Jump to content

[Ρολόι] Motorola 360

blade_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες σε κανεναν επεσε η αναβαθμιση; Το ZenWatch την πηρε εκτος απο το Urbane που το ειχε out of the box! Απο τις 14 νομιζω του μηνα ελεγε στο blog της Moto οτι θα ξεκινησουν! Ειδωμεν!

χτες το βράδυ ξεκίνησε ουσιαστικά η αναβάθμιση με νέα ανακοίνωση της Google στο forum υποστήριξης.

https://productforums.google.com/forum/m/#!category-topic/android-wear/Dm-_S6xxtS4

μέχρι στιγμής μόνο G Watch και G Watch R έχουν λάβει αναβάθμιση απ' ότι έχω δει.

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα μου εχει ερθει αναβαθμιση android wear ver. 1.1.1.1901499

δεν την εχω βαλει γιατι ολοι κραζουν οτι ιδιως στο moto360 σκιζει την μπαταρια.

εχει κανεις βαλει ?

Εμένα μια χαρά είναι η μπαταρία.

χτες το βράδυ ξεκίνησε ουσιαστικά η αναβάθμιση με νέα ανακοίνωση της Google στο forum υποστήριξης.

https://productforums.google.com/forum/m/#!category-topic/android-wear/Dm-_S6xxtS4

μέχρι στιγμής μόνο G Watch και G Watch R έχουν λάβει αναβάθμιση απ' ότι έχω δει.

Αν μάθεις κάτι για το moto κάνε τον κόπο να το γράψεις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημέρα στην παρέα. Βρέθηκα και εγω με ένα ρολόι σε ασημί /γκρι χρώμα και το μόνο που μπορώ να πω έως τώρα είναι ότι απ το gear s είναι πολύ πιο όμορφο.

Βέβαια αυτά είναι γούστα. Προς το παρόν το ψάχνω ειδομεν....

Αν μάθεις κάτι για το moto κάνε τον κόπο να το γράψεις.

ok. πάντως μόνο οι τρεις συσκευές που θα έχουν υποστήριξη της λειτουργίας wifi δεν έχουν λάβει ακόμα την αναβάθμιση (moto 360, Gear Live και Smartwatch 3), οπότε ίσως υπάρχει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ισως κανουν περισσοτερα τεστ για να μην βγει καμια φολα και τρεχουν! Λογο του wifi φανταζομαι οτι κοιταν την αυτονομια τι παιζει και κανουν περισσοτερα τεστ!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Ισως κανουν περισσοτερα τεστ για να μην βγει καμια φολα και τρεχουν! Λογο του wifi φανταζομαι οτι κοιταν την αυτονομια τι παιζει και κανουν περισσοτερα τεστ!

ότι έπαιζε ένα μικρό θέμα με το wifi είναι γεγονός και επιβεβαιωμένο. το Urbane που είναι το μόνο με wifi και 5.1.1 αυτή τη στιγμή δεν μπορούσε να συνδεθεί στο κανάλι 12 του wifi, και κάποιοι χρήστες είχαν πρόβλημα. έχει ήδη αρχίσει να ρολαρει μια αναβάθμιση για αυτή τη συσκευή και μάλλον το διορθώνει.

https://productforums.google.com/forum/#!msg/android-wear/goB7-RndlOM/q9hWRiVtUroJ

από κει και πέρα, δεν ξέρω τίποτα άλλο. περιμένουμε. εγώ αναβάθμισα με sideload το g watch αλλά την περιμένω για το smartwatch 3 για το wifi:)

Μια ερώτηση βρε παιδιά....το ρολόι υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες?

Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει διότι Αύριο κατεβαινω Αθήνα και θέλω να τσιμπησω ενα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Φυσικά υποστηρίζει. Ελληνικές φωνητικές εντολές δεν έχουμε ακόμα δυστυχώς.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Φυσικά υποστηρίζει. Ελληνικές φωνητικές εντολές δεν έχουμε ακόμα δυστυχώς.

ΕΕυχαριστώ,αγόρασα προχτές ένα Garmin vivosmart το οποίο δεν υποστηρίζει ελληνική γραμματοσειρά οπότε θα το επιστρέψω και θα πάρω το 360

Εδώ και 3 μέρες, δεν λαμβανω ειδοποιησεις στο Moto.

Αυτο συμβαινει γιατι καθε φορα που ανοιγω το κινητο μου, ξεκλικαρεται η εφαρμογη "Android Wear" στην προσβαση ειδοποιησεων και πρέπει συνεχεια να πηγαινω να το επιλεγω.

Γιατι συμβαινει αυτο και δεν μου κραταει την επιλογη;

Ποια εκδοση του android wear εχεις; Εγω με την τελευταια εκδοση που εχω εχασε το μενου που λες! Δεν θυμαμαι πως να παω ή απλα το αφαιρεσαν!

Λαθος μου το κοιταζα σε λαθος μενου! Νομιζα οτι ηταν μεσα στο app αλλα τελικα το βρηκα στο μενου των ρυθμισεων! Δοκιμασε να κανεις reset στο ρολοι και ολα απο την αρχη!

Edited by panagiotisd

Εγώ παρατηρώ απλά μια μικρή καθυστέρηση στην εμφάνιση των ειδοποιήσεων.

ωραία...το αγόρασα Σήμερα....Και τώρα τι? το φορτισα έκανα και αναβάθμιση και πέρασα και μερικά watch faces...ερώτησή τώρα...τι Πρέπει να κάνω για να.βλέπω μνμτα του μεσεντζερ του σκαιπ φατσοβιβλιο κλπ ?

Α ξέχασα να πω ..κατέβασα το android wear και το συνδεσα με το κινητό εννοείται

Θα πρεπει να σου ρθουν μηνυματα και να δεις τις ειδοποιησεις! Βεβαια να πω την αληθεια facebook και messenger δεν εχω και δεν ξερω αν παιζουν ειδοποιησεις! Αλλα με hangouts, viber, shazam και λοιπες ειδοποιησεις τις Google παιζουν κανονικα! Απλα relax!!! :)

Και messenger παίζουν και μάλιστα μπορείς να διαβάσεις όλη τη συνομιλία με σκρολαρισμα

φτου νόμιζα ότι είχε και sleep tracker αλλά δεν έχει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα μεν στο πλευ αλλά όλοι γράφουν ότι γονατίζει την μπαταρία μέσα σε 8 ώρες

Για καταγραφή του ύπνου εγώ χρησιμοποιώ το xiaomi mi band με αυτονομία σχεδόν 2 μηνών.

Τα εχεις ταυτοχρονα συνδεμενα το Mi Band και το Μοτο360; ή κλεινεις το ρολοι για το band;

Τα εχεις ταυτοχρονα συνδεμενα το Mi Band και το Μοτο360; ή κλεινεις το ρολοι για το band;

Μαζι τα εχω και τα 2

Και εγώ τα έχω ταυτόχρονα συν το bluetooth headset.

Έχει δει κανείς το update που ενεργοποιεί το Wi-Fi;

Μόνο στο Smartwatch 3 έχει έρθει η αναβάθμιση προς το παρόν. Από τις συσκευές που θα ενεργοποιηθεί το wifi εννοώ

Κρίμα όμως ρε ****το να έχουμε δώσει τόσα λεφτά και να μας ταλαιπωρούν τόσο... Που να πέρναγε δηλαδή κάθε εταιρία και ολόκληρο skin από πάνω.

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!! Ειμαστε τα αποπαιδια της Google και της Moto! Εχει πεσει σε ολα τα smartwatch το update αλλα εμεις τιποτα! σνιφ κλαψ, μπουχου! Μηπως εκανε εμφανιση σε κανεναν να αναπτερωθει το ηθικο; :P