Te_salat Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Κώστα αναμένουμε κρίσεις για τη μπαταρία! :) Σε δικαίωσε η επιλογή? Εγώ τελικά πήγα σε G3 να το δούμε και αυτό... Αυτό που διαπίστωσα μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπάρχει battery brain που διαβάζω για τα note 4 στο σχετικό θέμα. Χθες βράδυ σε 8 ωρες με όλα ανοικτά συγχρονισμούς, ΒΤ, wifi, 4g κλπ μου έχασε 5% μονο. Από εκέι και πέρα δείχνει ότι μου βγάζει την μέρα άνετα. Μου δίνει τις ίδιες ώρες οθονης με το Μ8 αλλά σε περισσότερες ώρες συνολικής χρήσης. Θα το παρακολουθήσω για πιο ακριβή συμπεράσματα. Για να καταλαβω.. με το κλασσικο πχ note 4...για Ολα τα εισερχομενα (mail μεσω οποιαδηποτε εφαρμογης,fb,messenger,vipe κλπ κλπ) υπαρχει το led notification...στο edge Δεν υπαρχει Ειδοποιηση για Ολα? Ειναι ευκολο καποιες ενδεικτικες φωτο για το πως φαινονται οι ειδοποιησεις στην egde οθονη? Οταν βρω ευκαιρεία θα ανεβάσω φωτο. Ολες οι ειδοποιήσεις ενεργοποιούν το led. Την edge οθόνη δεν ενεργοποιούν όλες. Αυτό θέλω να μάθω αν είναι φυσιολογικό η αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση η extra εφαρμογή για την edge. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Λιγο και εγω που το εψαξα , σε κανονικο μηνυμα μου δειχνει ολο το μηνυμα , σε Viber και φβ μου δειχνει μονο το εικονιδιο.. λογικα ετσι 8α δουλευει.. επισεις δεν περιμενα να ειναι τοσο βολικη η πλαινη ο8ονη , ακουγα να λενε πως δεν ειναι τοσο χρηστικη αλλα εμενα μου φαινετε πολυ χρησιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Λιγο και εγω που το εψαξα , σε κανονικο μηνυμα μου δειχνει ολο το μηνυμα , σε Viber και φβ μου δειχνει μονο το εικονιδιο.. λογικα ετσι 8α δουλευει.. επισεις δεν περιμενα να ειναι τοσο βολικη η πλαινη ο8ονη , ακουγα να λενε πως δεν ειναι τοσο χρηστικη αλλα εμενα μου φαινετε πολυ χρησιμη.. Πάντως τα mail δεν αφυπνούν την οθόνη. Τόσο το Samsung όσο και το gmail. EDIT Όταν έχω την κεντρική οθόνη ανοικτή εμφανίζονται κανονικά οι ειδοποιήσεις στην edge. Δεν ξέρω μήπως έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση η ίσως επειδή έχω το ρολόι συνδεδεμένο. Edited April 16, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Ναι μου καταναλωσε περιπου το 25% της μπαταριας,οποτε το απενεργοποιησα. Edit Αναφερομαι στο βραδυνο ρολοι. Edited April 16, 2015 by gatitsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 οκ λοιπον , καλο ειναι και το τριψιμο με το δαχτυλο... επισεις χ8ες το βραδυ εβαλα νοβα λιγο να τον δοκιμασω , δεν ειδα να εχει κανενα θεμα με την πλαινη οθονη . επειδη διαβασα οτι δεν συνεργαζοντε καλα , κολαει σε συγκεκριμενεσ λειτουργειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Στη Home Screen το wallpaper δεν καλύπτει την edge οθόνη και δεν είναι ενεργή (με shortcuts, etc) - εκτός εαν την ενεργοποιήσεις εσύ. (κάθε φορά) Edited April 17, 2015 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εχεις δικιο , δεν το ειχα παρατηρισει καν γιατι τον εβαλα για λιγο . ευχαριστω πολυ. επισεις επειδη δεν εχει ξεχωριστο θεμα , ξερετε καμια θηκη φλιπ ωπου να γινετε και σταντ ( της blackberry για το z10 ηταν πολυ καλη ) απο ελλαδα? τετοιο στυλ δηλαδη https://www.google.gr/search?q=blackberry+z10+flip+case&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&imgil=4P-Sn_d8_yZ7OM%253A%253BkAArL5gr3Tb_MM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.buytec.co.uk%25252Fblackberry-z10-flip-shell-case-cover-acc-49284-201--black-734-p.asp&source=iu&pf=m&fir=4P-Sn_d8_yZ7OM%253A%252CkAArL5gr3Tb_MM%252C_&usg=__2wfLvPFE0SDgte67SnDCdxWo1w8%3D&ved=0CC0Qyjc&ei=1dcwVeLTKYP6aN79gagO#imgrc=NO-YX1SNhsp_9M%253A%3BHK3WamaE9RFYUM%3Bhttp%253A%252F%252Fus.blackberry.com%252Fcontent%252Fdam%252FblackBerry%252Fimages%252FAccessories%252Fnorth-america%252Fenglish%252Fl-series-blackberry-flip-shell.png.original.png%3Bhttp%253A%252F%252Fus.blackberry.com%252Fsmartphones%252Fblackberry-z10%252Faccessories.html%3B310%3B159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Για καποιο λογο επανηλθε το coctail services ξανα στο προσκηνιο ενω ειχα απενεργοποιημενο το βραδυνο ρολοι,με αποτελεσμα να φιγουραρει πρωτο σε καταναλωση μπαταριας με ποσοστο 27%. Δευτερο ηρθε το app τις Q (το οποιο δεν το χρησιμοποιω παρα μονο μια τον μηνα για να φορτωνω μοναδες στην κορη μου)που δεν το ανοιξα με ποσοστο 23% και τριτη η οθονη με ποσοστο 21% και μολις 2:30 περιπου ωρες. Το κινητο βγηκε απο την πριζα στις 8 το πρωι και το βραδυ στης 10 περιπου ειχε μολις 30% μπαταρια ακομη. Κατι τρεχει εδω........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Για καποιο λογο επανηλθε το coctail services ξανα στο προσκηνιο ενω ειχα απενεργοποιημενο το βραδυνο ρολοι,με αποτελεσμα να φιγουραρει πρωτο σε καταναλωση μπαταριας με ποσοστο 27%. Δευτερο ηρθε το app τις Q (το οποιο δεν το χρησιμοποιω παρα μονο μια τον μηνα για να φορτωνω μοναδες στην κορη μου)που δεν το ανοιξα με ποσοστο 23% και τριτη η οθονη με ποσοστο 21% και μολις 2:30 περιπου ωρες. Το κινητο βγηκε απο την πριζα στις 8 το πρωι και το βραδυ στης 10 περιπου ειχε μολις 30% μπαταρια ακομη. Κατι τρεχει εδω........... Είσαι με kitkat? Με την ρωσική lollipop boc6 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η κατανάλωση του cocktailbar είναι απόλυτα φυσιολογική. Το ίδιο και στα Google play services. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι με kitkat παιζει το τηλεφωνο. Ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που η εταιρεια διανεμει τις νεες εκδοσεις λειτουργικου κατ'επιλογη. Δεν μπαινω στην διαδικασια να αλλαξω το firmware.Μια φορα που προσπαθησα να βαλω την επισημη Rom στο S4 μου (μετα απο cyanogenmod) μου "τουβλιασε" και καρδιοχτυπησα μεχρι να το επαναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι με kitkat παιζει το τηλεφωνο. Ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που η εταιρεια διανεμει τις νεες εκδοσεις λειτουργικου κατ'επιλογη. Δεν μπαινω στην διαδικασια να αλλαξω το firmware.Μια φορα που προσπαθησα να βαλω την επισημη Rom στο S4 μου (μετα απο cyanogenmod) μου "τουβλιασε" και καρδιοχτυπησα μεχρι να το επαναφερω. Στην Lollipop το cocktail services δεν περνά το 0,8%. Εχεις δίκιο για την τακτική της samsung. Με Odin και γνήσιο firmware δεν τουβλιάζει ούτε γράφει το knox, αλλά δεν θέλω να το προτείνω σε κανένα. Απ όσα διαβάζω, τίνω να πιστεύω ότι η lollipop στο Edge έχει κάτσει καλύτερα απ ότι στο Note 4, πιθανώς γιατί βασίζεται σε νεότερο built. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το πήρα κι εγώ :happy: . Με 662 ευρώ την Παρασκευή και σημερα βλέπω ότι εχει ηδη πάει στα 649. Από τοτε που το έφερε επίσημα η Samsung Hellas, η τιμή του κατρακυλάει. Το δικό μου είναι Πορτογαλικό πάντως. Ακόμα χρησιμοποιώ το Note II (μάλλον θα το κρατησω για το γυμναστηριο) , μέχρι να στήσω το Note Edge . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλορίζικο, η ευκολία της Edge οθόνες στο multitasking εκατό όλα τα λεφτά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το πήρα κι εγώ :happy: . Με 662 ευρώ την Παρασκευή και σημερα βλέπω ότι εχει ηδη πάει στα 649. Από τοτε που το έφερε επίσημα η Samsung Hellas, η τιμή του κατρακυλάει. Το δικό μου είναι Πορτογαλικό πάντως. Ακόμα χρησιμοποιώ το Note II (μάλλον θα το κρατησω για το γυμναστηριο) , μέχρι να στήσω το Note Edge . Καλησπέρα και από εμένα το πήρα και εγώ την Παρασκευη (για δεύτερη φορά) Γερμανίας unbranded με 4.4.4. αλλά στα 650. Και γενικότερα την Παρασκευη και σε 2 περιμετρικά μαγαζιά που κοίταξα η τιμή ήταν ίδια. Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα και από εμένα το πήρα και εγώ την Παρασκευη (για δεύτερη φορά) Γερμανίας unbranded με 4.4.4. αλλά στα 650. Και γενικότερα την Παρασκευη και σε 2 περιμετρικά μαγαζιά που κοίταξα η τιμή ήταν ίδια. Οκ Τι εγινε ρε παιδιά θα μαζευτούμε πολλοί τώρα που πέφτει η τιμή? Πως και το πήρες ξανά? σημαίνει ότι δεν σου άρεσε για να το δώσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Τι εγινε ρε παιδιά θα μαζευτούμε πολλοί τώρα που πέφτει η τιμή? Πως και το πήρες ξανά? σημαίνει ότι δεν σου άρεσε για να το δώσεις. Λάθος φιλαράκι είπα έτσι για αλλαγή να δω μπας και μου κάτσει το s6 αλλά τελικά δεν.... Απλά δεν έχω την πολυτέλεια να δεσμευσω χρήματα ταυτόχρονα για 2 τέτοια τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Τελικα note 4 , s6 ή note edge? Πολλοι θα εχουν αυτο το ευχαριςτο διλλημα...τωρα που πεφτουν οι τιμες:lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ακοπα Note Edge. Πραγματική λατρεία :love:. Ευχαριστώ παιδιά. Πάντως βλέπω ότι η τιμή του κατρακυλάει. Φανταζομαι ότι μεσα στους επομενους λίγους μηνες θα σταθεροποιηθει στα ~550 . Οποιος βιάζεται, πληρώνει :p . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ακοπα Note Edge. Πραγματική λατρεία :love:. Ευχαριστώ παιδιά. Πάντως βλέπω ότι η τιμή του κατρακυλάει. Φανταζομαι ότι μεσα στους επομενους λίγους μηνες θα σταθεροποιηθει στα ~550 . Οποιος βιάζεται, πληρώνει :p . Τα πάντα στην ζωή είναι θέμα γούστου. Μην ξεχνάς ότι και το edge σαν τιμή έχει ξεκινήσει από τα 850 περίπου εάν θυμάμαι καλά. Πιστεύω όμως ότι με βάση και την τιμή από το note3 η διαφορά ανά προϊόν θα είναι σίγουρα τα 100 ευρώ. Οπότε το 550 το βλέπω λίγο δύσκολο μακάρι ομως για να το πάρουν και άλλα παιδιά...... ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 ΝΟΤΕ edge κι εγω απο ημερών.Προερχομαι απο ΝΟΤΕ 3 και μεχρι στιγμής ειμαι ενθουσιασμένος.Η μπαταρια μέτρια αλλα μπρος στα κάλλη της οθόνης edge.... Επιτέλους ενα διαφορετικό ΝΟΤΕ...όλα τα 4αρια δείχνανε σαν τριάρι σχεδόν.Και έχουμε και το προσόν της δεύτερης μπαταριας οπως και της micro sd κάρτας. Ρουτ μόλις βγει η 5... Προς το παρόν απολαμβάνω την καινουρια συσκευη... Antutu 49500 η καλύτερη τιμή αν το πετύχω κρύο...45500 η χειρότερη με τη CPU να ψήνεται....:p Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αντε να μαζευόμαστε :) Εγω πλέον το συνήθισα και το λατρεύω. Μοναδικό μου πρόβλημα ότι δεν υπάρχει αξιόλογος screen protector ώστε να το έχω γυμνό. Θα χτυπήσω μάλλον μία bugatti γιατί τώρα το καλοκαίρι με την γνήσια flip αποκτά όγκο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Αντε να μαζευόμαστε :) Εγω πλέον το συνήθισα και το λατρεύω. Μοναδικό μου πρόβλημα ότι δεν υπάρχει αξιόλογος screen protector ώστε να το έχω γυμνό. Θα χτυπήσω μάλλον μία bugatti γιατί τώρα το καλοκαίρι με την γνήσια flip αποκτά όγκο. Τελικα note edge ή Μ8...? Ποιο σε Γεμιζει πιο πολυ? Edited April 21, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τελικα note edge ή Μ8...? Ποιο σε Γεμιζει πιο πολυ? Και τα δύο ✌ Καθένα έχει τα δικά του συν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τα πάντα στην ζωή είναι θέμα γούστου. Μην ξεχνάς ότι και το edge σαν τιμή έχει ξεκινήσει από τα 850 περίπου εάν θυμάμαι καλά. Πιστεύω όμως ότι με βάση και την τιμή από το note3 η διαφορά ανά προϊόν θα είναι σίγουρα τα 100 ευρώ. Οπότε το 550 το βλέπω λίγο δύσκολο μακάρι ομως για να το πάρουν και άλλα παιδιά...... ☺ Τα 550 είναι wild guess ελαφρώς. Προσωπική αίσθηση, για να το πω κι αλλιώς. Προς το παρόν ειναι στα 648 ευρώ . Φροντίζω να χαιρομαι την κάθε μέρα παραπάνω που το έχω και το χρησιμοποιώ, σε σχέση με το να περίμενα να πέσει μερικές δεκάδες ευρώ . Με την original flip cover είναι σκέτο κουκλί. Η μπαταρία με προβληματίζει ελαφρώς κι εμένα, αν και μόλις ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο της. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το σετακι δευτερης μπαταρίας και επιτοίχιου φορτιστή. Για screen protector το σκέφτομαι αρκετά, κυριως λόγω της edge οθόνης που μένει γυμνή, άρα απροστάτευτη (και πανέμορφη :p ) . Γενικώς το έχω ερωτευθεί το Edge :love:. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τα 550 είναι wild guess ελαφρώς. Προσωπική αίσθηση, για να το πω κι αλλιώς. Προς το παρόν ειναι στα 648 ευρώ . Φροντίζω να χαιρομαι την κάθε μέρα παραπάνω που το έχω και το χρησιμοποιώ, σε σχέση με το να περίμενα να πέσει μερικές δεκάδες ευρώ . Με την original flip cover είναι σκέτο κουκλί. Η μπαταρία με προβληματίζει ελαφρώς κι εμένα, αν και μόλις ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο της. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το σετακι δευτερης μπαταρίας και επιτοίχιου φορτιστή. Για screen protector το σκέφτομαι αρκετά, κυριως λόγω της edge οθόνης που μένει γυμνή, άρα απροστάτευτη (και πανέμορφη :p ) . Γενικώς το έχω ερωτευθεί το Edge :love:. Για μεμβράνη ποτέ δεν τα κατάφερα σε edge γιατί συνέχεια με το σκαλοπατι που κάνει όλο και θα την ξεκολλας. Το battery kit & extra battery είναι το standard αξεσουάρ σε όλα τα τηλέφωνα μου και γι αυτό δεν την πάλευα με το s6 άσχετα αν είχα και power bank που ποτέ δεν με βόλευε. Η θήκη του edge είναι και αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει. Όλα τα παραπάνω είναι σοβαρός λόγος η επόμενη μετάβαση μου να είναι σε NOTE edge 5 εννοείται όμως με δεδομένο ότι έστω θα αλλάζει η μπαταρία. ☺. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts