xenkato1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πολύ βολική εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehzstudios.quicksettingfornoteedge . Μεγάλη ευκολία, αν είχε και επιλογή να κατεβαίνει η notification bar θα ήταν υπερπλήρης. Σε συνδυασμό με τα λοιπά panel, η πλαινή οθόνη (παρά τα ~82mm συνολικού πλάτους) πολλές φορές μου δίνει τη δυνατότητα να χαρησιμοποιώ τη συσκευή με το ένα χέρι. Οντως φαινεται πολυ βολικη εφαρμογη, αν αποφασισω να το κρατησω ,θα την αγορασω.Δε βγαινει και τιποτα καινουργιο απο ρομ , να φλασαρουμε προς ικανοποιηση της λοξας μας..:wacko: Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αν βγει κατι από ρομ πιστεύω θα γίνει με την έλευση της 6. Πιο πριν δεν περιμένω κάτι αλλά και για μετά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Το θέμα είναι ότι προσωπικά και να το δώσω, δεν ξέρω που να πάω. Έχουν βγει καλύτερες καμερες ή καλύτεροι επεξεργαστές αλλά σαν σύνολο όλο κάπου θα χάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν βγει κατι από ρομ πιστεύω θα γίνει με την έλευση της 6. Πιο πριν δεν περιμένω κάτι αλλά και για μετά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Το θέμα είναι ότι προσωπικά και να το δώσω, δεν ξέρω που να πάω. Έχουν βγει καλύτερες καμερες ή καλύτεροι επεξεργαστές αλλά σαν σύνολο όλο κάπου θα χάνουν. Εχεις δικιο απολυτο, τι να παρει κανεις, το τηλεφωνο σχεδιαστικα, εμφανισιακα και απο επιδοσεις ειναι κορυφαιο, απλα ειναι αρκετα ακριβοτερο απο το ΝΟΤΕ 4 και δεν προτιμηθηκε.Αλλιως η πλαινη οθονη ειχε "χωρο" για πολυ development. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το note edge βγήκε πιο πολύ ως πειραματικό μοντέλο & το κυριότερο είναι ότι είχε περιορισμένη διαθεσιμότητα(νομίζω περί τις 1 εκατομύριο συσκευές έβγαλε & όχι σε παγκόσμια διαθεσιμότητα). Επακόλουθο αυτής της πολιτικής ήταν και η αυξημένη τιμή, μέχρι ένα 100άρικο παραπάνω πιστέυω ήταν καλά. Όπως και να χει, η ίδια η samsung δεν το πολυπίστεψε το όλο project(:down:), απόδειξη τα καινούργια edge που κινούνται σε διαφορετική φιλοσοφία, όπως και ότι δεν έχουμε note edge 2 αλλά s6 edge plus. Η φετινή samsung μου δείχνει μια εταιρία που έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ψάχνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το note edge βγήκε πιο πολύ ως πειραματικό μοντέλο & το κυριότερο είναι ότι είχε περιορισμένη διαθεσιμότητα(νομίζω περί τις 1 εκατομύριο συσκευές έβγαλε & όχι σε παγκόσμια διαθεσιμότητα). Επακόλουθο αυτής της πολιτικής ήταν και η αυξημένη τιμή, μέχρι ένα 100άρικο παραπάνω πιστέυω ήταν καλά. Όπως και να χει, η ίδια η samsung δεν το πολυπίστεψε το όλο project(:down:), απόδειξη τα καινούργια edge που κινούνται σε διαφορετική φιλοσοφία, όπως και ότι δεν έχουμε note edge 2 αλλά s6 edge plus. Η φετινή samsung μου δείχνει μια εταιρία που έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ψάχνεται. Και σιγουρα θα συμφωνησω , ετσι κι αλλιως η πτωση στις πωλησεις της ,δειχνει πραγματα.Εχω την εντυπωση ομως οτι σαν μεγαλη εταιρεια εχει τη φιλοδοξια να ειναι "ηγετης" να επηρεαζει δλδ αυτη τις αγορες και οχι οι αγορες να την καθοδηγουν.Το παιγνιδι ομως εχει χοντρυνει πολυ πλεον με τις μεγαλες κινεζικες που εχουν μπει σφηνα και μαλλον θα αναγκαστει να ριξει αρκετο νερο στο κρασι της. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Βρηκα αλλη μια παρα πολυ καλη εφαρμογη που στο EDGE κανει θαυματακια.Ειναι η MDNIE-Tuner που δουλευει βεβαια μονο με ρουτ.Απλα την κανετε install και οριζετε εσεις τις ρυθμισεις που θελετε.Τη δοκιμασα σε aosp [ressurection remix] αλλα και στην ρομ του Mickey387 και δουλευει αψογα.Ειναι κατι σαν "outdoor mode" ,αυξανει δηλαδη τη φωτεινοτητα στο μαξιμουμ ,πανω απο 700 νιτς.Το αποτελεσμα ειναι λευκο εξαιρετικο ,φωτεινοτητα οσο δεν παιρνει και αυξανομενη ορατοτητα σε συνθηκες εξωτερικες με πολυ ηλιοφανεια. Επισης εχει τις ρυθμισεις της σαμμυ σε οτι αφορα την οθονη-adaptine display,amoled ,basic κλπ.\ Βεβαια το μειον θα ειναι μαλλον ειναι η πτωση της μπαταριας ,αλλα αξιζει να το τεσταρουμε. Επειδη δεν μπορω να το ανεβασω λογω περιορισμου μεγεθους λινκ εδω https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347772611 Edited December 20, 2015 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η τελευταια στοκ που εχει βγει ποια ειναι ? γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Δες εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N915FY Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Δες εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N915FY thanks ....:) διαβαζω οτι βγηκε τροπος να κανεις ρουτ χωρις να πειραξεις τον custom cernel Η κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπερα σε ολη την ομαδα!!! Προς ενημερωση διοτι αντιμετωπισα ενα προβλημα προσφατα απο το service.το κινητο επανω αριστερα εχει ενα μικρο χτυπημα το οποιο ειναι στο κομματι του πλαστικου,ουτε οθονη ουτε πλακετα πουθενα αλλου.το πηγα λογω προβληματος στο δαχτυλικο απωτυπωμα και ξαφνικα μαθαινω πως το κινητο βγαινει εκτος εγγυησης λογω του χτυπηματος,πως η samsung hellas δεν μπορει να κανει τπτ παρολο που το σερβισ παραδεχεται οτι ουτε νερο εχει μπει,ουτε σκονη,ουτε η πλακετα εχει πειραχτει λογω χτυπηματος αλλα τους καλυπτουν οι οροι χρησης οπου αναφερουν πως οταν το τηλ ειναι χτυπημενο γενικα...μπορουν να το βγαλουν εκτος εγγυησης.πουθενα βεβαια δεν το διαβασα μεςα στους ορους.τωρα το προχωραω με τον συνηγορο του καταναλωτη και βλεπουμε.αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπερα σε ολη την ομαδα!!! Προς ενημερωση διοτι αντιμετωπισα ενα προβλημα προσφατα απο το service.το κινητο επανω αριστερα εχει ενα μικρο χτυπημα το οποιο ειναι στο κομματι του πλαστικου,ουτε οθονη ουτε πλακετα πουθενα αλλου.το πηγα λογω προβληματος στο δαχτυλικο απωτυπωμα και ξαφνικα μαθαινω πως το κινητο βγαινει εκτος εγγυησης λογω του χτυπηματος,πως η samsung hellas δεν μπορει να κανει τπτ παρολο που το σερβισ παραδεχεται οτι ουτε νερο εχει μπει,ουτε σκονη,ουτε η πλακετα εχει πειραχτει λογω χτυπηματος αλλα τους καλυπτουν οι οροι χρησης οπου αναφερουν πως οταν το τηλ ειναι χτυπημενο γενικα...μπορουν να το βγαλουν εκτος εγγυησης.πουθενα βεβαια δεν το διαβασα μεςα στους ορους.τωρα το προχωραω με τον συνηγορο του καταναλωτη και βλεπουμε.αυτα Σε ποιο service το πηγές? Μου ακούγεται περίεργο... Απο που το πήρες? Ελλάδα? Κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Το κινητό αγορασμένο από Vodafone, στην smartec το πήγα και αύτη την Απάντηση πήρα. Δυστυχώς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Το κινητό αγορασμένο από Vodafone, στην smartec το πήγα και αύτη την Απάντηση πήρα. Δυστυχώς!!!! Πολύ περίεργο... Και το λέω γιατί είχα πολύ καλή εμπειρία όταν είχα το NOTE 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Πρέπει να έχουμε το νου μας να μην πέσει το τηλ αλλά να αιωρειται!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παιδια βγηκε τροπος να κανεις ρουτ στα τελευταια φιρμ χωρις να πειραξεις τον κερνελ :) εχω απο χθες την coj2 και νομιζω ειναι τουμπανο ...! σαν να μου φαινεται οτι εχει καλυτερη διαχείριση ραμ απο την μικυ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παιδια βγηκε τροπος να κανεις ρουτ στα τελευταια φιρμ χωρις να πειραξεις τον κερνελ :) εχω απο χθες την coj2 και νομιζω ειναι τουμπανο ...! σαν να μου φαινεται οτι εχει καλυτερη διαχείριση ραμ απο την μικυ .. Για πες καμία λεπτομέρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Για πες καμία λεπτομέρεια εδω ... http://forum.xda-developers.com/note-edge/general/easy-root-edge-phones-stock-kernel-to-t3266156 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλη χρονια σε ολους!!Ησυχια βλεπω, παντως στο γνωστο φορουμ κυκλοφορει οτι ο Evren θα ξαναρχισει να μαγειρευει -ιδωμεν.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 η τελευταια παντως στοκ ειναι αψογη! τωρα που βρεθηκε και λυση να εισαι ρουτ χωρις να πειραξεις τον κερνελ το κινητο ειναι τούμπανο! εγω οπως ειπα και πιο πανω νομιζω εχει καλυτερη διαχείριση της ραμ το τελευταιο firm απο αυτο του μικυ ... βαζεις και xposed και κανεις μετα τις καστομιες σου εσυ χεχεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εmotion kernel update!:):) http://forum.xda-developers.com/note-4/orig-development/tw-kernel-emotroid-team-t2990557 δυστυχώς εγω ειμαι στοκ ρουτ και δεν με αφηνει να τον βαλω .. οσοι ειστε στου μικυ ριξτε μια ματια ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καταφερε ρε παιδια να το βαλει κανεις στο κινητο του? σε μενα δεν μπαινει με τιποτα! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εmotion kernel update!:):) http://forum.xda-developers.com/note-4/orig-development/tw-kernel-emotroid-team-t2990557 δυστυχώς εγω ειμαι στοκ ρουτ και δεν με αφηνει να τον βαλω .. οσοι ειστε στου μικυ ριξτε μια ματια ..:) Καλησπερα και καλη χρονια φιλε μου.μια απορια αν μπορεις να μου λυσεις,εισαι στοκ ρουτ με knox 0 η εχει γραψει ο knox;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Κατι που εμφανιστηκε με το που εκανα update σε lol....επιτελους βρηκα τι φταιει (βεβαια δεν εσκασα να κατσω να το βρω παρα ελεγα οτι μαλλον με f.r θα στρωσει) Το αναφερω μπας και υπαρχει καποιος που δεν ηξερε το λογο εμφανισης μηπως και σωθει. Με τη lol δεν μπορεις να κανεις install κανενα app απο....unknown source....γενικα δλδ εκτος play store, ακομα κι αν εχεις τικαρισμενο το αναλογο boolean πεδιο οταν ειναι σε λειτουργεια καποιο app που εχει σχεση με τη φωτεινοτητα της οθονης. Στο δικο μου εχω εγκατεστημενο το Lux Lite. Mε το που το απενεργοποιω...μια χαρα κανω install οποιαδηποτε εφαρμογη εχω κατεβασει απο 'αλλο' store ή απο xda. Με το που το ενεργοποιω παλι (γιατι ειναι πολυ διαφορετικη η φωτεινοτητα στο αυτοματο λογω των παραμετρων που εχω βαλει) δεν μπορω να κανω install παρα μονο απο το play store. Δεν ξερω αν αυτο ισχυει σε root συσκευες παντως σε unroot συμβαινει Edited January 13, 2016 by idemis Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Κατι που εμφανιστηκε με το που εκανα update σε lol....επιτελους βρηκα τι φταιει (βεβαια δεν εσκασα να κατσω να το βρω παρα ελεγα οτι μαλλον με f.r θα στρωσει) Το αναφερω μπας και υπαρχει καποιος που δεν ηξερε το λογο εμφανισης μηπως και σωθει. Με τη lol δεν μπορεις να κανεις install κανενα app απο....unknown source....γενικα δλδ εκτος play store, ακομα κι αν εχεις τικαρισμενο το αναλογο boolean πεδιο οταν ειναι σε λειτουργεια καποιο app που εχει σχεση με τη φωτεινοτητα της οθονης. Στο δικο μου εχω εγκατεστημενο το Lux Lite. Mε το που το απενεργοποιω...μια χαρα κανω install οποιαδηποτε εφαρμογη εχω κατεβασει απο 'αλλο' store ή απο xda. Με το που το ενεργοποιω παλι (γιατι ειναι πολυ διαφορετικη η φωτεινοτητα στο αυτοματο λογω των παραμετρων που εχω βαλει) δεν μπορω να κανω install παρα μονο απο το play store. Δεν ξερω αν αυτο ισχυει σε root συσκευες παντως σε unroot συμβαινει το lux προκαλει παντου αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/915f-n915fxxu1coj4-binh24mod-lollipop-5-t3289771 νεα custom βασισμενη στην νεα βαση ...:) επιτελους !!!! την δοκιμαζω τωρα! πειτε μου ρε παιδια το κολπακι που κανουμε οταν σε καθε restart χανουμε τους κωδικους απο wifi .. αντεεεεεεεεε:) με root explorer κατι αλλαζουμε ...Heeeelp! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts