Revan Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Και ρωτώ... χρησιμοποιώ firefox και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. (για την ακρίβεια τρελλαμένος). Αξίζει να μεταπηδήσω σε mozilla? Πέραν του e-mail και του irc που δε με ενδιαφέρουν έχει κάποια άλλη σημαντική διαφορά από τον firefox? Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Nαι κι εγώ έχω αυτή την απορία. Προσφέρει πολλά περισσότερα ο mozilla από τον firefox; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 O Firefox είναι ένας πολύ απλός φυλλομετρητής, με άπειρες όμως επεκτάσεις(extensions). Μια λίστα με επεκτάσεις ΕΔΩ Ο Mozilla είναι ένας επαγγελματικός και στη δυτική Ευρώπη τουλάχιστον είναι ο standart για techies. Έχει πολύ περισσότερα χαρακτηριστηκά από τον Ffox, πολλά από τα οποία μπορεί να σου είναι άχρηστα. Χρειάζεται 10 λεπτά να κατέβει ο καθένας και 5 να εγκατασταθεί. Και, τουλάχιστον ο Ffox που ξέρω, δεν σου λερώνει καθόλου το μητρώο! Όσοι γράφετε συχνά εδώ, κατεβάστε την επέκταση BBcode ;) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Να υποθέσω πως τα extensions του Mozilla μπαίνουν και στον Firefox; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 O Mozilla έχει λίγα extensions. Κάποια είναι συμβατά με Ffox, κάποια όχι. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 o opera k o mozilla ontos einai poli kaloi. o opera exei autocomplete? giati o mozilla einai telios se ayta. to autorefresh tu opera einai telio. se krataei mesa se selides pu meta apo merika lepta adraneias se petane ekso. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Ιούλ. 2004 , 20:34) Όσοι γράφετε συχνά εδώ, κατεβάστε την επέκταση BBcode ;) Ποιά είναι ακριβώς η δουλειά του BBCode; Στα Ελληνικά αν γίνεται. :) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 firefox και ξερο ψωμι που λεει ο λογος. απλα ταχυτατος και με pop up blocker. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:13) Ποιά είναι ακριβώς η δουλειά του BBCode; Στα Ελληνικά αν γίνεται. :) σε εμενα δεν κατεβαινει. γιατι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 00:24) σε εμενα δεν κατεβαινει. γιατι; Και σε εμένα δεν κατέβαινε απο το link που έδωσε το παιδί. Εγώ το κατέβασα απο τη σελίδα του mozilla. Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Bye Bye Microsoft..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Διαφορές στην ταχύτητα υπάρχουν μεταξύ firefox και mozilla? Γιατί ο firefox απλά πετάει, ο mozilla όμως? Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Γιατί ο firefox απλά πετάει, ο mozilla όμως? O mozilla και ο Firefox έχουν την ίδια layout engine(Gecko), που σημαίνει πως εμφανίζουν τις σελίδες με την ίδια ταχύτητα. Το γεγονός όμως ότι ο mozilla είναι πιο πλήρης από χαρακτηριστηκά τον κάνει να ανοίγει (να φορτώνει δλδ, όχι την σελίδα αλλά ο ίδιος) πιο αργά σε σύγκριση με τον Firefox. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Πετάει ο Firefox! Τα μόνα μικροπρόβληματα που έχω ανακαλύψει μέχρι στιγμής είναι το μικρό textbox που αφήνει για να γράψεις το ποστ. Επίσης το banner στην κεντρική σελίδα το βγάζει στα 16 bit. :wacko: Περίμενα να κάνει περισσότερη ώρς να ανοίξει από τον IE, αλλά τελικά είναι πιο γρήγρος και σ' αυτό. Βέβαια τρώει 27mb, αλλά και ο ΙΕ τόσα έτρωγε. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Welcome to the firefox club...! Και που να αρχίσεις να ψάχνεις και τα διάφορα extensions... θα τον λατρέψεις :) Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 μπορουμε να κανουμε ενα site ολοι οι οπαδοι του firefox με themes και αλλα καλουδια για αυτον; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αν θέλετε μπορώ να αφιερώσω ένα μέρος της σελίδας μου, για να γράφουμε και να ανεβάζουμε σχετικά με τον Firefox και τον Mozilla γενικότερα. :) Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Πως γίνεται τα links που ανοίγουν σε νέο παράθυρο, να ανοίγουν σε νέο tab; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 @gkr41 μα δεν ανοιγουν σε νεο παραθυρο. :confused: anyway πανε tools/options/advanced/broswing/επελεξε το select new tabs opened from links ελπιζω να σου λυθηκε το προβλημα. ;) @sekeer καλυτερα θα ηταν να φτιαχναμε ενα site ολοκληρωτικα αφιερωμενο στον mozilla firefox... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 9 Ιούλ. 2004 , 19:18) Πως γίνεται τα links που ανοίγουν σε νέο παράθυρο, να ανοίγουν σε νέο tab; Κράτα πατημένο το Control όταν πατάς το link. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 @grk41: Αν είναι javascript τότε μάλλον δεν γίνεται. Ice_Angel Αν οστόσο θέλετε κάτι εγώ είμαι εδώ :) Mozilla Rulezzz Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Όταν κάνεις κλικ εδώ: http://www.in.gr στο ανοίγει σε νέο παράθυρο, επειδή έτσι είναι ρυθμισμένο από το forum. Εγώ θέλω να ανοίγει σε νέο tab. Αυτό εννοώ. Δοκίμασα το tools/options/advanced/broswing/select new tabs opened from links, αλλά δεν έκανε τίποτα. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Δεξί κλίκ, και "Open Link in New Tab" ή κλίκ με το ροδάκι του mouse. Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Τα ξέρω ρε παιδιά αυτά, απλά ρώτησα μήπως μπορεί να γίνεται και αυτόματα :p Άλλη ερώτηση: Η google bar που έχει, γίνεται να μεγαλώσει οριζόντια εις βάρος της adress bar; Θέλω να φαίνονται και μερικά από τα κουμπιά που έχω στην αντίστοιχη του IE6. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 για την google bar δεν γινεται ( τουλαχιστον στον firefox ). τωρα σε εκεινο το link που μου εδειξες δεν ανοιγει σε αλλο παραθυρο αλλα σε αλλο tab. για κατεβασε και απο τα tabs το single window. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts