freddaras Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ------------------------- http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/script-touchwiz-bloating-script-222-apps-t3258537 Αμεσως μετα το φλασαρισμα της ρομ ,φλασαρεις κ αυτο και γλιτωνεις απο ολες τις αχρηστες εφαρμογες.Επισης μπορεις ευκολα να επιλεξεις τι θα διαγραφει και τι θα μεινει στη ρομ.Το αποτελεσμα ειναι να ειναι η ρομ πολυ ελαφρια, γρηγορη κ με πολυ καλυτερη μπαταρια.Το μειον ειναι οτι ειναι πολυ light για καποιοιν που θελει ολες τις εφαρμογες της samsung. εβαλα ξανα mikcey με το κολπακι που λες! για να δουμε! κρατησα τα βασικα μονο! την πλαινη οθονη του edge το snote το πενακι κτλ ..:) ολη η αλλη η σαβουρα εφαγε δρομο! .. σαν πρωτη φαση δειχνει να πηγαινει σφαιρα το κινητακι ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 @freddaras πρέπει να το άδειασες τελείως. Εγώ δεν το εφαρμόζω γιατί κάποια απ' αυτά που βγάζει μου είναι χρήσιμα(εννοείται ο καθένας κρίνει με τις ανάγκες του, δεν κρίνω αρνητικά όσους τα βγάλατε όλα) αλλά μ'αρέσει που τα χει όλα μαζεμένα, έβγαλα κάποια που πριν δίσταζα να πετάξω. Πολύ χρήσιμο εργαλείο! :up: Επίσης, πόσο γέλασα με: ''If you like bloat-ware you must be a Samsung Employee'' :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 @freddaras πρέπει να το άδειασες τελείως. Εγώ δεν το εφαρμόζω γιατί κάποια απ' αυτά που βγάζει μου είναι χρήσιμα(εννοείται ο καθένας κρίνει με τις ανάγκες του, δεν κρίνω αρνητικά όσους τα βγάλατε όλα) αλλά μ'αρέσει που τα χει όλα μαζεμένα, έβγαλα κάποια που πριν δίσταζα να πετάξω. Πολύ χρήσιμο εργαλείο! :up: Επίσης, πόσο γέλασα με: ''If you like bloat-ware you must be a Samsung Employee'' :lol: :lol: :lol::lol::lol: φιλε κράτησα μονο την διπλανη οθονη το snote/planer και το πενακι ..:) ολα τα αλλα φαγανε δρομο ..! και το samsung account και τα back up του κτλ ..:) παει σφαιρατο τωρα το νοτελι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπερα στην ομαδα.ηθελα καποιες διευκρινησεις,κανοντας ρουτ χωρις να αλαξω ρομ απλα για xpozed κτλ γραφει ο knox?αν οχι ποια διαδικασια εχει ποια για ρουτ?αυτα και ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπερα στην ομαδα.ηθελα καποιες διευκρινησεις,κανοντας ρουτ χωρις να αλαξω ρομ απλα για xpozed κτλ γραφει ο knox?αν οχι ποια διαδικασια εχει ποια για ρουτ?αυτα και ευχαριστω!!!! Και μόνο με απλό root γράφει, δυστυχώς. (Τουλάχιστον με τα όσα γνωρίζω ως τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 εβαλα ξανα mikcey με το κολπακι που λες! για να δουμε! κρατησα τα βασικα μονο! την πλαινη οθονη του edge το snote το πενακι κτλ ..:) ολη η αλλη η σαβουρα εφαγε δρομο! .. σαν πρωτη φαση δειχνει να πηγαινει σφαιρα το κινητακι ! :) ------------ Ωραιος!!! Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και μόνο με απλό root γράφει, δυστυχώς. (Τουλάχιστον με τα όσα γνωρίζω ως τώρα) Αν rootαρεις τοτε knox 0x1..Μονο σε ΝΟΤΕ 3 εχει βρεθει τροπος να ρουταρεις και να μη γραφει ο knox. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αν rootαρεις τοτε knox 0x1..Μονο σε ΝΟΤΕ 3 εχει βρεθει τροπος να ρουταρεις και να μη γραφει ο knox. Ετσι ειναι και μαλιστα μονο σε συγκεκριμενα firms. Είχε βρεθεί και στο alpha, όπως και σε s5, s6/s6 edge αλλά και πάλι μόνο σε επιλεγμένα firms. Γενικά οι κινήσεις που γίνονται για να γλιτωσουμε από το knox έχουν ελάχιστα αποτελέσματα. Δυστυχώς, μας έχει κάψει η Samsung με το βρώμο-knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ------------ Ωραιος!!! Πραγματικά έχει μεγάλη βελτίωση το κινητό έτσι. Είναι σαν να εχεις μια στοκ Cm.. ☺ Θέλει λίγο προσοχή για να κρατήσεις τα βασικά (τις λειτουργίες του edge) και απο εκεί και πέρα έχεις άλλο κινητό. Εγώ χωρίς την σαβούρα της samsung είδα και καλύτερη μπαταρία. Μακάρι ο Mickey να ασχοληθεί ξανά στο να δούμε μια νέα ρομ βασισμένη στις νέες στοκ που βγήκαν. Μέχρι τότε παραμένω εδώ χωρίς να το κουνάω λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/projetc-n915f-g-port-scl24-note-edge-au-t3123206 αυτη την ρομ την εχει δοκιμασει κανεις παιδια?:) Edited December 5, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/projetc-n915f-g-port-scl24-note-edge-au-t3123206 αυτη την ρομ την εχει δοκιμασει κανεις παιδια?:) Δεν παιζει σε μας.Ειναι για τους Japanese:lol: και τους Αυστραλοι :) Edited December 5, 2015 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Δεν παιζει σε μας.Ειναι για τους Japanese:lol: και τους Αυστραλοι :) Χάρηκα και εγώ λέω νέα ρομ για φλασαρισμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 για δειτε λιγο εδω παιδια ...φρεσκο πραγμα ...:) http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/sm-n915skl-5-1-1-hk-rom-v1-0-galaxy-t3257394 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Είσαι σίγουρος ότι κάνει για F/FY? Για το N915SKL λέει ότι είναι. Εdit: Γράφουν στα σχόλια ότι δεν κάνει για F/FY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Είσαι σίγουρος ότι κάνει για F/FY? Για το N915SKL λέει ότι είναι. Εdit: Γράφουν στα σχόλια ότι δεν κάνει για F/FY. ναι ρε τωρα το ειδα ..τζαμπα χαρηκα παλι ..:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς 200αρα κάρτα μνήμης (όπως αυτή) στο Edge μας ? τα specs λένε για κάρτα μνήμης έως 128 GB. Χρησιμοποιω μια 128αρα Samsung και λέω να τη βάλω στο Note II μου (ειναι rootαρισμένο, οπότε υπάρχει mod για να παίξει) και στο Edge να βαλω μια 200αρα, αφού από τα 128 GB της τωρινής έχω γεματα ηδη τα ~80 GB . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μια χαρά θα παίζει, θεωρητικά οι σημερινές high end συσκευές υποστηρίζουν sd ως 2TB, απλά επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες συνήθως δεν αναφέρεται. Τι βρίσκεις πουθενά σε καλή τιμή? Εγώ στην 128άρα sd έχω αφήσει 1.5gb ελεύθερο & δεν θα με χάλαγε η 200άρα. https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/2b8eb3e85027458a7594a93bbbdc1069.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι τα 130 ευρώ του γερμανικού amazon. Η αλήθεια είναι ότι τα 32+128 GB γεμίζουν πολύ γρηγορα. Ο βασικός λόγος που δεν την έχω πάρει ακόμα είναι οτι περιμένω τις microSD των 512 GB που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι. Οποια μεγάλη microSD παρω τωρα (ή μελλοντικά), θα με αναγκάσει να βάλω την 128αρα του Edge στο Note II και η 64αρα του Note II θα μπει στο συρτάρι. Για την 64αρα αυτή ειχα ξοδεψει 80 ευρώ τέλη του 2012 και σημερα μια καινούρια 64αρα κάνει 20-22 ευρω ... Η μόνη της χρησιμοτητα θα ειναι μάλλον για backup αρχείων και χρηση της στο card reader του laptop. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εκπληκτικές αυτές οι 512 τις είχα ξεχάσει. Βέβαια και στις τιμές που λογικά θα παίξουν, θα είναι σαν να μην υπάρχουν. :p Προσωπικά όταν η 200αρα πέσει σε 2ψηφια τιμή μαλλον θα την τσιμπήσω. Δεν την έχω και άμεση ανάγκη προς το παρόν. Όσο για την κάρτα που σου μένει υπάρχουν ανταπτορες για να την κάνεις φλασακι. (Είτε για pc, είτε για κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Για αρχή παίζουν στα ~1.000 $ . Δε θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να πέσουν και οι 512άρες κάρτες μνήμης. Αρκεί να μπουν 2-3 κατασκευαστες στον ανταγωνισμο. Ακούει η Samsung :p? Θυμάμαι το καλοκαίρι του 2005 , ήμουν 1ο έτος στο Πολυτεχνείο, που ο αδερφός μου ειχε βρει μια προσφορά τότε στο e-shop ένα φλασακι 1GB στα 75 ευρω και το ειχε αγορασει. Τότε επαιζαν 128 ΜΒ και 256 ΜΒ φλασάκια. Ειχε ρωτησει τη γνώμη μου σχετικά και γνωμοδότησα θετικά, λέγοντάς του χαρακτηριστικά "Με 1 ολόκληρο GB, θα εισαι καλυμμένος για πάρα πολλά χρόνια". Σήμερα τα φλασάκια των 8 GB κάνουν ... 4 ευρώ :lol::lol::lol: και με 75 ευρώ είσαι ανάμεσα στα 128 GB & 256 GB. Νομιζω ότι το threshold του διψήφιου αριθμού ευρώ θα το τηρησω κι εγώ :) . Όσο για την κάρτα που σου μένει υπάρχουν ανταπτορες για να την κάνεις φλασακι. (Είτε για pc, είτε για κινητό) Ναι, αυτό είναι το plan B. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ειχα μια επικοινωνια με εναν dev απο το φορουμ του s6 edge plus.Tο λινκ ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/themes-apps/auto-brightness-fix-t3250279/page7 Ειναι ο gitin,και μας εφτιαξε ενα μοντ για τη διορθωση της φωτεινοτητας στο τηλ. μας.Δηλαδη αυτο που εχει η σαμι οταν σε φωτεινο περιβαλλον η φωτεινοτητα παει στο μεγιστο ,ενω σε πιο σκοτεινο χαμηλωνει αυτοματα.Κατι που εχουν ολα τα τελευταια τηλεφωνα της samsung. Εγω ηθελα να εχω τη φωτεινοτητα παντα στο μεγιστο ανεξαρτητως του εξωτερικου φωτισμου. Ολα τα credits ειναι δικα του εννοειται ,καντε πρωτα ενα μπακ απ και ακολουθηστε τις οδηγιες στο ποστ 67. --------- Προσοχη , ειναι μονο για τη ρομ του Micky387 ,οπως γραφω στο ποστ το δικο μου αριθ.66 [Micky387_Android_5.1.1_V1.1]. Αλλη οθονη, παντα φωτεινη και ζωντανη και μπορει να ρυθμιστει απο το χρηστη οπως θελει, οχι οπως θελει η σαμι.;) Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Πολύ ευχάριστο, παίρνω backup τώρα και θα το δοκιμάσω. Όπως και να χει μπράβο και στο dev & σε σένα που ασχοληθηκες! @Xenkato μπορείς να μου πεις που ακριβώς πρέπει να πάω να ρίξω το services.jar ? Edited December 12, 2015 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πολύ ευχάριστο, παίρνω backup τώρα και θα το δοκιμάσω. Όπως και να χει μπράβο και στο dev & σε σένα που ασχοληθηκες! @Xenkato μπορείς να μου πεις που ακριβώς πρέπει να πάω να ρίξω το services.jar ? Στο system/framework με ρουτ εξπλορερ ή καποιον παρομοιο φαιλ μανατζερ. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Έγινε το πέρασα, όλα οκ! :thanks: Όντως είναι καλύτερα σε χαμηλής φωτεινότητας περιβάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πολύ βολική εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehzstudios.quicksettingfornoteedge . Μεγάλη ευκολία, αν είχε και επιλογή να κατεβαίνει η notification bar θα ήταν υπερπλήρης. Σε συνδυασμό με τα λοιπά panel, η πλαινή οθόνη (παρά τα ~82mm συνολικού πλάτους) πολλές φορές μου δίνει τη δυνατότητα να χαρησιμοποιώ τη συσκευή με το ένα χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts