tarirs Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 πως βλεπουμε προελευση...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Γερμανικό είναι αλλά όλα τα Blackberry υποστηρίζουν Ελληνικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αρα παιρνω αναβαθμιση απο γερμανια..ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 εχει δουλεψει καποιος otg....??? hdd εχει δουλεψει ? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 εχει δουλεψει καποιος otg....??? hdd εχει δουλεψει ? OTG με USB ναι... HDD δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει σε ξενα φορα απο αλλους χρηστες πως γινετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 OTG με USB ναι... HDD δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει σε ξενα φορα απο αλλους χρηστες πως γινετε.... Μπορεις να μου πεις πως γινετε επειδή δεν το αναγνωριζει....το usb:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismakr Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 καλημέρα, έχω παρατηρήσει κάποια "σκαλωματάκια": 1) Κάποιες φορές το πιάνει έτσι ξαφνικά και δε λειτουργεί το touch πληκτρολόγιο, είτε δεν κάνει scroll up and down, είτε δεν πηγαίνει αριστερά-δεξιά στις οθόνες με τις εφαρμογές. Αυτό φτιάχνει - τις περισσότερες φορές - μετά από λίγη ώρα από μόνο του, είτε με ένα restart. Έχω παρατηρήσει - ίσως και να είναι σύμπτωση - ότι το σκάλωμα αυτό το κάνει όταν ανοίξω/κλείσω κάποια εφαρμογή android. Μη νομίζετε ότι έχω και πολλές, το play store, google maps, youtube. Αυτά μόνο.... 2) Άλες πάλι φορές, δεν ανάβει το πληκτρολόγιο. Αυτό φτιάχνει κάνοντας ένα restart. Το πρώτο, είναι σαφώς πιο συχνό από το δεύτερο. Συμβαίνουν και στις δικές σας συσκευές ? Μήπως γνωρίζετε τι φταίει ? Τι μπορούμε να κάνουμε, απλά restart? Υπάρχει εφαρμογή offline google maps, που να κάνει πλοήγηση με χρήση ΜΟΝΟ του GPS, χωρίς να είναι τα data ενερογποιημένα ?? Ευχαριστώ ! Οφείλεται σε κάποια εφαρμογή android (δεν έχω καταφέρει να προσδιορίσω ποια το δημιουργεί, iσως και όλες). Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ανοίξεις μια android εφαρμογή (οποιαδήποτε) και στην συνεχεία την κλείσεις πατώντας το back βελάκι <- . Τοτε ειναι που τρώει το σκάλωμα που λες (με το ότι δεν λειτουργεί το touch πληκτρολόγιο όταν κάνεις swipe αριστερά δεξιά ή scroll πάνω κάτω). Μια λύση σε αυτό - αντί να κάνεις restart - και αφού διαπιστώσεις ότι υπάρχει το συγκεκριμένο σκάλωμα είναι να ανοίξεις μια – οποιαδήποτε - android εφαρμογή και να την κλείσεις όχι με το βελάκι αλλά με swipe προς τα πάνω ώστε να την κάνεις minimize και μετά πατώντας το X την κλείνεις και το touch πληκτρολόγιο θα αρχίσει να δουλεύει πάλι κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Άρη, έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Μόλις ανοίξεις/κλείσεις (με swipe πάνω και πάτημα στο x) την οποιαδήποτε εφαρμογή στρώνει αμέσως. Μερικές ερωτήσεις προς ναυτιλομένους...... α) Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για OFF-LINE navigation ? Το NAVIGON είναι καλό? β) Κατέβασα "Offline maps & Navigation" μαζί με τους χάρτες Ελλάδας και Βελγίου. Δε μου άρεσε όμως σαν εφαρμογή, και την έσβησα. Άραγε έσβησε και τους χάρτες? Αν όχι, που θα τους βρώ να τους σβήσω? γ) Κατέβασα λοιπόν τα apk αρχεία και εγκατέστησα playstore και youtube. Αν τώρα σβήσω όλα τα apk αρχεία που κατέβασα στο downloads folder του τηλεφώνου, θα παίζουν κανονικά οι εφαρμογές ? Ευχαριστώ, Γιώργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 α) Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για OFF-LINE navigation ? Το NAVIGON είναι καλό? SYGIC β) Κατέβασα "Offline maps & Navigation" μαζί με τους χάρτες Ελλάδας και Βελγίου. Δε μου άρεσε όμως σαν εφαρμογή, και την έσβησα. Άραγε έσβησε και τους χάρτες? Αν όχι, που θα τους βρώ να τους σβήσω? Λογικα σβηστηκαν γ) Κατέβασα λοιπόν τα apk αρχεία και εγκατέστησα playstore και youtube. Αν τώρα σβήσω όλα τα apk αρχεία που κατέβασα στο downloads folder του τηλεφώνου, θα παίζουν κανονικά οι εφαρμογές ? κανονικα θα παιζουν. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να μου πεις πως γινετε επειδή δεν το αναγνωριζει....το usb:( για δοκιμασε με αλλο USB ,το καλωδιο ειναι σιγουρα OTG ? μερικα μοιαζουν αλλα δεν ειναι ! με το που το συνδεω μου λεει συνδεθηκε συσκευη USB και ειναι διαθεσιμο στο διαχειριστη αρχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εχει παρει κανεις αλλος με ota τη 10.3.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 SYGIC Λογικα σβηστηκαν κανονικα θα παιζουν. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για δοκιμασε με αλλο USB ,το καλωδιο ειναι σιγουρα OTG ? μερικα μοιαζουν αλλα δεν ειναι ! με το που το συνδεω μου λεει συνδεθηκε συσκευη USB και ειναι διαθεσιμο στο διαχειριστη αρχειων Θα το δω . . Καλώδιο διότι το έβαλα σε αλλο κινητό και δεν δουλευε Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) @kek μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως ακριβώς λέγεται το SYGIC ? Βρίσκω πολλές εφαρμογές στο playstore, και δεν ξέρω ποιά ακριβώς εννοείς. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ, το βρήκα, θα το δοκιμάσω τώρα... φαίνεται πολύ καλό. Το βασικό πλεονέκτημα των google maps, είναι νομίζω ότι, όποια τοπεθεσία και να του δώσεις, και με ελληνικούς χαρακτήρες (την ελληνική ονομασία δηλαδή), θα τη βρει. Ακόμα και σχετικά απίθανες τοποθεσίες εδώ στην Κρήτη. Edited December 19, 2016 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Google maps ως λειτουργουν Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καλησπέρα και χρόνια πολλά, από τότε που έβαλα gogle play store, και εγκατέστημα και 4 εφαρμογές, ΧΩΡΙΣ να τις χρησιμοποιώ, έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στο standby mode. Το φορτίζω πλήρως στις 10 το βάδυ, και στισ 8 το επόμενο πρωΐ, είναι στο 78%, πλήρως σε standby mode. Άντε να έχουν φτάσει 5-5 mails... Είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Χρόνια πολλά. Δες στο device monitor τι σου τρώει την μπαταρία αυτές τις ώρες. Μάλλον το android player ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Χρόνια πολλά, βγήκε από το φορτιστή με 100% στις 14.01 pm. Τώρα, στις 22.00, έχει 84%, έχω λάβει 2 mails, άνοιξα μια στιγμή το sygic να τεστάρω κάτι μέσα στο σπίτι, καθόλου ομιλία στο κινητό, καθόλου σκάλισμα, καθόλου browsing κλπ. Βασικά δε χρησιμοποίησα το τηλ. System, 5.1% StandBy, 4.3% PIM Services, 1.8% Sygic, 1.6% Android player, 1% Display, 0.52% (αποδεικνύει ότι δε χρησιμοποιούσα την οθόνη, που σημειωτέον είναι μόνιμα brightness στο 100%) Amazon, 0.37% Phone, 0.21% Καμμιά γνώμη? Σβήνω τώρα το player, βασικά το έβαλα μήπως κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι για τα παιδιά, γιατί έχουν λιώσει το note 4 της συζύγου με τη lalaloupsi..... xexe Edited December 24, 2016 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Τσέκαρε κάθε πόσο τσεκάρει για νέα mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Κατά ένα περίεργο τρόπο, πάντα κάνει πρώτα "gloon" το κινητό (όταν έρχεται mail) και μετά σκάει το notification του mail app στο mac. Άρα, μάλλον κοιτάζει πολύ συχνά. Πήγα στις ρυθμίσεις σε όλα τα accounts, και το έβαλα ανά μισή ώρα, αλλά πάλι τα ίδια. Πείραξα τη ρύθμιση: Sync Interval και στο βασικό mail account το έχω 5 λεπτά, στα άλλα 1 ώρα. Και δεν έχω social media accunts, μόνο 2 mail accounts ακόμα το google account kai to Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 στα 252 το μαυρο.... https://www.skroutz.gr/s/5663559/Blackberry-Passport.html?from=account_notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Λοιπόν επειδή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και επειδή έπρεπε να έχω μια δεύτερη συσκευή σαν απλό τηλέφωνο επιστροφή ( part 5 ή 6 έχω χάσει το μέτρημα) με passport. Και επειδή και το μήλο το έχω σε black είπα και το διαβατήριο να το πάρω σε black για να είναι όλα ασορτί ( μαζί και το ρολόι). Passport απλά έρωτας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 το BLACKBERRY HUB αλλα και το KEYBOARD κανουν την χρηση Business emails ... να θελεις λαμβανεις και στελνεις συνεχεια !!!:lol: Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Είναι η καλύτερη επιλογή σε smatphones ειδικά τώρα που είναι αρκετά προσιτή ή τιμή. Τέτοια ποιότητα κατασκευής δεν βρίσκεις πουθενά αλλού αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και εκπληκτικό λειτουργικό. Μην ακούτε τους έξυπνους που κατηγορούν την Blackberry δεν ξέρουν γιατί δεν έχουν δουλέψει ποτέ τούς μια τέτοια συσκευή ούτε έχουν δοκιμάσει το λειτουργικό σύστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σωστος....μολις σημερα πηρα κ ενα z10 σαν δευτερο του passport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Προσυπογραφω τους παραπανω φιλους,ενα πραγματικο εργαλειο για οποιον ξερει τι θελει...Wide οθονορα (ιδανικη για αρχεια PDF) ,μπαταριαρα,HUBαρα ,πληκτρολογιαρα -με λειτουργια touchpad- που απογειωνει τις δυνατοτητες του αν το συνηθισεις και με λιγο ψαξιμο προσθηκη και Android εφαρμογων για οποιον τις θελει οπωσδηποτε...προσωπικα εχω καμια 10αρια απο δαυτες και μια χαρα δουλευουν αν εξαιρεσουμε τη πιο καθυστερημενη εκκινηση τους για λιγα δευτερολεπτα κι αυτο λογω παλαιοτερου Android api κι οχι των επαρκεστατων χαρακτηριστικων του Passport. Edited December 28, 2016 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Παιδια επειδή είμαι σε αναζητηση κινητου,ειχα το passport black,αλλα το εδωσα επειδή ειχα αναγκη τα χρηματα,μαλλον θα παρω αυτή την φορα,το silver.... Exει διαφορα στην καμερα...?? Αμα είναι να διαλέξω διοτι το black το αγοραζω καινουργιο και το silver μεταχειρω,στην ιδια τιμη.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εννοειται το se... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts