Bayern7 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Ιούλ. 2004 , 18:08) Δεν μου ανοίγει κανένα link που είναι σε email...τι bug είναι αυτό γ@μώ τον firefox... :cry: :mad: elteo αυτό είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα. Εγώ έχω browser τον mozilla και για mail το Outlook express και οταν πατάω λινκ στο Outlook Μου ανοίγει παράθυρο του mozilla κανονικά με το Link που ζήτησα. Κάτι δεν κάνεις καλά... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Eχω δοκιμάσει τα πάντα...και το Ultrex.. Το έβαλα μετά από καθαρό φορμάτ...οπότε χλωμό να έχει πρόβλημα το laptop μου ή εγώ να μην κάνω κάτι σωστά.. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιούλ. 2004 , 17:11) Αλλά δεν πιάνει όλο το κενό. 1.Εγκατάστησε αυτή την επέκταση. Restart firefox. 2.Tools->edit user files 3.Στο userChrome.css πρόσθεσε τα εξής /* Make Google search bar wider */ #search-container { -moz-box-flex: 600 } http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (26 Ιούλ. 2004 , 19:13) 1.Εγκατάστησε αυτή την επέκταση. Restart firefox. 2.Tools->edit user files 3.Στο userChrome.css πρόσθεσε τα εξής /* Make Google search bar wider */ #search-container { -moz-box-flex: 600 } you are good you... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Φίλιππε πώς μπορώ να τοποθετήσω στο δεξί κλικ του λινκ του Οutlook την επιλογή Οpen link in new tab....? Παράδειγμα.. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Yparxei ena problima.enw eimai sti selida tis hotmail kai dialegw ellinika..kathe fora pou kanw refresh ksanaepilegei mono tou unicode. Epishs otan eimai sti selida google px..kai dialegw ellinika tote oi xaraktires ginontai oti nanai! Mipos einai ena mikro bug kai auto? Epishs exw prosthesei merika sites katw apo tin mpara dieuthinsewn. me deksi klik emfanizei to menu anoigma se neo parathiro,anoigma se nea kartela..parolauta tipota apo ta dio den ginetai...allo ena bug? Epishs anoikste ligo ton pathfinder apo to firefox na deite ti ginetai...i diafimisi tou seat exei piasei ti gonia pou kaneis register kai de feugei!enw me ton explorer auto den ginetai..kapoia eksigisi ki edw ? iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 A καλά...άμα είναι να μπλέκουμε με το να κατεβαζουμε παραπάνω apps άστο καλύτερα...ΙΕ και ξερό ψωμί Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (26 Ιούλ. 2004 , 20:57) Yparxei ena problima.enw eimai sti selida tis hotmail kai dialegw ellinika..kathe fora pou kanw refresh ksanaepilegei mono tou unicode. Epishs otan eimai sti selida google px..kai dialegw ellinika tote oi xaraktires ginontai oti nanai! Mipos einai ena mikro bug kai auto? Epishs exw prosthesei merika sites katw apo tin mpara dieuthinsewn. me deksi klik emfanizei to menu anoigma se neo parathiro,anoigma se nea kartela..parolauta tipota apo ta dio den ginetai...allo ena bug? Epishs anoikste ligo ton pathfinder apo to firefox na deite ti ginetai...i diafimisi tou seat exei piasei ti gonia pou kaneis register kai de feugei!enw me ton explorer auto den ginetai..kapoia eksigisi ki edw ? 1ον δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά σε οποιοδηποτε site. 2ον Οταν κάνω δεξί κλικ εκεί που λες όλα δουλεύουν τέλεια. Πατάω Open in new tab, μου ανοίγει καινούρια καρτέλα με το επιθυμητό url. To αντίστοιχο με το open in new window. 3ον. Eμένα αυτό το διαφημιστικό πιάνει τη μισή σελίδα (μικρή ανάλυση γαρ), δεν φαίνεται ούτε καν το κεντρικό νέο. Με το extension για το adblock το σούταρα μια και καλή και δεν πρόκειται να με ξαναενοχλήσει. Όσο για τέτοιες ασυμβατότητες δεν φταίει ο firefox αλλά οι σχεδιαστές του site που το κάνουν βάσιζόμενη στην εμφαανιση στον IE χωρίς να ακολοθούν τα διεθνή standar δημιουργίας ιστοσελίδων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freestyler (26 Ιούλ. 2004 , 14:56) View->Toolbars->customize... Πατάς πάνω στο textbox του google search και το "τραβάς" δίπλα απο το tools,help...βγάζεις και το "κενό" ανάμεσα από το help και την μπάρα ("τραβώντας το στο παράθυρο του customize που άνοιξε) για να μεγαλώσει το πεδίο αναζήτησης και εισαι οκ. :) thanks mate... :) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Emena synexos o Firefox mou kollaei otan kano scroll selides. Einai kanena bug lete i ta settings ftaine? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιούλ. 2004 , 23:48) 1ον δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά σε οποιοδηποτε site. 2ον Οταν κάνω δεξί κλικ εκεί που λες όλα δουλεύουν τέλεια. Πατάω Open in new tab, μου ανοίγει καινούρια καρτέλα με το επιθυμητό url. To αντίστοιχο με το open in new window. 3ον. Eμένα αυτό το διαφημιστικό πιάνει τη μισή σελίδα (μικρή ανάλυση γαρ), δεν φαίνεται ούτε καν το κεντρικό νέο. Με το extension για το adblock το σούταρα μια και καλή και δεν πρόκειται να με ξαναενοχλήσει. Όσο για τέτοιες ασυμβατότητες δεν φταίει ο firefox αλλά οι σχεδιαστές του site που το κάνουν βάσιζόμενη στην εμφαανιση στον IE χωρίς να ακολοθούν τα διεθνή standar δημιουργίας ιστοσελίδων. aliti bayern7 ksafnika kai mena to 2o problima lithike xoris na katalavw to logo.to 3o problima lithike epeidi ekana kati pou...oute kai gw katalava! :worry: Epeza me to diafimistiko prospathousa na to metakinisw kai kati egine kai efige telios!mistiria pragmata :blink: me tin hotmail pantws akoma eksakolouthei to problima mou...kathe fora pou tin anoigw me firefox prepei na epilegw ellinika,alla otan kanw ananeosh tha mou ta bgalei alabournezika pali.epishs an epileksw ellinika enw eimai sto google mou bgazei to site alabourneziko! auta omws ta theorw poli mikra bugs gia na meiosoun tin aksia tou firefox. Pleon ton theorw poli anotero apo ton IE Ston IE ipirxe enas xaraktiristikos thorivos otan epeleges se kapoia site kapoia links i kapoia eikonidia gia na anoiksoun alla links...Auton ton thorivo mporoume na ton valoume ston firefox i kati analogo? iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Πως φεύγει ΤΕΛΕΙΩΣ αυτός ο Firefox; Τον κάνω unistall, σβήνω folders και registry keys και όταν τον ξαναβάλω, είναι έτσι όπως τον άφησα! Θέλω να χαθούν ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις και ΟΛΑ τα extensions και όταν τον ξαναβάλω να είναι τελείως καθαρός. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Mhpws dhmiourgei kapoio folder sto Documents&Settings? Des mesa sto application data. Toulaxiston o Thunderbird kanei kati tetoia... http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (27 Ιούλ. 2004 , 22:45) Πως φεύγει ΤΕΛΕΙΩΣ αυτός ο Firefox; Τον κάνω unistall, σβήνω folders και registry keys και όταν τον ξαναβάλω, είναι έτσι όπως τον άφησα! Θέλω να χαθούν ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις και ΟΛΑ τα extensions και όταν τον ξαναβάλω να είναι τελείως καθαρός. ?:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox ;) http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Kala ta eipa dhladh :) :) ;) http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 @elteo, αυτό που ζητάς δε γίνεται, είναι θέμα του Outlook. Αν θες τα links από outlook να ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο, σε νέο tab, δες αυτό. @redcon, δεν έχω ξαναακούσει για αυτό το bug. Αν έχεις όρεξη και χρόνο να το ψάξεις, μπορείς να το αναφέρεις εδώ, μαζί με το ποιά έκδοση έχεις, ποιές επεκτάσεις χρησιμοποιείς και σε ποιά Links σου συμβαίνει. @ALR, ωραία που τελικά τα κατάφερες. Σε κάποιους ανθρώπους μόλις βάζουν Ffox όλα πάνε στραβά! Για την γλώσσα στο hotmail, μάλλον εσύ κάνεις κάτι λάθος· έκανες αυτό; Όσον αφορά τους ήχους, υπήρχε μία επέκταση που δε λειτουργεί με την τελευταία έκδοση όμως. Δοκίμασε αυτό το link σε κανα δυο βδομάδες. @All: Δεξί κλίκ σε ένα Bookmark->ιδιότητες->Λέξη κλειδή->γράψτε m Πηγαίνετε στην Addressbar, γράψτε m και ENTER ;) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (27 Ιούλ. 2004 , 23:42) @elteo, αυτό που ζητάς δε γίνεται, είναι θέμα του Outlook. Αν θες τα links από outlook να ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο, σε νέο tab, δες αυτό. @redcon, δεν έχω ξαναακούσει για αυτό το bug. Αν έχεις όρεξη και χρόνο να το ψάξεις, μπορείς να το αναφέρεις εδώ, μαζί με το ποιά έκδοση έχεις, ποιές επεκτάσεις χρησιμοποιείς και σε ποιά Links σου συμβαίνει. @ALR, ωραία που τελικά τα κατάφερες. Σε κάποιους ανθρώπους μόλις βάζουν Ffox όλα πάνε στραβά! Για την γλώσσα στο hotmail, μάλλον εσύ κάνεις κάτι λάθος· έκανες αυτό; Όσον αφορά τους ήχους, υπήρχε μία επέκταση που δε λειτουργεί με την τελευταία έκδοση όμως. Δοκίμασε αυτό το link σε κανα δυο βδομάδες. @All: Δεξί κλίκ σε ένα Bookmark->ιδιότητες->Λέξη κλειδή->γράψτε m Πηγαίνετε στην Addressbar, γράψτε m και ENTER ;) Fillipe opoios exei dokimasei ton firefox kai leei oti o explorer einai kalyteros,polu apla leei psemmata. Exw na anaferw akomi ena bug.otan grafoume mia apantisi kai o kersoras ftasei sto telos tou xorou pou mas dinetai,tote me to space den pigainei apo katw kai xreiazetai na patiseis enter.auto mono an xreiazetai na patiseis space..an diladi sinexiseis me gramma tote katevainei apo katw kanonika. Telos auto me ton ixo elpizw na ginei..alla oti kai na ginei i den ginei o firefox apo opoia optiki gwnia na to dei kaneis...einai poli pio leitourgikos apo ton IE.ta tabs kai i megaliteri taxitita pou parexei den afinoun perithoria gia sigriseis. :) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Τα tabs για μένα δεν είναι καθόλου λειτουργικσ. Εδικά αν έχεις μικρή οθόνη και μικρή ανάλυση σου πιάνουν τζάμπα χώρο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (28 Ιούλ. 2004 , 01:51) Τα tabs για μένα δεν είναι καθόλου λειτουργικσ. Εδικά αν έχεις μικρή οθόνη και μικρή ανάλυση σου πιάνουν τζάμπα χώρο... mikri othoni kai mikri analisi?i ftinoteri 17crt othoni stin epoxi mas exei 100 euro..opote den ipothetw..lew oti anhkeis stous ligous :) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 ΕΚΠΛΗΚΤΚΟ! ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ SPELLCHECKER για όσους έχουν Mozilla ή Firefox http://www.exchangecode.com/spellbound/ [Δεν τον έχω δοκιμάσει- θα ήθελα σχόλια με pm αν το κάνει κανείς] http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 μόλις ντο εγκατέστησα...φαίνεται να δουλεύει και να μην δημιουργεί προβλήματα αλλά δεν βρήκα ακόμα πως αντικαθιστά τις λανθασμένες λέξεις...σε εσκεμμένα λάθος λέξεις απλά πρέπει να του δώσω εγώ την σωστή...έχω μπερδευτεί λίγο...πάω να το ψάξω και επανέρχομαι..:) edit: μάλλον τελικά έχει πρόβλημα...δεν αναγνωρίζει λέξεις και βγάζει λάθος ακόμα και τις σωστές...:( κρίμα και φαινόταν αρκετά καλό...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Σε μένα δουλεύει καλά, απλά έχει περιορισμένο λεξικό.... θα μάθει όμως.... πολύ καλό extension..... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Σε σας δουλεύει σωστά το Yahoo! Mail με τον Firefox; Σε μένα δε δουλεύουν τα κουμπιά Delete και Spam. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (28 Ιούλ. 2004 , 14:28) Σε σας δουλεύει σωστά το Yahoo! Mail με τον Firefox; Σε μένα δε δουλεύουν τα κουμπιά Delete και Spam. emena douleuoun kanonika :worry: iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (28 Ιούλ. 2004 , 03:20) mikri othoni kai mikri analisi?i ftinoteri 17crt othoni stin epoxi mas exei 100 euro..opote den ipothetw..lew oti anhkeis stous ligous :) Ντάκσει τη μικρή και παλαιά οθόνη με με΄γιστο refreshrate 60 και μέγιστη ανάλυση 800*600 το έχω στον εφεδρικό παλιό υπολογιστή. Αυτό των διακοπών. Ούτε 30 ευρά δεν δίνω :p Για κοιτάξτε το παρακάτω. Αυτό μάλλον μόνο από τον MsK λύνεται. MsK για δες εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts