Gary Kokkin Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 exw prosfatws egatesthsa myie2 kai thelw na rwthsw kati pws mporw na ton kanw default? Eπλογή στα options του ΜυΙε2 -set as default Browser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 μετά απο πολύ ψάξιμο το βρήκα :p danke schon! It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sovjohn Symfono, alla o MyIE2 einai iexplore me polles enhanced dynatothtes....giati na menete sto parel8on? Εκτός απο το tabbed browsing όλα τα άλλα μου φαίνονται αχρείαστα. Εγώ έμπλεξα τα μπούτια μου με τόσα εικονίδια, λειτουργίες και επιλογές μόλις τον έβαλα. Γι αυτό έφαγε σούτι κατευθείαν και γύρισα στον παλιό καλό IE6. :) Όταν δουλεύει κάτι καλά, σταθερά (στο δικό μου σύστημα τουλάχιστον) και κάνει ότι ζητήσεις, γιατί να το αλλάξεις; :o [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nervous Opera Version 6.05 ειναι ο πιο σταθερος για μενα ακομα και απο νεοτερες version. :) ston opera 7 yparxei kalitero support sto ie-based HTML [kai den eho paratirisei polla stability problems] οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001 το copy link address δε σου κανει?? εμενα λειτουργει μια χαρα παντως με τον Opera 7.11 Nope. Αυτο βασικά είναι μ@λ@κί@ της MS. Οταν είσαι στο Hotmail από http και θες να ακολουθήσεις ένα σύνδεσμο που υπάρχει μέσα σε ένα e-mail (να, καλή ώρα όπως οι ειδοποιήσεις του myphone.gr) δεν στο ανοίγει σε παράθυρο όπως θα έπρεπε, αλλά σου κοτσάρει και ένα ωραίο header του στύλ "You are visiting a link outside Hotmail. Please close the window to return to Hotmail". Με λίγα λόγια σπάσιμο... :blink: :ninja: I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Κάτι που δεν έχει αναφερθεί καθόλου: Με τον Netscape μπορώ να εκτυπώνω εύκολα εντός των ορίων της σελίδας, ή ακόμα να επιλέγω ν' ανοίξω ή να εκτυπώσω συγκεκριμένο frame της σελίδας. Μ' έχει βολέψει πάρα πολύ κι ήταν ο κύριος λόγος που άλλαξα Browser πριν ένα περίπου χρόνο εγκαταλείποντας το ΙΕ. Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Λοιπόν νέο. Πολλοί από εσας εγκατέλειψαν τον ΙΕ (μεταξύ τους και εγώ) γιατι δεν είχε την δυνατότητα του tabbed browsing. Λοιπόν, ανακάλυψα ένα προγραμματάκι, που δίνει στον ΙΕ αυτή τη δυνατότητα. Το πρόγραμμα λέγεται NetCaptor και μπορείτε να το βρείτε εδώ. I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Λοιπόν νέο. Πολλοί από εσας εγκατέλειψαν τον ΙΕ (μεταξύ τους και εγώ) γιατι δεν είχε την δυνατότητα του tabbed browsing. Λοιπόν, ανακάλυψα ένα προγραμματάκι, που δίνει στον ΙΕ αυτή τη δυνατότητα. Το πρόγραμμα λέγεται NetCaptor και μπορείτε να το βρείτε εδώ. NetCaptor is the most powerful web browser on the planet. Δεν είναι προγραμματάκι, ολόκληρος browser ειναι. :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 NetCaptor is the most powerful web browser on the planet. Δεν είναι προγραμματάκι, ολόκληρος browser ειναι. :worry: Ok μη βαράς, το προχωρημένο της ώρας φταίει :o :p I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Filtate Astrolave, pos fainetai oti den exeis diavasei olo to thread :)...Gia ton MyIE2 ti syzhtame tosh ora? Click edo gia na deis ti ennoo Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sovjohn Filtate Astrolave, pos fainetai oti den exeis diavasei olo to thread :)...Gia ton MyIE2 ti syzhtame tosh ora? Click edo gia na deis ti ennoo Ρε μη βαράτε, είπαμε λαθος, νόμιζα οτι το NetCaptor ήταν add on. Είπαμε, ήταν νύχτα και συνάμα μια ώρα δύσκολη για όλους :o :p I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 anoigoume to Notepad, grafoume <input type crash> kanoume SAVE os ierules.html kai meta anoigoume to HTML me ton explorer (diplo klik an einai default browser) eidate o explorer diabase to crash (eidate exypnos pou einai?) dokimaste kai dixos to crash <input type> welcome to non-IE reality.. οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως φτιάχνονται τα ελληνικά στον OPERA? Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 View|Enconding|Greek|ISO (sinithos) i to windows1253 (bliax) οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Δεν ξέρω τι εννοείς με το να φτιάξεις τα ελληνικά αλλά για να προσθέσεις ελληνικά στις προτιμόμενες γλώσσες πας preferences->languages->add Τώρα για να κάνεις το interface ελληνικό πας εδώ http://www.opera.com/download/languagefiles/ και κατεβάζεις το language file των ελληνικών. Enjoy :) A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas Δεν ξέρω τι εννοείς με το να φτιάξεις τα ελληνικά αλλά για να προσθέσεις ελληνικά στις προτιμόμενες γλώσσες πας preferences->languages->add Τώρα για να κάνεις το interface ελληνικό πας εδώ http://www.opera.com/download/languagefiles/ και κατεβάζεις το language file των ελληνικών. Enjoy :) Δεν με ενδιέφερε να βάλω ελληνικά στο μενού απλά δεν μου έβλεπε μερικές ελληνικές σελίδες.Τις έβλεπε αλαμπουρνέζικα. Ευχαριστώ πάντως Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Μα καλά, ολόκληρος Opera και να μην έχει ένα σκέτο copy; Αίσχος, προδοσία, φασισμός! :p I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas Δεν ξέρω τι εννοείς με το να φτιάξεις τα ελληνικά αλλά για να προσθέσεις ελληνικά στις προτιμόμενες γλώσσες πας preferences->languages->add min to kaneis kalitero afto ektos kai an thes na grafeis http://www.google.com kai na pigenei sto http://www.google.com.gr (kai na sou leei ta ellinika tou!) :( οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Νέα έκδοση του Opera Ευτυχώς γιατί η beta 2 ήταν για κλάματα. download here : Opera 7.20 Beta 3 ;) A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Έχει δοκιμάσει κανείς την beta να μας πεί αν λέει τίποτα; I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 εεε να σε ρωτήσω κάτι kyramas. Αυτος που αναφέρει εδώ είσαι εσύ; Αν ναί, way to go man! ;) Thanks to kyramas for the Info: This is Opera 7.20 beta 3 (build 3038), another limited newsgroup/forum beta. A Linux version of beta 3 will also be available! Click on the 7 to start your download. I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Mozilla (nightly build) updated κάθε μέρα. Ως δευτερεύων (κυρίως για το windows update και για το betaplace) χρησιμοποιώ τον Avant. Γιατί Mozilla? Είναι opensource. Είναι ασφαλής. Έχει αμέτρητα extensions που σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Μια βόλτα από το mozdev θα σας πείσει. Έχω κοινά settings σε windows και linux Typeahead. Μου έχει γίνει τόσο απαραίτητο που απορώ πως ζούσα χωρίς αυτό! Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον menes [*] Typeahead. Μου έχει γίνει τόσο απαραίτητο που απορώ πως ζούσα χωρίς αυτό! Τι κάνει το typeahead; I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Σημερα είπα να δοκιμάσω και τον Mozilla! Είναι εκνευριστηκά αργός! Καμία σχέση με Opera! Προτείνω να μην χάσετε τον χρόνο σας δοκιμάζοντάς τον! Δεν αξίζει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Argos? Xmm...ego exo ton 1.4 kai einai ok... MyIE power, though Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts