης εγκατεστημένο το Google translate. αυτά μόνο ουσιαστικά χρησιμοποιούν Internet από το iphone. δεν ξέρω αν μου έφυγε κάτι, αν θέλεις ξαναρώτα. προσπαθώ να το κάνω και σε video αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς έχουν άλλα προτεραιότητα. ξέρεις εσύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το σκέφτομαι για ένα Moto 360 να παίζει με το άηφον. (Οτ)αν ετοιμάσεις το βίντεο κάνε κι εδώ ένα ποστ για να το δει ο κόσμος. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το σκέφτομαι για ένα Moto 360 να παίζει με το άηφον. (Οτ)αν ετοιμάσεις το βίντεο κάνε κι εδώ ένα ποστ για να το δει ο κόσμος. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω. Πάντως σίγουρα δεν είναι να δώσεις πολλά λεφτά. για κανένα μεταχειρισμένο πρώτης γενιάς με λίγα σχετικά χρήματα κάτι γίνεται. τουλάχιστον στη μορφή που είναι τώρα. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος κ εγώ iPhone. Θα με ενδιέφερε και εμένα ενα Moto 360 (1st gen) για να "μπω" κ εγώ στον κόσμο των smartwatches. Με ενδιαφέρει αρκετά το κομμάτι fitness. Αν σε iOS έχω μαζί με τα notifications και ικανοποιητικές λειτουργίες fitness tracker (συνεργασία με κάποιες αξιόλογες εφαρμογές fitness) σκέφτομαι να το προτιμήσω από το να παρω με 100-150€ κάποιο αυτόνομο fitness tracker. Σίγουρα μονο βήματα μετράει σε iOS ; Καμία αλλά εφαρμογή fitness δε συνεργάζεται; π.χ Nike fuel, runtastic, runkeeper κλπ; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για silent alarm με δόνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος κ εγώ iPhone. Θα με ενδιέφερε και εμένα ενα Moto 360 (1st gen) για να "μπω" κ εγώ στον κόσμο των smartwatches. Με ενδιαφέρει αρκετά το κομμάτι fitness. Αν σε iOS έχω μαζί με τα notifications και ικανοποιητικές λειτουργίες fitness tracker (συνεργασία με κάποιες αξιόλογες εφαρμογές fitness) σκέφτομαι να το προτιμήσω από το να παρω με 100-150€ κάποιο αυτόνομο fitness tracker. Σίγουρα μονο βήματα μετράει σε iOS ; Καμία αλλά εφαρμογή fitness δε συνεργάζεται; π.χ Nike fuel, runtastic, runkeeper κλπ; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για silent alarm με δόνηση; έχετε πέσει σε τύπο που δεν είναι και πολύ fit και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα :) αν σε ενδιαφέρει το fit φίλε μου μην το κάνεις. ακόμα και γω που δεν ασχολούμαι δεν θα έμενα ικανοποιημένος. μετράει βήματα και καρδιακούς παλμούς (αν έχει HR το ρολόι, τα δικά μου δεν έχουν), αλλά ως εκεί. μπορείς να τα δεις στο ρολόι και όταν κάνει sync στο desktop. οι εφαρμογές που λες δεν λειτουργούν γιατί πολύ απλά δεν περνάνε εφαρμογές σε σύνδεση με iphone. σε σύνδεση με android δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Και που δουλεύουν με Android smartwatches δε κάνουν και τίποτα το ιδιαίτερο εάν δεν έχεις επάνω σου και το smartphone. Το μοναδικό smartwatch που μπορεί να καταγράψει fitness apps ΜΟΝΟ του χωρίς να έχεις επάνω σου το smartphone είναι το Sony smartwatch 3 που έχει δέκτη GPS. Το λέω γιατί το πήρα για αυτόν τον λόγο αποκλειστικά. Ακόμα και για αυτό όμως δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές. Η καλύτερη είναι το Ghostracer που κάνει sync με Strava και Runkeeper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ψάχνονται κι εγώ επειδή αγόρασα iPhone αλλά με όλα αυτά που διαβάζω είναι προτιμότερο να κρατήσω το Gear S που αν γίνει root μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις από ένα φτηνό Samsung που έχεις σπίτι συνδεδεμένο σε Wi-Fi και ταυτόχρονα να απαντάς η να καλείς μέσω BT με iPhone. Περιμένω μόνο να δω αν το firmware μου γίνεται root. Για κλήσεις μόνο χρησιμοποιείται όπως είναι συνδεδεμένο μέσω ΒΤ με iPhone. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ακριβώς αυτή τη λειτουργικότητα που περιγράφεις, ήμουν μάλλον ο πρώτος από τους XDA που την πέτυχε. Έχω φτιάξει σχετικό thread και οδηγό. Αν θες βοήθεια πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας psybill κ firekostas! Κάτι άλλο τώρα που μάλλον ισχύει αλλά θέλω επιβεβαίωση. Μπορώ να έχω το iPhone συνδεμένο με το Moto και ταυτόχρονα συνδεμένο με Bluetooth hands free, σωστά; Ώστε να βλέπω ποιος με καλεί από το ρολόι και να απαντάω με το Bluetooth χωρίς να βγάζω κινητό απο την τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι, μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 τελικα το νεο 360 2gen ποτε θα ερθει ελλαδα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts