apostolidisathan Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 DHL Update Further Detail: Shipment on hold The shipment has been identified as containing Dangerous Goods and requires special processing. :lol::lol::lol: Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου... Δίκιο έχουν, είναι επικίνδυνα.... ελκυστικό προϊόν Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Keep us updated. Αδημονουμε εξίσου :). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ο Βασιλιάς έφτασε...:rotfl: http://s26.postimg.org/kc2twp361/20141204_184410.jpg http://s26.postimg.org/8ygalhsnd/20141204_184441.jpg http://s26.postimg.org/jntzdr4g9/20141204_184942.jpg http://s26.postimg.org/g0e87ow95/20141204_185632.jpg Τα υπόλοιπα απο αύριο παιδιά... Με μια λέξη η συσκεύη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...:yahoo::w00t::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 καλοριζικο να το χαρεις.περιμενουμε εντυπωσεις και οχι μονο :D Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 πολυ ομορφο,καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Αυτά είναι. ..καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ουάο. Εντάξει ξεχωρίζει από όλα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλορίζικο Γιώργο! Εντωμεταξυ η συσκευασία εκπληκτική. Original case, microsd από ότι μπορώ να διακρίνω και δε συμμαζευεται. Κράτα μας ενήμερους για τις πρώτες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλημέρα. Η έκδοση αυτή θεωρείται Limited Edition και δίνει θήκη και mircroSD στο πακέτο. Κατι που μου εκανε εντυπωση μετά από λίγες ώρες μαζί του, κάθεται πολύ πιο σωστά στο χέρι από ότι το 4αρι. Η κυρτή οθόνη βολεύει και εφαρμόζει πολύ σταθερά στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλημέρα. Η έκδοση αυτή θεωρείται Limited Edition και δίνει θήκη και mircroSD στο πακέτο. Κατι που μου εκανε εντυπωση μετά από λίγες ώρες μαζί του, κάθεται πολύ πιο σωστά στο χέρι από ότι το 4αρι. Η κυρτή οθόνη βολεύει και εφαρμόζει πολύ σταθερά στο χέρι. Γιώργο η οθόνη στα ίδια επίπεδα; Η θηκη που έχει μέσα είναι κλασική Flip cover? Οι αγαπημένες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η οθόνη νομίζω ότι είναι ίδια ναι - ίσως λίγο πιο σκούρα στα άσπρα (!) αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Η θήκη είναι η Flip Cover για το Edge ναι. Δεν την έχω εφαρμόσει ακόμα. Θέλω να το δουλέψω λίγο χωρίς. Το βλέπω πιο σβέλτο από το Ν4 μου και δουλεύω TW (ο οποιος παει μια χαρα) γιατί με τους άλλους launchers "χάνει" στο Edge μέρος του. Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε παιδια! Επίσης είδα ότι όλες οι υπόλοιπες χώρες που έχουν λάβει την έκδοση F έχουν πιο νέο firmware άρα περιμένω update soon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το ανταλλάζεις με Samsung Galaxy S3 Mini και 100€ από μένα στο χέρι? χα χα χα Σε ζηλεύουν πολλοί σήμερα, να το προσέχεις !!! Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 @geovass review θέλουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Quick Review... "Υπέρ" Καλύτερο κράτημα. Κάθεται πιο σωστά στο χέρι από Ν4. Αισθάνομαι ότι είναι λίγο πιο μικρό (στο ύψος) και πιο ελαφρύ ίσως. Ο TW είναι πιο σβέλτος από την έκδοση στο Ν4. Δουλεύω αυτόν και όχι Νοβα (για την ώρα). Η Οθόνη ίσως να έχει λίγο πιο θερμά χρώματα που εμένα μου αρέσει. Η οθόνη Edge δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν ενοχλείται από την παλάμη στο κράτημα. Στιγμιαίο άνοιγμα Photo Library και Contacts. "Κατά" Η μπαταρία ακόμα δεν δείχνει τα δόντια της (αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς) Δεν υπάρχει μέταλλο στο κάτω πίσω μέρος (περιμετρικά) όπως στο Ν4, μόνο στο πάνω μέρος. Limited Edge screens - αλλά αυτό πιστεύω ότι θα αλλάξει σύντομα. Αυτά για την ώρα.:) Edited December 5, 2014 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Geovass υποστηρίζει ελληνικό μενού? Edited December 6, 2014 by teo_k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ναι κανονικά έχει Ελληνικό μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Στο στέλνει κανονικά Ελλάδα η πρέπει να έχεις διεύθυνση εξωτερικό γιατί το σκέφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δεν στέλνει Ελλάδα (μέσω Samsung το πήρα εγω). Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα μπορείς να το βρεις στο ebay από Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δεν στέλνει Ελλάδα (μέσω Samsung το πήρα εγω). Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα μπορείς να το βρεις στο ebay από Ευρώπη. Μπορεί να το δούμε και πολύ σύντομα στα Σκρουτζομάγαζα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Υπαρχει η δυνατοτητα προ-παραγγελιας απο το expansys... Τιμη ακομα δεν γνωριζουμε... http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-note-edge-eu-black-265507/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 5 μέρες σε χρήση μέχρι τώρα...:rolleyes: Δοκίμασα για 2 μέρες την Leather Case Wallet που ήρθε μαζί. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (δίνει premium feel στη συσκευή αλλά και όγκο). Ενα μεγάλο αρνητικό με την θήκη είναι ότι δεν έχεις καμιά ειδοποίηση (οπτική) από το κινητό σε μηνύματα, email, etc. Το notification led είναι καλυμμένο 100% και η οθόνη Edge εμφανίζει μόνο εάν την τρίψεις:lol: ή έχεις κλήση. Η οθόνη ανοίγει/κλίνει μόνη της όταν ανοίξεις/κλίσεις τη θήκη. Η μπαταρία αρχίζει σιγά σιγά να φτιάχνει και να χτυπάει 4 ώρες πάνω κάτω σε μικτη χρήση (4G-WiFi). Με 4G μόνο, τρώει πολύ μπαταρία. Χθες ήμουν όλη μέρα εκτός γραφείου και χρειάστηκα να φορτίσω το μεσημέρι γιατί δεν θα με έβγαζε μέχρι το βράδυ. (email, sync on - corporate account+2 gmail, BT audio, mp3, whatsapp, viber, skype, FB. Twitter, Tatapatak, WiFi Hot Spot, etc). Συνεχίζω με TW και όχι με άλλους launcher γιατί πάει πολύ καλά η συσκευή. Η ANK5 έχει βγεί εδώ και μια εβδομάδα, αλλά ακόμα δεν την έχει πάρει (Ήρθε με ΑΝΚ4). Σιγά σίγα αρχίζουν και σκάνε μικρές εφαρμογές για την χρήση της Edge οθόνης. Αυτά για την ώρα...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Lollipop Upgrade το Φλεβάρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτό το μαγαζί που βρίσκεται Αγγλία στέλνει και Ελλάδα για όποιον ενδιαφέρεται. Διάβασα κάποια καλά σχόλια αλλά δεν παίρνω κι όρκο μιας και δεν έχω ψωνίσει(ακόμα) από το συγκεκριμένο και η τιμή είναι στο θεό. White Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτό το μαγαζί που βρίσκεται Αγγλία στέλνει και Ελλάδα για όποιον ενδιαφέρεται. Διάβασα κάποια καλά σχόλια αλλά δεν παίρνω κι όρκο μιας και δεν έχω ψωνίσει(ακόμα) από το συγκεκριμένο και η τιμή είναι στο θεό. White Black Προσοχή όμως μιας και δεν δίνει Ευρωπαϊκή συσκευή / εγγύηση (Eu warranty: No) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Διαθέσιμο και στο Samsung store στο Αϊντχοφεν στα 899 ευρώ :lol: ή με 24μηνο συμβόλαιο στην T-Mobile ύψους 52 ευρω το μηνα με 5.000 λεπτά ομιλιας, 5.000 SMS και 5.000 ΜΒ μηνιαιως και τη συσκευή δωρεάν. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts