apxwv Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 να προσθεσω ανηκει σε οικογενεια με καλα οικονομικα.καθε φορα που ευγενε επερνε 50Ε οταν εγω στα 18 επερνα 15-25Ε.αυτο ειναι μαλακια να ζητας λεφτα οταν εχεις.για παραδειγμα με τον κολλητο μου εχω χασει το λογαρισμο θελωντας ομως.μια κερναω εγω μια αυτος, μια εγω μια αυτος και αν εχει αναγκη του δινει.ο αλλος ειναι μαλακας ομως.ναεχεις λεφτα και να ζητας απο φιλος να σου βαλουν το ταξι , το καφε η το ποτο ειναι μαλακια Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apxwv (13 Οκτ. 2004 , 02:40) να προσθεσω ανηκει σε οικογενεια με καλα οικονομικα.καθε φορα που ευγενε επερνε 50Ε οταν εγω στα 18 επερνα 15-25Ε.αυτο ειναι μαλακια να ζητας λεφτα οταν εχεις.για παραδειγμα με τον κολλητο μου εχω χασει το λογαρισμο θελωντας ομως.μια κερναω εγω μια αυτος, μια εγω μια αυτος και αν εχει αναγκη του δινει.ο αλλος ειναι μαλακας ομως.ναεχεις λεφτα και να ζητας απο φιλος να σου βαλουν το ταξι , το καφε η το ποτο ειναι μαλακια Παρόμοια περίπτωση αντιμετώπιζα κι εγώ με δύο 'φίλες',που ήταν αδερφές μεταξύ τους και ενώ είχαν πολλά λεφτά,το'παιζαν περίπου όπως περιγράφεις!Απ'ότι είχα καταλάβει τα λεφτά τα κρατούσαν για να ψωνίζουν πανάκριβα ρούχα,κοσμήματα,καλλυντικά και ό,τι άλλο τους έμπαινε στο μάτι,γιατί πάντα ήταν ντυμένες και στολισμένες στην τρίχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 e yato an den to xarakthrisei kapoios "gyftia" ego 8a to xarakthriso apla tapeinotiko kai anaksioprepes.. apo th mera pou emena mou "fagane " ta 350 eyroulakia moy eipa pos de 8a ksanadaneiso se kanena...alla o kollhtos mou edo pano exei oikonomikes dyskolies aytes tis meres kai tou daneisa 100 evro..de to skefthka kan ka8os eimai sigourh pos sth proth eykairia 8a moy ta epistrepsei Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Μόνο στην κολλητή μου και στον άντρα μου δανείζω όταν λάχει που λέμε σε αγνώστους ποτέ των ποτών μια φορά έδωσα 50 ευρώ σε μια 'φίλη' και μέσα σε ένα χρόνο δεν τα έδωσε πίσω ε μόλις την δάγκωσα τα έδωσε λέτε να φταίει η λύσσα? :p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Ξεχασα να αναφερω πως μου χρωσταει ο πατερας μου 4000 ευρω. Ελπιζω μεχρι το τελος του χρονου να τα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 esy tou xrostas polu perissotera an to kaloskefteis... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Δεν νομιζω....πιστεψε με. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 re ine adikia na leme mas xrwstoun oi goneis afou aftoi mas megalwsan Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Ακουστε φαση που εγινε πριν απο λιγο. Εχω ενα φιλο ο οποιος μου χρωσταει καποια χρηματα και εδω και μερες τον εχω χασει,δεν σηκωνει κινητα και γενικως κανει τον κινεζο. Σημερα λοιπον του την ειχα στημενη και τον πετυχαινω στο Μsn,με το που με βλεπει online το κλεινει.Λεω ετσι εισαι;Αφηνω να περασουν 5 λεπτακια και μπαινω στο yahoo messenger που ξερω οτι το χρησιμοποιει αλλα σπανια. Και τον πετυχαινω online... :D :D ;) Φανταζομαι μπορειτε να καταλαβετε το τι επακολουθησε... ;) :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 busted :lol: Δε ντρέπονται μερικοί θα θελα να ξέρα, που εξαφανίζονται από παντού όταν χρωστάνε; Τι να πει κανείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Μπά δεν δίνω και τίποτα... μόνο.... 50000 ευρώπουλ μου χρωστάνε...αλλά συνεχίζω να δίνω... σάμπως θα τα πάρω και μαζί μου;;; Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Εμένα κάποιος μου ζήτησε δανεικά για να πάει διακοπές και κάποιος άλλος για να πάρει καινούργιο κινητό. Εννοείται οτι αρνήθικα γιατι αυτό το βρήκα γελοίο και το άσχημο είναι οτι μου κράτησαν και μούτρα. Δεν πειράζει από κάτι τέτοια καθαρίζεις την σάρα και μάρα από γύρο σου. Την σήμερον ημέρα που υπάρχουν και καταλωτικά δάνεια, δεν νομίζω οτι θα έπρεπε κάποιος να δανείζεται. Ο μόνος λόγος που θα δάνειζα θα ήταν αν κάποιος πραγματικά πεθαίνει. Και επίσης σε 2-3 άτομα που τους εμπειστέομαι 101%. Σε όλους τους άλλους λές όχι γιατι και τα λεφτά μου θα χάσω στο τέλος, και την ζαχαρένια μου θα χαλάσω με το να τους παρακαλάω στο τέλος. Οπότε βρίσκεις μια δικαιολογία από την αρχή και καθαρίζεις. Επίσης το θεωρώ ενοχλητικό κάποιος να σε θυμάται στα καλά καθούμενα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (16 Οκτ. 2004 , 04:02) Ακουστε φαση που εγινε πριν απο λιγο. Εχω ενα φιλο ο οποιος μου χρωσταει καποια χρηματα και εδω και μερες τον εχω χασει,δεν σηκωνει κινητα και γενικως κανει τον κινεζο. Σημερα λοιπον του την ειχα στημενη και τον πετυχαινω στο Μsn,με το που με βλεπει online το κλεινει.Λεω ετσι εισαι;Αφηνω να περασουν 5 λεπτακια και μπαινω στο yahoo messenger που ξερω οτι το χρησιμοποιει αλλα σπανια. Και τον πετυχαινω online... :D :D ;) Φανταζομαι μπορειτε να καταλαβετε το τι επακολουθησε... ;) :D τι μπορείς να του κανεις μέσω msn, yahoo κτλ κτλ ένα χέρι ξύλο θελει ο τύπος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Εμένα είχε δανείσει η μητέρα μου χρήματα πολλά σε έναν γνωστό πριν πεθάνει Εδώ και τρία χρόνια εκτός του ότι με έσκασε μέχρι να μου τα δώσει δεν δίνει με τίποτα 150 ευρώ Ντροπή του φυσικά αφού δεν έχει φιλότιμο ότι πέθανε η μητέρα μου και προσπαθώ να τα βγάλω πέρα μόνος χωρίς βοήθεια. Το θέμα είναι ότι κουράστηκα να του τα ζητάω και τα κέρδισε με τον κόπο του μιας και κόπιασε να μη τα δίνει :p Τι να πω ? τι να του πω ? να τον βρίσω ? Εννοείται πως ΑΝ είχε πρόβλημα οικονομικό για σοβαρούς λόγους πχ αν δεν είχε να φάει θα δανειζόμουν να του δώσω κι άλλα , αλλά μαγαζί με ασημικά έχει ......... Τέλος πάντων , επειδή η ζωή έχει γυρίσματα και μπορεί μια μέρα και εγώ να μην έχω να επιστρέψω όταν ποτέ δανειστώ δεν θέλω να το τραβήξω το σχοινί , ας είμαι εγώ ο "χαμένος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Kala re paidia, ti agxwneste? sou xrwstaei kapoios xrhmata kai den sou ta dinei? steile 2-3 goriles na deis gia pote sta exei dwsei me toko kiolas... lew goriles gia na mhn anakateuteis esy o idios (eisai ka8aros) kai an o allos einai filos sou tote na ma8ei na einai pio sunephs. oi kaloi logariasmoi kanoun kai tous kalous tous filous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Den eimai autis tis apopsis An den exei o allos na dosei epeidi ontos den exei kai peinaei enoeite oti tha ksanavoithiso an exo An omos me koroideuei kai exei i den peinaei alla vriskei koroida tote den tha ton ksanavoithiso alla den tha xalaso kai ti zaxarenia mou Vevaia paizei rolo to poso panta , isos pali k oxi , simasia paizei mono to pos niotheis oti prepei na ginei Makari na min ta eixa anagi diladi na ta zitiso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Egw ekana to megalytero lathos kai daneisa lefta se dyo paidia sto strato!Perasan 2 xronia kai akoma ta pairnw... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Den daneizo POTE xrhmata se...filous pou amfivallo esto kai ligo gia to an tha mou ta epistrepsoun.Etsi kai allios pote mou den exo daneisei se kapoion pano apo 10 euro. Pantos to theoro giftia na ypenthimizo se kapoious oti mou xrostane 1 euro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Εγώ θα δάνειζα μόνο στους πολύ φίλους μου αν μου ζητούσαν. Μόνο μια φορά μου είχε ζητήσει ένας φίλος μου πριν 5-6 χρόνια τότε γύρω στα 25 χιλιάρικα για να πληρώσει το κινητό (τον έφαγαν οι γκόμενες :p ) χωρίς να τον πάρουν πρέφα οι γονείς του αλλά τελικά μάλλον τον πήραν γιατί αν και όρεξη είχα να του δανείσω... λεφτά δεν είχα :o. Πάντως είναι αλήθεια πως το περιβάλλον μου δεν έχει ανάγκη από λεφτά οπότε δεν με απασχολεί το ζήτημα. Τώρα, εγώ αν θα δανειζόμουν; Με τίποτα. Ούτε από φίλους, ούτε από τράπεζα (εκτός αν είναι στεγαστικό ή αυτοκινήτου...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ασε... μου έχουν φάει κατα καιρούς ενα σωρό. Φταίω εγώ βέβαια που δεν τα διεκδιδώ σωστά και κυρίως επίμονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 συναισθηματικου τυπου πιανεται? αν ναι τοτε να πω οτι μου χρωσταει πολλα η παλια αγαπη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 συναισθηματικου τυπου πιανεται? αν ναι τοτε να πω οτι μου χρωσταει πολλα η παλια αγαπη μουfusika kai oxi!!!ayta den einai daneia alla prosfores,dorees,opos 8eleis pes to!! :o aaaa..esy (se eida kai sto allo thread)8eleis pollaaaaaaaa frontisthria... :alien: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifigeneia_ Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 axx ponemenh istoria...mou xrwstane apo pantou lefta...kai eimai kai o klassikos tipos thymatos,dld ntrepomai na ta zhthsw apo kapoia stigmh kai meta...exw orkistei lefta den ksanadinw se kanenan kai gia kanenan logo.- Παράθεση ::Simplicity leads to Happiness:: ----->pwleitai olokainourgio samsung d410...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 fusika kai oxi!!!ayta den einai daneia alla prosfores,dorees,opos 8eleis pes to!! :o aaaa..esy (se eida kai sto allo thread)8eleis pollaaaaaaaa frontisthria... :alien: οχι βρε απλως χανω τον κοσμο μου με την τωρινη και δεν βγαινει ετσι οπως θα επρεπε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Σε φίλους δανείζω μικρά ποσά ( ως 5 ευρώ ) αλλά πάντα τα παίρνω πίσω ( ή μετρητά ή να με κεράσουν κάτι όταν βγαίνουμε έξω ) . Τώρα σε 2-3 κολητούς αν χρειαστεί θα δανείσω όσα χρειάζονται εκείνη την στιγμή αλλά την επόμενη-μεθεπόμενη μέρα τα έχω πίσω. Αν πάμε κάπου, παραγγείλουμε αναψυκτικά, φαγητό κ.λ.π. και τύχει να έχω εγώ όσα λεφτά κάνουν στο σύνολο αυτά που πήραμε τα πληρώνω όλα εγώ και μετά πριν φύγουμε από εκεί που καθόμαστε υπολογίζουμε με βάση την απόδειξη πόσα χρήματα είναι να μου δώσει ο καθένας. Χρήματα τους δανείζω όταν είμαστε έξω και δεν τους φτάνουν αυτά που έχουν. Αντίστοιχα βέβαια δανείζουν και σε εμένα όποτε χρειάζομαι. Για συγγενείς: όταν μου ζήταγαν οι γονείς μου π.χ. 100 ευρώ τα έδινα και μετά από κάποιες μέρες μου τα έδιναν. Κάποια φορά όμως έδωσα 225 ευρώ. Μου έδωσαν μετά από 4-5 μήνες τα 100 και ακόμα περιμένω τα υπόλοιπα 125... Δύο χρόνια τραβάει αυτή η ιστορία. Από τότε τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσω λεφτά ποτέ. Και μέχρι σήμερα το τηρώ αυτό ( όποτε έχω λεφτά :p ). Τώρα αν είναι π.χ. κάποιες φορές που είμαι έξω και λέει ο πατέρας μου να του πάρω κάποια εφημερίδα την παίρνω γιατί το ποσό είναι αστείο ( 1-1,5 ευρώ το πολύ ) και δεν με νοιάζει τόσο αν δεν μου τα δώσει. νομίζω ότι με τους γονείς αλλάζει εντελώς το θέμα :D Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts