Jump to content

Τι Φυλλομετρητή (Browser) Χρησιμοποιείτε;

astrolabos
 Κοινοποίηση

Τι Φυλλομετρητή Ιστού Χρησιμοποιείτε;  

388 members have voted

1. 1. Τι Φυλλομετρητή Ιστού Χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer 6
      175
    • Internet Explorer 4, 5, 5.5
      15
    • Netscape
      19
    • Mozilla
      83
    • Opera
      70
    • Άλλο (παρακαλώ προσδιορίστε)
      26

Recommended Posts

Δοκίμασα τον firefox για τον οποίο διάβασα τόσα εδώ, αλλά δεν τον βρήκα γρηγορότερο από τον IE6 που χρησιμοποιώ.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• Απαντήσεις 694
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 ( 3 Αύγ. 2004 , 00:40)

Δοκίμασα τον firefox για τον οποίο διάβασα τόσα εδώ, αλλά δεν τον βρήκα γρηγορότερο από τον IE6 που χρησιμοποιώ.

Auto eilikrina,pws ginetai? :rotfl: Fillipe eksigise mas,mias kai eisai eidikos epi tou thematos :shifty:
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Ρε guys, μόλις ανεβάζω το google searchbar στην πάνω μπάρα και βγάζω το flexible space για να τη μακρύνω, αντί να μου μεγαλώνει η searchbar, έρχεται το εικονίδιο του browser και κολλάει δίπλα της...

What's wrong?

PS: Firefox 0.9.2

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Πω πω αυτός ο Firefox μου έχει σπάσει τα νεύρα...όταν πατώ για να ανοίξει 1η φορά μπορεί να περιμένω και 20" ...γιατί αργεί τόσο..?
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 4 Αύγ. 2004 , 21:09)

Πω πω αυτός ο Firefox μου έχει σπάσει τα νεύρα...όταν πατώ για να ανοίξει 1η φορά μπορεί να περιμένω και 20" ...γιατί αργεί τόσο..?

Isws na fteei to pc sou.emena o firefox anhgei se 1 deuterolepto :whistle:

Mπααα και σε άλλων φίλων μου γίνεται όπως και σε συναδέλφους στην δουλειά...

Πάντως έβγαλα κ τον myIE2 από την ναφθαλίνη..

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 4 Αύγ. 2004 , 21:21)

Mπααα και σε άλλων φίλων μου γίνεται όπως και σε συναδέλφους στην δουλειά...

Πάντως έβγαλα κ τον myIE2 από την ναφθαλίνη..

mipws ftene oi ypologistes tous ? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 4 Αύγ. 2004 , 19:09)

Και εμένα το ίδιο, το πρώτο παράθυρο που θα ανοίξω αργεί άλλα τα υπόλοιπα αμέσως..

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 4 Αύγ. 2004 , 20:30)

Αν τα εκανες σωστά όπως μου τα πε ο Φιλιππος, μόλις πατήσεις done/ok θα μακρύνει...

Πατάω View --> Toolbars --> Customize , τραβάω τη searchbar του Google πάνω και βγάζω το space. Πατάω done αλλά δεν μακραίνει.... :worry:

Δώσε μας τα φώτα σου ρε Φιλιππε...! :)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Ναι αν γινεται!Πολλοί όπως και γω ψηφισαμε ie ενω τωρα έχουμε mozilla
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Η δημοσκόπηση καλό θα ήταν να άλλαζε λίγο (πχ να προστεθούν κάποιοι όπως ο MyIE2 Και ο Avant.. Κλπ).

Αν συμφωνεί ένας Mod μπορώ να ανοίξω καινούργια. Μπορώ να γράψω και μια σύντομη παρουσίαση του FIrefox και του Όπερα.

Στις ερωτήσεις σας θα απαντήσω το βράδυ παιδία :)

Τι θα γίνει με αυτό το διπλό "GO" κουμπάκι ρε γμτ;

Πάνω που τον έκανα unistall και ξανά install, ξαναβγήκε πάλι! Έχουν κολλήσει 2 τέτοια στην adress bar και δε μπορώ να βγάλω κανένα!

Δε θα αντέξω να τον σβήσω και να κάνω από την αρχή τις ρυθμίσεις! :mad:

To fierfox απο Mozilla που δοκίμασα ήταν πολύ καλό αλλά με εκνεύριζε αφάνταστα ότι ήθελε συνέχεια plug ins :(
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Αύγ. 2004 , 22:58)

Σε τι διαφέρει από τον προηγούμενο 0.9.2..?

Έχει μερικά security fixes...

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3

Φίλιππε τι εννοείς καινούργια εικονίδια ??

http://img36.exs.cx/img36/507/Fx2.jpg

Πρόσεξε πχ το "Προσθήκη στα αγαπημένα". Τα περισσότερα είναι της επέκτασης PrefButtons.

Katebasa ton teleutaio opera 7.53!!! Pws mporw na ton kanw ellhniko???
Στα ελληνικά υπάρχει μόνο η έκδοση 6.05 (εδώ), αλλά προτείνω να κατεβάσεις την αγγλική γιατι η 6.05 έχει πολλά κενά ασφαλείας. Ή πολύ απλά, κατέβασε τον ελληνικό Firefox :P

Αρχικό Μήνυμα από τον Revan

μόλις ανεβάζω το google searchbar στην πάνω μπάρα και βγάζω το flexible space για να τη μακρύνω, αντί να μου μεγαλώνει η searchbar, έρχεται το εικονίδιο του browser και κολλάει δίπλα της...

Revan, δες αυτό το μήνυμά μου.

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41Τι θα γίνει με αυτό το διπλό "GO" κουμπάκι ρε γμτ;
Κάποια επέκταση σου έκανε τη ζημιά. Προσπάθησε να βρείς ποιά είναι, απενεργοποιόντας μερικές [Tools | Extensions] Αν βρεις ποιά, σε παρακαλώ πες μου. Επίσης, δεν οφελεί τπτ να κάνεις καινούργια εγκατάσταση, χρειάζεται να σβήσεις και το προφίλ σου

όταν πατώ για να ανοίξει 1η φορά μπορεί να περιμένω και 20"
Αργεί αρκετά, ανάλογα με τον υπολογιστή. 20 δευτερόλεπτα μου ακούγονται πολλά (σε εμένα είανι 3-4), αλλά ακόμα και έτσι να είναι, αυτό γίνεται μια ή δύο, άντε τρείς φορές την ημέρα. Αν αντιμετωπίζεις συνέχεια προβλήματα προτείνω να τον αφήσεις· από την εμπειρία μου, το μόνο που θα πετύχεις είναι να εκνευριστείς και στο τέλος να επιστρέψεις στον IE.

αλλά δεν τον βρήκα γρηγορότερο από τον IE6 που χρησιμοποιώ.
Στην πλειοψηφία των σελίδων είναι. Αντικειμενικά! Αν βρω δοκιμαστικές σελίδες, θα στείλω σε αυτό το φόρουμ.

To fierfox απο Mozilla που δοκίμασα ήταν πολύ καλό αλλά με εκνεύριζε αφάνταστα ότι ήθελε συνέχεια plug ins
Και μένα, αλλά αυτή είανι η πολιτική τους. Tα plugins είναι 4-5 και εγκαθίστανται μόνο μια φορά. Ασε που η εγκατάσταση είναι απλούστατη.

Bghke o firefox 0.9.3, aksizei na ton katevasoume?
Εγώ νομίζω όχι. Διόρθωσε κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν κενά ασφαλείας. Μην ασχοληθείς λέω. Άσε που δεν έχει βγεί και η ελληνική έκδοση ακόμα.

vale +1 giati eixa psifisei IE
Και γώ!

μήπως να τη μηδενίσουμε και να ξαναψηφίσουμε;
Η δημοσκόπηση καλό θα ήταν να άλλαζε λίγο (πχ να προστεθούν οι ΙΕ shells (MyIE2, Avant κλπ), να προστεθέι ο firefox στον mozilla και άλλα.

Αν συμφωνεί ένας Mod μπορώ να ανοίξω καινούργια. Μπορώ να γράψω και μια σύντομη παρουσίαση του FIrefox και του Όπερα.

Emena mou th spaei na einai ta programmata mou sta ellhnika. Kai ta windows panw apola.

Mou fainontai teleiws lame ayta ta arxeio> anoikse, epiloges internetklp klp

Είναι αυτά επιχειρήματα;!

Στην πρώτη περίπτωση το παιδί ζήτησε ελληνικά, στη δεύτερη του είπα τα αρνητικά της 0.9.3 έκδοσης.

[και γράφε με ελληνικά :P ]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...