tsipfi Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το titanium εννοούσα. Τα themes πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη ( μου θυμίζει symbian). Μια και όλα μου τα apps είναι original μάλλον θα τα βάλει η Google αυτόματα από το store και ταυτόχρονα το κινητό θα ψήνει μπριζόλα( πολύ ζεστός ο snap....). Θα googlάρω μπας και βρω άκρη με τa wifi μέσω titanium. Του Mickey μπορώ να την φλας άρω κατευθείαν στο twrp ή πρέπει πρώτα να βάλω την official διότι τώρα είμαι με emotion kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μολις περασα την φρεσκια Αγγλικη... COJ2...εντυπωσεις σε μια δυο μερες!!! http://www.sammobile.com/firmwares/download/58802/N915FYXXU1COJ2_N915FYOXA1COJ2_BTU/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δεν νομίζω να χεις θέμα, εγώ φλασάρω από twrp, από τη μια custom στην άλλη, κάνοντας τα όλα wipe, πλην internal sd.(εκτός και αν χρειαστεί, π.χ. κολλήματα). Πάντα κράτα και nandroid backup για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μολις περασα την φρεσκια Αγγλικη... COJ2...εντυπωσεις σε μια δυο μερες!!! http://www.sammobile.com/firmwares/download/58802/N915FYXXU1COJ2_N915FYOXA1COJ2_BTU/ τροπος για να κανεις ρουτ σε τελειως στοκ κατασταση υπαρχει ?(σε περιπτωση που φας βιδα ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδιά ΣΟΣ. Εδώ και κάποιο καιρό μου βγάζει συνέχεια για την μουσική όταν πάω να ακούσω αρχείο το Open With... Τι defaults έχω καθαρίσει, τι apps έχω κάνει uninstall, τι έχω δοκιμάσει το stock, ton Google Music΄.... δεν γίνεται τίποτα... έχει κανείς αντιμετοπίσει αντίστοιχο πρόβλημα? Τρέχω Nova αλλά το πρόβλημα το κάνει και σε touchWiz. Σώστεεεεεεεεεε τον πιστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδιά ΣΟΣ. Εδώ και κάποιο καιρό μου βγάζει συνέχεια για την μουσική όταν πάω να ακούσω αρχείο το Open With... Τι defaults έχω καθαρίσει, τι apps έχω κάνει uninstall, τι έχω δοκιμάσει το stock, ton Google Music΄.... δεν γίνεται τίποτα... έχει κανείς αντιμετοπίσει αντίστοιχο πρόβλημα? Τρέχω Nova αλλά το πρόβλημα το κάνει και σε touchWiz. Σώστεεεεεεεεεε τον πιστό! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανασυναντησει τέτοιο θέμα. Το αρχείο πας να το ανοίξεις μέσω κάποιου file manager ή μέσω κάποιας εφαρμογής μουσικής? Ανέβασε και κάποιο screenshot να καταλάβουμε καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παιδιά καλημέρα. Από καιρό widget χρησιμοποιείτε τον stock; Εγώ έχω το ewaether. Το θεωρώ κλήσεις ανώτερο με πολλές πληροφορίες παραπάνω. (άνεμο, υγρασία κτλ). Υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ο καιρός στην πλαϊνη οθόνη όπως φαίνεται ο stock; η αν υπάρχει κάποιο πάνελ παρόμοιο που να κάνει την ίδια δουλειά με αυτό της samsung και να έχει επιλογή για περισσότερες πληροφορίες συντομεύσεις κτλ. Γνωρίζουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ο καιρός στην πλαϊνη οθόνη όπως φαίνεται ο stock; η αν υπάρχει κάποιο πάνελ παρόμοιο που να κάνει την ίδια δουλειά με αυτό της samsung και να έχει επιλογή για περισσότερες πληροφορίες συντομεύσεις κτλ. Γνωρίζουμε κάτι; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehzstudios.edgeweather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ehzstudios.edgeweather θα το δοκιμασω και θα επανελθω ! γενικα ομως περιμενα περισσότερες εφαρμογες να συνεργαζονται με την διπλανη οθονη ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Απο 1/11 βλέπω νέα έκδοση 5.1.1. Τι παίζει άραγε...? 800+Μb δεν δειχνουν και λίγα... Δειχνει να ειναι σημαντική ενημέρωση... Για να δουμε... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Απο 1/11 βλέπω νέα έκδοση 5.1.1. Τι παίζει άραγε...? 800+Μb δεν δειχνουν και λίγα... Δειχνει να ειναι σημαντική ενημέρωση... Για να δουμε... εχεις καποιο λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Στο sammobile είναι διαθέσιμα όλα τα stock firms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Στο sammobile είναι διαθέσιμα όλα τα stock firms. Ναι το είδα. Είδα επίσης ότι μπορείς να κάνεις root και στο καινούργιο φιρμ.. αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη Μίκυ με τρώει το χέρι μου για φλασαρισμα.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Έβαλα χθες την νέα 5.1.1,δεν είδα κάτι περίεργο. Το τηλέφωνο συνεχίζει να είναι γρήγορο και smooth. Σημειωτέον δεν έχω κάνει ούτε ένα Hard reset από τη μέρα που το πήρα... Για να δώσουμε και λίγα νούμερα :p,στο antutu κάνει 52500 άνετα! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Μου ήρθε και εμένα σήμερα ένα μικρό Update 84mb. Δεν είδα όμως τι γράφει ότι βελτιώνει... Edited November 5, 2015 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Είδατε καμία συνταραχτικη διαφορά παιδιά που να αξίζει την αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakira72 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Είδατε καμία συνταραχτικη διαφορά παιδιά που να αξίζει την αλλαγή; Νομίζω ότι έχει καλύτερη μπαταρία πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Νομίζω ότι έχει καλύτερη μπαταρία πλέον Πες μου λίγο ρουτ γίνεται όπως οι υπόλοιπες φαντάζομαι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 διαβασα λιγο και λενε οτι η νεα βαση μπορει να γινει ρουτ με το παρακατω τροπο .. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63067655&postcount=33 σκεφτομαι να την περασω και εγω σημερα για δοκιμη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 εβαλα την ρομ ολα καλα αλλα καθε φορα που κανω restart χανω τους κωδικους μου απο το wifi και νευριαζω ...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 εβαλα την ρομ ολα καλα αλλα καθε φορα που κανω restart χανω τους κωδικους μου απο το wifi και νευριαζω ...:lol::lol: Περίεργο bug, κάτι τέτοιο δεν εμφάνιζαν και τα note 3 με kitkat? Aν δεν το έχει εμφανίσει και σε άλλα παιδιά μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στo πέρασμα. Υπόθετω ότι έκανες καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Περίεργο bug, κάτι τέτοιο δεν εμφάνιζαν και τα note 3 με kitkat? Aν δεν το έχει εμφανίσει και σε άλλα παιδιά μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στo πέρασμα. Υπόθετω ότι έκανες καθαρή εγκατάσταση. εκανα καθαρη εγκατασταση τα παντα! το ρουταρα με το παραπανω τροπο ομως! λες να φταιει αυτο ? (με τον κερνελ του μικυ κτλ ...) edit την βρηκα την λυση παιδια ! http://forum.xda-developers.com/note-edge/help/qa-root-supported-kernel-5-1-1-testers-t3177435/page6 Edited November 6, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakira72 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 εβαλα την ρομ ολα καλα αλλα καθε φορα που κανω restart χανω τους κωδικους μου απο το wifi και νευριαζω ...:lol::lol: Το έκανες ρουτ? Πως πήγε? Πες μου για να το κάνω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 @freddaras Αφου λυθηκε το θεμα, μια χαρά. Πες εντυπώσεις, όταν βρεις χρόνο, σε σχέση με του mickey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Δεν μου έχει φάκελο build.prop μέσα στο system. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο wifi με stock root rom. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για εμφάνιση κρυφών αρχείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts