celtic1453 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 αυτό εκανα Οκ;; Δούλεψε;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Οκ;; Δούλεψε;; δουλεψε το θεμα είναι γιατι δεν περνα εφαρμογες στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εγω το εχω δωσει στη κοπελα μου,οποτε δε μπορω να πειραματιστω αμεσα για να πω τη γνωμη μου...σκεφτομαι να παρω ενα και για εμενα ομως.Εχετε δοκιμασει εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια για μεταφορα απο τη μνημη του τηλεφωνου στην sd και δεν? Επισης το Noled στην αρχη δε σου δουλεψε celtic?Ηθελε καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εγω το εχω δωσει στη κοπελα μου,οποτε δε μπορω να πειραματιστω αμεσα για να πω τη γνωμη μου...σκεφτομαι να παρω ενα και για εμενα ομως.Εχετε δοκιμασει εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια για μεταφορα απο τη μνημη του τηλεφωνου στην sd και δεν? Επισης το Noled στην αρχη δε σου δουλεψε celtic?Ηθελε καποια ρυθμιση? Επαιξανκαμποσο μαζι του Και επρεπε να του δωσω αδεια για να στελνει notifications, καπως ετσι Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Επαιξανκαμποσο μαζι του Και επρεπε να του δωσω αδεια για να στελνει notifications, καπως ετσι οσα δοκιμασα τιποτα απολυτως τουλάχιστον πανε φωτο και βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 οσα δοκιμασα τιποτα απολυτως τουλάχιστον πανε φωτο και βιντεο Τουλάχιστο δίνει 5-6 giga για για εγκατάσταση εφαρμογών..... Αρκετό! Θα βγει Lolipop??????? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Η αλήθεια είναι οτι δε φαίνεται κινητικότητα στο θέμα rom για τη συσκευή...δεν θα έδινα πολλές πιθανότητες για λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το ζαχαρωνω για αντικαταστάτη του α850 που ενάμιση χρόνο τώρα μου έχει βγει σκυλί κυριολεκτικά και δεν έχει κάνει κιχ μέχρι που λυπάμαι να το αλλαξβ τιμής ένεκεν. Για τα παιδιά που ρωτάνε για την απουσία led 2 λύσεις.Μια το no led το οποίο τρώει αρκετή μπαταρία.Δεύτερη το vibration notifier από play.Πολύ χρήσιμη και παραδόξως δεν την έχει αναφέρει κανείς στο ,forum.Για μυνήματα δοκιμαστεί και το Greek keyboard. Θα διαβάσω από την αρχή το νήμα και επανέρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εντάξει τα θέματα που διάβασα λύνονται εύκολα ή δύσκολα. Δύο βαρετές ερωτήσεις μόνο. Οι φωτό είναι αξιοπρεπείς; Σε ηλιοφάνεια παλευεται ή ορατότητα;Αυτά τα ολιγα μόνο και thanks προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Τουλάχιστο δίνει 5-6 giga για για εγκατάσταση εφαρμογών..... Αρκετό! Θα βγει Lolipop??????? δεν είναι και λιγο αληθεια ειναι ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει τα θέματα που διάβασα λύνονται εύκολα ή δύσκολα. Δύο βαρετές ερωτήσεις μόνο. Οι φωτό είναι αξιοπρεπείς; Σε ηλιοφάνεια παλευεται ή ορατότητα;Αυτά τα ολιγα μόνο και thanks προκαταβολικά. παλευεται με φωτεινοτητα στο φουλ εχω δει και χειροτερα αξιοπρεπεστατη φωτο και βιντεο προς το παρον μονο με την στοκ εφαρμογή το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Παρηγγειλα απο το vickmall και για εμενα ενα μαυρο τελικα!Στην αναμονη τωρα!Ελπιζω να ερθει το ιδιο γρηγορα με το πρωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasem Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σας.Μπορει καποιος να μου πει πως να δω σε ποιο σημειο βρισκεται η παραγγελια μου εχοντας τον Tracking Number απο το vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Βρηκα τροπο να παιξει η νεοτερη εκδοση του YouTube. Root, μετα build prop twicker απο play store, Μετα κλικαρουμε το tweeks, μετα android version on phone, και απο 4.4.2 το τροποποιουμε σε 5.0.2 Reboot και μετα κατεβαζουμε νεοτερη εκδοση YouTube, και ολα ΚΑΛΑ-ΠΑΙΖΕΙ. Τωρα ψαχνω τροπο να παιξει και η νεοτερη εκδοση Skype..... Να το κανουν μονο οσοι γνωριζουν και με ευθυνη τους!!!! Edited June 15, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σας.Μπορει καποιος να μου πει πως να δω σε ποιο σημειο βρισκεται η παραγγελια μου εχοντας τον Tracking Number απο το vickmall? Λογικά θα σου έχουν στείλει στο email με το tracking code και link για να βλέπεις που βρίσκεται η παραγγελία. Εμένα μου είχαν στείλει αυτο http://www.17track.net/en/ Παταγα στο global και μετα εβαζα το tracking code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Βρηκα τροπο να παιξει η νεοτερη εκδοση του YouTube. Root, μετα build prop twicker απο play store, Μετα κλικαρουμε το tweeks, μετα android version on phone, και απο 4.4.2 το τροποποιουμε σε 5.0.2 Reboot και μετα κατεβαζουμε νεοτερη εκδοση YouTube, και ολα ΚΑΛΑ-ΠΑΙΖΕΙ. Τωρα ψαχνω τροπο να παιξει και η νεοτερη εκδοση Skype..... Να το κανουν μονο οσοι γνωριζουν και με ευθυνη τους!!!! εισαι τεράστιος δουλεψε παιζουν μια χαρα και youtube και ogyoutube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ας το βάλει κάποιος mod στην αρχή, σαν χρήσιμο για τη βελτίωση του κινητου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Προστέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μηπως με αυτον τον τροπο δουλευει και καποια εφαρμογη για μεταφορα εφαρμογων στη καρτα;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μηπως με αυτον τον τροπο δουλευει και καποια εφαρμογη για μεταφορα εφαρμογων στη καρτα;! Be my guest, and give it a shot. Κοινώς δοκίμασε! Ή εφαρμογουλα έχει κάμποσες δυνατοτητες. Μου βελτίωσε το 3g σημα ας πούμε εμενα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
severoth Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Θα αργησω λιγο να κανω δοκιμες γιατι το δικο μου το περιμενω!παντως ακουγεται ενδιαφερον το οτι μπορεις να βελτιωσεις ακομα και το σημα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Θα αργησω λιγο να κανω δοκιμες γιατι το δικο μου το περιμενω!παντως ακουγεται ενδιαφερον το οτι μπορεις να βελτιωσεις ακομα και το σημα! ;) Προφανώς μειωνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.......... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicoswrc Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 οσο αφορα το no led το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα.στελνει ειδοποιησεις για χαμενες κλησεις και μηνυματα.και αν πατε στις ρυθμισεις στελνει και ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες σας.το μονο προβλημα που ειδα ειναι οτι καταναλωνει μπαταρια και αυτο ρυθμιζεται με το να μειωσεται την φωτεινοτητα στις ρυθμισεις του no led και να μην στελνει ειδοποιησεις για αρκετη ωρα.πχ για 5 λεπτα μονο.εγω το ειχα για 30 λεπτα και ζεσταινοταν με φουλ φωτεινοτητα η τζεπη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasem Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Λογικά θα σου έχουν στείλει στο email με το tracking code και link για να βλέπεις που βρίσκεται η παραγγελία. Εμένα μου είχαν στείλει αυτο http://www.17track.net/en/ Παταγα στο global και μετα εβαζα το tracking code Ευχαριστω,ομως δεν θα χρειαστει να το ψαξω γιατι σημερα μου ηρθε η ειδοποιηση και θα παραλαβω αυριο .ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ?ΕΥΓΕ VICMMAL:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Αξιοπρεπές κινητο,το τακτοποίηςα χθες για άλλον,αλλα πρεπει απαραιτήτως να βγει η ζελατίνα που εχει μπροστά,ειναι σχετικά αναίσθητο το τατς και η ζελατίνα το κανει χειρότερο.κατα τα αλλα αξιοπρεπέστατο Edited June 17, 2015 by br492 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogia Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) TO ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ 'ΙΧΝΟΣ' ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ (ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ) ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ Π.Χ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited June 18, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts