Jump to content

arismakr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arismakr

  1. Οφείλεται σε κάποια εφαρμογή android (δεν έχω καταφέρει να προσδιορίσω ποια το δημιουργεί, iσως και όλες). Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ανοίξεις μια android εφαρμογή (οποιαδήποτε) και στην συνεχεία την κλείσεις πατώντας το back βελάκι <- . Τοτε ειναι που τρώει το σκάλωμα που λες (με το ότι δεν λειτουργεί το touch πληκτρολόγιο όταν κάνεις swipe αριστερά δεξιά ή scroll πάνω κάτω). Μια λύση σε αυτό - αντί να κάνεις restart - και αφού διαπιστώσεις ότι υπάρχει το συγκεκριμένο σκάλωμα είναι να ανοίξεις μια – οποιαδήποτε - android εφαρμογή και να την κλείσεις όχι με το βελάκι αλλά με swipe προς τα πάνω ώστε να την κάνεις minimize και μετά πατώντας το X την κλείνεις και το touch πληκτρολόγιο θα αρχίσει να δουλεύει πάλι κανονικά!!!
  2. Έχω το Passport SE εδώ και 3 περίπου εβδομάδες. Οι android εφαρμογές λειτουργούν πολύ καλά. Δεν λέω άψογα γιατί ένα ελάχιστο lag υπάρχει. Ελάχιστο όμως. Reload δεν μου έχουν κάνει. Χρησιμοποιώ κυρίως Instagram, Viber, Pinterest, Flipboard και κάποιες άλλες ακόμα. Σίγουρα δεν λειτουργούν τόσο άψογα όσο οι native εφαρμογές μια και το ΒΒ είναι σεταρισμένο να χρησιμοποιεί μόνο τους 2 από τους 4 πυρήνες του για android εφαρμογές. Την δουλειά τους πάντως την κάνουν μια χαρά.
  3. Εννοεις οτι δεν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση σε εφαρμογες android ?
  4. arismakr

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Γράφω πιο πάνω στον Gtherion μια άποψη. Ίσως να έτυχε σε μένα ίσως όχι. Θεωρώ αδιανόητο πάντως το ότι δεν έχουν προβλέψει τρυπά στο σημείο του σένσορα.
  5. arismakr

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα και από μένα. Εκτός του ότι το αντιμετώπισα προσωπικά , ψάχνοντας προσεκτικά στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι πέραν των θετικών κριτικών υπήρξαν και πολύ συγκεκριμένες αναφορές με το πρόβλημα όπου ο proximity sensor δεν λειτουργούσε σωστά μετα την τοποθετηση του γυαλιου της Ultimate. Ο λόγος θεωρώ ότι είναι το ότι δεν άφησαν τρυπούλα στο σημείο εκείνο (αδιανόητο για μένα). Βέβαια το περίεργο είναι ότι δεν συμβαίνει σε όλους. Θα μπορούσε ισως να ειναι και σκονη αλλα "φουσκαλα" δεν μου εγινε σε εκεινο το σημειο και ειχε καθαριστει τελεια ολη η επιφανεια πριν τοποθετηθεί. Τεσπα. Ίσως το πρόβλημα να είναι αποτέλεσμα συνδυασμού hardware (glass) και software (κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση). Εγώ πάντως το άλλαξα με ένα της Terrapin (που έχει κανονικά τρυπούλα στο σημείο εκείνο) και ησύχασα.
  6. arismakr

    Sony Xperia Z3

    Αναφορικα με tempered glass screen protector θα σου πρότεινα να αποφύγεις την Ultimate Shield. Ενώ η ποιότητα της σαν υλικό είναι εξαιρετική έκαναν το λάθος να μην αφήσουν τρυπούλα στο σημείο που βρίσκεται ο σενσορας (proximity sensor). Αποτέλεσμα όποτε καλεί κάποιος στο τηλέφωνο και απαντάς ο σένσορας ενεργοποιείται άμεσα αντιλαμβανόμενος το τζάμι και θεωρώντας ότι το κινητό πλησιάζει το αυτί η οθόνη σβήνει. Και αν ο συνομιλητής σου δεν κλείσει πρώτος το τηλέφωνο ώστε να τερματίσει την κλίση η οθόνη δεν ανοίγει με ΤΙΠΟΤΑ. Τραγικό σχεδιαστικό λάθος από την Ultimate.
  7. arismakr

    Sony Xperia Z3

    Σ' ευχαριστώ! Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι είναι τελικά. Αν καταφέρεις να μάθεις και δεν σου κάνει κόπο κάνε μια ενημέρωση όποτε μπορέσεις! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ΄ ευχαριστώ. Υποψιάζομαι ότι είναι κάποιο στοιχείο της κάμερας. Είτε το autofocus είτε το steadyshot. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι πρόσφατα. Και λειτουργικά όλα είναι άψογα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Είτε το autofocus είτε το steadyshot. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχω το κινητό 8 μήνες περίπου το παρατήρησα μόλις τώρα. Λειτουργικά δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε η κάμερα ούτε κάτι άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanks. Εκεί πήγε το μυαλό μου είτε στο AF είτε στο Steadyshot αλλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν είχα αντιληφθεί τον θόρυβο μέχρι σήμερα. Ο θόρυβος είναι ανεπαίσθητος αλλά υπάρχει. Από την στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :-)
  8. arismakr

    Sony Xperia Z3

    Παιδιά μια ερώτηση. Έχει παρατηρήσει κάποιος ένα περίεργο θόρυβο στο εσωτερικό του κινητού όταν κουνάει την συσκευή πέρα δωθε. Ακούγεται στο επάνω μέρος του κινητού περίπου στο σημείο της κάμερας . Σαν να έχει λασκάρει κάτι μέσα και «παίζει». Είναι φυσιολογικό ? Το κινητό το έχω περίπου 8 μήνες αλλά τον συγκεκριμένο θόρυβο τον αντιλήφθηκα πριν μια εβδομάδα περίπου. Να τονίσω ότι το κινητό δεν μου έχει πέσει μέχρι σήμερα και γενικά είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Λειτουργικά παραμένει άψογο. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ?
  9. arismakr

    Sony Xperia Z3

    Παίζει.... http://www.androidpit.de/sony-xperia-z3-android-update
  10. Ναι βεβαια. Χωρις BIS το bb δεν μπορει να δουλεψει 100%.
  11. Κριμα γιατι η συσκευη ειναι πληρεστατη πραγματικα. Ας ελπισουμε οτι θα υπαρξει καποια προβλεψη σε επομενο firmware.
  12. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι και εγώ κάτοχος του 9900 εδώ και περίπου ένα μήνα και μπορω να πω οτι πραγματικά η συσκευή είναι εκπληκτική τόσο από άποψη design όσο και από άποψη λειτουργικότητας. Πραγματικό εργαλείο. Δυνατό, γρήγορο χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα. Προσωπικά το δουλεύω με την έκδοση .296 (την οποία είχε ήδη εγκατεστημένη όταν το πήρα στα χέρια μου) και με πάροχο την Voda στο unlimited 50. Γενικά δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Ακόμα και σε ότι αφόρα την μπαταρία που τόσα έχουν γραφτεί με πολύ βαριά χρήση (συνεχόμενα email και κλήσεις, 3G & GPS always on, συνεχές σερφάρισμα μέσω του Opera, συνεχές κατέβασμα και εγκατάσταση –απεγκατάσταση εφαρμογών από το application world ειδικά τώρα στην αρχή που ψάχνομαι κ.α.) έχω 1 μέρα σίγουρα ενώ με πιο ήπια χρήση η διάρκεια της μπορεί να φτάσει και σε 2 μέρες που προσωπικά μου είναι αρκετές. Μια ερώτηση ήθελα να κάνω αν κάποιος γνωρίζει. Για voice dialing υπάρχει υποστήριξη ελληνικής γλώσσας ? Η συσκευή στις ρυθμίσεις γλώσσας φωνητικής κλήσης δεν εμφανίζει την Ελληνική με αποτέλεσμα ότι προσπάθεια κάνω για φωνητική κλήση να πρέπει να είναι στα αγγλικά. Με τις επαφές όμως στα ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα. Μέχρι στιγμής όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι. Ευχαριστώ.
  13. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες ανακάλυψα ότι το πρόβλημα προέκυψε από την αναβάθμιση που έκανα στο PC suite, από την έκδοση του CD στην τελευταία έκδοση. Έκανα απεγκατάσταση την τελευταία έκδοση και ξαναεγκατέστησα την παλιά (του CD). Και ως εκ θαύματος το ημερολόγιο του κινητού ενημερώθηκε κανονικά. Αυτά για όσους πιθανό αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.
  14. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι και εγώ κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και ένα περίπου μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον συγχρονισμό του ημερολογίου και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω κατεβάσει το xls αρχείο του εορτολογίου και το εχω κάνει import στο Outlook. Στην συνέχεια κάνοντας συγχρονισμό με την συσκευή (χωρίς να μου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους) οι γιορτές δεν εμφανίζονται στο ημερολόγιο του κινητού. Γνωρίζει κάποιος τον λόγο που συμβαίνει αυτό ? Να πω ότι χρησιμοποιώ το MS Outlook 2003, την έκδοση 7.0.8.2 του Pc Suite και η ver του κινητού είναι η 200.34.36. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Εχω ενα hw iPAQ 6515 που "υποτιθεται" οτι διαθετει built-in GPS. Eχω προσφατα αγορασει την συσκευη και στην προσπαθεια μου να βρω το gps μεσω του destinator PN μου εμφανιζει το μηνυμα " το gps δεν ανταποκρινεται". Παρα τις προσπαθειες μου να βρω το gps απο την επιλογη "Ευρεση GPS" αλλαζωντας com port και baud rate δεν εχω καταφερει να το εντοπισω. Δεν ξερω τι κανω λαθος. Μηπως υπαρχει καποιος φιλος με την ιδια συσκευη που εχει εγκαταστησει το DESTINATOR PN και δουλευει κανονικα να μου πει πως το πετυχε ? Αυτα.
  16. Υπαρχει καποιο παληκαρι που μπορει να βοηθησει ?
  17. Ευχαριστω παιδια. Βοηθησατε πολυ. Μπηκα κανονικα στους χαρτες. Εχω ομως το εξης προβλημα τωρα :( ! Κατα την προσπαθεια αναζητησης του δορυφορου μου βγαζει μηνυμα οτι "το gps δεν βρεθηκε ????? Επισης προσπαθησα να βρω το gps απο την επιλογη "Ευρεση GPS" χωρις αποτελεσμα. Τι μπορει να φταει ? Ειμαι και ψιλοκαινουργιος με το αντικειμενο. Mηπως καποιος μπορει να βοηθησει ? :confused: Thanks again.
  18. Γεια σας παιδια. Χρειαζομαι επειγοντος της βοηθεια σας. Προσφατα κατεβασα την εκδοση 2005.Q1.3119 (greek) (της NAMA NGi) του ελληνικου χαρτη για το destinator PN απο το E-mule. Μετα την εγκατασταση του χαρτη και κατα την προσπαθεια εναλλaγης χαρτων εμφανιζει το μηνυμα "ο επιλεγμενος χαρτης δεν ειναι δηλωμενος. θελεται να τον δηλωσεται ? " και στην επιλογη "ΝΑΙ" ζηταει κωδικο αδειας χρησης. ΜΗπως καποιος φιλος μπορει να με βοηθησει να το "ξεπερασω" ? ;) Αν καποιος μπορει να βοηθησει, please pm me. thanks.
  19. Thanks akis77. Αρχισα να διερωτωμαι μηπως τελικα ειμαι αορατος σε αυτο το forum. Μπηκα στο support αλλα δεν βρηκα το θεμα. Τελικα θα τα περασω ολα απο την αρχη. Thanks παντως.
  20. Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης προβλημα : Προσφατα εστειλα το iPAQ μου (hw 6515) για service. Σημερα ελαβα την συσκευη πισω και στην προσπαθεια μου να κανω restore απο το P.C μεσω ActiveSync ελαβα το μηνυμα "Restore cannot be completed succesfully.The selected backup file was created by a different type of mobile device" ????????????? (To back up εγινε μεσω του activesync απο το pc πριν το στειλω για service). Εκανα κατι λαθος οταν πηρα το back up ? Κανω κατι λαθος τωρα στο restore ? Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει. Δεν ξερω αν εχει σημασια να σας αναφερω οτι στο service εγινε αντικατασταση του speaker και του motherboard. Υπαρχει τροπος να επαναφερω το PPC μου στην προηγουμενη κατασταση ? Περιμενω τις συμβουλες σας στο θεμα. Ευχαριστω.
  21. Να δώσω μερικά ακόμα δεδομένα : Κατ' αρχήν την συσκευή εχω αγοράσει από Σιγκαπούρη όποτε φίλε jiannisk είναι λίγο δύσκολο αυτό που προτείνεις (αν και κατά βάση σωστό). Κατά 2ο δεν γνωρίζω πολλά πράγματα από hardware όποτε αν μπορείς φίλε pythagora να με κατατοπίσεις που μπορεί να βρίσκεται το συγκεκριμένο διακοπτάκι και πως μπορώ να το ξεκολλήσω. Εχω πάντως δοκιμάσει να βάζω και να βγάζω το hands free χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο το «πείραγμα» του συγκεκριμένου διακόπτη δημιουργήσει θέμα και με την εγγύηση της συσκευής. 3ο : Καθώς είμαι από επαρχία δεν είμαι σε θέση να εχω άμεσο service από την hp οπότε θα ήθελα αν είναι δυνατό να με κατατοπίσετε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για service της συσκευής (τηλέφωνο , δ/νση κλπ.). Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή επισκευάζεται στην Ελλάδα ή αν την στέλνουν στο εξωτερικό και πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει η όλη διαδικασία επισκευης καθως την χρησιμοποιω αρκετα για τις αναγκες της δουλειας μου. Παρακαλώ όποιος απο τους φιλους του forum γνωριζει για τα παραπανω θεματα ας απαντήσει. Sorry για την φλυαρία. Και πάλι thanks.
  22. Γεια σας παιδια. Κατ΄αρχην την καλησπερα μου σε ολους. Εχω 1 σημαντικο προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα HP iPAQ 6515. Ειχα συνδεμενo στη συσκευη το hands free για να ακουσω μουσικη. Οταν το εβγαλα αργοτερα διαπιστωσα με εκπληξη οτι κανενας απο τους ηχους του τηλεφωνου δεν ακουγοταν !!!!!!!!!!!!! παρα μονο μεσω του hands free. Παραλληλα και ενω ο ηχος των εισερχομενων κλησεων ακουγεται κανονικα (χωρις να ειναι συνδεμενο το hands free) μετα την απαντηση στην κληση ο συνομιλητης μου δεν μπορει να με ακουσει !!!!!!!!!! οποτε αναγκαζομαι να συνδεσω παλι το hands free για να μπορεσω να μιλησω. Το χειροτερο ειναι οτι και μετα to hard reset που εκανα το προβλημα παραμενει :wacko: . Εχει καποιος απο εσας αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ? Εχω προσφατα αγορασει την συσκευη (2 περιπου βδομαδες) και μου φαινεται απιστευτο να βγαζει τετοιο προβλημα , μεσα σε λιγες μονο ημερες. Εχω αρχισει να βλεπω εφιαλτες με ολα αυτα. Please αν μπορει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του . Και παλι thanks.
  23. Geia sas paidia. Mipos kapoios filos gnwrizei pou mporw na vrw to paixnidi Sudoku (nokia 6230) gia download ? thanks.
×
×
  • Create New...